|
![]() |
#1921 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Citiraj:
EDIT: Btw,na ovom forumu jos ima ekipe koja misli da ce im taj proc botlnekati single GPU. To su sljedbenici anand techa i toms (intels) hardwarea i njihovih bencheva na socijalnim rezama. Zadnje izmijenjeno od: Hawker. 17.08.2015. u 13:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1922 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Pogledao članak, vidite da je cilj bio ispod 2.5 soma dolara, a konfiguracija je uglavnom dobro složena sa nekoliko grešaka, mbo - totalno nesplativa, overkill napajanje, i klasični USA zajeb 8350 umjesto 8320 ako se već ide na neko pametovanje i uštede. V300 ssd je OK jer je vjerojatno stara verzija, a ne ove okljaštene nove. Onda je bio best-buy ssd EDIT Ne shitty verzija je, od ožujka 2014 se spominje switch nanda. Bitno da je tu 20 dolara uštedio naspram samsunga 840 pored svega nabrojanog Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 17.08.2015. u 13:20. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1925 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
A za taj 840 isto kažu da nevalja i da mu perf. opadaju Napajanje iako je overkill opet nije neki trošak(i ostaje ti mogućnost sli-a)...konfa ionako vuče struje koliko joj treba a matičnu je uvijek bolje uzet jaču/malo bolju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1926 |
Premium
|
840 je imao nekih problema, ali mislim da je to novi firmware riješio Da mnogo je sporiji: http://www.overclock.net/t/1457629/p...ay-by-kingston http://www.anandtech.com/show/7763/a...er-micron-nand Imaš tablicu u drugom linku |
![]() |
![]() |
![]() |
#1928 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1929 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1930 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ovo izgleda predobro. Samo se nadam da nece biti do ove jedne igre nego da ce ovakav rezultat biti na svim dx12 igrama pa da AMD konacno konkurira Nvidiji kako treba ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1931 |
Premium
|
Bit će vjerojatno u praksi kao mantle - mali boost u 3rd pary igrama, a ogroman boost u slučajevima cpu bottlenecka To je praktično benchmark igra, ti likovi su na tom engineu napravili onaj api benchmark star swarm ili kako li se već zove, te su i sudjelovali u razvoju mantlea, dx12 i vulkana kaže pc per Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 18.08.2015. u 10:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1933 |
Premium
|
Još je i to igra u pre-beta fazi Treba sačekat fable legends i deus ex MD, ali zasad miriše na dobro. Još će i project cars dobiti naknadno podršku, tu je sam developer rekao da će boost biti bolestan, mislim 40%, te navodno i witcher 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1934 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
A ja mislim da je i 4k i 21:9 >10k za jos vece idiote. Zato je moj dosao jedva 5 somova i nisam trebao 2 grafe da se mogu igrati na njemu. 290 cisto lijepo fura sve na max i ugodjaj je bolji nego na 4k precijenjenom smechu ( moje misljenje ) na kojemu gubim vid svaki put kada promijenim font ili zakrenem glavu dok tipkam ili citam nest. Btw. jel jos tko koristi ovu novu funkciju s lockanjem fps-a? Meni se temp., potrosnja i zujanje drasticno smanjilo od kada je to u funkciji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1935 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1936 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#1938 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
evo još jedan članak,svi smo sretni http://www.bug.hr/vijesti/trziste-gp...58/145727.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#1939 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nebi nikako trebali biti sretni zbog toga jer će cijene samo rasti u zelenom taboru a crveni tabor će biti izguran iz tog biznisa. I što onda? Ne vidim razlog za veselje jer ćemo svi dobiti po đepu onda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1940 |
Premium
|
Kao što se vidi desktop izumire rapidno. Još par godina da iz upotrebe izlete starije skalamerije što ljudi imaju od prije, a da ovi što još nemaju pređu na smartfone, tablete i laptope sa odvojivim tač ekranima i to je to. Među civilima tj. kućnim korisnicima će desktop kupovati samo entuzijasti (uglavnom gejmeri i renderaši) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1941 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
I uz najave svih tih novih tehnologija za sljedeću godinu mislim da AMD ne može isplivat na površinu. Za očekivat je da će ga netko kupit, što možda ne znači loše za nas. Ponovo će nova AMD tehnologija izać iza nove NV i samim tim ponovo će AMD skupljat mrvice ostatka tržišta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1945 | ||
Premium
|
Iako intelu i nvidiji biznis ide poprilično bolje, link je poprilično pesimističan za sve, svima je prodaja u opadanju. Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 20.08.2015. u 00:54. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1946 |
Banned
|
Evo prvih DX12 bencheva,primjetan je ekstreman napredak Fury X kao i slabiji napredak 980ti: ![]() Kao sto rekoh AMD grafe ce debelo profitirati sa DX12. EDIT: Na 4K 980ti totalno pogubljena i ima bolji performance sa DX11 nego DX12: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1947 |
Guest
|
Fascinira me kako gledamo iste grafove, a donosimo potpuno različite zaključke. Sve i da je Fury X bolja kartica od 980 Ti, a iz tih grafova se jasno vidi da nije, sve i da je jeftinija, a nije, nigdje je nema za kupiti. Praktično vaporware. |
![]() |
![]() |
#1948 | |
Banned
|
Citiraj:
Benchevi pokazuju koliko Amd profitira od DX12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |