|
![]() |
#1981 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Naravno to je kao da vozaca BMWa pokusavas uvjeriti da je Dacia bolja, a sa razlikom odvedes zenu u Veneciju. Zaboli me sto Samsung treba napraviti jeftiniji uredaj kako bi bio konkurentan kinezima, dok prodaja odlicno ide naravno da ce maksimizirati svoju dobit. Da ljudi misle da nije vrijedan tih novaca ne bi se ni prodavao.
![]() |
#1982 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Nema Samsung potrebe praviti uredjaj konkuretan tom Kinezu. Samsung se i ovako prodaje bolje nego kruh i mlijeko. Kinezi nikada nece dostici Samsung isto kao i sto Dacia nece nikada stici Bmw. Ali svaka roba ima svog kupca. Moj iduci mob. kada se ukaze prva prilika je sigurno samsung. I nisam nikakav Samsung Fan.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1984 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
E da...skoro zaboravih...I Samsung i Iphone su de facto - kinezi...Ako niste znali...pitanje je dana kad će i Huawei (po meni već je) biti isto "brend"... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1985 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Tebi na znanje, pogledaj naslov podforuma. Smartphone uređaji pa o tome i pisemo. Ak se zna da je samsung br1 onda nije huawei. Mozda ce biti ali jos nije. I mi ostali koristimo internet pa pratimo trendove. A čisto sumnjam da si neki nadobubni tip sa 20+ godina u it industriji pa sad svima nama mozes pametovati...eod sta se mene tice. Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 23.11.2016. u 16:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1986 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1987 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Vidim da pratiš komunikacijsku industriju koja se (tebi na znanje) ne svodi samo na smartphone. Huawei je već u nekim stvarima (ne u smartphone segmentu, iako i tu rastu) preuzeo primat. Kome se da saznati o tome više, gugao mu je frend. Sve u svemu. Vidjet ćemo. Citiraj:
O kakvom flashanju pišeš? Sve ide preko OTA osim ako se ne želi neka custom ROM perverzija. A da bi rootao Samsunga (čitaj oživio mid range Samsunga) trebaš upravo flashati. Meni je zadnji MIUI telefon ubrzao znatno. Sve radi bez greške. I to na kineskom mid rangeu. Koji btw ima metalno kučište (istini za volju gornji i donji brid su plastični) a baš me zanima koji to Samsung ili braco LG imaju metalno kučište i koštaju soma kuna. Koji? Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 23.11.2016. u 15:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1988 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
U svakom slucaju nebitno je sto su tebi super kinezi, sva sreca pa imate svoj topic pa nastavite se diviti sami sebi kako ste dobro prosli, osobno od kineza bi kupio sam One plus one, jos treba proci koja godina da dodu na neku prihvatljivu razinu, a onda ce im i cijena biti odgovarajuca. Svaki proizvod je procjenjen koliko se moze dobiti za njega. Huawei je vec sada treci proizvodac i nikako ih ne podcjenjujem, ali treba jos koja godina proci kako bi bili na razini top klase.
![]() |
![]() |
#1990 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
S5 MM , jel mogu blokirat cloud agent ? cemu mi to sluzi? Kopam po telefonu, jer vidim da mi je unazad 4-5 dana poceo trositi ko lud bateriju i uvrh glave izgura 15 sati :/
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1991 |
FC Bayern <3
Datum registracije: Mar 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1992 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Neznam da li je netko objavio, no samsung svima koji su kupili S7 i S7 edge u razdoblju od 2.11. do 18.12 poklanja microSD od 128GB nakon registracije. (nisam citao detalje, no link je ispod) http://www.samsung.com/hr/offer/regi...rticu-od-128gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#1993 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
bezobrazno prema nama koji smo kupili medju prvima ![]() Poslano sa mog SM-G930F |
![]() |
![]() |
![]() |
#1995 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1996 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1997 | |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1998 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2000 |
Premium
|
istina da... Poslano sa mog SM-G930F |
![]() |
![]() |
![]() |
#2002 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Ja isto nisam uploadao račun... Pa ljudi moji, nisu veslo sisali, vide po imeiu gdje i kad je uređaj prodan.. Ko više gleda račune!? Javite im se na fb stranici i lipo će vas uputit.. Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2003 |
Premium
|
Proces registracije podrazumijeva upisivanje podataka neophodnih za uspješnu registraciju kao što su: ime, prezime, e-mail adresa korisnika, ispravna kućna adresa korisnika (radi dostave microSD kartice), IMEI uređaja, te prikaz fiskalnog računa s prodajnog mjesta kako bi registracija bila potvrđena to su meni odgovorili jesu vama potvrdili prijave? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2004 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Glasine kažu da će S8 imati SD835 čipset, vjerojatno i 6/256Gb verzija te da izlazi 03/17 http://bgr.com/2016/11/25/galaxy-s8-...256gb-storage/
![]() |
#2008 |
Never Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Pozdrav! Htjela sam postaviti novu temu, ali evo ipak nisam ![]() Problem je u pitanju. Samsung Galaxy A3. Touch screen je samo smrzao. Restartala sam ga u kombinaciji 3 tipke, i dalje isto. Zatim sam spojila kabelom na PC ali u exploreru pokazuje da je folder prazan, naravno, jer ne mogu na mob odobriti data enter. Ne trebam ni reći da mi je bitno da barem prvo uđem u podatke da spasim sto se jos moze prije hard reseta. Pitanje je: kako ući do podataka? Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2010 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
je li netko uspio rijesiti nefunkcionalnu auto sinkronizaciju gmaila na s7/edge na wifiju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|