|
![]() |
#19711 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19712 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
245 2005-2011, 246 2011- Nije s wikipedije. Od 2013/14, b160 ili 180 s oznakom motora OM607 su renolovi. Ne kuzim kaj vas tocno pati kod toga? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19713 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19714 | |||
našikan pravim haos
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: trouble. 06.02.2016. u 19:22. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19715 | |
Premium
|
Citiraj:
Znači tvoj stariji W246 200 CDI ima OM651 od 1.8l a od 2014., kad je došao redizajn, 200 CDI više nije 1.8l već 2,1l. Bolje za remap.. ![]() Prijatelj ima taj W246 prije redizajna, 180 CDI s 1.8l 109ks, i kaže da ne ide s mjesta. Malo preko 1500kg na 250Nm i 109ks.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19716 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
OM651 DE18 piše da je bio u B klasi 180 do 2014. Pa ne isplati im se imat isti model auta s dva motora(mislim na 180cdi i blu efišensi), to bi bio kaos. Reno dci je zamijenio 651 u tom segmentu. Ekonomičniji je što je njima bitno u današnje vrijeme kurčenja s co2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19717 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
Tak već da,jedno vrijeme su se preklapala dva motora ![]() Neznam kakva je serija prije ove al ovaj ide sasvim solidno i u gradu i na autocesti,ne ko auti od 150ks al zadovoljava moje potrebe. Prošli su me dani kad sam morao bit viđen u V12 sa 400 konja(m120)....a ni benga nije više tolko jeftina ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19718 |
Banned
Datum registracije: Jan 2016
|
Kad smo već kod racera,jučer mi se skoro neki papan u fensi šmensi nekom bmw-u zabio u guzicu,vozim se ja tako mirovinskih 80-100km/h i dolazim do kružnog toka i stanem,ovaj racer je očito vozio mirovinskih preko 100km/h da bi mene stigao i nabio mi se na guzicu,čujem ja škripu guma,pogledam u retrovizor i papan mlati rukama valjda šta sam stao,malo se ukakio valjda. Pa papane stao sam zato šta dolazim na kružni tok i imam punu crtu i trokut i još mi se u kružnom toku nalazi auto koji neznam jel ima namjeru se maknut ili nastavit vozit u kružnom toku(a nemam mu se namjeru ubacivat pred nos),a ti papane i dalje vozi kao racer i nemoj poštivat prometna pravila. Jučer isto neki papan u nekom bmw-u,isto neki umišljeni racer,ne radi mu jedno zadnje signalno svijetlo,ovaj puta ja vozim normalno,on mi se naguzi na guzicu,traje zeleno svijetlo na semaforu,vidim žuto,imam vremena se zaustavit,stajem,papan prolazi mene sa lijeve strane koja je za vozila koja skreću desno,on ode ravno i prelazi preko crvenog. Onda još,vozim se ja nekih mirovinskih 80-100km/h,ravna lokalna cesta,5h i nešto,vozim na posao,relativno sam blizu mjesta gdje se pojavljuju kuće i naselje gdje je ograničenje 50,a vjerojatno je ograničenje i svuda 50km/h,i tako bacim pogled u retrovizor(uglavnom uvijek pratim šta se događa iza mene) i vidim neki ogromni terenac,SUV šta god kako se približava meni ogromnom brzinom,ja se već malo ukakio u gaće i mislim si kakav je ovo baja,doletio brzo do mene,prešao me ko brzi vlak sa preko 100km/h jer sam ja vozio isto 80-100km/h,bez ikakvog usporavanja,mislim si ovom raceru sigurno nisu sve koze na broju. Primjera koliko hoćeš od nekulturnih,bezobraznih,bahatih vozača.Najgore je šta je sve više ovih maminih i tatekovih sinova i kćeri u skupocjenim autima.Najgore je vozit subotom kad izlaze,većinom sve idiot do idiota. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19720 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
bi ja vas vidio sa izbacivanjem iz brzine, stiskanje kuplunga kad vam u zavoju proklize fiat 690...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19723 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Sto napraviti kad nekom kretenu vec tri dana na parkingu ispred mojeg balkona (i jos valjda 100 stanova) i sobe zvoni alarm? Jucer i prekjucer je svakih sat vremena, sad sam doso prije pol sata u stan i od toga zavija 28 minuta? Jel mogu pozvat pauka da ga odvezu? Policiju? Ako se nastavi, dic cu mu haubu silom i odspojit akumulator. Ne mogu to slusat vise. Kad on ocito ne cuje vec tri dana. I ostavit bejzbol palicu u prednjoj sajbi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19725 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
UNTI reklamo... clap clap za ideju. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19727 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19734 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ne znam kako vlasniku nije neugodno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19735 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Autoelektričar?
Dajte mi recite znate li nekog autoelektričara na zapadu Zagreba koji je voljan malo i lemit da bi nekaj popravio a ne samo stavljat novo. Radi se o releju koju je zalemljen na ploču koja je u svojoj kutiji. Peugeot... Bio sam kod jednog, kaže da on to ne radi i da mi za to treba elektroničar (što god da to je). |
![]() |
![]() |
![]() |
#19740 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
meni je i dalje "otočni" naturpijani v8 #1 |
![]() |
![]() |
|
|