Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.03.2016., 14:15   #2011
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Prekosutra novi patch:

http://worldofwarships.eu/en/news/cbt/patch-alert-0532/

- ova premium camo investicija se isplatila, sad će premium camo davat oba bonusa i -5% (-10% za T9, ja imam T8) na cijenu popravka.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 08.03.2016. u 14:20.
T}{OR je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2016., 14:19   #2012
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Eto sad imaš premium cammo ili premium brod i nikad više ne kupuješ camo a bome u t9+ su i nešto manji troškovi onda....bez zastavice.

Mr lova lova Mr lova lova ...odzvanja mi hit iz 90ih..
Tvrdi je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.03.2016., 15:03   #2013
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

P2W, baš...

Interesantan mi je ovaj Type 6 novi camo:
  • Type 5 Camo: Gives both bonuses to concealment (3%) and accuracy decreases for enemies that fire at this ship (4%)
  • Type 6 Camo: gives same bonuses as Type 5 and in addition improves the experience earned in battle (2x improvement)

Recimo ako se želiš riješit nekog broda (tipa Bogue) ono "jučer", u kompletu sa zastavicama koje isto tako daju X2 sad je puno lakše.

Malo je nepotpun opis. T8 perma / premium camo daje trenutno bonus od +50% na XP. Ako primjene bonus od Type 6 uz sve već navedeno onda je možda i paprena cijena takve kamuflaže i opravdana (3000 dublona).

S druge strane, pretpostavljam da ako je cijena -4% na accuracy kad te netko gađa preko 12,5 IIRC soma srebra - Tip 5 i 6 biti će sigurno brutalno skupi odnosno preko 20 možda i 30 soma. Tip 6 možda i preko 50 poznavajući WG.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 08.03.2016. u 15:15.
Staro 08.03.2016., 15:34   #2014
Tvrdi
Sremium
Moj komp

I dalje su perma camo skupi...mislim još ak imaš premium acc ni 50 somova nije drama...
Staro 08.03.2016., 15:54   #2015
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Naravno da jesu, tu nema sumnje.

Zamjerka naprema novim kamuflažama je što ih sad svatko može kupiti za srebro. I onu koja daje oba bonusa. Pa čak i ovu koja daje X2 na XP. Prije si uzeo onu ovisno o tipu broda koji voziš i stilu igre.

Stvarno se nadam da će i premium / perma camo davat X2 na XP jer ako nije tako onda je to pljuska svima koji su platili isti.

U svakom slučaju, Carolina i Pensa dobivaju Type 6 u četvrtak.

Staro 08.03.2016., 15:56   #2016
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
U svakom slučaju, Carolina i Pensa dobivaju Type 6 u četvrtak.
Zbog kapetana?
Staro 08.03.2016., 16:00   #2017
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Tako je.

EDIT: Mislim čak da je moguće i da opet imaju krivi prijevod. Da će taj Type 6 camo bit samo za premium / perma kamuflaže. To bi imalo smisla. U tom slučaju na Pensu i Carolinu ide tip 5. Pensu pogotovo.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 08.03.2016. u 17:26.
Staro 09.03.2016., 10:19   #2018
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Jučer prve 3 partije s Coloradom (C hull, s tim da je treća bila i sa engine modom) i 7 skeljenih brodova (jedan Nagato). Citadelao sam i Nagata i Amagija. U sve 3 sam preživio. Sve zahvaljući iskustvu sa NM pa i savjetima ljubitelja američkih brodova (čitaj Thora). Dakle što se više po WOWs forumu pljuje neki brod - meni više paše haha..Uglavnom AA mu je odličan, oklop dobar i bočno ali odličan kad je nagnut... i sad ni ne trtam kad CV iz istog tiera pošalje avione...mažem ih za doručak. Taj brod je odličan i keepam ga i sad tandem Colorado-Amagi mi daje "diversity" i to u dva važna tiera. Sad čekam ruske CA da prebacim kapetana s Murmanska i kreće novi grind. Treba mi jedna CA za lov DDova (s radarom). S Amagijem standardno brisao CA koje uredno okreću bokove i Carolini skinuo 60% HPa...partija s Pepsi na granici ludila..idem napred uz support samo jednog BBa i riješim drugu Pepsi koja mi je skinula citadelu prije toga (revenge!)...uglavnom stalno sam im bio prst u oko i na kraju preživim s 10% HPa.....Murmansk standardno brišao DDove i palio BBove....šorao torpeda...brod je multifunkcionalna zver u svom tieru. Treba kapetana školovati za ruske CA.
Staro 09.03.2016., 15:42   #2019
Smoki_Gs
Premium
Moj komp

