|
![]() |
#1921 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
jel gledao netko ovu tekmu, koja ludnica jebote |
![]() |
![]() |
![]() |
#1922 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Howard najavio da ce od sljedece sezone poceti pucati trice. ![]() Boze. Vec mi je malo neugodno zbog njega. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1923 | |
Guest
|
Citiraj:
Sent from my Mi Max using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#1924 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Znači, oplakah ![]() ![]() Za extra touch - guglati Bosley ![]()
![]() |
#1925 |
Guest
|
isforsano na silu, humor za djecu do 14 godina... Sent from my Mi Max using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1927 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Košarka
Trica Kd preko lbj jao 😁 Izgubili nemoguce, haos 😁 Enviado do meu iPhone usando Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1929 |
Guest
|
ljudi su smijesni ![]() Sent from my Mi Max using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1930 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Svejedno, LeBron in 1 ![]() Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1931 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
A tko to točno slavi KD-a? Al' ovo za prosječni Miami je najjače. 3 AS igrača, prosječni Miami. Kasnije dodali još jednog da im odlučuje tekme ![]()
![]() |
#1935 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Valjda je za pretpostaviti da bi za ugovor LeChoke-a neki drugi došli. Wade je s nikakvim Chicagom, van prime-a izborio playoff, ali zato bi s Miamiem nekoliko godina mlađi strepio oko playoffa, na istoku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1936 |
Guest
|
svejedno, nije bitno. svoje je dokazao. druge godine moze dovest superstara tipa malo losijeg od duranta, i opet ce bit kuknjave ![]() e al koliko su para dobili jr i tristan za ovo kaj su pokazali, strasno... Sent from my Mi Max using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1937 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1938 | |
Guest
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
#1939 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
gle i meni je bilo tesko dok su Spursi prije 2 tjedna ispali, tak da kuzim kak je to dok tvoji gube 3:0. svejedno, ne treba davati izjave za televiziju jer je Ray Allen za razliku od kraljice clutch igrac, na pladnju mu je DONIO naslov tricom koja ih je spasila od rezultata 4:2, ostalo je 3:3 i eto naslova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1941 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
ja vordi samo odgovaram na to da Ray Kraljici nije donio naslov. dzabe mu sva statistika i rekordi kad bez te trice nebi bili prvaci 2013. eod ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1943 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Čujem da u Spursima traže igrače ... nek pita kod njih jel ima slobodnih mjesta, uz nekakav paycut naravno, pošto su kratki s capom a on je već dovoljno para zaradio ![]() Ono što najviše boli je onih +25 San Antonia u G1 prije ozljede Leonarda. Što bi bilo kad bi bilo, sada više nije bitno, ali recimo da su imali još jednog kvalitetnog (i zdravog) igrača ... tko zna ![]() Što se tiče stvaranja ovih dream teamova u zadnje vrijeme, možda ne bi bilo loše da slože desetak dobrih momčadi sa kvalitetnim igračima, a ostatak pošalju u D league. Barem bi imali neizvjesniji PO ako ništa drugo, a ne ovo metliranje gdje se ekipe bore da ne izgledaju k'o amateri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1944 | |
Guest
|
Citiraj:
sto se tice ovog videa, vise je bosh zasluzan ovdje za finale nego allen... Sent from my Mi Max using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: vorda22. 08.06.2017. u 13:28. |
|
![]() |
![]() |
#1945 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1946 | |
Guest
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
#1948 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1949 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Isto kao što ti sereš po Curryju. Lik može napravit šta god, za tebe će uvijek biti indijanac. Hejter si samo takav, a drugima to spočitavaš ![]() Meni iskreno tak malo bitno. Niti me hrane, niti oblaće, niti me plaćaju za ratujem za njih ![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1950 | |
Guest
|
Citiraj:
|
![]() |
|
|