|
![]() |
#1951 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
To ćeš sve morati sam otkriti http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1270 U ovoj temi sam pisao tutorial za Slim Bean za i9001 ako pomaže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1952 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2012
|
ma da znam bio sam inst slim ali ono nije da me oduševio baš jer koristi krdo rama i dosta šteka, a brijem da troši i bat. tak da hvala na linku,budem testirao koji, pa ću postavit koji je po meni dobar |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1954 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Re: Samsung Android mobiteli - root,custom romovi,fleshanje,original romovi etc.
Iskušao sam nekoliko kartica na mobitelu, i očito je problem u t-mobileu. Na slikama se vidi da na Vipu imam odličan signal, na t-mobileu očajan a na bonbonu nešto srednje. Sve tri kartice sam isprobao i na xperia ray telefonu i tamo je Vip imao 100% signal, bonbon preko 80% a moja t-mobile kartica 29%. Zovem službu za korisnike da vidim kaj će mi reći. Edit: razgovarao sam sa službom za korisnike, podnesena je prijava kvara tehničkoj podršci pa će oni sad nešto probati poduzeti, ne znam što.
Gledam, čitam, kad ne znam pitam! Zadnje izmijenjeno od: fishkal. 12.03.2013. u 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1956 |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Kolko još treba našim njubinama da napokon S2 dobije JB?? Nije da nisu prošla već 3 mjeseca, ko da ga sami rade od nule.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1957 |
Premium
|
Re: Samsung Android mobiteli - root,custom romovi,fleshanje,original romovi etc.
Osobno, službeni ih ne očekujem još par mjeseci, ne zamara naše operatere stvari kojima bi korisnicima nešto dodatno omogućili. Da se update plaća 100 kuna odavno bi ga već imali. Mrvicu ću ostati off topic na sin karticama jer je očito moj problem vezan za njih a ne za SGS II. Na vipovoj kartici piše da se radi o "super sim kartici", a i mobitel mi je dao takvu obavijest kad sam ga pokrenuo s vipom. Ima li to kakve veze? Imaju li punoglavci iz t-mobile takve kartice?
![]() |
#1958 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Nova verzija, više memorije i slične piz*arije...jel ti ova od t-mobile jako stara? Ja sam imao vipovu staru 10-11 godina, od kad je vipa kod nas, pa je počela gadno štekati. Moguće da je slična/ista stvar i kod tebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1960 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Moze kakva preporuka kako najlakse prebaciti kontakte između 2 galaxy-a? Konkretno radi se o galaxyu s2 i s3 mini, s tim da imam brojeve na s2 i trebao bi ih na s3 prebaciti. Svaki savjet je dobro dosao.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1961 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Da budeš 100% siguran, odnosno da imaš backup backupa, moš još nabavit neku aplikaciju koja će ti spremit kontakte. Treća opcija je uključivanje sinkronizacije s googlom, da on spremi sve kontakte...
![]() |
![]() |
#1962 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2012
|
Bok ljudi evo instalirao sam CM 7 i mogu se pohvalit sa brzinom i mogućnostima koje pruža ovaj rom. Međutim, neznam dal je kod svih tako ili samo kod mene, nakon instalacije skužio sam da troši krdo baterije. Čitao sam o tome po netu i šta bi trebao uradit kalibraciju baterije ono u recovery? ako je netko imao sličan prob molim za pomoć |
![]() |
![]() |
![]() |
#1963 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
@junkieee Ako imaš na gmail acc spremljene sve kontakte, mislim da je preko njega najlakše. Samo klikneš na sync google i prebaci ti ih automatski. Edit: vec odgovoreno. Tapatalk mi nesto steka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1964 |
Premium
|
Pa samo uključiš sinkronizaciju kontakata na google račun na starom mobu, ulogiras se s istim na novom mobu i opet uključiš sinkronizaciju da ti povuče kontakte. Bio sam u t-centru, uzeo novu karticu i problem je riješen. Hvala svima na savjetima
![]() |
#1966 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Preko bluetootha. Imenik-uvoz izvoz- podijeli posjetnicu putem-odaberi sve-kraj-bluetooth. Prije toga upalis bluetooth na drugom telefonu i postavis vidljivost Zadnje izmijenjeno od: spawn. 13.03.2013. u 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1967 | |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1968 |
Guest
|
stavio sam omega rom na note2 i sad mi auto rotation radi u sva 4 smjera, kad je gornji dio mobitela prema dolje slika se takodjer okrene tamo, prelose sad u krevetu ne mogu lijepo landscape neko rjesenje za iskljuciti taj 4. rotation kojeg prije nije bilo? (znam za aplikacije sa marketa koje lockaju u samo jednu stranu, to nije to) |
![]() |
![]() |
#1969 |
Banned
|
Ne želim više čekati update na 4.1.2 za JB da stigne kod nas pa sam se odlučio staviti neki službeni strani. E sad pošto ne želim rootat uređaj ne mogu napravit backup trenutnog roma na S2 od TELE2 di je kupljen uređak. Skužio sam da ima rom od tele2 na sammobile pa ga mogu vratiti danas sutra preko odina, no mene mucu dali je to ista verzija koju imam ja i dal će to raditi. NPR na sammobile ICS za TELE JE verzija: PDA: I9100XWLPD i CSC: I9100OXXLPJ Dok npr meni na mobu piše: kernel verzija: I9100XLWLPD ali baseband verzija je : I9100XXLPW. Da li je to u biti to?? I npr zanima me sad ja uzmem španjolski JB rom koji ima samo PDA fajl i roknem ga odinom. Što ako želim vratiti tele2 rom koji ima PDA i CSC, da li moram i taj csc staviti? Što u biti predstavlja taj csc kada ga npr španjolski rom ne treba a hrvatski treba?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1970 |
Premium
|
Nije bitno uopće. Bitno je samo da se držiš strogo modela mobitela Ako je to I9100 (galaxy s2) onda mora biti I9100. I9100T je drugi model i na njega ne smiješ flešati rom za I9100 i obrnuto. CSC su kostumizacije za pojedino područje. Kad upališ mob, odmah ti je hrvatski jezik na odabir, apn-ovi za naše operatere i sl. potpuno zanemarivo. Kernel i baseband verzije se razlikuju od PDA verzije, također zanemarivo ako nemaš problema sa signalom. Samo flešaj! Ako zapne u boot loop factory reset napravi u recovery-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#1971 |
Banned
|
OK, znači taj tele2 rom ics sa sammobile-a bi trebao normalno raditi? E i da kako napravit factory reset iz tog recoverija?? Znam da se drži tipka za paljenje, tipka za smanjivanje zvuka i srednja tipka i dođem na download mode...ali kad stisnem opet tipku dolje dođem u taj famozni download mode i mogu jedino stavljat romove, ne mogu nači te opcije za reset?? Kako dođem do toga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1972 |
Premium
|
Tipka za pojačavanje glasnoće, srednja (meni) tipka i power tipka ![]() Da, da, sa sammobile će raditi bez problema, a pogledaj na prvoj stranici ove teme imaš pod 1.e točka 3 stock tele2 rom za i9100 i još puno jako korisnih informacija. BTW ne moraš ništa rootati, stavljati cwm, samo fleš preko odina i to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#1973 |
Banned
|
OK THX, a daj mi reci čiji JB stavit, tj koji je najbolji u ovom trenutku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1975 |
Banned
|
Bit će Nordic... I zadnje pitanje...skinuo sam sa prve strane ICS Stock Rom od TELE2, ako ga poželim vratiti moram u odinu staviti i PDA i Phone i CSC data ili je dovoljno samo PDA?? Može li se što loše dogoditi ako nešto ne stavim ili stavim sve što je u folderu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1976 |
Premium
|
Ako su tri datoteke, svaka ide u svoje posebno. Ako je jedan MD5 ide u PDA, takvi su obično na sammobile. Dobro pazi što ćeš raditi i ne kompliciraj da ne bi bilo. JIG bi u tom slučaju bio dovoljan ako nećeš moći do download moda, a JTAG će uvijek riješiti stvar, samo ćeš morati platiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1977 |
Banned
|
OK, ma nije mi drugo nego ako trebam reklamirat mob ili ga hocu prodat, da mogu vratiti na stock rom bez ikakvih problema... Hvala ti puno na pomoći, imaš pivu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1979 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Samsung Android mobiteli - root,custom romovi,fleshanje,original romovi etc.
Može preporuka stock rom za i9100 točnije S2? Naime , kolega kupio iz Švicarske od Orange operatora na ICS. Međutim, njemu pojavio update i potvrdio nadogradnju. Kaže da mu čudno ponaša, nema signala za internet i brzo odlazi baterija. Osnovna verzija i9100XXLS8 a broj verzije JZO54K. I9100XWLSD. Jelly Bean ![]()
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 19.03.2013. u 08:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1980 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|