|
![]() |
#1921 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
![]() |
#1922 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2019
|
Ja ga koristim skoro godinu dana i odličan je |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1924 |
Registered User
|
I to radi ,16 GB memorije za muziku i karte ,da vidiš kako samo peva |
![]() |
![]() |
![]() |
#1926 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#1927 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
![]() |
#1928 |
Registered User
|
Pa nose ljudi i deblje stvari na ruci , ja ranije nisam nosio sat uopšte , i mogu reći da mi ne smeta , skidam ga jedino pri tuširanju , ceo dan i noć na ruci.Uostalom i mora biti malo deblji da bi mogao normalno da koristiš dugmiće sa strane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1929 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Gledam si uzeti pametni sat do 1000 kn i izbor mi je pao na Huawei GT2E i jedina mana mi je sto nema mikrofon i zvucnik kao GT2 radi poziva. Ima li nesto slicno GT2E samo da ima mikrofon/zvucnik. GT2E i slicne bi prvenstveno radi integrirane memorije da za trening ne moram nositi mobitel i naravno baterija,funkcije itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1930 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izašao je Huawei Watch GT 2 Pro. Po recenzijama, radi se o istom hardveru kao i GT 2/e, ali uz nešto plemenitije materijale (safirno staklo, titansko kućište, keramika iza) i bežični punjač. Sat se može puniti putem Qi punjača bilo kojeg proizvođača. Cijena 300€ sa uključenim Freebuds 3i sluškama (one nisu dio standardne opreme!)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1931 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Više manje bzvz.. Isti sat u drugačijem pakiranju.. Gotovo nikakav napredak po pitanju hardvera i softvera. Honor gs pro bar ima veću bateriju ali ni to nije nešto. Opet nema integracije sa stravom kao ni odgovaranja na notifikacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1935 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Izgledaju ali drugačije po senzorima i po veličinama. Po meni bolji nego 4 i 5 kad gledam kakve fičure ima. Vozim, hodam i plivam. Jedva čekam da bude dostupan kod nas i ugrabim. Sikronizacija sa Stravom radi odlično (čak i edmondo). Baterija drži skoro 3 dana ako isključim sve osim gps i tapkanje. Notifikacije bez greške i uvijek zvoni prije na ruci nego na mobitelu. Edit. Ima dodatna caka. Možeš upotrijebiti Stravu ili pedaliranje biciklom i oboje synca bez problema. Auto-pause radi jako dobro i lakše kontrola swipe. Jednostavno bez greške ( opet ponavljam , jel da?) Отправлено через SM-G975F
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1937 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Gledao sam par recenzija novog AW-a i bome sve osim baterije je stvarno dobro. Senzori su veoma precizni. Ali ta baterija ubija u pojam. Danas/sutra/prekosutra izlazi Garmin Venu SQ koji je cijenom full prihvatljiv (1600kn) i mogao bi ispast kao dobar sat. Samo što je tog kockastog oblika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1938 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#1939 |
Premium
|
Xiaomi Mi Band 5, treba kupit global verziju ili moze i kineska? Koliko sam skuzio stvar je kao i prosle godine (mi badn 4) Global ima neke opcije koje zapravo ne rade (nfc)? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1941 |
Premium
Datum registracije: Jan 2015
|
Ima dobra akcija za pametni sat, pa koga zanima: Honor MagicWatch2 pametni sat - 1.071,89 kn. Na nabava.net ga ima od 1.500,73 kn. Ušteda: 428,84 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#1942 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1943 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
![]() Garmin nije savršen. Svako po malo prestane raditi podršku sync Strave ( računa se na više godina, pa trebaš preko web Tapirika syncati). Da ne spominjem down Garmina baš točno prije 2 mjeseca i još prisutan problem preko downdetector? ![]() Apple ima sw notifikaciju koja je po meni TOP. To je bitno. Bilo koji app i uredno radi bez kašnjenja. Da se razumijemo, netko tko želi prezicnost, notifikaciju i sigurno će oprostiti na manju autonomiju i još manju cijenu. Gotovo 2 godine koristim Watch 3 42mm i još nije zreo za izmjenu baterije. Niti žulja i niti grije u spavanju. Još jednostavan kad na brzinu mjenjaš remen. U bazenu / moru je pametniji i automatki prepoznaje rad bez prčkanja mod treninga. Fenix 6 je odličan, ali skuplji i upitna isplativost glede sync jer svako po malo filozofiraju. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1944 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Downtime je bio jer su popusili rasomware, jbga. Shit happens. Nisam bas siguran sto je "sw notifikacija". Da ima novi SW available? Inace notifikacije normalno rade i na Garminu, barem ovom kojeg imam. Jedino sto me bas "zulja i grije u spavanju" al' winter is coming, pa je grianje ok (ne, ne grije se za one sa sarcasm off) ![]() Anyway, Garmin je sport watch sa nekim smart featrures. Apple je smartwatch sa nekim sport features.
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 23.09.2020. u 23:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1945 | |||
Extrema Thule
|
Citiraj:
![]() Strava je povezana i sa Apple Health (imaš više opcija permissiona iz privacy) Citiraj:
![]() Citiraj:
Kolega Ivo je krenuo uspoređivati Watch vs Garmin/Polar. Ja sam samo iznio prednost i mane. Kome je bitna autonomija, robusnost i bira se Garmina. Valjda neće to krenuti vječna rasprava kao Android vs iPhone? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1946 | |
Pink Floyd fan
|
Koliko vidim ti si poceo glorificirati Apple watch kad je on pitao zar ne izgledaju svi isto. Citiraj:
![]() Kao sto rekoh, Garmin je prvenstveno sport watch sa ponekim smart features. Niti nema apps u pravom smislu rijeci i koliko znam, nije na Androidu. Apple je smartwatch sa nekim sport features.
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 24.09.2020. u 07:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1947 |
49%winner
|
U tom smislu se ni samsung satovi ne mogu smatrati glorious smartwatchem. Ako dobivas vise poruka dok ih citas to je mindfuck popupova i swipefest... Nije mi se jednom dogodilo da bi htio pogledati zadnjih 3 poruke nekog kontakta samo da se podsjetim sto je pisalo - ne mere! Ili otvoriti kontakt, poslati whatsapp poruku "cekam te" i poslati - ne mere! Ili ako nedaj boze dismissas notifikaciju pa pozelis odgovoriti na nju - nope! Slobodno whatsapp zamijeni bilo kojim messengerom. Jedino sto radi na ovaj nacin, doduse nespretno i donekle, je sms app samo to vise nitko ne koristi... Mozemo ovako do sutra.
![]() |
![]() |
#1948 |
The mighty pirate
|
Ne znam za vas, ali nešto što ima bateriju deklariranu na "up to 18h", to mi nije ni sat ni narukvica nego pain in the ass. Sve ove prednosti koje možda i ima nad ostalima, padaju odmah u vodu.
![]() |
#1949 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Jedino ne mogu odgovarati na poruke jer je takva politika IOS-a, ali to me ne pogađa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1950 |
Registered User
|
Mora da sam nešto propustio "Da se razumijemo, netko tko želi prezicnost, notifikaciju i sigurno će oprostiti na manju autonomiju i još manju cijenu" Kakvu to Apple preciznost ima u odnosu na Garmina |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|