|
![]() |
#1981 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
To ti je ko onaj khartusov Q ja mislim (ona mina).. znači gdje je cursor od miša tu casta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1982 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ma to mi je već X-plosiv objašnjavao, ali me uvijek zbunjuje i bolje da uopće ne isprobavam. Btw. brijem da to uopće ne koriste ovi pro playeri. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1983 | |
Premium
|
Citiraj:
Pogledaj da li hočeš vidjeti kojega pro playera na streamu da mu se vidi ona strelica kuda gađa s spellom. Gotovo nikad (osim onih spelova za koje to nemožeš, tipa spell od VI onaj escape njezin, nemožeš smart cast jer se treba "napuniti" za full range, ako koristiš smart onda odmah castaš i ne napraviš nikakav range). Negdje sam naletio na video razlika između smart casta i obilnog casta, imaš oko 10-15% manji cs ako ne koristiš smart. Jer ti kada slikneš na spell i onda klik mišem, ne čini se puno, ali to je nekih pol sekunde, a rezultira na kraju tako da imaš jednostavno sporiju reakciju. Ali je problem se naučiti na smart. Ja probao, u jednom game minimalno 15 puta zeznuo spell. I još jedna stvar koji koriste, slična smart castu su 2 tipke na mišu, 1 za kretanje champa druga za atack.. Tako npr. ako gledaš The Rain Man-a, on ima 2 puta move, 1 puta atack miniona i tako si povečava postotak kod cs-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1984 | |||
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() To što si ti poludio, jbg, vidio sam ja na EUW masu ekipe koja mi rejđa na španjolskom. Daj mi neki guide i napiši build itd...btw, evo ti savjet ako nisi ovo radio, probaj u customu: Baciš Q, i prije nego Q padne, znači čim klikneš Q odmah klikni R...ti ćeš s R dashati do njega, i onda će Q pasti, i iste sec će ti R biti refreshan. Citiraj:
Cast Spell 1 - 3 ...Shift q w e Cast spell 4 - R Smartcast Spell 1-3 - q w e Znači ako kliknem Q-W-E odmah će baciti (Baca ti spell tamo di ti je miš ili najdalje što može na mjestu gdje ti se trenutačno nalazi kursor)...ako kliknem R a on cilja onda će mi biti kao da ne smartcastam..to je jako dobro npr na Leoni, Ezrealu, Lux...dok recimo ako igram s Dianom, Akali, Darius itd. koji imaju skillshot kao ult...onda stavim da je i ult smartcast ![]() Citiraj:
Inače, meni je ATTACK MOVE na A..s time se krećem, osim kada sam blizu CSa onda se krećem s normalnim klikom na mišu, a kripove i champove gađam s A. Trebalo je malo navikavanja, ali je 20x bolje kada orb walkaš. inače, video za smartcast: http://www.youtube.com/watch?v=O4FDh1fWQpU Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 21.05.2013. u 00:36. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1985 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja sam probao par puta igrati s tim smartcastom i mislim da se to na mom levelu ne isplati, osim ako baš ne igraš championa koji spama abilityje. Jednostavno potrebno je dosta vremena na privikavanje, a nekako sumnjam da ja sa svojim levelom skilla mogu dobiti bilo kakve bitnije koristi od istoga. Dapače jedno desetak gejmova sam strahovito failao s tim smartcastom.
![]() |
#1986 | |
Premium
|
Citiraj:
Lux ult Ezreal Ult Lulu Q Veigar circle |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1987 |
Premium
|
Jasna stvar. Nemogu biti svi spellovi na smartu, ali svi pro koriste smart ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1988 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne znam da li će se pokazati, zadnji meč http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history Kassadin vs Ap YI mid, imao sam 10/3/9, veći farm od njega i sve...i nafidanu vayne smo imali....ali su se ufurali i i šli turret dajvati i nasus od 2/1/1 imao 6/1/1 ...i snowballao kasnije, jer je moja vaynica mislila da može 1vs5 a i mutavi jax, nema pojma kako je igrati :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1989 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Šta se tiče Diane: Krečem uvijek: 5HP, 3MP, 2 warda. Onda idem ako je ajmo reći podjednako do jedno 5-6min idem na 2 doransa. I onda ovisi. Ako vidim da će biti napeto idem na abyssal scepter, ako imam kontrolu u midu i kill - dva, onda idem odmah na rabandon. Onda idu bootsi za magic penatration. I opet dalje ovisi, ako imam 3-4 killa u plusu idem ili na zonyu, ili zadnje vrijeme sve češče na nashor's tooth (op item za dianu). I guardian ili chrystal scepter. Tak nekako ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1990 |
Premium
|
Nisam ljubitelj Nidalee support, znam je igrati, ali kasnije ti imaš poke i heal...nemaš nikakav CC, a njihova Lulu je s CC radila sranja nama dovoljno da nas sve slowa da Lulu ulta ![]() EDIT: Kupio sam Nasusa, danas ću ga baš peglati solo top. Jer ako se ja nafarmam 140 do 15 minute, ja mogu 1vs5 ići. Stvarno mi ga je pun klinac, znaš koliko puta je njihov ili naš Nasus sam carryao makar imao užasne scoreve. Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 21.05.2013. u 13:03. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1992 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
