|
![]() |
#2012 |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
A u pm... onda ovak i onak moram u zgb... neka neko stavi google maps koordinate poste carinjenja za nas sa sela. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2014 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Ili još preciznije, ako gledate na Street view-u, ulaz u poštu carinjenja su staklena vrata 5 m iza žutog kombija koji izlazi iz garaže carine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2015 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
15.5.2014. 18:16:33 CROATIA ZAGREB 10003 Insert item into domestic bag Ista stvar kao kod Mr Brmboa. Valjda sam sad miran?
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2017 |
Registrirao User
|
Hvala!
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2019 |
Registrirao User
|
Valjda je. Znat ću kad stigne ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2020 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa što očekuješ? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2021 |
Registrirao User
|
Paralelopiped sa što više pravih kuteva i da nije od pečene gline... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2023 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Konačno, nakon 4 maila, dobio automatski odgovor od carine. Izgleda da je caka bila u tome što u subjectu maila moraš napisati PCP bez razmaka između teksta i brojki.
![]() |
#2024 |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
Ja sam posalo takav mail i dobio automatski odgovor nakon par minuta. Usput sam i faksnuo račun sa nadopisanim PCP-om. Ima li smisla i telefonski zvati da se ubrza obrada? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2026 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2027 |
Premium
|
Ista stvar, svaki put isti subject, iszo sve, tri puta nisam dobio odg, ostale jesam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2028 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
Evo vam jedna utješna pošiljka s bangooda,plaćena 09.03.14. Destination Country - Italy:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/05/16 19:37:42 2014-05-16 00:00, In lavorazione presso il centro postale di MILANO CSI in data 16-MAG-2014 2014-04-16 00:00, Accettato dal centro postale di CSI MILANO LINATE in data 16-APR-2014 Origin Country - Malaysia:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/05/16 19:37:42 2014-04-16 02:52, Item arrived ITALY, ITALY 2014-04-03 18:32, Item sent to MILANO C.M.P. ROSERIO, MPC PMIH (KLIA) 2014-04-01 18:32, Item posted over the counter, MPC PMIH (KLIA) 2014-03-31 17:10, Dispatch Pre-Alert 31/03/2014, MPC PMIH (KLIA) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2029 |
Registrirao User
|
Jaci si od mene za 6 dana. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2030 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Danas sam bio radi nekog privatluka u posti carinjenja.Cisto da znate da se danas obradjivao datum 05.05 pa da vam to bude crta vodilja kada ce vasi doci na red. Joj sto volim Singaprcansku postu,upravo pisem zahvalu singapurcanima ![]() 10.5.2014. 19:50:00SINGAPORESINGAPORE S02Insert item into bag 15.5.2014. 9:40:58CROATIAZAGREB 10003Receive item at office of exchange 15.5.2014. 11:58:09CROATIAZAGREB 10003Send items to customs (Inb) 15.5.2014. 12:25:10CROATIA10805 Zagreb CUVSend item to customs 15.5.2014. 12:25:10CROATIA10805 Zagreb CUVReceive item at location 16.5.2014. 8:36:22CROATIA10805 Zagreb CUVRecord item customs information Retention reason : Invoice missing 16.5.2014. 11:58:58CROATIA10805 Zagreb CUVReturn items from customs 16.5.2014. 11:59:35CROATIA10805 Zagreb CUVDeliver item Zadnje izmijenjeno od: RAUL. 16.05.2014. u 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2031 |
Premium
|
Kako isti dan invoice missing i deliver? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2033 |
Premium
|
I mislio sam, al pričalo se više da se to ne može pa zato pitam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2034 |
Registered User
|
Ne moze,vise to ne zele raditi. Isto tako ako zovete za informacije oko posiljka nemojte zvati od 10 do 10:30 jer tada nema nikoga.U to doba je marenda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2035 |
Guest
|
a koji je razlog takve sporosti ? koliko znam nije bio nikakav praznik ..... ![]() |
![]() |
![]() |
#2036 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2037 |
Registered User
|
Jedva,bilo je ono pa kolega dajte molim vas..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2039 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ovisno kome si naletio. Poanta priče je da kad bi došao tamo, trebao bi sve riješiti na licu mjesta. Kao i u pošti. Znači dođeš sa žutim ceduljčetom u poštu po paket, a ovi ti vele "joj vidite da je gužva", i odj te... Nije baš fora, samo nažalost nemaš se kome žaliti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2040 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ja mislim da su mene zezali, bio sam kod njih osobno 1. puta kada sam dobio doma obavijest da me ceka paket, dodem tamo, kazu da nemaju vremena, poslao sam im isti dan emailom sve dokaze, racune itd i vise od 2 tjedna nije bilo rezultata, nazovem telefonom carinu i objasnim sve i kaze covjek, dodite kod nas pa cemo sve to brzo rijesiti, dolazim drugi dan opet na carinu, i lik na salteru kaze, nema zurbe, doci ce to tebi ubrzo u zapresic na postu ( krajem sljeduceg tjedna ) , ugl, mrzim carinu iz dna duse, pokvarenost na razini.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|