|
![]() |
#20551 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20552 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Anđelko je odličan. Preporuka također.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20556 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Koju ljetnu gumu uzeti? Dimenzija je 205/55/16. 1. Michelin Primacy 3 2. Dunlop Sport Bluresponse 3. Goodyear Efficientgrip Performance 4. Michelin Energy Saver + 5. Bridgestone Turanza T001 6. Hankook Ventus Prime 3 K125 Nekako sam između prve i druge al zanima me svako mišljenje. Cijene uopće nemojte gledat nego samo koja bi bila najbolja pošto je iskemijan brutalan popust. ![]() EDIT: Nađoh ove podatke, HAK-ov test, vjerojatno prepisano od ADAC-a. http://www.hak.hr/vijest/515/novi-te...h-guma-03-2015 Rezultati na dnu stranice, PDF. Michelin Primacy 3 + najbolja na suhom, najbolja trajnost, dobra na mokrom - slabosti kod hidroplaninga Dunlop Sport BluResponse + dobra na suhom, dobra na mokrom, dobra trajnost - Goodyear Efficient Grip Performance + najbolja na mokrom, dobra na suhom - Bridgestone Turanza T001 + dobra na suhom, dobra na mokrom, dobra trajnost - Hankok je u testu bio zastupljen s prošlogodišnjim modelom koji je imao boljku velike potrošnje goriva i loš na mokrom. Al ajde, možda je novi model bolji. __________________
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 04.04.2016. u 12:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20559 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Osobno bi išao na Michelin, s njima sam uvijek bio zadovoljan. Ali opet, stric mi zadnjih 15 godina stalno ima ljetni/zimski Dunlop na autu i nikad ga nisam čuo da ima zamjerke (a vozi daleko žešće od mene). |
![]() |
![]() |
![]() |
#20560 |
NITKOV
|
A dobro, primacy 3 ispada 90 kn po komadu skuplja od bluresponse. Ak nije brutalna razlika u gumi, lako ja nađem na kaj spiskat 360 kn. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20561 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#20565 |
NITKOV
|
![]() |
#20566 | |
Premium
|
Citiraj:
A amortizeri su već jednom mijenjani na nekih 200-250 tis. km, čini mi se da su još uvijek dobri. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20567 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Ti imas 4motion, lemforder je najbolje sto mos staviti, tj sigurno dobijes i balans stangice, i kugle i sve. Stvar je kod ovjesa sto nkkad ne znas i ne mozes vidjeti koja gumica ima.lufta, pa promijenis tipa prednje selene, pa onda skuzis da i zadnji (zadnji prednji na vilici), vjerojatno su tu i komplet ramena ukljucena. Ruke za 600kn su fer cijena za to. Takav set je meni za audija isto oko 750eura samo dijelovi. Ali je nakon toga auto ko NOV. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20568 |
Premium
|
Yap, to je sa svim ramenima, selenima, krajnicima i što već ne. A to što je 4motion nema veze, prednji kraj je isti kao i sa prednjim pogonom. Stražnji kraj je cirkus za naručivanje dijelova, sve živo mu je "nestandardno". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20569 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
a jebiga, moje četiri skoro 5k kuna ![]() ![]() ak nekog zanima u lidlu su neke gluposti za auto ovaj tjedan http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=669
![]() |
#20570 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Trebam savjet u vezi osiguranja. Ovaj tjedan moram na registraciju i jutros su me zvali iz Velebit osiguranja i nude mi cijenu osiguranja od 917kn za Golf 3 TDI 90ks,to je sa 45% popusta koliko sad imam a ako dođem sa ocem koji ima 50% onda bi mi cijena bila 820kn,dobio bih i ja 50% popust. Dosad sam bio u Eurohercu i onu su me maloprije zvali i kod njih bi cijena bila 1450kn sa 50% popusta,ali nabrojala mi ženska i još neka 3-4 dodatna osiguranja koja su uključena u tu cijenu(osiguranje putnika,neki "polu-kasko" i još nešto). Jel se isplati prelaziti na to jeftinije Velebit osiguranje i da li na mene utječe ako je to osiguranje loše,jer ja ga ne "koristim",s njim ima posla drugi sudionik eventualne nezgode,ne? Do sada nisam imao sudar(da ne ureknem) pa ne znam jel bolje imati neko "bolje" osiguranje ako ja nešto skrivim ili je svejedno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20571 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pazi samo da to nisu one fore da ti u slučaju sudara (kad si ti kriv) plaćaš 10% štete ili slično. Osiguranje putnika je ak te neki tvoj putnik tuži za pare jer si ga doveo u sudar, tako su barem meni objasnili (dosta tu ima rekla-kazala, svaki agent kaže drugačije i naravno diže svoju firmu u nebesa).
![]() |
#20572 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Ako netko treba dvije 195/65/15 sava gume, nek javi. Kupljene u srpnju 2014. Proizvedene 2014. Moram provjeriti ostale podatke. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20574 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20575 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
@icy... mislim da ovih 850 nisu konji neko skala ružnoće, tako da je ovo 850/1000 ružnih jedinica ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20580 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Tu ce se stvorit mega guzva.. |
![]() |
![]() |
|