|
![]() |
#2012 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2013 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
ja isto ne znam o čemu se radi jer gmail radi super Poslano sa mog SM-G930F |
![]() |
![]() |
![]() |
#2014 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Na početku mi se Gmail syncao samo kad sam upalio mob, kad je bio u sleepu ništa. Onda sam u postavkama aplikacije dozvolio da "budi" mobitel. Od onda do dan danas radi bez problema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2015 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Meni na s7 edge sve radi extra.. I iskreno edge me oduševio.. Baterija je perfektna, ekran, kamera.. Kad ga usporedim s s6, ekran mi izgleda malo bolje i baterija, kameru nisam još uspio dobro testirat.. Nego Tempered glass za njega? Ima li nešto da je kvalitetno, da nema halo efekt.. Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2016 |
Premium
|
ne znam zasto onda na ovom edgeu postoji taj problem a nekako master reset nije opcija. probao sam downgradeati gmail clearati cache. ponovo update gmaila. ponovo unijeti racun. unijeti drugi racun tj mail. i dalje nista. nesto spominju gasenje blututa i pozadinske lokacije kao rjslesenje ali to mi nema smisla. drugi samsung mob na istom wifiju nema problema s tim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2017 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Kad si se pohvalio da si prešao na S7E, nisam zapazio taj post ![]() ![]() A što se tiče stakla, ova edge to edge postoje dobra ali ti se prašina uvlači uz izreze za home gumb i zvučnik i to nakon 2 tjedna ružno izgleda (zato kaj je ljepilo samo na rubu. Probao i detaljno sam to nedavno opisao. Staklo je bilo OK i ležalo je super ali... Vratio sam se na ravno staklo. Nillkin. Reć bi da je ok, ono, bolje išta nego ništa. OK je ako se koristi sa nekim boljim kejsom tipa RingKe Onyx (meni je perfektno Navy blue, baš paše ta boja na crni S7) ili RingKe Fusion koji sam donedavno koristio. Kolega QuidZz ima UAG koji isto tako nije loše sa tim staklom. Ali, govorim za S7. S7E koliko sam vidio ima još jače zakrivljeno staklo nego S7. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2018 | |
|CTS|MeanBoss|
|
Citiraj:
![]() ![]() Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2019 |
Premium
|
za s7 edge kolko sam skuzio ne poatoji dobro ful staklo ali naletio sam na sasvim ok naljepnicu ako nekog zanima. nije jeftina ali je dostupna odmah u zg i dobijete ljepljenje. izdrzljiva na ogrebotine i dobar osjecaj pod prstom i dobra vidljivost. tko nije primjetio za s7 ili edge kupljenih 2.11. nadaljee imate pravo na besplatnu 128 gb karticu i dalje se biljezim za rjesenje sync problrma ako neko zna. nece ni samsungova mail aplikacija niti gmail. whatsap i ostalo odmah stize a mail mogu sati proc. ako ne otvoris mail aplikaciju i ne povuces prstom za refresh nista od maila sinkronizacija naravno ukljucena. usteda baterije izgasena. ista stvar |
![]() |
![]() |
![]() |
#2020 |
Premium
|
jel itko dobio tu karticu? ja regao sestrin mob i već 4 dana je u obradi prijava. Btw te naljepnice mi ne igraju ulogu jer je ekran svejedno super otporan na ogrebotine . meni treba staklo jer želim zaštitu od padova . Trenutno koristim onu military zaštitu od 3 dijela pa preko ekrana imam neku foliji koja je ugrađena u masku ali me smeta slabija osjetljivost ekrana... Poslano sa mog SM-G930F |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2021 | |
|CTS|MeanBoss|
|
Citiraj:
![]() Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2023 |
Premium
|
šta da ti ja kažem. sebi kupio u petom,nisam dobio vr, ženi kupio u 7. i opet ništa ![]() Poslano sa mog SM-G930F |
![]() |
![]() |
![]() |
#2026 |
Premium
|
jesam i nakon 25 minuta čekanja odustao jer sam na faceu pročitao da su napisali da samo u tom datumu ulaze u obzir. netko je tu krivo razumio jedan post pa je prenio ovdje da će dati svima ali mislim da neće... ako saznaš nešto drugačije , javi Poslano sa mog SM-G930F |
![]() |
![]() |
![]() |
#2028 |
Premium
|
a imam free minute Poslano sa mog SM-G930F |
![]() |
![]() |
![]() |
#2029 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nisam siguran da se 07x brojevi plaćaju. Znam da kada me zovu iz Errste banke da su im brojevi 07x. 06x se sigurno plaćaju.
![]() |
#2030 |
Premium
|
072 je kao lokalni poziv Poslano sa mog SM-G930F |
![]() |
![]() |
![]() |
#2031 |
Never Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2032 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#2033 |
Premium
|
mrzim te... ![]() Poslano sa mog SM-G930F |
![]() |
![]() |
![]() |
#2034 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
Sad si sve kopiraj i napravi si factory reset i mob ispocetka poslozi. Mozda se samo softwerski smrzava, odnosno ekran je ispravan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2035 |
FC Bayern <3
Datum registracije: Mar 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2038 |