|
![]() |
#1921 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@aski, aj s vremenom javi kolko ti baterija izdrzi, screen on time. Kvaliteta zvuka me zanima itd. Posto imam X4, razmisljam cak nekaj da bi otisel na optimus g, najvise radi baterije, vele da je na OG osjetno bolja neg na hdx4. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1922 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
@fanATIk: Zadrti sam fan Nokie, i da imam mogucnosti kupio bih PureView 808, jer ove Lumie mi se ne svidjaju sa MS OS-om. Ovo mi je prvi HTC kojeg bas koristim, dosada sam imao Samsunge, LG-e i Nokie. Sto se tice AMOLED-a, prica ti stoji jer svatko ima svoj ukus, a o ukusima se ne raspravlja, imao sam i SGS1 i SGS2 i nerealne su mi boje bile, osim sto je crna bas crna i tu je bilokoji AMOLED mama! Sto se tice plasticnih case-va, otkada imam mobitel, koristim ga bez ikakvih case-ova osim screen-protectora na staklima, ko voli nek izvoli (meni je to fuj.). Znas da Sensation nije unibody, pa se i na njemu jednako lako i brzo promijeni cijela maska kao i na konkurenciji. One S i One X+ sam naveo radi trenutnog omjera cijene/dobivenog, HTC1 mi je fail zesci, od Samsunga mi se tek svidja S4, ali mi je jos debelo preskup. LG O4X je ok uredjaj, imao ga u ruci, no prelagan mi je za svoju velicinu... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1923 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Xperia S Službeni Jelly Bean će uskoro izaći no nisam mogao izdržati, stavio sam SlimBean i mobitel leti. 4.3" je savršena dijagonala za mene. Baterija mi je problem, jedan dan izdrži i to ako pazim kako ga koristim. Srećom pa imam izvore struje svugdje oko sebe tako da nije toliki problem. Kamera dobra, video dobar, nedostaje mi stereo snimanje zvuka no i ovako je zvuk dosta kvalitetan. Ekran je dobar, kutovi gledanja su minus ali gledajući oštrinu, brightness i vidljivost na suncu mislim da je za moje potrebe bolji od SGS2 (koji mi je bio jedan od mogućnosti). Radi jako glatko, underclockao sam proc na 900MHz i još sam ga undervoltao tako da sam dobio na autonomiji. Ne igram 3D igre tako da ne osjetim underclock. Ipak, probao sam neke naslove tipa Shadowgun, Real Racing 3, Iron Man i PS1 emulator i moram priznati da, uzevši u obzir kako je to ipak samo Adreno 220 na HD ekranu, sve radi prilično glatko.
![]() |
#1925 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#1928 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Stavit cu ti print screen svega sto je trosilo bateriju pa ti onda vidi jel to to. Trenutno mi je zaslon najveci potrosac sa 60%. Jacina svjetla je.na 50% jer se ne mogu naviknuti na tamnije nikako.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1930 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Od prije 3 tjedna posjedujem LG Optimus G. To mi je ujedno i prvi LG mobitel, te iako sam bio dosta skeptičan prema njemu, mogu reć da sam u potpunosti zadovoljan sa njim. U protekle 3 godine sam izmjenio nekih 10-ak telefona i svakom bi pronašao neku manu, evo ovaj LG radi jako dobro, izrada je kvalitetna, ekran savršen, čak ni kamera nije loša, a baterija prosjek klase. Najviše od svega me fascinira brzina i fluidnost 4.1.2 androida. Prije njega sam imao Galaxy Note, Galaxy S3, i Xperiu Z, no na LG-u sve radi brže i fluidnije, a na XZ se nisam mogao nikako "sastati" sa tipkama unutar ekrana :S Vidim da ih nema baš puno pa ak nekog nešto zanima može me kontaktirati... Zadnje izmijenjeno od: Bezecinho. 01.06.2013. u 00:08. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1931 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja bi se samo nadovezao na post iznad i dodao da sam prezadovoljan kupovinom. Zaslon perfektan i tko god da je probao mobitel, odmah je bas zaslon pohvalio. Baterija je OK, ali ja mobitel gotovo u potpunosti koristim umjesto kompa pa mi punjenje ne pada tesko. Kamera je solidna, cistoca zvuka me isto ugodno iznenadila, a o stock Androidu ne treba pretjerano trositi rijeci. Natrpan je aplikacijama, od prvog paljenja u ponedjeljak ga nisam gasio, ali i dalje sve leti ![]() Ali posto sam lik koji se voli igrati i istrazivati mislim da ce ovih dana biti rootan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1932 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Uzeo jucer huawei y300 u tcomu za 870kn. Zasad se upoznajem s mobitelom, ali dosad videno me odusevilo. Malo jos ne znan kako maknut widget s druge stranice, i malo mi je trebalo dok maknem iritantno vibriranje pri tipkanju na tipkovnici + autocorrect, ali sve u svemu zadovoljan sam. Za ovoliko novaca, gg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1933 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Već se tjedan dana igram s novim S4 fascinira me koliki je to u stvari skok sa mog ranijeg sasvim pristojnog Eva 3d...ekran je fantastičan, konačno su kad se namjesti i boje na amoledu realne , ne vide se s obzirom na gustoću nikakvi nedostatci pentile rasporeda. Vrlo sam pozitivno iznenađen baterijom koja uz moje korištenje izdrži 50tak % više nego na starom mobu što mi je fascinantno s obzirom na razliku u veličini ekrana i općenito snazi hardvera. s druge strane ne sviđa mi se što je čak i prelagan po mom ukusu i dosta klizav u ruci. dvoumio sam se između s4 i HTC1 ali je removable baterija i sd kartica na kraju presudila. Također, kamera je daleko najbolje što sam ja do sada vidio na mobitelima (u uvjetima relativno pristojnog osvjetljenja). fensi điđe sam odmah sve pogasio, samo bi mi pilile živce i bateriju, koristim samo tu i tamao double window i daljinski koji radi super i odmah mi je pohvatao sve uređaje. Tw mi je bezveze pa je instantno stigao apex, isto tako i swiftkey, a vjerojatno ću mijenjati i dialer jer je za svaku akciju potrebno klik 2 više nego na ijednom androidu koji sam koristio do sad. Još malo pohvala, boot je brutalno brz, kao i brzina spajanja na wifi i data. Brzine su također vrhunske, ja sam na tomatu pa nemam još 4g ali i na h+ sam vidio brzine od preko 20/5 Mbps. sve u svemu i u konačnici vrlo sam zadovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1934 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Kao i kolega malo iznad i ja sam ubo y300 u tekoma. Nekih štekanja nisam primjetio - radi cist fluidno. Cak se usudim reci da mi je ekran mozda malkec prevelki i da sam trebo neki 3.5" ubost, al za ove pare je mobitel bomba. Ja i prezadovoljan.
![]() |
#1935 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1936 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@ralisha Kako stoji sa hvatanjem wlan signala? Samsungu je to već godinama slaba točka što mogu i potvrditi obzirom na svoje iskustvo sa S2/S3.
![]() |
#1937 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Jednako dobro mi lovi kao i Evo što je sasvim pristojno: kat ispod i iznad routera doma bez problema, oko kuće također, čak ulovim jednu crticu kod susjeda preko ceste. Na Arci recimo bez Beda lovi gradski wifi s korza. Sve u svemu zadovoljavajuće da se uopće ne treba razmišljati o tome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1938 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Note 2 - šlapa ![]() Ukratko, vrlo zadovoljan, ponajviše s trajanjem baterije koja uz normalno koristenje se uspije navuci na 3 dana, cesce dva dana. S nova launcherom je to potpuno drugaciji mob, nema laga i stekanja, kamera sasvim solidna, 2 gb rama se brinu da se ne "zagusi" procesima i to je to.Za sad mu jos nisam nasao neku zamjerku ![]()
![]() |
#1939 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Postoji li kakav način da se taj mobitel uzme bez novaca na računu? Npr. da ga uzmem al da mi ne propadne tih 500 kn na računu koje ne želim koristiti u njihovoj mreži jer sam na bonbonu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1942 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Može se, samo u t-centru naglasiš da želiš tu pogodnost od 598kn prebaciti na već postojeći broj, svaki mjesec se dobija cirka 20 ili 30kn ako se doplati 50kn bon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1944 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1946 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1947 |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Uzeo jučer Huawei Y300 u T-comu. Mogu samo reći da nakon par dana korištenja Gigabyteovog R1 Rio (koji je harverski identičan), Y300 je svemirski brod naspram njega ![]() Ekran mi je odličan, kamera tak-tak (al to mi i nije tak bitno), bljeskalica je za razliku od većine mobova koje sam imao više warm nego cold white i brutalno je dobra kao baterija po mraku. Konačno su genijalci shvatili da staklo od kamere mora biti uvučeno da se ne bi zgrebalo, a i ekran je blago uvučen tak da se neće ogrebati ako mob stoji na ravnoj površini face down. Baterija je 1950 mAh (a ne 1730 kako kaže na GSMareni) tako da očekujem da potraje. Emotion UI je očajan, al to se lako riješi drugim launcherom. Prebacivanje na mSD karticu (class10) ide preko 10 MB/s) za razliku od Ria gdje je bilo 5-6 MB/s. Poslao sam im mail za bootloader code da ga mogu rootati, čekam odgovor. Za sada nema custom romova koliko sam vidio, al kažu da romovi od G510 mogu gore. U svakom slučaju nakon prelaska s U8650 na Y300, razlika je ogromna ![]() I pitanje, jel netko od vas koji ste uzeli Y300 u T-comu dobio uz mob još i 4 GB mSD karticu?
Zadnje izmijenjeno od: Thorax. 16.06.2013. u 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1950 |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Dobio i ja, vidim frajer vadi mSD karticu i daje mi uz mobitel. Nije da mi treba, al već će naći primjenu pa se nisam bunio. Uglavnom, čudno mi je jer se to nigdje ne spominje. Baterija je brutalna, mislim da će bez problema držati 2-3 dana (3G uključen po 15-16 sati dnevno, 1-2 h poziva, par poruka, dosta surfanja (Chrome), instaliranje aplikacija i prčkanje i nešto igranja) <-- to je od 100% u subotu popodne, a sad je na 42 %.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|