Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.05.2013., 19:44   #1981
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Bio na east-u, prebacio se na west, bio na west-u, popizdio na west-u, vratio se na east, pizdim na east-u ali manje njego na west-u

Dajte mi objasnite taj smartcast, jeli ima negdje baš neki pravi tutorial za to?
To ti je ko onaj khartusov Q ja mislim (ona mina).. znači gdje je cursor od miša tu casta...
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 20.05.2013., 21:32   #1982
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Ma to mi je već X-plosiv objašnjavao, ali me uvijek zbunjuje i bolje da uopće ne isprobavam.

Btw. brijem da to uopće ne koriste ovi pro playeri.
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.05.2013., 21:54   #1983
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Ma to mi je već X-plosiv objašnjavao, ali me uvijek zbunjuje i bolje da uopće ne isprobavam.

Btw. brijem da to uopće ne koriste ovi pro playeri.
To koriste AMA BAŠ SVI pro playeri.
Pogledaj da li hočeš vidjeti kojega pro playera na streamu da mu se vidi ona strelica kuda gađa s spellom. Gotovo nikad (osim onih spelova za koje to nemožeš, tipa spell od VI onaj escape njezin, nemožeš smart cast jer se treba "napuniti" za full range, ako koristiš smart onda odmah castaš i ne napraviš nikakav range).

Negdje sam naletio na video razlika između smart casta i obilnog casta, imaš oko 10-15% manji cs ako ne koristiš smart. Jer ti kada slikneš na spell i onda klik mišem, ne čini se puno, ali to je nekih pol sekunde, a rezultira na kraju tako da imaš jednostavno sporiju reakciju. Ali je problem se naučiti na smart. Ja probao, u jednom game minimalno 15 puta zeznuo spell.

I još jedna stvar koji koriste, slična smart castu su 2 tipke na mišu, 1 za kretanje champa druga za atack.. Tako npr. ako gledaš The Rain Man-a, on ima 2 puta move, 1 puta atack miniona i tako si povečava postotak kod cs-a.
Staro 20.05.2013., 22:25   #1984
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor vuYa Pregled postova
nije to nego sam bio na eastu, pa sam poludio i prebacio se na west..naravno da na obje strane ima loših igrača, nego kad sam igro na eastu sad nedavno sa frendovim acc-om akali uzme sword of occult i mejai's, općenito iz svog iskustva govorim da mi west vise odgovara, barem za dizanje

bio sam na oko 1600 pa sam pao, trenutno silver 1
Uzevši u obzir da na normalu imam cca 915 winova i cca 750 loseva, MMR mi je vrhunski i dobivam stvarno dobre igrače, koji variraju od platinuma do silvera, s nekom primjenom samo gold i platinum, rijetko koji silver kada igram normal solo. I ne viđam takve buildove, ali većinom onda vidim 150 cs u 15min skoro svaki lane i bude napeto. Kada hoću igrati kvazi mečeve, odem na ranked (gold 5) di se može vidjeti svašta

To što si ti poludio, jbg, vidio sam ja na EUW masu ekipe koja mi rejđa na španjolskom.

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
EDIT: Opet diana ownage Vs talon s 1350 pobjeda 13:3 score, 250 cs
Daj mi neki guide i napiši build itd...btw, evo ti savjet ako nisi ovo radio, probaj u customu:

Baciš Q, i prije nego Q padne, znači čim klikneš Q odmah klikni R...ti ćeš s R dashati do njega, i onda će Q pasti, i iste sec će ti R biti refreshan.