Smoki_Gs's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Dakle... Nicholas in the "Big Ligz" 3k Base score,mislim da mi je to najvise do sada Bjese to jedna divna partija
Na kraju,ganjam Kieva kojeg sam torpedirao u smoaku na startu partije,i nadjem ga,HP nam isti skoro,ja 300 on 600injak,promasim prvu salvu,na 8 km smo,i taman uspijem ispaliti 2 shella u trenutku kad me je ubio,i ta dva shella njega ubiju,dobijem flesh wound i on im je ujedno bio zadnji ziv
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	shot-16.03.09_15.39.39-0604.jpg‎
Views:	179
Size:	568.1 kB
ID:	16180   Click image for larger version

Name:	shot-16.03.09_15.39.43-0351.jpg‎
Views:	170
Size:	602.2 kB
ID:	16181   Click image for larger version

Name:	shot-16.03.09_15.39.56-0531.jpg‎
Views:	177
Size:	570.8 kB
ID:	16182   Click image for larger version

Name:	shot-16.03.09_15.40.01-0211.jpg‎
Views:	158
Size:	569.9 kB
ID:	16183   Click image for larger version

Name:	shot-16.03.09_15.40.06-0541.jpg‎
Views:	176
Size:	513.4 kB
ID:	16184  

Staro 09.03.2016., 16:07   #2020
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Colorado je super, i jako zabavan. Ali nije ravan Carolini kad ti legne.

0.5.3.1 to 0.5.3.2 Data Comparison

- moguć nerf Myoko domet topova i Mogami buff (već spominjanih 700m)
- Type 6 camo se nagađa da će biti 30 dublona, bez mogućnosti plaćanja srebrom

Btw. ne znam dal ste skužili ali Lo Yang ima HYDRO! Tako da mu je to glavna prednost nad Bensonom kojeg je to zapravo premium verzija sa Hull C.

- Čisto da se Smoki, Lun, Gnujko i ostali ne bi iznenadili ako se nađete u duelu / dimu s njime. Ispada da je to čisti DD hunter.

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.03.2016., 16:48   #2021
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
- Čisto da se Smoki, Lun, Gnujko i ostali ne bi iznenadili ako se nađete u duelu / dimu s njime. Ispada da je to čisti DD hunter.
Kad i ako se to dogodi, ravno ić na njega da se skrati udaljenost i uđe mu unutar 2km gdje mu niš ne pomaže oko skrivanja te ga podrapati topovima

If you're in control, you aren't going fast enough.
Flayer je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2016., 17:04   #2022
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Colorado je super, i jako zabavan. Ali nije ravan Carolini kad ti legne.
Da, samo je tier niže i ne vidi t9 i t10 u 98% slučajeva. Plus toga NC stock je lošiji brod, kažu. U t8 Amagi je moj izbor.
Citiraj:
- moguć nerf Myoko domet topova i Mogami buff (već spominjanih 700m)
- Type 6 camo se nagađa da će biti 30 dublona, bez mogućnosti plaćanja srebrom
Myoko i Mogami su pokopali radi Citadelovića prodanovića i to je to....30 dublona za jedan camo je groteska...nisu normalni..pa to je kolko, 4kn po camu?

