|
![]() |
#2011 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
O ne, na kaj je spao. Strali su ga da vozi ono što u životu najviše prezire -> NASCAR :facepalm:
![]() |
#2012 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Nadajmo se da ce sezona imati vise od 5 epizoda ![]() Koliko mi se cini ima kvalitetnog materijala, steta bi to bilo strpat u kratku sezonu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2013 |
Brat od Đon Vejna
|
Sutra pocinje nova sezona, nadam se da su dobar posao napravili u ovoj 7 mjesecnoj stanci... Taman sam ujutro u ponedljeljak pasmater ![]()
![]() |
#2014 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Za 10 min pocinje nova sezona. Ima neko stream mozda? Probao sam sa expat shieldom i ne promjeni mi ip... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2017 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
jako dobra epizoda - nagovjestava povratak na staro obozavam zvuk v12/v8 motora u tunelima ^^ + voznja na imoli (sline cure - eto sad cu morat instalirat shift 2 i nabijat najbrze vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2018 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Dobra epizoda,valjda ce nastaviti tokom sezone Gost mi je bio prenervozan :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2019 |
Banned
|
gost je debil i ne znam cemu toliki respekt prema njemu black eyed peas su nitko i nista u glazbi - za 10g nitko ih se vise nece sjecat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2020 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Dobra epizoda ![]() Aventador je stvarno... mokri san. Niti jedan mu ne dolazi blizu po dizajn, ni unutra ni vani. Strašan auto. A mogu se okladit da bi bilo koji od ta 3 sa lakočom prešišao Ferrari da ga je vozio netko upoznat sa stazom.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 30.01.2012. u 15:03. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2021 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Odlična epizoda, za Aventadorom mi cure sline, a za ovo da bi mogao biti brži od Ferrarija slažem se, ali sa boljim vozačem od Clarksona jer dovoljno je on upoznat sa stazom i to nedavno u specijalu The Italian Job, ali nije profi vozač kao npr. Tiff Needell. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2023 |
Brat od Đon Vejna
|
Odlicna epizoda, cak sam bio i nestrpljiv saznati rezultate svakog challange-a ![]() Avantador izgleda bolesno sto je je, bas onako kako veliki Lambo treba izgledati, jos u narancastoj boji...uffff ![]() Noble mi također izgleda odlicno, pogotovo zadnji kraj. Mclaren izgleda kao Lotus i to mi se ne sviđa iako je "najuglađeniji" sto se tice dizajna.
![]() |
#2024 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Noble je zakon, Lambo, McLaren i 458ca mi se ne sviđaju niti malo, ali Noble je vrh. 4 kola, motor i volan, a ne ovi retardirani kompjuteri na kotačima.
![]() |
#2025 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nakon dugo vremena ponovo odlična epizoda u svim aspektima. Od tematike do zanimljviih vijesti i gosta. Naravno McLaren mi je vrhunac superautomobila iako daleko do legendarnog F1.
![]() |
#2028 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2031 |
Banned
|
dobra epizoda dosta sadrzajna posebno mi se svidio prilog o kineskim autima i u potpunosti podrzavam kineski pristup copyrightu i patentima (tj boli ih dzon za njih, kao sto bi trebalo i sve druge zemlje) btw nisam mogao vjerovati da je nascar toliko barebones tj da nemaju nikakve driving assistance i da uopce ne koriste telemetriju dobili su puno vise respecta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2034 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2035 |
Banned
|
cek, sta sam ti to tocno spojlao? da ce biti prilozi o nascaru i kineskim autima? to si mogao saznati iz najave u prosloj epizodi ili da u nascaru ne koriste driving assistove? (ako to racunas kao spojler onda svaka ti dala) btw sta dolazis na temu o top gearu u kojoj se diskutira o najnovijim top gear epizodama ako ne zelis znati nista sto se tice nove epizode? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2037 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
za razliku od proslih dvije sezone, ova mi je krenula jako dobro i kvalitetno. nesto sto mi je falilo prije sada ne fali, nije extra zanimljivo i wau svaka epizoda, ali mi je bolje nego prije. ja zadovoljan sa prve dvije dakle, jedva cekam kineski auto ( ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2038 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Kinezi na kraju za odjavu su bili pun pogodak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2039 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() |
#2040 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
http://www.youtube.com/watch?v=SPFCHuEegsk Umro sam kad su pustili ovo u prilogu o Nascaru ![]() Sezona je počela vrhunski, obje zanimljive epizode. Istina, malo su se pogubili na specialu, više mi se sviđa kada naprave neki challenge ali nije loše. Baš se vidi koliko njih trojica uživaju u poslu, a mislim tko i ne bi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|