|
![]() |
#19681 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stiže Geralt u animiranoj verziji https://www.youtube.com/watch?v=PYzqa1CDTik
![]() |
#19682 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19684 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2018
|
![]() Preporuka Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#19686 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Pa meni je jako dobra sezona iako me vrlo nazivciralo "sapcanje" koje gledatelj ne cuje, amaterski napravljeno ostalo top. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19687 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
silo, s2 astajaznam, politicka sf dramica koja dobro dode dok cekas stogod drugo... meni iskreno i howeyev predlozak je malo all over the place napisan, ali to sam ja, mozete se i ne morate slozit narativ koji su autori tv verzije preuzeli podsjeca me justin marksov (neslavno propali) pokusaj od nazad par godina, s j.k. simmonsom.... mislim, da se 'counterpart' zvao... prva sezona osjetno je bila bolja od prve silo-a, druga s puno vise komplikacija i intriga cak i losija pa je serija expresno otkazana, ali evo.... silo prezivio iduci put ce mi past na pamet valjda kad procitam da je krenula s03 ![]()
![]() |
#19688 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19690 |
Premium
|
Hell on Wheels (2011-2016) - dosao do finala druge sezone i ono koji quratz?? ![]() kak bi srbi rekli: pa yebem ti mater bednu ![]() nemam sad nakon ovog nikakve volje nastavljat gledat seriju a ima 5 sezona |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19691 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
The Great Train Robbery Još jedna mini-serija po istinitom događaju sa zanimljivim sadržajem. Također sam očekivao možda malo više detektivnog rada s obzirom da traje 3h i smatram da je bilo vremena za takvo što, ali sam zadovoljnije nego u Švedskom slučaju, 6/10 od mene. Pogledao švedski The Breakthrough
Po sadržaju (a i ocijenama) mi je to izgledalo dosta kvalitetnije, očekivao sam više detektivskog rada, više prikaza iz istrage, više osumljičenih, više svega ![]() Dao sam 5/10. Niže ima spojlera pa ne klikajte ako niste odgledali, a planirate ![]() The Great Train Robbery Još jedna mini-serija po istinitom događaju sa zanimljivim sadržajem. Također sam očekivao možda malo više detektivnog rada s obzirom da traje 3h i smatram da je bilo vremena za takvo što, ali sam zadovoljnije nego u Švedskom slučaju, 6/10 od mene.
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 19.01.2025. u 20:56. Razlog: ovi spoiler tag mi je malo porazbacao tekst...iskreno ne uspjevam to popravit :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19692 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19693 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19694 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledao Secret Level. Meni je baš dobra. Najbolja epizoda mi je Unreal Tournament: Xan.
![]() |
#19695 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Došao Jackal na red. Ko bi rekao da Eddie može ovakvu ulogu prošvercati. Na trećoj smo epizodi, sve je na mjestu OSIM fejk 007 crne babetine, toliko antipatična i neuvjerljiva da je prestrašno, nekako je Mary Sue zasad, i bojim se da bi mogla uništiti nešto što zasada dobro ide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19696 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
A ne znam, ta glavna junakinja ni meni nije sjela samo zbog neuvjerljive glume kako verbalne tako i terenske (rasa me bas i ne dira). U globalu fora fast paced serija sa jaaako zbrzanim i povrsnim zavrsetkom. Zadnja epizoda je bas tuzno losa, zbrzana, jedva ugurana u vremenski okvir. Steta, ali inace skroz oke serija za odgledati
![]() |
![]() |
#19697 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Ovi na Skyshowtime imali 8 epizoda za Jackal do neki dan, jučer vidio da je puštena deveta, a na webu vidim da ih ima 10 ukupno za prvu sezonu. Za sada jako zadovoljan. Čekam još tu desetu da se pojavi da ne moram ići u videoteku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19698 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
I ja isto! Mislio sam da je sinoć kraj, ali ovaj petak dolazi zadnja epizoda. Crna Bonduša smara, i nadam se da će je ubiti uskoro. #TeamJackal |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19699 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
#TeamCattleya, krivci za niz remek-dijela sedme umjetnosti strikes again! A ovo je solid gold, što bi pokojni Lynch rekao. Zadnje izmijenjeno od: kopija. 22.01.2025. u 16:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19700 |
Premium
|
Žena i ja krenuli Reachera gledati prije par dana, trenutno na 6. epizodi. Mene čudi što ima toliko ocjenu iskreno, meni je to stvarno osrednja serija. Trganje nogu, pucnjava, tuča svakih 5 minuta, baš mi je previše malo... Radnja je dobra, možda ju to izvuće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19701 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ako je tebi previše, kako je ženi.. iako njoj je možda i dobro radi lika koji glumi Reachera ![]() Btw bacite oko na American Primeval na Netflixu, dobio sam dosta preporuka za tu mini seriju. Kod mene je spremna pa će se pogledati uskoro.
![]() |
#19702 |
49%winner
|
Mi krenuli gledati Alpha Males, isprva sam joj se odupirao, ali nakon par epizoda sam se i ja navukao. Blesavo, skroz ok za ubiti vrijeme. Sredina S02 i zasad je dobra. https://m.imdb.com/title/tt18482892/ Dovrsavam Fringe S05, ne znam, iako sam je davno gledao i sad pomalo repriziram u nedostatku boljeg materijala, meni je serija skroz ok kako ide prema kraju. Srecom ne sjecam se puno detalja pa mi je kao da je gledam prvi put hahaha. Ne znam kako tocno zavrsava, to je dobro! ![]()
![]() |
![]() |
#19703 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19704 |
Premium
|
Gledam from, na 2 sezoni, pitanja je sve više i više a odgovora minimalno, lost je barem zadovoljio gledatelja sa nekim odgovorima tu i tamo, ovi nista, jedino vezano za likove flashbackovi. Mislim da su oni htjeli da se ovo gleda ko odnos ljudi u takvoj situaciji a ne mystery gdje su odgovori reward gledatelju. Nemam pojma, ugl previse pitanja apsolutno nista dogovora ali nastavit cu gledat vjerojatno iako me sve manje vuče, a da sam bio pametan ceka bi kraj pa da neka naivcia pogleda da vidim ima li smisla gledat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19706 |
Premium
|
Da, ja sam to davno gledao pa vise pojma nemam ali sam siguran da sam u 2 sezoni losta vec dobio neke odgovore(desmond), i znam da nisam bio isfrustriran toliko(mozda su i godine u pitanju), ovdje sam vec malo frustriran jer samo dodaju jos pitanja i ne daju nista odgovora a i likovi su mi bili mocniji masu u lostu, al gledat cu, gledat cu bar ovo sta ima, nadam se nekom odgovoru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19707 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
@outtacontrol: nadan se da se zezas po pitanju losta ![]()
![]() |
![]() |
#19708 |
49%winner
|
Bili smo mladji i mastovitiji, zato smo prozvakali lost ![]() ![]() https://i.imgur.com/EJ9797K.png Al mislim da smo lost gledali vise zbog pjegica nego odgovora, prestanimo se lagati.
![]() |
![]() |
#19709 | |
Premium
|
Citiraj:
Realno, Lost, krenuo, dao šansu, nije mi sjeo, prestao gledati u 2. sezoni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19710 |
49%winner
|
Mislim da bi i to mogao biti razlog, da. Inace zbilja ne kuzim kako smo ga gledali punih 6 godina, cekajuci epizode jednu za drugom. Ja sam je gledao od pilota, nisam imao backlog. Uzas. Ne mogu si ni zamisliti da to danas prolazim ![]()
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 23.01.2025. u 13:49. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|