|
![]() |
#1921 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
A ono što sam izjavio softverske prirode, očekujem da kameru ispoliraju do kraja, ne velim da je sad loša, al ima tu još pomaka na bolje da se to dotjera.. Inače sami OS od sonya je ![]() Imal sam S5 i unatoč custom romu, nije to to, dok bi ga uspoređival sa Z3, potonji daleko bolje, brže i glađe radi, na stocku naravno... |
|
![]() |
![]() |
#1922 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Baterija od Z Ultra prvi dan. Skroz WIFI pol sata igranja itd.. Solidno. Velki ekran je savrsen za google mape i slicna pregledavanja.. U rukama je odlicna, tezina je simetricna i ne osjeti se zbog toga tolko. RR3 sam iz prve vozio ko da vozim dugo na tom mobitelu kaj moze bit samo dobro. Igranje na tome je sasvim nes drugo.... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1923 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
FAAAAAAK YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES !!! ![]() Official: Xperia Z će dobiti Android 5 Lollipop ![]() ![]() ![]() ![]() OK, možda i neće, jel Sony je lagao za Xperiju SP da će dobit KK pa ništa... ali Z je ipak Sonyjeva krema a i hardverski komotno može pičiti još dugo dugo. |
![]() |
![]() |
#1927 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Koliko sam gledao po review-ima sluske su kao i sa z1 serijom, no moze ovisiti o trzistu i pruzatelju mobilnih usluga kakav ce bundle imat...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
#1930 |
Premium
|
MH-750 je moj model, Z3.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1932 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1933 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Želim samo xenon na mobu, dok to ne naprave ne mijenjam z |
![]() |
![]() |
#1934 |
Premium
|
A ni xenon bas nije svemocno, al opet pomaka ce bit vidljivih, kamera bi napokon trebala bit vidljivo bolja... A kaj je najbolje ovaj s810 prelazi na 20nm i mozemo ocekivat jos manje zagrijavanje tj potrosnju baterije odnosno duze trajanje iste a da stvar bude bolja, tu uskace android L sa svojim power save efikasnim opcijama, potonje jos treba vidit kak bu to u praksi izgledalo.. |
![]() |
![]() |
#1935 |
Antimićanin
|
Prelazim sa Z na Z1 ![]() Molio bi ekipu ako netko ima viška koji Screen protector za Z1, neka mi posudi ili proda. Meni stiže gro komada od Rockymobileta, pa ću vratim i više ako treba ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1936 |
Premium
|
haha, ja baš upogonio Z2 da vidim malo kako to ide. Realno, uopće mi nije nešto napeta razlika naspram Z. Ali ja ionako ne silim baš jako mob pa ono... no usudio bih se reć da mi je Z bila malo ljepša. |
![]() |
![]() |
#1937 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Sorry kaj nije u pitanju neki nabrijani haj end divajs, ali kaj mislite o Xperia E1 za 500 kuna kao empe3 plejeru? Ima ono dugme gore uz utor za hedfons di pališ i gasiš walkman app na pritisak prsta. Fora stvar. Prefora stvar. Znači bude se slušala samo muzika i po potrebi mobajl hotspot/torent mašina za ovr najt skidavanja... Gledao sam za 500 kuna mp3 playere sa podrškom za microSD i sve je to teški jad i bijeda, a i punjači nisu standardizirani ili pak zahtjevaju da budeju spojeni na (upaljen) komp dok se ričarđaYU. Xperia E1 kao empe3 plejer i ostalo ako baš zatreba. Da ili da? Mršavih 500 golda je prajs teg. Jel to ok ili naravno da je?
#1938 |
Antimićanin
|
Za te funkcije je 500 čuna čist fajn i okej prajs za taj divajs. Što se mene osobno a bogami i lično tiče - go for it. Igrao sam se malo sa tim mobom, i fora je. Puno bolji od Xperije E. Malo je... debel, ali bože moj ![]() |
![]() |
![]() |
#1939 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Za koliko se da nać uredna Z1? Slažem se da nije napeta ko Z, al nenabavlja mi se opet Z, sad su to već uglavnom dosta stari mobiteli.
#1941 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
neki dan moja otisla za 1800kn bijela, na sve mreze, xtremeguard folije naprijed i nazad, tri maskice, stolni punjac, kupljena 30.6.14, bez i najmanje crtice koristenja
#1942 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
#1943 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Bok, ne znam da li postavljam pitanje na pravom threadu, molim moderatora da premjesti ako postoji specijalizirani dio za updateanje. Muči me PC companion, hoću updejtat xperiu T3, mob mi javlja da ima novi update ali da ga mogu jedino preko PC-a instalirat. Sve napravim po uputama i uvijek mi javlja istu sugavu gresku kad kliknem da zapocne updejtat, prije onog dijelča gdje me pita zelim li iskopcati mob sa usb-a pa ga naknadno ukopcati kad bude trebalo instalirati update. Uvijek baca error Sony update engine could not be installed i error 0x803d0020. p.s. pokusavao sam sa firewallom iskljucenim ali efekt je isti. Unaprijed hvala na savjetima, poz |
![]() |
![]() |
#1946 |
Antimićanin
|
U par kratkih crta Xperia Z vs Xperia Z1: Z1 over Z: - bolji ekran (kutevi, boje...) - puno puno brži boot up i shut down - overall fluidan (ok, i XZ je bila fluidna, možda je ovo i placebo, ali...) - bolja kamera u manual modu (nemam više XZ pa nema usporednog testa) - bolja baterija (3000 mAh), barem po ovom što drnkam već 2 ure po njemu (iz kutije izvađen sa 52%, sad je na 38%) - bolji zvuk, ne puno, ali veći zvučnik, nešto glasniji i čišći zvuk - camera shutter key - metalni okvir Z over Z1: - ljepši i veći power button - ljepši i veći volume key - ista veličina ekrana u manjem oklopu (5mm po visini i 3 mm po širini) Sve u svemu, zadovoljan. 400kn me koštao upgrade sa 17 mjeseci stare Xperije Z na ganc novu zapakiranu Z1 sa 2-godišnjim jamstvom. ![]() Više o mobu (fotke, video, battery use...) kad uvatim vremena i pošteno ga izmučim. |
![]() |
![]() |
#1948 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 25.10.2014. u 20:06. |
![]() |
![]() |
#1950 |
Premium