A Nasus je uvijek GG ako igra ode u malo kasniju fazu. Btw, igrao sam danas Aatroxa, jako fora champ nekakav mix Trynda, Zaca, Kaylea. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1993 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1994 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Yep, napravio sam odavno account, pa rekao da malo isprobam novog champa. Čini se fora, ali kažem teško je išta reći, jer je ping tamo prevelik, a i igram isključivo protiv botova, pošto je nove champove nemoguće dobiti u PVP mečevima - ili ih ljudi banaju ili ih netko instalocka. Čini mi se više kao melee ADC, nešto kao Trynd, ali ima bolje skillove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1996 |
Premium
|
Ako dobijete leonu u aramu, probajte ovo ![]() 2x doran blade 1x tear of godess 1x brutalizer napraviti trinity krenuti raditi iceborn gauntlet bootse po želji, obično mercury i lold ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1998 |
Premium
|
Promijenite Iceborn, htio sam ga napraviti zbog singeda da ga slowa..jer smo zatrolali malo ja i frend koji je igrao wukonga...razmišljao sam bio umjesto toga da uzmem neki botrk ili tako nešto for the lulz. E i da, završio sam blackcleaver ![]() http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history |
![]() |
![]() |
![]() |
#2001 |
Premium
|
Ja bacio u nedjelju 2 rankeda, i neznam da li je to najveći troll koji sam čuo/imao/vidio, ali jedan od največkih 100%. Ovako, 3. pick sam, svi uzmu svoje uloge, meni ostane support, i ja kažem i will support, i'm kinda good at it... I prvi pick (mid) veli da će on pickati za mene da njemu ne countraju dianu. I uzme Leonu, bez ikakvih pitanja i instalock. Ja ju ni nemam niti sam ikad igrao. I naravno svi počnemo lol, wtf, bla bla bla, i ja kažem onda ću ja mid. I reče on ok. Ja krenem 2:0, top krene 2:0, lee čak uspije neki luck kill, i imamo 5:0 u 6-7 min i onda počne spamanje chata. Naš adc je jednostavno poludio, s razlogom. Naime leona se uvrijedila jer mora supportati, i nije ni kupovao wardove ni ništa. u 35. min smo gubili 35:14 ja mislim i surr. I kaj da na to velim? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2002 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2003 | |
Premium
|
MMR je dosta zajebana stvar..igrao s jednim likom Gold 5, koji ima masovno spičkan MMR. U prvom gejmu bilo je 4 gold 5 i jedan silver vs 5 silver na drugoj strani...2/1/18 Leona ftw...drugi opet samo ja i on gold, svi silver...krenuo s 0/3/0 Zac, završio 5/4/13 ili 14 (ako se ne varam, lolking još nije updejtao s zacom fight)...mogli su nas rasturiti ali nakraju thresh ult - ja skočio u njih i zault i mf ult....gg wp, ejsali, došao jax s 100%, propushnuli turret, inhib, 2 turreta, nexus...ali zbog njegovog MMRa igrali s dosta slabijim, pa sveukupno dobio 25 bodova za ta 2 gejma ![]() Citiraj:
Tako i mi, dali zadnjom picku da bude mid...i lik se zblesirao i u zadnji trenutak odebe caitlyn mid...s time da nismo imali niti tenka, 2 ADCa ne bi nitko mogao protectati...dobro da me zvala majka u to vrijeme da dođem do grada, pa sam leavao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2004 |
Premium
|
Ne kužim te fore. Koda njihovi pickovi moraju striktno pickati mid prvi za counter. Ma debilana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2005 | |
Premium
|
Citiraj:
Onda drugi krenem s Ezrealom, ja imam 2 cs njihov ADC 17 jer je moj nunu zaključio da je najbolje engage protiv twitch i lulu...nakraju ja s 0/1/0 i 40 manje CSa dođem na 6/1/1 i cs isto kao twitch, ali moji retardirali, da bi u glavnom teamfightu ja skočim unutra da radimo killeve...padne mi internet. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2007 |
Premium
|
Čekaj do trećeg LVla, poke ili čak farmaj s E (ona 2 harpuna)...kada već imaš Q-W-E, slobodno uleti unutra s E, čim se on okrene na tebe baci si shield s W i qe opet ...morati će otići ča jer ga demoliraš polagano :=) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2008 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
To kad mi kaze za counter noge bi mu odsjeko, onda bolje i da ne igra mid..ako si kontriran igras pazljivo i to je to..meni se proslu sri zalomilo 8 winova zaredom, cimer i ja nacugani šou napravili, poslije prvog gejma se vidilo kak ce ic. Ja riven mid on renek jungle, scoreovi 17/2/5 ja i 12/6/6 on
![]() |
#2009 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Dobre 3 godine sam čekao koju novu riječ od Riota u vezi Magma Chamber mape i evo ga: Announcement |
![]() |
![]() |
![]() |
#2010 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |