|
![]() |
#2011 |
Guest
|
idemo, cash na 2:1 za city ![]() |
![]() |
#2012 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ako ovo city izvuče kao izjednačenu utakmicu ili nekim čudom pobjedu to će biti baš šteta. ![]() Stativa cahil..o moj bože DAJ DRUGI GOL VIŠE!!! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 03.02.2014. u 22:25. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2013 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
ni mene ne bi cudilo.. jebiga, kad ovi tvoji samo vratnicu gađaju ![]()
#2018 |
It's all a joke
|
izdržaše XD
#2020 |
Pod naletima kopita zla
|
Odlično. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2021 |
It's all a joke
|
u jebate, pa nisam ni skužio da sad na forumu ima dva čelzijevca ![]() ajde de, da Hamm više nije sam XD
#2022 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Wenger se ovom rezultatu veseli k'o malo djete ![]()
![]() |
#2026 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Najlošja je tebi...al već smo probavili zaš ne radiš u IFFHS-u već si forumski mag. Sa načičkanim profilom ko da si na bild.de forumu( a vjerovatno nemaš 5 tekmi na Allianz areni a o Olympiastadionu da ne govorim) ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 04.02.2014. u 07:34. |
![]() |
![]() |
#2028 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Slobodna zemlja, slobodan forum. Moj profil = moj odabir. I sad stvarno ne znam kakve veze s cijelokupnom raspravom ima broj mojih odlazaka na Münchenske stadione (kojih je bilo mnogo više nego što si ti misliš) nisam ti ja bandwagoner koji za strani klub navija čisto zato jer je klub popularan, a da nisam nijednom koračio nogom u zemlju i ne znam dreknuti ni riječi jezika, pobogu, rođen sam u švabiji, a prvi odlazak na Olympiastadion mi je bio još nisam ni 5 godina navršio ![]() Priznajem da su se moji odlasci na stadion drastično smanjili seljenjem natrag u RH, ali to svejedno ne znači da ne pokušam barem jednom godišnje frknuti gore na tekmu ![]()
![]() |
![]() |
#2029 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2030 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Kaj nemreš bit navijač nekog kluba ak ga pratiš prek tv-a i neta... I to kaj veliš,kaj npr. da navijaš za Universidad de chile,i naravno ne odeš na niti jednu tekmu u Čile i kaj sad nisi strastven navijač?Daj uozbiljite se... btw. počela Hrv. futsal... ![]() I evo gubimo već ![]() Edit: Kakav gol Jelovčića...samo mogu napisat BRAVO! Zadnje izmijenjeno od: Dr_faca. 04.02.2014. u 18:13. |
|
![]() |
![]() |
#2031 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Šteta što smo ispali, imali smo 2 - 3 stative i moglo je drugačije ![]()
#2032 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Samo ću ti kao primjer dati Bayern i Dortmund, čiji se broj "navijača" eksponencijalno povećao nakon što su oba kluba pomela pod sa Španjolskim divovima u polufinalu LPa. Za Bayern još i više nakon osvajanja LP. ![]() Ili koliko je bilo prije Junajtedovih navijača, a dogodine (pogotovo ako ne uđu u europska natjecanja) će ih biti valjda upola manje. ![]()
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 05.02.2014. u 00:27. |
![]() |
![]() |
#2033 |
Guest
|
A čuj ovo "tko je pravi navijač"? Jel možda postoji i "expert level" certifikat u nekoj " višoj privatnoj školi"? Ma ajde. Navijač sam Uniteda ali gledam ga samo preko streaminga, i ako je naTV (sve rjeđe na "običnim kanalima) Kad odem u UK odem u Sheffield. Jer tamo imam prijatelje. Ne u London ni u Manchester. Nisam ga gledao u živo jer su mi karte preskupe. Ako me neko proglasi "plovičnim navijačem", neka otpiški. |
![]() |
#2035 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Neda mi se dalje prodavati ideju za jedan Monty Python skeč... ![]()
![]() |
#2036 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Jesam li ja ikoga ovdje nazvao "kvazi" navijačem ili nečim sličnim? Nisam Ja sam govorio o bandwagonerima, a kakvi su to ljudi, zna se. Ne vidim gdje je nastao problem Citiraj:
joj, toliko neprospavanih noći zbog Uniteda i Juventus [sarcams off]
![]() |
![]() |
#2039 |
It's all a joke
|
o fino, totalno zaboravio na to.. madridski derbi se veceras gleda ![]()
#2040 |
Pod naletima kopita zla
|
Težak izbroj za odabrati kaj gledati. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |