|
![]() |
#19681 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#19682 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledao jučer Suicide Squad. Koja je uopće bila svrha tog filma? Priča šuplja, nelogičnosti koliko hoćeš,.. Doduše, imam feeling da je većina novijih SF/superjunaci filmova snimljena samo da bi zaradili neku lovu. Scenaristi uopće ne pročitaju onu što napišu jer su vjerojatno dobili nalog: Napiši x stranica da mogu snimiti film od y minuta. Svi ti filmovi su jedan gori od drugog: SS, BvS, CA - CW, X-Men (oba zadnja). Wolverine,... Ti filmovi ne vrijede cijene karte za kino.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19684 | |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Nakon sat vremena sam stao s gledanjem. Nakon tih h vremena gledanja sam imao osjećaj kao da sam sat vremena u garaži turirao bezveze. ![]() Nešto sasvim drugačije i dobro što sam gledao nekidan je drama The Daughter (2015). Žena je plakala, a ja se zamislio nad pričom. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19685 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Nerve Priča o tinejđerima i kako ih neka društvena online igra uvuče da rade pizdarije. Napravljeno je onako, cringey, lijepo izgleda ali imam osjećaj da su taj film radili ljudi koji nemaju doticaj o tome kako im djeca komuniciraju međusobno. Dosta često mi je bilo glupo način kako su predstavljali online komunikaciju i "igranje" na Internetu. Lijepo izgleda, sve ostalo je meh. Ajd, Emma Roberts mi je bila zgodna ![]() Ocjena 3/10
![]() |
#19686 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Povratak još jedne franšize https://www.youtube.com/watch?v=8M3uC7Dj0ZY
![]() |
#19687 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma to sam vidio već prije par mjeseci, ne mogu više smisliti tog Dizela. Prvo što je stari, drugo što mi više ne predstavlja nikakvog razbijača (đeka) kao što je npr. u riddicku. A ako pričamo o pretjerivanju, onda je ovo čak pobjedilo i Jamesa Bonda s Brosnanom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19688 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Čim je rap glazba u traileru, znaš koliko je sati... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19690 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
jedva čekam da pogledam... dobio me na trailer ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19691 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#19694 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Captain Fantastic A onak, fora je film, nekoliko me puta iznenadio, sviđa mi se način na koji je prikazano društvo i koliko su naše škole zapravo glupe ![]() Dobar za provesti večer, dovoljno zanimljiva priča da me držala budnim iako sam bil umoran. 6.5/10 EDIT: Nisam mislio staviti osmicu, nije tak dobar film ![]()
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 04.11.2016. u 07:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19696 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Hands of Stone - biografska drama o Robertu Duranu. Dobar filmić o boksu, De Niro se malo maknuo od komedija, sve u svemu isplati se pogledat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19697 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Captain Fantastic Pogledao ga nakon što su ga ovdje mnogi nahvalili, i meni se taj film uopće nije svidio, a općenito volim filmove koje prikazuju društvo, tjeraju na razmisljanje. Ovaj mi je ličio na neku propagandu nečega a to nešto me nije uopće dotaklo. Mislim kuzim ja sta su oni tu htjeli reći al nije mi to to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19698 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Captain Fantastic je mrtva patetika, nesto u razini Forrest Gumpa.
![]() |
#19701 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni je u Captain Fantasticu bilo problematično njegovo jako loše poznavanje ekonomije, a to i nije čudno kad za ekonomska pitanja konzultira Chomskoga koji je katastrofalan u svemu osim u lingvistici. Mogla se tema homeschoolinga i bolje obraditi, pogotovo za one gledatelje koji smatraju da je obrazovanje previše bitno da bi ga se prepustilo državi.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19702 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19703 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Before the flood (2016) Dokumentarni film ... The science is clear, the future is not ![]() Citiraj:
Nisam pogledao, ali vidim da se dosta prica - pise o filmu...
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 07.11.2016. u 10:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19704 |
Premium
|
http://www.blitz-cinestar.hr/13-rodjendan-cinestara ![]() http://www.blitz-cinestar.hr/13-rodjendan-cinestara Ovi mi se cine da su potencialno dobri za pogledat u Cinestaru... Doctor Strange The Accountant Hacksaw Ridge Deepwater Horizon
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 08.11.2016. u 00:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19706 | |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
I mogu vam reći da je ocjena na imdb-u po meni skoro pa realna. Čak i onaj tko ne voli assfleka mora priznati da je savršeno odglumio, prvih polovicu filma sam praktički potrošio na uživanje u sitnicama u njegovoj glumi. Generalno je film dobar, ok radnja (ništa ekstra ali nije dosadno) i dobra gluma od ostalih glumaca. Od mene 7/10 i preporuka ![]() Sutra idem pogledati Doctor Strange-a pa javim dojmove.
![]() |
![]() |
#19708 |
Premium
|
Još da si napisao za koji film komentiraš bilo bi dobro , ovako mogu samo pogađat na koji si mislio ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#19710 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
U nedilju sam gleda Dr. Strange... A ono, klasični Marvelovski, među boljima u Avengers franšizi, vidi se da uče na greškama. Benedict Cucumbersnatch je čak i ok, efekti su malo konfuzni u onim djelovima a'la Inception, sve u svemu lako probavljiv i lako zaboravljiv, baš kao i ostali u serijalu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|