|
![]() |
#1951 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
#1952 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ako Alonso ode iz McLarena, treba čopit Kubicu ![]() ![]() @mob |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1953 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
awwwww ![]() Mislim da Alonso nebu nigdje, bar se čini ko da trenutno nema nigdje boljeg slobodnog mjesta. Mislim da mu je mcl-reno najbolji izbor. A kubica bi možda mogao u Williams, ako se Massa opet odlući igrat penzije. https://www.motorsport.com/f1/news/k...ar-954351/?s=1 |
![]() |
![]() |
#1954 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
kubica ce ili u renault (jedan od timova sa renault motorima) ili preskace sezonu. pa nije mu renault davao bolide da voza par puta samo tako iz fore. fora sa tvitera 2016 |
![]() |
![]() |
#1955 |
Je suis Schumi
|
Kako ce Kubica u Renault kad je prije par dana objavljeno da je raskinuo suradnju s Renaultom? Uz dobrog Hulkenberga i potvrdjenog Sainza nema sanse da bi mogao u Renault. A bome ga ne vidim ni u McLarenu. Kubica nece u F1, iako je OK lik. Ako je tko citao komentar Jacquesa Villeneuvea, na prvu je jako napadan, ali zapravo realan. Zbog cega bi covjek koji F1 nije vozio 6 godina izuzev ova dva-tri testa, trebao dobiti priliku pored mladih i perspektivnih vozaca? Ovakvih ko Ocon, Verstappen i Ricciardo imas koliko hoces, samo im trebas dati priliku. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#1956 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Novi gazde F1 su cijeli u marketingu i približavanju F1 publici. Povratak Kubice u F1 je holivudski materijal, bilo bi čudno da tu ne vide zlatnu gusku. Ja se nadam povratku, pa makar vozio Sauber
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 20.09.2017. u 23:52. |
![]() |
![]() |
#1957 |
Je suis Schumi
|
Za te stvari su im dovoljni Kimi sa sladoledom i Alonso s onom s onom stolicicom. Dok s druge strane imas Hamiltona koji partija s biberom koristeci melem, neymarom i ostalom jet set gay populacijom. Liberty media inace radi odlican posao. Uzivo se vidi kolika je drasticna razlika. Meni je uzasno zao Kubice i toga sto se dogodilo, ali ne bi volio da dodje u F1 i da se sramoti kao i Schumacher u pola tog povratka. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#1958 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Max bojao da ne završi https://www.youtube.com/watch?v=qtTYFm0dk50
__________________ |
![]() |
![]() |
#1959 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Alonso i McLaren nisu neki materijal za medije u zadnje 3 godine. Schumacher se vratio s 41 godinom u F1, nakon karijere u dominantnom bolidu, a Kubica bi se vratio s 33, nakon karijere gdje je sa slabijim bolidom uvijek bio pri vrhu. I to povratak s dna, nakon niza ozljeda gdje je čudo da uopće bicikl može voziti. Skroz besmislena usporedba
![]() |
#1960 |
Antimićanin
|
Villeneuve... toliko mi se gadi taj lik da sam SKORO navijao za Šumahera 1997. No ipak nisam jer mi se ipak malo manje gadio od MSa ![]() To je kao da Button krene kenjat o nekom vozaču koji je više pokazao na stazi od njega, ali nije imao mašineriju za naslov. To sad Villeneuve radi Kubici. Kubica je za njega doktor vožnje, ali ima samo 1 pobjedu pa ono. @mob |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1963 |
Lika u mom srcu
|
button je definitivno slucajni. da Brown nije izjebao sviju sa onim modifikacijama na bolidu, gdje bi on bio. o da, tamo gdje je i bio sve ove godine, oko sredine poretka. ta sezona sa brown gp je bila tragikomedija. mercedesova dominacija nije usporediva s njima haha |
![]() |
![]() |
#1964 |
Antimićanin
|
Pa u biti nije Brawn bio cijelu sezonu dominantan. Button je u prvih 7 utrka bio 6x prvi i 1x treći. Kasnije su se probudio Red Bull ali je Kmettel bio malo prezelen, a i Renault je crkno 2-3 presudna puta. Kad je Brawn vidio da to iduću godinu ne bude išlo, brže bolje uvalio Mečki momčad, nagovorio MSa da se vrati, uvatili sponzore masne i to je rezultiralo time da se kupilo ovo što se ima od 2014 do danas ![]() Od 1992, meni je ta 2009 bila daleko najgluplja sezona u F1 koju sam ikad gledao. Majke mi. Čak mi ni 2002 i 2004 kad su FIA/Ferrari/MS ubijali sport, nisu bile tako grozne. @mob |
![]() |
![]() |
#1965 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#1966 |
Guest
|
|
![]() |
#1967 |
Antimićanin
|
Dosadno mi je pa da podijelim jedno svoje mišljenje sa vama. Kronologija "Patnje mladog Brke" ![]() Dok čekamo Maleziju, malo povijesti iz rubrike "Jeste li znali - Kako je jedna šilterica promijenila tijek i povijest F1 od sredine na ovamo" ![]() Šilterica i Ron Dennis ![]() Umalo ga je nagovorio... Navodno (ali debelo NAVODNO) je nakon toga dogovor bio pao da od 1996 ide u McLaren (to je Willi Webber NAVODNO dogovarao i kasnije nešto pričao nekom tabloidu), ali sporan je bio MS-ov osobni sponzor Dekra. MS dok je bio u Benettonu, nije nosio kapu momčadi nego crnu kapu sa natpisom DEKRA, uvijet je bio da je nosi u McLarenu. Naravno, Ron "Hitler" Dennis je bio popizdio i rekao da nema teorije. Ili kapa momčadi ili ništa. Na kraju ništa za McLaren. MS je tada sve dogovorio sa Ferrarijem, koji je uz DEKRA kapicu pristao i na kompletan taktički tim MS-a iz Benettona. Ali to nije sve... Nakon 4 relativno neuspješne sezone u Ferrariju (1996-99), MS je krajem 1999 popizdio na Di Montezemola ne znajući da ovaj pregovara sa FIA-om o "povlaštenom statusu" i opet se ukazao McLaren. Tada slijedi još jedan maestralan potez Rona Dennisa. Da bi MS došao, netko je trebao odjahati. A zna se tko. Ali... Nije se Ron htio riješiti kmeta Coultharda ![]() Za uzvrat, gledao je kako MS laganini diže 5 naslova prvaka, u istom vremenskom periodu gdje mu Mika ode u penziju i gdje tjera istog tog Coultharda da bi doveo još većeg kmeta Montoyu. I to je to od MS-a i njegovog pokušaja da vozi za McLaren. Ali, nije to to od Rona Dennisa. 2005. potpisuje Alonsa kao tada aktualnog i najmlađeg prvaka u F1 te priča ovu priču kako nije potpisao MS-a 2000. i kako neće ponoviti grešku. Kimija je već tada prekrižio jer je ovaj odbio ugovor. 2007. donosi izvanredne odluke tijekom sezone i na kraju gubi dobivene naslove i na kraju tjera preskupo plaćenog Alonsa (pokazati će se greškom za obje strane). 2008. ga konačno posralo i osvaja naslov, ali i ide u mirovinu. Meće konjinu Martina Withmarsha na mjesto šefa momčadi. Agonija i "malo fali puno treba" traje i dalje. 2012. odlazi Hamilton u Mercedes (pokazati će se odlukom života). 2013. Vraća se Ron Dennis da popravi što je uništio Martin, ali radi još veća sranja. Dogovara Hondu kao novog suppliera od 2015 (pokazati će se najvećom greškom u životu) Hondu, koja od 2006 nema pojima što je to Fi (ne računam vozikanja POWER OF DREAMS 2007 i 2008 sa 5 bodova na kraju sezone). 2014. nevoljko, pod pritiskom Honde i njenim parama, vraća Alonsa kao starog lisca i najkompletnijeg vozača na gridu u momčad. 2015. nije se mislilo da može niže nakon 2013/2014, ali može. 2016. ništa puno bolje 2017. ljudima došlo do čepa i najurili su Rona Dennisa, najurili Hondu potpisali Renault motore. Zaključak o Ron Dennisu donesite sami ![]() |
![]() |
![]() |
#1968 |
Je suis Schumi
|
Lijepo slozeno. Ron je lik starog kova. Puno previse pravila u momcadi koje su ga skupo i kostale. Takav pristup u F1, a i opcenito u korporativnom svijetu (sto F1 zapravo i je) vec dugo ne prolazi. Jedini vozac koji je s njim uspio izaci na kraj je bio veliki Ayrton Senna. I kad si vec spomenuo di Montefukala, on je taj koji je napucao Schumachera i osovinu koja je cinila pobjednicki tim. Vec naredne sezone se vidjela seprtljavost Talijana s panjom Massom i nezainteresiranim Kimijem. Na kraju im se sve vratilo na kraj 90-tih i razdoblja prije toga. A mogli su imati bar dva vozacka naslova vise... Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#1969 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
A koja je prica iza Williamsa i ne produživanja ugovora vozaču koji osvoji prvenstvo? |
![]() |
![]() |
#1971 |
Antimićanin
|
Nebi išao u presjek Williamsa, nisam nikad bio njihov fan, ali ni anti-fan tako da me ne tangiraju više. Ali da, filozofija slična Ronovoj, zato i jesu postali mid-class momčad nakon onog 2003.-stinta gdje im je isto malo falilo a puno trebalo. Eto Williams danas, ima trilemu koji vozač da ostane uz Lancea Strolla. A ostala trojica su ti Kubica, Massa i Di Resta. Ako već Stroll ostaje što je i logičan potez. Mlad momak (i pun para na što dupe sir Franka uvijek lijepo zine), što imaš za razmišljat o Massi. Taj lik bi morao plaćati nekome da vozi ili voziti badave. Di Resta je bio dobar talent ali nedovoljno jak management da ga gura (Hamiltonov ćaća). O Kubici sve znamo tako da. Nemojte se čuditi ako Massimo ostane. Ekonimija je iznad vozača i aspiracija u prvenstvu. |
![]() |
![]() |
#1972 |
Je suis Schumi
|
Od tri nabrojana, Massa bi bio najbolji izbor. Di Resta nije dugo vozio i trebalo bi mu krugova i krugova da uhvati pace. Za Kubicu sam komentirao pred koji dan pa me popljuvalo. Kad sam isto rekao za Kimija, popljuvalo me jer je on cool. Sad kad svako malo zasere ili se vuce u odnosu na Vettela, onda je ipak vrijeme za mirovinu i sl. Tako ce biti i s Kubicom ako kojim slucajem uleti u Williams. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#1973 | |
Guest
|
Citiraj:
zakljucak je vise nego jasan... Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
#1974 |
Antimićanin
|
Sad su tu di jesu zahvaljujući idiotima iz Japana koji nemaju pojima kako napraviti F1 motor. A te idiote je dopeljao Ron Dennis. A ovo što si sad naveo "koliko naslova ima...", s tom rečenicom si opisao neke naše sportove gdje se sluša individue koje imaju neke stare zasluge za rezultate od prije 20+ godina, a izgubili su se u prostoru i vremenu jer se ne žele mjenjati iako se cijela okolina izmjenila i prilagodila. I onda se čudimo ko puta dreku kad se fejla maksimalno. Tako i McLaren. Poanta priče: ili se prilagodi ili odjebi. Srećom po nas istinske McLarenovce a ne vzastavice ![]() Uostalom kaj se sekiraš, drži se Jamiltona ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 23.09.2017. u 20:36. |
![]() |
![]() |
#1975 |
Guest
|
ja se ne sekiram...dennis je winner dokazani, a ovi sad ne mogu prismrditi podiju..na celu sa alonsom...kad alonso odjebe, onda cu ponovo navijati za mclaren btw...sto ovi debili rade od tapatalka... Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
#1976 |
Antimićanin
|
Ti misliš da su zbog Alonsa tu di su??? Ne laži ovaj napaćeni narod ![]() ![]() ![]() Alonso treba ostati još 3 godine, nije on problem. On je jedina svjetla točka u momčadi. Problemi su otklonjeni. Ron Dennis i ovi japanski tutleki znani pod imenom Honda. Borba za podij će biti izvjesna 2018. Sad sa ovim japanskim smećem i 10. mjesto izgleda kao pobjeda. Ti ćeš za McLaren početi navijati tek kad opet počnu pobjeđivati, a Jamilton prestane. Dok god Mečka Jamiltonu bude isporučivala top bolid, ti si tamo ![]() A što se tiče winnera Dennisa,.hvala ti što si potvrdio što sam rekao u gornjem postu ![]() @mob |
![]() |
![]() |
#1977 |
Guest
|
a gle, netko slavi pobjede, a netko se zavarava i slavi poraze ![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
#1979 |
matori
Datum registracije: Feb 2011
|
|
![]() |
![]() |
#1980 | |
Lika u mom srcu
|