Citiraj:
Btw. ne znam dal ste skužili ali Lo Yang ima HYDRO! Tako da mu je to glavna prednost nad Bensonom kojeg je to zapravo premium verzija sa Hull C.
Znam da ima hydro ali ima i top manje. Pa ti sad odluči kaj je bitnije ak se nađete na npr. 3km. A to je često. Ali ovaj je premium i time manji trošak plus prem camo. hehe
Ali zašto bi kineza uzeo kad imam tier niže Pljesku koja se nosi sa oba.. Vrlo dobro...i opet, ne vidi t9 i t10 brodove...

Evo ga, introducing soviet cruisers

Kako stvari stoje svi će imati super range, okretnost, dobar rate of fire, citadelu veliko ko cijeli brod (od t8 bolji oklop) i slab AA....ali radar...

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 09.03.2016. u 18:14.
Staro 09.03.2016., 20:02   #2023
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Novi type 5 i 6 camo

Type 5 se može kupiti za 22 500 kredita ili 15 doubloona, type 6 je 50 doubloona i ružan kao noć.
Lun je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2016., 20:40   #2024
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Novi type 5 i 6 camo

Type 5 se može kupiti za 22 500 kredita ili 15 doubloona, type 6 je 50 doubloona i ružan kao noć.
Baš gledam...gadan ali nije gadniji od novogodišnjeg haha..Nego dobra je vijest da type 5 košta 22500 srebrnjaka jer sam već mislio da će uvalit p2win camo..ovako 50 dublona taj camo ali plus 100% XP samo za nestrpljive ljude dubokog džepa...A opet kad bi se zborijle cijene sadašnjih concealment i accuracy camo-a onda bi to bilo 20000 srebrnjaka a ne 25000....hehe

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 09.03.2016. u 20:48.
Staro 09.03.2016., 21:58   #2025
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Jbga, wallet warrior ali strašno dobar brod i fina zarada

http://wowreplays.com/Home/Replay/1892 - Mikhail Kutuzov - 3 kills

Staro 09.03.2016., 22:00   #2026
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Točno to, nije gadniji od novogodišnjeg koji je btw. bio 25 dublona. Ali je na "isti kalup" kao novogodišnji.

S druge strane, Type 5 će izgledat super na Pensi.

Na Carolini ostavljam ovaj za -4% na accuracy jer ih imam još 20ak od Project R na lageru.

Citiraj:
Autor Flayer Pregled postova

Za usporedbu, ja sam sa Shokakuom morao 160k dmga napravit i potopit 6 brodova da dobijem cca isto toliko srebra. Najs premijum!

Staro 09.03.2016., 23:19   #2027
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:

Na forumu pišu da je Atago puno bolji brod al skuplji repair plus što Citadelocić više zaradi...jbga to mogu i s Murmanskom

EDIT: vrlo zanimljv poll "Who are you, people?"...

Ispada da je većina igrača stara između 35 i 44. Mislio sam da nas ima manje haha. Iako mi se čini da većina pcekspert ekipe spada u kategoriju 25-34 ako ne i u ovu niže...Ja ću se igrat do smrti makar doživio 95....počeo sam s CM64 i od tada ne prestajem...
Isto tako ispada da velika većina nema djecu što je opet malo čudno obzirom na starosnu dob ekipe. A opet, igra zahtijeva puno slobodnog vremena...

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 10.03.2016. u 10:12.
Staro 10.03.2016., 11:29   #2028
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Neznam koliko su razlicite cijene popravka, oba su T8 pa nemoze bit neka velika razlika, a sad jel imaju razlicit koeficijent zarade, to neznam.
Jest da sa MK mozes imat vise hitova radi veceg RoFa, jel broj hitova utjece na zaradu je pitanje.

Po statistici je Atago losiji brod, al to je vise zato sta je dosta igraca (noobova) kupilo Atago a pojma nema igrat em je brod izasao na pocetku igre, MK sad ima ljude koji znaju igrat em su se istrenirali. Ja nebi dao svoj Atago za MK niposto.

Edit:
Je im update. Em je trajalo em udjem ingame, pogledam ruske cruisere....osim izgleda cruisera, nema nijedan stat, ni za upgradeove ni statsi broda...nista. Samo slika u luci. T10 Moskva izgleda mocno, fin design broda.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2016., 12:34   #2029
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Neznam koliko su razlicite cijene popravka, oba su T8 pa nemoze bit neka velika razlika, a sad jel imaju razlicit koeficijent zarade, to neznam.
Jest da sa MK mozes imat vise hitova radi veceg RoFa, jel broj hitova utjece na zaradu je pitanje.

