|
![]() |
#2011 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja igram na smartcast već jedno 3 mjeseca i dosta sa m se privikao ono skroz normalno mi je sad tako, puno su brže reakcije nego stisnuti spell pa kliknuti, ovako je instantno. Samo nikako da si pogodim di staviti sumonner.. 1 i 2 , trenutno su mi na S i D, a spellovi su Q W E R. Sjebano mi je prebaciti preste na sumonner i onda to failam nekad. Možda na T i Z staviti samonere? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2012 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2014 | |
Premium
|
Citiraj:
Danas uzeo Lux na mid nakon dosta vremena jer im je mider bio Zed http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history Trynda stvarno vrhunski champ, trebao bih ga igrati češće, ja i on smo carryali brutalno, lik se borio u promotion za Gold V...Njegov premade xin je odlučio ići u junglu iako smo se svi dogovorili tko će što, lik samo pickao i lockao junglu (bio je zadnji pick)...jungler uzeo blitza...vayne umrla i odlučila ići na top smetati tryndi...započela s 0/4/4...nakraju ja i trynda carryali, čak i vayne krenula igrati ok... makar mi nije to jasno, umrla je jer pusha protiv dravena i thresha i misli da mogu ići 2vs2 dole...i onda odluči ići top i kaže "report me, i dont care, i go solo"...u 12min imala je 26 cs ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2015 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2017 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Nesto najgore u lol-u sto se igracu moze dogodit... npr. moj slucaj danas... idem isprobat Rumble-a, prvi game imam 5/0 protiv Olafa gore i izgubimo jer ostatak mog tima nije mogao kill dobit kakvi su to tardovi bili. Drugi game opet Rumble top protiv dvojice i obojicu ih ubijem i nemogu mi nista i opet moj team uspije usrat i kad jungler dode gankat i opet ja jedina svijetla tocka u teamu. Eto zbog ova dva game ja ne znam kad cu opet igrat Rumble-a, a to je tako op i prezabavan champ ali dzaba kad mi drugi uniste dozivljaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2018 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Jucer povijesni gejm odigram, prvo ih razbijamo i srusimo dva inhiba,oni nama nista. kasnije nas uhvate par puta stignu nas i vise nismo mogli nista u tf, odemo na barona stealaju nam sruse inhib. e onda clutch shen(ja ![]() ![]()
![]() |
#2019 |
Premium
|
Evo da se i ja isplačem. Pao sam na 0 LP u silver II jer naime igram 4v5 zadnja 3 meča. I danas igramo, dobar team i naš jungler se logira i tako ostane, niti nije iteme kupio, znači 4v5 do kraja meča, i pad u silver III. Sad imam 2 pobjede za redom, nadam se opet silver II ![]() EDIT: Odigram promotion, moj top u 10. min ima 0:4, jungler 0 gankova, izgubim meč u promotion i padnem na 75 LP.. GG riot! Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 23.05.2013. u 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2020 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: HAL. 23.05.2013. u 15:29. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2021 |
Premium
|
Dosta killeva, ali treba bolji farm na topu u toj minuti. Nažalost to se dešava, svi odigramo tako spičkane mečeve (tipa ja 13/0/9 mogu biti Mid i opet izgubiti)...problem što dosta ljudi ne shvaća da možeš ti voditi full, ali u 40oj minuti neka oni ejsaju makar srećom, oni miaju mogućnost pushnuti do nexusa ili uzeti 1/2/3 inhiba i onda oni imaju prednost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2022 | |
Premium
|
Citiraj:
Vayne protiv Cait, a Vayne ima 18 Armora, dakle nema šanse na takav poke, a Brand je dobio DC valjda 40 puta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2023 | |
Premium
|
Citiraj:
Nekaj tipa solo mission. Ne uvijek, ali dosta puta, kad dosta pusham onda dođu gore, tako da ostali lane-ovi mogu napraviti svoje. Evo, ja se vratio u silver II. Samo mid danas igram i mogu reći od 7 mečeva 5 pobjeda i to po meni iskreno, svih 7 bi dobio da nisam 2 puta igrao 4v5. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2024 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2028 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovo mi je bio regularan game zadnjih par dana: Ja sam Silver 3 i 2nd pick, moj 1st pick je unranked lik sa dva rune pagea i to ne skroz puna koji insta locka kao 1st pick Kassadina i ima oko 30 CS-a u nekih 40 minuta i užasno nafeeda Talona, njegov duo Q partner je Bronze 3 i last pick, ali odbija igrat išta osim Jarvan 4 top i igra ga sa ignite + exhaust i brutalno nafeeda top lane i junglera i i ima nekih 60 CS-a u 40 minuta. Ovaj primjer mi je onak ostao u glavi, ali bilo je tu još veselih trenutaka. A ja nemrem leavat na champ selectu, jer sam imao promo match - koji idiot se sjetio da leavanje promo matcha znači gubitak cijele serije mi nije jasno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2029 |
Premium
|
Ah, neznam kaj da velim na to, ja nemam sreće, ali ti... ![]() Evo ja danas došao doma na 1 dan da uzmem neke stvari za faks, i primio se rankeda. Bio sam silver II i na 0 LP, izgubio 4v5 meč, i pao u silver III. I onda 8 mečeva, 7 pobjeda, već sam opet silver II i 75 LP.. Mene danas ide nekak ![]() Zadnjih 5 mečeva (ispod je 1 poraz 10:10:17 s dianom, ali 4v5, i onda još 2 pobjede) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2031 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() meni napokon 3 wina zaredom, sada se bojim loose ![]() ![]() http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history imao 3k, ali nisam išao nazad ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2032 | |
Premium
|
Citiraj:
A Jax je dosta safe pick, ima lagan farm, AOE stun, super escape, samo što ga ja nikada nisam volio igrati iskreno, neznam zašto, ali taj champ mi je užasno dosadan. A za ovog Aatroxa čekam kao zapeta puška, 8k IP-a stoji na "računu", a sudeći prema Riot-ovom prokušanom konceptu biti će opako OP bar jedno 3 tjedna, tj. gotovo svi novi champovi su im bili OP u zadnje vrijeme (Quinn khmm khmm). Već vidim pecanje po džungli s njim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2034 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ma dobra je Quinn, OP u pravim rukama. Iz početnog razočaranja, počinjem shvaćati tu rasplodnu ženku, sve je kod nje useful, osim ulte. Samo treba dobro koristiti pasiv (kao Draven sjekire), i imaš tons of damage, bitno je imati att i movement speed... baš kombiniram neke iteme. Uglavnom, ja očajno igram adc, ali s Quinn sam našao novi smisao života na bot laneu...
![]() |
#2039 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2040 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Odlično, baziraj se na Vi, Heci, nauči igrati Jarvana i pokrio si jungle područje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|