|
![]() |
#19591 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#19592 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Zavrsio i zadnju epizodu Severance S1. Epizodu pogledao iz dva puta koliko je bilo mucno i frustrirajuce. Just take your fucking time with a small talk. A jbt zivot pa predji na stvar. Drama ko u indijskim serijama.
Svaki put sebi kazem da treba gledati samo zavrsene serije, i opet sam sebe zayebem. Serija je sve do kraja bila cista desetka, ali S1 finale mi je cisti kliše. Izlazi sredinom iduceg mjeseca S2 pa se nece dugo cekati za nastavak, ali se kladim da ce ovaj bullshit razvuci na par sezona bez konkretnog odgovora.. upravo kao From.
Miquella is mine and mine alone. Zadnje izmijenjeno od: Promo. 15.12.2024. u 15:09. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19594 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
pogleda Secret level - baš je ono - smeće. ![]() Jako loše, znam da su kratki crtići, ali bože mili, nikakve zanimljivosti.
![]() |
#19595 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2017
|
Za Sablju imate disclaimer na početku, svakako bolje nego crnkinje lezibejke, gej vilenjaci i transseksualne navijačice. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19596 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19597 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Dexter: Original Sin počeo s prikazivanjem. Odličan prvi nastavak. Prvi kill fino napravljen, baš paše. Prve uvodne minute nam isto objasnilo neke stvari i dali odgovor. Sviđa mi se što koriste originalni Dexter soundtrack, dođe mi da opet pogledam Dextera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19598 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19599 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Odgledali Jackala, ustvari mi je jako drago da je puno toga snimano u Hrvatskoj, mada nabacano malo, imaš osjećaj da je Pula-Dubrovnik 30km vožnje. ![]() Zadnja epizoda mi je flop iskreno, očekivao više, dobio klasičnu akcijsku mješavinu. Serija sve u svemu jako dobra, ono gdje mi fali više profinjenosi i tečnosti su sitnice vezane uz samu obuku našek Aleksa. Najbolji snajperist u generaciji, možda ikad, stone-cold ubojica, a hendla pištolj k'o moja baba, pokazuje njime, baca pušku na pod, ne zna puzati ni trčati, rukavice ili bilo kakva oprema za skrivanje otisaka, niti pomisliti. Sitnice, ali meni smetale. Ideja s gimbalom i ovim stalkom za kameru 11/10, izvedba iste još bolja. Uglavnom, čista 8/10, jedna od boljih serija ove godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19600 |
aka Mali Mirko
|
Ispratio i Yellowstone zadnju epku serijala... Dobra serija 5 sezona taman, ako vam se svidi kaubojsko-politički tip serije :-) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19601 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
to znaci zavrsilo? a ona 2 druga spinoffa/prequela il sta su vec? zelim sve u komadu pogledat... trenutno gledam halo. neznam zast krenuo u to kad znam da je cvik, al eto ![]() s1 prilicno dobra (nisam igrao nikad halo). s2 (na e3 sam) srednja zalost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19602 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#19603 |
aka Mali Mirko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19604 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
I ja, fenomenalna serija. Moraš voljeti kaubojski đir, ali nama što smo odrasli na Zagoru, Texu, Velikom Bleku, špageti-vesternima, jednostavno paše. Pogledao Arcane S2. Tematika neće biti za svakoga (ni ja nisam LoLovac), ali isplati se barem probati radi fantastične grafike. Prava vizualna poslastica, pogotovo u DV-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19605 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Koliko sam vidio najviše zamjeraju prikaz Đinđića, kao nesigurnog tipa, čovjek je navodno bio jako odriješit. Dio koji se tiče kronologije napada (slučajno presjecanje povorke na autocesti istinito, atentat istinit, korištenje specijala i štekova istinito, čume i zemunski klan odnos je prikazan istinito) Sastanak sa Legijom prije preuzimanja vlasti se stvarno desio, pobuna JSO isto. Napisao bi što ja zamjeram,ali ne radi spoiler pa da drugima ne uništimo seriju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19606 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
The Old Man - cvik https://deadline.com/2024/12/the-old...es-1236209118/
![]() |
#19609 |
49%winner
|
Sta to ima S02? Nekako sam mislio da je sa S01 zavrsilo (serija je skroz oke), ali ajde, pogledat ce se i druga sezona kako se dva penzica ganjaju ko mladici.
![]() |
![]() |
#19611 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19612 |
49%winner
|
Sjecam se kraja ali se ne sjecam nekog teskog klifa (davno sam je pogledao), uredan kraj serije i rasplet. Mislim da je ostalo mjesta za drugu sezonu, makar evo sad se ne mogu sjetiti sto bi se moglo odvijati u drugoj sezoni. Meni je i Halo S2 ostavio dojam solidnog kraja, bez prevelikih upitnika, solidan rasplet, otvorena vrata za drugu sezonu i sasvim oke za pogledati iako je serija prekinuta. Edit: tipfeler, mislio sam na Halo S2, ispravljeno. Je S2 je losija ali jbga.
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 21.12.2024. u 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19614 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Jackal - pogledao dvije epizode zasad i sviđa mi se al brate mili sve neke odvratne face u seriji, osim Ursule naravno Ovo dvoje glavnih glumaca uzas jbt, neznas ko je gadniji od koga |
![]() |
![]() |
![]() |
#19616 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Ponovno gledam ZeroZeroZero. Topla preporuka također i ovo ako ste za malo dobrog nordijskog WWII štimunga. Pokušat ću i ovu novu pucačinu od istog autora, pa javim dojmove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19617 | |
Premium
|
Citiraj:
Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19618 |
DIY DILETANT
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19619 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19620 |
DIY DILETANT
|
Suburra, Gomorra, sve je to davno apsolvirano i nenadjebivo. Također Mirakul i Anna od Ammanitija su jako dobre serije. Christian također gledljiv. I onda za pokoru obavezno pogledati svih 276 epozoda Don Mattea ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|