Citiraj:
Bio na east-u, prebacio se na west, bio na west-u, popizdio na west-u, vratio se na east, pizdim na east-u ali manje njego na west-u

Dajte mi objasnite taj smartcast, jeli ima negdje baš neki pravi tutorial za to?
Ovako ti moj binding izgleda

Cast Spell 1 - 3 ...Shift q w e
Cast spell 4 - R

Smartcast Spell 1-3 - q w e

Znači ako kliknem Q-W-E odmah će baciti (Baca ti spell tamo di ti je miš ili najdalje što može na mjestu gdje ti se trenutačno nalazi kursor)...ako kliknem R a on cilja onda će mi biti kao da ne smartcastam..to je jako dobro npr na Leoni, Ezrealu, Lux...dok recimo ako igram s Dianom, Akali, Darius itd. koji imaju skillshot kao ult...onda stavim da je i ult smartcast

Citiraj:
To koriste AMA BAŠ SVI pro playeri.
Pogledaj da li hočeš vidjeti kojega pro playera na streamu da mu se vidi ona strelica kuda gađa s spellom. Gotovo nikad (osim onih spelova za koje to nemožeš, tipa spell od VI onaj escape njezin, nemožeš smart cast jer se treba "napuniti" za full range, ako koristiš smart onda odmah castaš i ne napraviš nikakav range).

Negdje sam naletio na video razlika između smart casta i obilnog casta, imaš oko 10-15% manji cs ako ne koristiš smart. Jer ti kada slikneš na spell i onda klik mišem, ne čini se puno, ali to je nekih pol sekunde, a rezultira na kraju tako da imaš jednostavno sporiju reakciju. Ali je problem se naučiti na smart. Ja probao, u jednom game minimalno 15 puta zeznuo spell.

I još jedna stvar koji koriste, slična smart castu su 2 tipke na mišu, 1 za kretanje champa druga za atack.. Tako npr. ako gledaš The Rain Man-a, on ima 2 puta move, 1 puta atack miniona i tako si povečava postotak kod cs-a.
Ne baš, Dyrus recimo dosta ne koristi smartcast na nekim champovima...sve ovisi koje champove igraš. Sam Link kaže da je dosta dobro učiti i bez smartcasta primjer Nidalee koplja...ja Nidalee koplja bacam Q ako znam da ću pogoditi, a ako ciljam i imam vremena koristim Shift+q.

Inače, meni je ATTACK MOVE na A..s time se krećem, osim kada sam blizu CSa onda se krećem s normalnim klikom na mišu, a kripove i champove gađam s A. Trebalo je malo navikavanja, ali je 20x bolje kada orb walkaš.

inače, video za smartcast: http://www.youtube.com/watch?v=O4FDh1fWQpU

Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 21.05.2013. u 00:36.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2013., 07:56   #1985
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Ja sam probao par puta igrati s tim smartcastom i mislim da se to na mom levelu ne isplati, osim ako baš ne igraš championa koji spama abilityje.

Jednostavno potrebno je dosta vremena na privikavanje, a nekako sumnjam da ja sa svojim levelom skilla mogu dobiti bilo kakve bitnije koristi od istoga. Dapače jedno desetak gejmova sam strahovito failao s tim smartcastom.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2013., 10:08   #1986
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Ja sam probao par puta igrati s tim smartcastom i mislim da se to na mom levelu ne isplati, osim ako baš ne igraš championa koji spama abilityje.

Jednostavno potrebno je dosta vremena na privikavanje, a nekako sumnjam da ja sa svojim levelom skilla mogu dobiti bilo kakve bitnije koristi od istoga. Dapače jedno desetak gejmova sam strahovito failao s tim smartcastom.
Vjeruj mi, samo vježbaj i isplatiti će ti se...ja ti ne mogu reći kolike ja osobno imam dobiti od tog smartcasta, stvarno ga treba vježbati...neke spellove nikada ne stavljam na smartcast, tipa

Lux ult
Ezreal Ult
Lulu Q
Veigar circle
Staro 21.05.2013., 10:46   #1987
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Jasna stvar. Nemogu biti svi spellovi na smartu, ali svi pro koriste smart
Staro 21.05.2013., 11:12   #1988
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Baš rekoh prije - ne koriste svi smart.

Ne znam da li će se pokazati, zadnji meč http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history

Kassadin vs Ap YI mid, imao sam 10/3/9, veći farm od njega i sve...i nafidanu vayne smo imali....ali su se ufurali i i šli turret dajvati i nasus od 2/1/1 imao 6/1/1 ...i snowballao kasnije, jer je moja vaynica mislila da može 1vs5

a i mutavi jax, nema pojma kako je igrati :/
Staro 21.05.2013., 11:33   #1989
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Baš rekoh prije - ne koriste svi smart.

Ne znam da li će se pokazati, zadnji meč http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history

Kassadin vs Ap YI mid, imao sam 10/3/9, veći farm od njega i sve...i nafidanu vayne smo imali....ali su se ufurali i i šli turret dajvati i nasus od 2/1/1 imao 6/1/1 ...i snowballao kasnije, jer je moja vaynica mislila da može 1vs5

a i mutavi jax, nema pojma kako je igrati :/
Vide se zadnji meč.. Jbg, taj ranked je otrov

Šta se tiče Diane:

Krečem uvijek: 5HP, 3MP, 2 warda.
Onda idem ako je ajmo reći podjednako do jedno 5-6min idem na 2 doransa.
I onda ovisi. Ako vidim da će biti napeto idem na abyssal scepter, ako imam kontrolu u midu i kill - dva, onda idem odmah na rabandon. Onda idu bootsi za magic penatration. I opet dalje ovisi, ako imam 3-4 killa u plusu idem ili na zonyu, ili zadnje vrijeme sve češče na nashor's tooth (op item za dianu). I guardian ili chrystal scepter. Tak nekako
Staro 21.05.2013., 12:56   #1990
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Nisam ljubitelj Nidalee support, znam je igrati, ali kasnije ti imaš poke i heal...nemaš nikakav CC, a njihova Lulu je s CC radila sranja nama dovoljno da nas sve slowa da Lulu ulta

EDIT: Kupio sam Nasusa, danas ću ga baš peglati solo top. Jer ako se ja nafarmam 140 do 15 minute, ja mogu 1vs5 ići. Stvarno mi ga je pun klinac, znaš koliko puta je njihov ili naš Nasus sam carryao makar imao užasne scoreve.

Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 21.05.2013. u 13:03.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.05.2013., 13:20   #1991
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Jučer su mi dali Hecu u rankedu... baš sam dobre volje danas. Možda me i danas potrefi sreća.

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Staro 21.05.2013., 14:13   #1992
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Nisam ljubitelj Nidalee support, znam je igrati, ali kasnije ti imaš poke i heal...nemaš nikakav CC, a njihova Lulu je s CC radila sranja nama dovoljno da nas sve slowa da Lulu ulta

EDIT: Kupio sam Nasusa, danas ću ga baš peglati solo top. Jer ako se ja nafarmam 140 do 15 minute, ja mogu 1vs5 ići. Stvarno mi ga je pun klinac, znaš koliko puta je njihov ili naš Nasus sam carryao makar imao užasne scoreve.
Kad vidim Nida support malo umrem...

A Nasus je uvijek GG ako igra ode u malo kasniju fazu.

Btw, igrao sam danas Aatroxa, jako fora champ nekakav mix Trynda, Zaca, Kaylea.
HAL je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2013., 14:59   #1993
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor HAL Pregled postova
Kad vidim Nida support malo umrem...

A Nasus je uvijek GG ako igra ode u malo kasniju fazu.

Btw, igrao sam danas Aatroxa, jako fora champ nekakav mix Trynda, Zaca, Kaylea.
Igraš na pbe?
Staro 21.05.2013., 18:06   #1994
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Igraš na pbe?
Yep, napravio sam odavno account, pa rekao da malo isprobam novog champa.

Čini se fora, ali kažem teško je išta reći, jer je ping tamo prevelik, a i igram isključivo protiv botova, pošto je nove champove nemoguće dobiti u PVP mečevima - ili ih ljudi banaju ili ih netko instalocka.