Po statistici je Atago losiji brod, al to je vise zato sta je dosta igraca (noobova) kupilo Atago a pojma nema igrat em je brod izasao na pocetku igre, MK sad ima ljude koji znaju igrat em su se istrenirali. Ja nebi dao svoj Atago za MK niposto.

Edit:
Je im update. Em je trajalo em udjem ingame, pogledam ruske cruisere....osim izgleda cruisera, nema nijedan stat, ni za upgradeove ni statsi broda...nista. Samo slika u luci. T10 Moskva izgleda mocno, fin design broda.
Jučer u partiji s Coloradom lik u Atagu riješio 4 broda....to je to...kad se zna igrati...
Ovo da nema statsa za ruske CA je za ne povjerovati...
Staro 10.03.2016., 13:46   #2030
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Ma mislim da sa svakim brodom kad te krene, mozes stackat killse. Nije neki pokazatelj broda.
Atago je sa odlicnom kamuflazom, dobrim topovima + 10km torpeda sa odlicnima arcom + heal. Overall, ima puno vecu iskoristivost nego MK, koji je smoke + spam.

A to sa nikakvim statsima je debilana teska, vidis brod...ni reload ni domet ni statse ni broda ni opreme..nista. Nisu ni trebali davat ovo.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 10.03.2016. u 16:55.
Staro 10.03.2016., 13:52   #2031
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Al ovaj Kirov sa 180mm topovima u t5 će bit zanimljivo vidjeti koji dmg radi...

EDIT: evo nam ameri donijeli detaljne statse za ruske CA

Ovako nabrzaka (gledao sam t6,t7 i t8) ruske CA će od švapskih biti bolje samo po brzini ispaljivanja shellova (ne puno) i malo će biti brže....u svemu drugom lošije...range, AP, HE tu negdje, turret rotation (malo a negdje i više lošiji), HP, concealment...čak i oklop...smeće. Neću to grindat. Rađe si uzmem Ataga na sljedećoj akciji a pitanje jel mi se isplati i grindat to Boismarcka kad je tu Tirpitz. Ispada da ću i ja u wallet warriore haha

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 10.03.2016. u 14:47.
Staro 10.03.2016., 14:38   #2032
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Kaj nema Furutaka 203mm topove u t5? Radi fini dmg

Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 10.03.2016. u 14:44.
Staro 10.03.2016., 15:10   #2033
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Kaj nema Furutaka 203mm topove u t5? Radi fini dmg
U pravu si, zaboravio sam Furu...iako, mislim da ima sporije turrete ak se dobro sjećam..

@Thor - sad sam pogledao Flamu-ov video sa Lo Yangom. To je čisti DD hunter i kad se sinhrono pali dim i hydro u vrlo bliskoj borbi s DDom onda dominira. Znači bio bi jako koristan i u team fight misijama...ima i taj torpedo spam što je isto zgodno kod bliske borbe sa DDom...

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 10.03.2016. u 15:34.
Staro 10.03.2016., 15:39   #2034
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Imam ga na playlisti za kasnije. Pogledam kad se vratim s posla - ali da, na to sam i mislio.

Najveća mana mu je što je to nova zemlja i kapetana moraš od 0 trenirati.

EDIT: Ovaj Kirov bome izgleda interesantno. 180 mm topovi, okretanje kupola 22,5 sekundi ROF 4 runde po minuti.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 10.03.2016. u 15:47.
Staro 10.03.2016., 15:52   #2035
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Imam ga na playlisti za kasnije. Pogledam kad se vratim s posla - ali da, na to sam i mislio.

Najveća mana mu je što je to nova zemlja i kapetana moraš od 0 trenirati.

EDIT: Ovaj Kirov bome izgleda interesantno. 180 mm topovi, okretanje kupola 22,5 sekundi ROF 4 runde po minuti.
Je, al jedino u čemu je bolji od Koniga je brzina okretanja tureta, ukupna brzina i HE....Prije ćeš ga vidjet na mapi nego on tebe a kad ti okrene bok rokneš ga AP-om i baj baj....jedino što će ruski CA hvatat DDove (radar)...tu bi mogli biti zanimljivi....ja čekam švapske BB a i tu mi dođe da iskeširam za Tirptiza ali opet zašto? Radi ekonomije? Pa imam dosta srebra...Amagi je odličan a vidjet ću jel će ići bez prem accounta....

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 10.03.2016. u 15:58.
Staro 10.03.2016., 16:06   #2036
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Radar nećeš vidjet do T-8. Ako baš želiš radar - najbži način je uzet NO koji ti je pretpostavljam otključan. Kako radara nema u igri do 0.5.4 ovo malo ruskih CA koje voze testeri neće puno toga promijeniti.

Kad se pojavi 0.5.4 pretpostavljam da ćemo vidjet malo povećanu brojku USN CA po mapama. NO će definitivno profitirat od radara, ali ako se ne varam jedini USN CA koji će imat veći domet radara od concealmenta biti će Baltimore (s pravom jer je trenutno najgori viši tier CA).

U svakom slučaju, moj NO je spreman za radar sa 9,5 concealmentom i kapetanom s 15 bodova. Bonus je što imam 0,7 km (od 15,5 do 16,2) mogućnost stealth fire jer mi premium camo daje sad oba bonusa.

- Tko god ide na NO, moja preporuka je stavit na njega nekog kapetana sa 15 bodova radi CE. Super stvar za prišuljat se nekome za AP broadside (topovi isti kao na Pensi).

Staro 10.03.2016., 16:09   #2037
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Ruske CA full detail s infom o modulima

I tako tek sad vidimo pravu sliku jer su tu i detalji o modulima pa tako vidimo da sa range 2 modulom ipak imaju solidan domet....isto s B i C hullom više HPa...hmmm

I u potpunosti se slažem s ovim likom s foruma:

Citiraj:
Hm... Chapayev has useless torpedoes (4km), less range (although in the comfortable zone with 17.3km), less AA, worse mobility (radius and rudder)... the same armor (100mm max), and this gets balanced with a plane, which gets exchanged for the radar consumable, and slightly better concealment (hardly noticable at 900m, but better).
She can utilize a powerful consumable, and even though the MK gets smoke as a (premium) gimmick, which is nowhere near as useful, it's still quite obvious how disastrous the MK has been balanced, a premium ship which heavily outclasses the researchable variant. That's even more ridiculous than the Gremy with her stealth firing capability offsets.

While that's still unreleased content, the worst part about this is that the Chapajev has totally reasonable stats, along with that consumable choice. Gameplay wise you'll be better off with the MK, unless you love to YOLO into suicide ranges with the radar (which you don't it has to be used defensively).

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 10.03.2016. u 16:45.
Staro 10.03.2016., 17:02   #2038
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Al ne vidimo shelove, dmg shelova, shanse za vatru, rudder shift, concelement...

Dobar RoF cuda radi, eto je Mogami po svemu bila losija od Myoko, al sa 155mm topovima i 15 cjevi je radila genocid. Vise shelova, vise shansi za vatru, vise shansi za pogodit dda. Ako rusi budu imali bolji RoF u svojim tierima, postat ce OP.

Evo bes gledam Ferdija, moskva ima 10 sec reload. Mali spread na 18km...i 69.400 HPa.

WTF?

Edit 2:
Sad sam vidio Ferdija kako Moskvom citadela NC sa 17km....

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 10.03.2016. u 17:58.
Staro 10.03.2016., 17:07   #2039
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Al ne vidimo shelove, dmg shelova, shanse za vatru, rudder shift, concelement...
Kak ne. U prvom linku sigurno imaš sve. Post 2031.
Staro 10.03.2016., 22:09   #2040
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
da...
Type 6 camo nije permanent
Nedam im 3 iljade za premium camo
zgmmax je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor