|
![]() |
#1921 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
#1922 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Kamere su jako bitne, i prednja i zadnja. Cijelo vrijeme mislim da su L90 i G2 isti po svemu, čak i po kameri... onda ide na G2 mini. Ekran sad jel 4,7 sa tipkama ili bez nije toliko bitno. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1923 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Još jedno malo pitanjce u vezi g2. Da li ima istine u tome da slabije hvata GPS i mrežu? Navigacija mi je slabo bitna, ali ako mrežu slabije hvata.... Da li ima tko volje napravit usporedbu sa signal meterom (na istoj mreži, na istoj lokaciji), sa još nekim mobitelom? Poučen prijašnjim iskustvima (doduše od prije 9 godina), teško mi se je odlučit dat neke normalnije pare za LG (lakše bih dao iste novce za kineza ![]() |
![]() |
![]() |
#1924 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Onda obavezmo kineza za iste pare, oni su poznati po izvrsnim performansama gps-a i mreže. A sad ozbiljno, od kud ti ideja da G2 slabije hvata GPS i mrežu? |
![]() |
![]() |
#1925 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Imam dva G2 i jačina mobilnog i wifi signala mu nije jača strana, po tome spada u najlošije mobitele što sam imao (uključujući Kineze), ako je suditi isključivo po crticama u statusbaru. No mobilni signal ipak nikad ne izgubi tako da se nemam zašto žaliti... GPS-om sam razočaran, to sam prije par stranica pisao. Tješim se da zbog slabije jacine signala manje i zrači ![]() |
![]() |
![]() |
#1926 |
Premium
|
Ja nikakvih problema sa signalima i gps-om na G2, prvi put i čujem da postoje problemi sa signalom na G2. btw. Crtice u statusbaru nemaju nikakve veze sa stvarnim prijemom signala. |
![]() |
![]() |
#1927 |
Ili jesi ili nisi
|
Pa da, zato sam i naglasio onaj dio rečenice. No kako sam u pograničnom području gdje se signali isprepliću (ipak češće mi prebaci na BiH mreže nego sto su to drugi mobiteli činili) a 3g signal kraćeg dometa, gotovo isključivo samo za područje mojeg gradića nema dvojbe da je u odnosu sa drugim mobitelima taj signal ipak slabiji. Pogotovo u usporedbi sa SGS4 koji je tu odličan. |
![]() |
![]() |
#1928 |
Premium
|
Ok, ali nije pitanje "prikazuje li G2 manje crtica", već "hvata li slabije GPS i mrežu". Što se tiće mog korištenja G2 nikakvih problema sa mrežom ni gps-om. btw. Pitanje je samo po sebi prilično besmisleno, radi se o provjerenom uređaju koji definitivno radi jako dobro, od kud sad ideje da loše hvata mrežu...? |
![]() |
![]() |
#1929 |
Antimićanin
|
Što točno crtice znače? Bio sam po raznim vukohebinama po HR otkako imam G2 i odsvuda sam normalno 3G surfao i zvao, iako je falilo 2-3 crtice. Tako da mi to fakat ne predstavlja problem. Vjerojatno je.stvar psihe kao i kod ljudi koji tankaju do vrha auto kad cager dođe na pola ![]() |
![]() |
![]() |
#1930 |
Premium
|
To sam vidio po forumima u americi. Ali to su sve redom verizon i at&t korisnici. Zato i pitam ovdje da vidim je li relevantno na nasem podrucju... Moj bivsi odron na primjer hvatao je odlicno signal (i gps i gsm). U usporedbi s lumijom 630 (nije hvatala tamo gdje sam ja uredno surfao sa 3g). |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1932 | |
Ili jesi ili nisi
|
Citiraj:
G2 ima lošiji signal od većine mobitela i to je jednostavno tako. GSM signal nikad ne izgubi naravno ali gdje je WCDMA signal tanak problem mu ga je uhvatiti. U svojoj kuci u podrumu ja ga nemam a sparing partner u stolnom tenisu na svom Meanitu sa kioska ga ima. Tako da je moj zaključak da G2 lošije prima signal. |
|
![]() |
![]() |
#1933 |
Premium
|
To jednostavno nije tako, barem ne na mom G2, nema mjesta gdje je netko drugi hvatao signal, a da ja nisam. Ne kažem da ti nemaš problema, ali može biti 100 razloga. Izjaviti "G2 ima lošiji signal od većine mobitela" je smiješno. |
![]() |
![]() |
#1934 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Anyway na svom S4 uvijek imam dvije od cetri crtice signala iako sam u samom centru grada. Nikakvih problema sa pozivima, porukama i surfanjem ( 10mb/ps download i 5 mb/ps upload ). Tako da se slazem da crtice nemaju veze sa stvarnim signalom. |
|
![]() |
![]() |
#1935 |
Ili jesi ili nisi
|
Jel svi mobiteli imaju istu jačinu, kvalitetu signala? Ako većina mobitela na nekim škakljivim mjestima imaju kakav takav signal a G2 ga nema onda kakav zaključak mogu izvući osim da je lošiji, ne loš nego lošiji? Isto mu je i za Wi-Fi. |
![]() |
![]() |
#1937 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Slažem se, G2 ima slabiji prijem signala od ostalih smartfona koje sam imal... Kolko me sjećanje služi, mislim da navodno postoji radio koji se fleša ili rom pa ispravlja taj problem.. Al znam da dok sam imal G2, to me opako pikalo u oko... |
![]() |
![]() |
#1938 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Ne znam ali eto, nisam doživio vaše probleme. Pogotovo ne sa wifijem. |
|
![]() |
![]() |
#1939 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
#1941 |
The mighty pirate
|
Ma i ja sam na mobu, i još na terenu na poslu. Skužio sam par sati kasnije da nijedna fotka s prošle lokacije ne valja i sad sam lud. Fotkao kroz circle case pa nisam ni gledao kaj sprema. Sad ide na internu memoriju do kraja dana
#1943 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Ima li lg g3 neki brojač flesanja tipa binary ili knox counter kao kod samsunga.
#1945 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Znači sistem kod g3, flesaj custom romove do mile volje, a u slučaju reklamacije se vrati stock? Simple as that.
http://www.youtube.com/watch?v=-A7BD...eature=related Zadnje izmijenjeno od: catroot. 12.03.2015. u 23:20. |
![]() |
![]() |
#1946 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1947 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
G2 je za S3 i S2 raketa, narocito kad se radi o sutfanju, otvranju, listanju sajtova i slicno.. Bilo sa losim ili dobrim signalom. Dobrog signala za internet nema u okolici bilo cega sta nije velki grad, cast izuzecima koji imaju to sredeno.. Sa telefonom na G2 nema nikakvih problema ak je i bilo bilo je vezano za FW. WIFI bi mozda mogao bit i bolji al ni tu nema bitnih problema.. |
![]() |
![]() |
#1948 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Jel to u defaultnoj galeriji ili? Ja sam svojednobno na noteu imao slican problem kad mi nije prikazivao slike u galeriji, instalacijom quicpic galerije slike su se prikazale. Probaj pa vidi jel samo to... |
![]() |
![]() |
#1949 |
The mighty pirate
|
Ma slike su corruptane, nije do galerije uopće. Prebacim ih na komp, isto. Probao s nekoliko recovery programa, ne mogu ih nikako vratiti, pa čak ni djelomično, iako veličina fajla odgovara fotki.
#1950 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Probaj promjenit kvalitetu fotke, ono fine ,super fine i slicno... Isto probaj izbrisat cijeli dcmi folder pa nek ga mob ponovno sam stvori, mozda je neka glupa greska u zapisu ili nesto neznam....sretno |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|