|
![]() |
#2011 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#2012 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Taj moron je dobro poznat i u BC2 http://bfbcs.com/stats_pc/|badkiller100| |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2014 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2016 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2018 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2019 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Meni je mapa preimba, totalno mi je promjenila pogled na igru. Na mapi bas svega ima i podrzava svaki nacin igre, ne znam zasto bi nekome izgledala ili djelovala lose. Ne znam za vas, ali meni je ova mapa bas prava battlefildska. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2020 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
meni je također mapa smeće zadnje, onak sve nabacano, baš se iz aviona vidi ko da je trogodišnjak psotavljao zastave
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2023 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Cak sam i snimao sa frapsom i nije stekalo ![]() Mislim da veliki utjecaj na lagg i broj FPS-a ima mašina na kojoj se vrti Bf3 server. Raspored zastava ne mogu komentirati jer nemam bas iskustva u Conquest gametypeu, ali imam dojam da su neke zastave može preblizu jedna drugoj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2025 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
ocito jos neki bug koji jos nije rijesen. Ja imam isti problem. Btw na caspianu ja imam zadovoljavaju fps od nekih minimun 30 - 60 najvise dok nema akcije sa med detaljima... Sto je zadovoljavajuce |
![]() |
![]() |
![]() |
#2027 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
edit:ipak nije cijela mapa P.S. Sad trenutno na 30/64 nist ne laga ... HR DiabolicServers Beta #03 Zadnje izmijenjeno od: viper. 07.10.2011. u 19:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2028 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Citiraj:
sad na caspianu ih imas strpane u mali prostor na kojem ce se samo trckarat od jedne do druge i beskorisno ginut. potpuna odsutnost taktike, nesto kao COD s vozilima. uzmes tenk ili LAV, ukempas se na dobru poziciju i kontroliras sve zastave. dobro, mozda se to promijeni u full verziji sve, ali ovo sto sam vidio vozeci se avionom preko mape je fail. izgledom je slicna mapi daqing oilfields iz bf2, pogledajte kako je to tamo izgledalo: ![]() tko je igrao zna o cemu pricam. ali opet, bf2 je valjda mentalno prezahtjevan danasnjoj populaciji pc codovaca i opcenito konzolasima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2029 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Caspian sa 64 igrača mi je neigriv atm, na FRA, DE, NL serverima. Na našem serveru sa nekih 30ak ljudi je išlo super. Inače Caspian mi je puno draži od Metroa, totalno drugačiji osjećaj igre. Ako ispoliraju ovo more bugova i ako bude više mapi tipa Caspian, možda i uzmem igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2030 | |
aka Striko
|
Citiraj:
![]() igraj šta te volja ko te forsira da uzimaš ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2031 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja bas nisam skuzio previse bugova na Caspianu, puno manje nego u Metrou i bar meci ne prolaze kroz sve i svasta..Ugl BF3 u skoro punom sjaju Ide isto kao i metro, sve max, aa max, 1080p, grafa na 900mhz Frames: 16377 - Time: 269476ms - Avg: 60.774 - Min: 37 - Max: 135 Malo destrukcije Teksture su ludnica a ako ce bit jos bolje kako najavljuju onda ce to bit nesto do sad nevideno. Scanije su dobar izbor kamiona. ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 07.10.2011. u 20:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2032 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Je, al za razliku od vecine, ima nas i koji igramo jednu igru u par godina ,a ovo je nastavak te igre. Tako da je jasno da nekima znaci vise nego "omg koja grafika" drugima, pa onda imaju ovakve ispade na forumu gdje nikog nije briga. Ja samo ne kuzim kako su to pointovi blizu, je na mapi izgledaju jer je jet range x6, al kad krenes hodat i ne bas... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2034 | |
aka Striko
|
Citiraj:
Ko da ce vam Bog dati da danas probate full verziju. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2035 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Samo je jedan benchamark za koji ja znam a da je pravi, FRAPS. Inace je grafa dosta nabrijana pa je fps 20tak% veci nego inace. Igra fino skalira sa taktom GPUa i isplati se kloknut, narocito grafe sa puno SPa. Jedino je blur nesto smanjen jer ga ima previse ali to ne utjece skoro nista na fps. I totalno ne kuzim ekipu kaj se samo buni. Trebate bit sretni da mozete besplatno odigrat tak nesto pa makar i par dana.. pocelo sranje u Grckoj.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2036 | |
Premium
|
Citiraj:
hm a kako mjeris. jer ja sam nekidan mjerio tako da f11 stisnem i onda mi on onaj excel file izbaci. i u njemu mi pisu samo fpsi po sekundama.. znaci redovi su sekunde i u svakoj kucici mi ispisi broj fpsa u toj sekundi.. neznam kako da mi da cijelu ovu statistiku. možda jer koristim open office, a ne excel, al ne vjerujem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2038 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |