|
![]() |
#2011 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Igraj Shift,Shift 2 i The Run. Ovaj zadnji je dobar zbog price iako ni ona nije nes,ugl drzi te dok ju ne predjes (max 3h). Preporucio bih ti i F1 2011 ako volis aute. Ako hoces realizam, igraj rFactor. Od pucacina ovo kaj si naveo i Borderlands,te probaj Dead Island za zabavu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2012 |
Guest
|
ma brijem da cu preskociti i shift, pro street probah - govno. undercover odvozio par misija - nis zanimljivo. shift mi je neupravljiv i sa modovima, skidam world pa cemo vidjeti |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2013 |
Premium
|
Meni se popravilo dok sam namjestio postavke,doduse ja sam na volanu. World iskreno nije vrijedan skidanja,arkadetina kao i undercover,nema pricu,lose.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2014 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
NFS: The RUN ![]() Odlična igra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2015 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Po meni je najbolja igrica sa autima TDU 1, zbog modova i igrica je totalno za guštanje (naravno s volanom), npr. pogledajte ovaj MOD puno bolje nego nfs undercoveri itd itd, a nfs shift 1 i 2 su mi ok i mislim da je bolje da se EA usmjeri u tom pravcu, nego na ove dosadne potjere i ulaženje u zavoje sa 500 km/h. U uži izbor još ulaze F1 2011, DIRT 3 i GT Legends. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2016 |
Guest
|
u shiftu nema rijeci o ulazenju u zavoj nekom neralnom brzinom ![]() inace evo "zabavljao" sam se sa world 1h, uninstalirah. nevalja mi nekak, i to sto zele da igraci kupuju neke gluposti dodatke za igru mi je odbojno. idem na the run, izgleda obecavajuce ![]() |
![]() |
![]() |
#2017 |
Premium
|
Nisi me možda skužio shift 1 i 2 su mi ok jer su realniji, i napisao sam bolje da se EA usmjeri u tom pravcu nego na potjere i ulaženje u zavoj sa 500 km/h (pod tim mislim na undercover, the run ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2020 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Pokemon blue prek emulatora na mobu i dotu tu i tamo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2021 |
Premium
|
Doslo je ono doba godine kada vadim svoj cd iz kutije na kojem pise gothic, instaliravam i onda molim ekipu da odfaka dok ne krknem sleepera. NAJBOLJI RPG koji sam ikada igrao, i naravno topla preporuka (1,2 + NotR, 3 samo uz patcheve) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2022 |
njub
Datum registracije: Oct 2011
|
Prosao Broken Sword: Shadow of the Templars -- The Director's Cut malo prije... odlican remake tko voli point n click zanr ![]() Broken Sword-The sleeping dragon, skinuo ga ali se nece pokrenut, kolko sam skuzio treba imat xp sp1 il 2, bla bla, ugl nece radit nazalost a tako sam htio opet to proc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2023 |
Premium
|
The Run riješen, idemo na MW3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2024 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Sve mi vise dosadilo pa sad derem Bejeweled 3 ![]() Cekam AC Relevations
![]() |
#2026 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2027 |
Never Forgetti
|
![]() |
#2028 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2029 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Odigrao MW3. Odlično, pravi film. Odigrao sad i Black Ops, nije mi bilo dosta puškaranja. Lošije od MW, ali neloša priča, par super scena i muzike, sve u svemu zabavio sam se od 14 do 18. ![]() NFS The Run, završio dok sam čekao da nabavim MW i BO. Ne znam zašto sam igrao ovo, jer je vjerojatno najgora igra koju sam ikad vidio i odigrao.SMEĆE
![]() |
#2034 |
Premium
|
Napokon malo našao vremena i sredio sam si gran turismo 4 na kompu ....ima da se navučem na ovo ko na dop ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2039 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
novog batmana i skyrim ![]() nakon njih imam popis ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2040 |
Never Forgetti
|
Sto se tice Shifta moze se vrlo dobro podesiti i biti jako ugodan za voznju...barem je meni tako, evo i sad peglam sa M3 GT2...ne znam meni je jedan od bolji NFS nastavaka u zadnje vrijeme
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|