|
![]() |
#1921 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ima li ko desire (obični c) i šta je dobro od custom jelly romova za njega?? |
![]() |
![]() |
#1922 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ako netko misli kupiti HTC One, neka pročita ovo i neka ima na umu ![]() http://www.gsmarena.com/htc_one_migh...-news-5667.php |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1923 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Re: HTC mobiteli
|
![]() |
![]() |
#1924 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Zao mi je sto ovako daju Samsungu veliku sansu da pometu pod njima. Taman kad sam mislio da ce nakon par godina konacno krenuti na gore ovo im se desi... |
|
![]() |
![]() |
#1925 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
dešavalo se i appleu... ali stvarno imaju idiote od managera kad si ovakve stvari dopuste.. eto im sad kad izbacuju 20 modela godišnje i ne stižu više ništa napraviti kako treba.. Samsung će ih opet pogaziti kao i lani to je sigurno, ako ničim dobrim reklamama i marketingom, a i količinom uređaja koji će biti dostupni odmah, jer su puno jači financijski i proizvodno od HTC-a osuđeni su na propast, prvi dan prodaje im je dan nakon predstavljanja Samsunga S4.... ne može gore da ga Je... |
![]() |
![]() |
#1926 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stvarno ne kužim tu logiku - imam super mobač, ali ne mogu s njime na tržište jer mi fali dijelova. Biseri kakvih nema. I tu je Gabre u pravu, Sami predstavi novi uber mob i odmah ga ima na tržištu. Ok, nema ga za svih, ali dovoljno da izdrži prvi val navale.
#1927 |
Premium
|
Počeo mi crkavat Desire HD? Kako je sve počelo: odjednom je na 4.1.2 prestao raditi GPS, stavio sam gore 4.2.2 no nije htio vratiti backup "data-e" i čak nisam mogao ući u recovery - već sam morao ući u Hboot (volumedown+power) pa preko njega u recovery. Ok, stavio sam ponovno najstabilniji i baterijom naizdržljiviji ICS, koji je kao po običaju super radio, ali samo 1 dan, i sinoć se počelo događati upravo ovo: I'm having a problem with the display. The screen flickers and full of stripes. I tried to reset the device but it did not help. Pored svega toga mob je (na sva 3 ROM-a) ultra trzav i usporen, nepodnošljivo. Od jutros šibam gore friški ICS, pa 4.1.2 i 4.2.2, ali potpuno ista stvar sa sva 3 ROM-a. Naravno wajpam keš, data i itd, itd.. Što bi moglo biti? Btw, u recovery-u se ekran ponaša normalno (barem koliko se može primjetiti, pošto je više manje crna pozadina).. |
![]() |
![]() |
#1929 |
Premium
|
A da, i meni najprije pada na pamet da je hardwerski problem.. Ne znam što reći, nek ide k vragu.. Još sam taman bolestan, sve me boli, milina ![]() OT: koliko mogu dobiti za njega u ovom stanju (ful oprema)? |
![]() |
![]() |
#1930 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1931 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Ima li kakav dobar način za postavit sliku kontakta preko cijelog ekrana (prilikom poziva) ? I još me zanima, kad mi dolazi poziv. Nekad mi prikaže opcije za prihvatit poziv, u okruglom obliku i trebam ubacit u ring. A nekad mi bude samo za stisnit u pravokutnom obliku. Kako mogu sam odabrat šta da mi uvijek bude ? Inače, radi se o One x mobitelu. |
![]() |
![]() |
#1932 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Da li ima neka aplikacija koja može pobrisati ove appove koji su instalirane vec u HoX, recimo moj je iz tele2 I htel bi zbrisati par aplikacija koje ne koristim...tipa tviter, tunelin itd, a ovaj ručno mi ne dopušta. Evo da I ja velim, ovaj taptalk vrijedi svakog centa... :-) |
![]() |
![]() |
#1933 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Ja sam tek uzeo mobitel ima 2 dana, pa se još malo igram s njim, prije nego ga rootam. A zasad sam samo koristio opciju sakrij aplikacije, čisto da mi se ne natrpavaju bzv, kad ih ne koristim. |
|
![]() |
![]() |
#1934 | ||
Fresh Juice
|
Citiraj:
Ako imaš root onda ovo: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2138654 Ring se pojavi kada je mobitel zaključan, a kada je otključan onda kvadrat samo. Ako koristiš Viper X stavi na AOSP locksrceen i imat ćeš uvijek kvadrat. Citiraj:
Ali možeš disableat u postakvama(postavke-aplikacije-i unutar svake ima opcija onemogući). Aplikacija je instalirana ali je freezana i ne može se koristit i samim time ko da je nema. |
||
![]() |
![]() |
#1936 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Možeš hrpu toga freezat(samo nemoj neki korisni proces xd). Ako nisi siguran u vezi nečega jel se smije pitaj. |
|
![]() |
![]() |
#1938 |
Fresh Juice
|
Ako ne koristiš navigaciju(google maps) car slobodno. Ako ti gmail ne treba nema problema. Nekeda prije bez talka nije radio martke(google play) al sad mislim da više nije problem. |
![]() |
![]() |
#1940 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1941 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1942 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() da se netko usreći ![]() nego, evo sad duže vrijeme koristim ViperX, i jedina stvar koja me oduševljava je trajanje baterije. i to što ima stock Sense kameru. Sve drugo mi je na strani IceColdJelly-a, osim baterije ![]() imate li preporuku za neki icon pack dobar? da su ikone "punije" tipa ko iphoneove, ali da su android ikone |
|
![]() |
![]() |
#1943 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1944 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Normalno, ako koristiš rosie launcher(defaultni senseov) ništa od ovog packa i morat ćeš neki skin instalirat(ima ih na marketu, na xda i na venom hubu). |
|
![]() |
![]() |
#1948 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne znam, nisam imal HOX, znam samo da je brz ![]() Ekran mi je bolji neg na S3... na S3 je znalo bit štekanja, al na ovom, nema toga.. Trenutno otvaranje aplikacija.. Kvaliteta na visokom nivou, onak kak treba bit. Sad me samo zanima kolko bu baterija izdržala. Mada mi je bijeli ljepši, al kaje tu je. |
![]() |
![]() |
#1949 |
Fresh Juice
|
Na stocku mi je X+ fluidniji. Sitnu razliku sam vidio u ekranu, vjerniji je na X+. Znam da je na HOXu odličan ekran, al kad stavite jedan do drugog vidi se razlika u plusu i običnom. Ostalo je sve isto(osim pojedinih specifikacija). Jedan dan će biti. Ako se poigraš sa romovima i time mogao bi vieš dobit. |
![]() |
![]() |
#1950 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne kužim se baš u rootanje i to pa me zanima jel mogu rootat pa stavit zadnji software, a da je orginal HTC? Root bi htio jer želim maknut sve aplikacije koje ne koristim, a nedaju se instalirat + mob mi je od kad je gore 4.1/4.2+ dosta sporiji nego kad je bio na ice cream sandwich. Mob je HOX. Kolko sam skuzio, nijedan custom rom nije nesto extra bolji od orignala pa bi mozda orginal ostavio... generalno sam bio najzadovoljniji sa ice cream sandwich. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|