Čini mi se više kao melee ADC, nešto kao Trynd, ali ima bolje skillove.
HAL je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2013., 18:56   #1995
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Citiraj:
Ne.
Staro 21.05.2013., 19:16   #1996
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Ako dobijete leonu u aramu, probajte ovo

2x doran blade
1x tear of godess
1x brutalizer
napraviti trinity
krenuti raditi iceborn gauntlet
bootse po želji, obično mercury

i lold , malo teže napočetku, ali fora kasnije
Staro 21.05.2013., 19:21   #1997
vuYa
Registered User
Moj komp

vuYa's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
zasto triforce i iceborn ? kad je unique active

CPU: AMD Phenom(tm) II X2 550 Processor @ 3.5 Ghz
MBO: Gigabyte GA-MA770T-UD3P
RAM: Super Talent 2x4 GB 1333 Mhz
HDD: WD Caviar Blue 500 GB
GPU: AMD Radeon HD5670 @ 810/1000
PSU: Corsair CX600 v2
OS: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
CASE: Thermaltake V3
OSTALO: Razer Copperhead, CM Storm Quick Fire Pro, Razer Mantis Speed

vuYa je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2013., 19:41   #1998
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Autor vuYa Pregled postova
zasto triforce i iceborn ? kad je unique active
Promijenite Iceborn, htio sam ga napraviti zbog singeda da ga slowa..jer smo zatrolali malo ja i frend koji je igrao wukonga...razmišljao sam bio umjesto toga da uzmem neki botrk ili tako nešto for the lulz. E i da, završio sam blackcleaver

http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history
Staro 21.05.2013., 19:56   #1999
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

5 pobjeda za redom u rankedu, čak sam i 3 wina u plusu trenutno
Staro 21.05.2013., 21:34   #2000
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

pls dont make me start to cry.... ne sjećam se takvog skora već odavno

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Staro 21.05.2013., 22:15   #2001
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Ja bacio u nedjelju 2 rankeda, i neznam da li je to najveći troll koji sam čuo/imao/vidio, ali jedan od največkih 100%.

Ovako, 3. pick sam, svi uzmu svoje uloge, meni ostane support, i ja kažem i will support, i'm kinda good at it...

I prvi pick (mid) veli da će on pickati za mene da njemu ne countraju dianu. I uzme Leonu, bez ikakvih pitanja i instalock. Ja ju ni nemam niti sam ikad igrao. I naravno svi počnemo lol, wtf, bla bla bla, i ja kažem onda ću ja mid. I reče on ok. Ja krenem 2:0, top krene 2:0, lee čak uspije neki luck kill, i imamo 5:0 u 6-7 min i onda počne spamanje chata. Naš adc je jednostavno poludio, s razlogom. Naime leona se uvrijedila jer mora supportati, i nije ni kupovao wardove ni ništa. u 35. min smo gubili 35:14 ja mislim i surr.

I kaj da na to velim?
Staro 21.05.2013., 23:19   #2002
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Citiraj:
Formula za to:

1. Odigram 1 ranked svakih 4-5 dana (najvise zbog toga jer nemam vremena)
2. Igram sa Kennenom
3. Igram sa Voliem
4. Ne igram vikendom (veca mogucnost dobijanja glupe djece)

Staro 22.05.2013., 01:04   #2003
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

MMR je dosta zajebana stvar..igrao s jednim likom Gold 5, koji ima masovno spičkan MMR.

U prvom gejmu bilo je 4 gold 5 i jedan silver vs 5 silver na drugoj strani...2/1/18 Leona ftw...drugi opet samo ja i on gold, svi silver...krenuo s 0/3/0 Zac, završio 5/4/13 ili 14 (ako se ne varam, lolking još nije updejtao s zacom fight)...mogli su nas rasturiti ali nakraju thresh ult - ja skočio u njih i zault i mf ult....gg wp, ejsali, došao jax s 100%, propushnuli turret, inhib, 2 turreta, nexus...ali zbog njegovog MMRa igrali s dosta slabijim, pa sveukupno dobio 25 bodova za ta 2 gejma

Citiraj:
Ja bacio u nedjelju 2 rankeda, i neznam da li je to najveći troll koji sam čuo/imao/vidio, ali jedan od največkih 100%.

Ovako, 3. pick sam, svi uzmu svoje uloge, meni ostane support, i ja kažem i will support, i'm kinda good at it...

I prvi pick (mid) veli da će on pickati za mene da njemu ne countraju dianu. I uzme Leonu, bez ikakvih pitanja i instalock. Ja ju ni nemam niti sam ikad igrao. I naravno svi počnemo lol, wtf, bla bla bla, i ja kažem onda ću ja mid. I reče on ok. Ja krenem 2:0, top krene 2:0, lee čak uspije neki luck kill, i imamo 5:0 u 6-7 min i onda počne spamanje chata. Naš adc je jednostavno poludio, s razlogom. Naime leona se uvrijedila jer mora supportati, i nije ni kupovao wardove ni ništa. u 35. min smo gubili 35:14 ja mislim i surr.

I kaj da na to velim?

Tako i mi, dali zadnjom picku da bude mid...i lik se zblesirao i u zadnji trenutak odebe caitlyn mid...s time da nismo imali niti tenka, 2 ADCa ne bi nitko mogao protectati...dobro da me zvala majka u to vrijeme da dođem do grada, pa sam leavao
Staro 22.05.2013., 13:44   #2004
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Ne kužim te fore. Koda njihovi pickovi moraju striktno pickati mid prvi za counter. Ma debilana.
Staro 22.05.2013., 14:52   #2005
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Ne kužim te fore. Koda njihovi pickovi moraju striktno pickati mid prvi za counter. Ma debilana.
Znači mogu winati sve normale, mogu winati sve ARAMe, ali onda dođem u ranked, di moj first pick tf krene s lijepih simboličnih 1/8/2, i iako mi imamo jači tim..ne možemo winati jer igramo debilno.

Onda drugi krenem s Ezrealom, ja imam 2 cs njihov ADC 17 jer je moj nunu zaključio da je najbolje engage protiv twitch i lulu...nakraju ja s 0/1/0 i 40 manje CSa dođem na 6/1/1 i cs isto kao twitch, ali moji retardirali, da bi u glavnom teamfightu ja skočim unutra da radimo killeve...padne mi internet.
Staro 22.05.2013., 15:16   #2006
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Moram priznati da mi je Rumble užasno težak champ za igranje. Grozan je za moju noob mehaniku.

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Staro 22.05.2013., 16:00   #2007
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Moram priznati da mi je Rumble užasno težak champ za igranje. Grozan je za moju noob mehaniku.
Čekaj do trećeg LVla, poke ili čak farmaj s E (ona 2 harpuna)...kada već imaš Q-W-E, slobodno uleti unutra s E, čim se on okrene na tebe baci si shield s W i qe opet ...morati će otići ča jer ga demoliraš polagano :=)
Staro 22.05.2013., 16:16   #2008
vuYa
Registered User
Moj komp

vuYa's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
To kad mi kaze za counter noge bi mu odsjeko, onda bolje i da ne igra mid..ako si kontriran igras pazljivo i to je to..meni se proslu sri zalomilo 8 winova zaredom, cimer i ja nacugani šou napravili, poslije prvog gejma se vidilo kak ce ic. Ja riven mid on renek jungle, scoreovi 17/2/5 ja i 12/6/6 on

CPU: AMD Phenom(tm) II X2 550 Processor @ 3.5 Ghz
MBO: Gigabyte GA-MA770T-UD3P
RAM: Super Talent 2x4 GB 1333 Mhz
HDD: WD Caviar Blue 500 GB
GPU: AMD Radeon HD5670 @ 810/1000
PSU: Corsair CX600 v2
OS: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
CASE: Thermaltake V3
OSTALO: Razer Copperhead, CM Storm Quick Fire Pro, Razer Mantis Speed

vuYa je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2013., 21:07   #2009
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Dobre 3 godine sam čekao koju novu riječ od Riota u vezi Magma Chamber mape i evo ga: Announcement
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2013., 21:14   #2010
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Dobre 3 godine sam čekao koju novu riječ od Riota u vezi Magma Chamber mape i evo ga: Announcement
Čini se ok, ali nekako budu dosta brzo mečevi gotovi, ne?

Citiraj:
During All-Star week, players will win a match on Magma Chamber in any the following ways:
Kill 100 minions
Destroy the enemy turret
Score first blood
I budemo se do toga još načekali
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore