|
![]() |
#1921 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ako ti se da, pročitaj changelog od firm. inačica pa ćeš vidjeti poboljšanja u kojem su smjeru išla. I ukoliko ti zaškripi negdje na 20-30% baterije, a znaš da ga nećeš punit jer si vani recimo, onaj power saving mode je stvarno prva liga stvar, barem što se tiče S3-ce. A vjerujem da slično funkcionira i na S2. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1922 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
he, he - vjeruj mi - probao sam valjda SVE JB romove koju su dostupni. SLIM je jedini koji mogu izdvojiti po pitanju trajanja baterije, svi ostali su puno lošiji. Ne znam kako tvoj frend koristi mob i teško je nekad samo tako uspoređivati dva korisnika i njihove navike, možda pod nekim manjim opterećenjem i JB pruža autonomiju kao ICS, no znam kako je na mom setupu i više nego očigledno dobijem bolju autonomiju na ICS-u. I da, znam za power save, kad je kritično dobro dođe, to bez daljnjeg. No kako sam gore napisao - nije da me dira toliko trajanje baterije, ionako gdje god da sam struje imam, plus rezervna baterija je uvijek tu negdje. Čovjek je pitao za razlike, a to je po meni jedina negativna u odnosu na ICS - bar u mom slučaju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1923 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1924 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma ne ne, nisam uspoređivao JB na S2 i S3 nego power save opciju, super stvar ![]() Daleko od tog, S3 ima dosta bolju bateriju/autonomiju. A dobro, ovisi od korisnika do korisnika, to svakako. Nekom s jednim kernelom ne izdrži dan, drugom sa istim izdrži 2-3 dana i sličnih situacija je bilo. Slažem se svakako da je to jedini nedostatak jer nije on reko da je bolja na JB nego da je skoro ista.. Nemam S2 već pola godine tako da ne mogu iz vlastitog iskustva o potrošnji baterije išta reći već prenosim što mi on kaže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1925 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
@xlr mi je poslao JIG i ovim putem mu se zahvaljujem,dobio sam,izvadio bateriju,ponovno stavio i ustekao JIG i nista se ne dogadja,nema uopce znakova zivota jel to znaci da je mob sluzbeno mrtav i za smece ili ima jos neka backup metoda da ga se ozivi ili barem dovede u stanje da drugi ROM forcam na njega ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1927 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ekipa, molim savjet. Tražim rom za Galaxy s i9000. Kupio brat danas dotični mob, trebam kombinaciju rom/kernel koji je stabilan, nježan prema bateriji. ICS ili JB, svejedno. Imao sam S plus prije sadašnjeg S2 pa proceduru oko roota i ostalih tehnikalija znam, samo nemam vremena iskušavati romove. Hvala
![]() |
#1928 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1929 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1930 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Kakva žuta. Flešaj |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1932 | |
Premium
|
Re: Samsung Android mobiteli - root,custom romovi,fleshanje,original romovi etc.
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1934 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kolega, je li ti se desilo da nakon flasha Odinom i9000 izbaci "can't mount /dev/block/mmcblk0p1"? Postoji li rjesenje? Ne pali ni flashanje kompletnim romom (I9000XXJPU), ni mijenjanje PIT-ova, a ni flashanje novim dbdata.rfs.tar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1936 | ||
Premium
|
Re: Samsung Android mobiteli - root,custom romovi,fleshanje,original romovi etc.
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1937 |
Guest
|
kad otprilike mozemo ocekivati sluzbeni 4.2 za s3 i note2? |
![]() |
![]() |
#1939 |
Premium
|
Ekipa na SGS II, molim savjet. Relativno sam nezadovoljan signalima na svom SGS II. Isprobao sam hrpu romova i modema i ni na jednom ne mogu dobiti bolji signal od 50%. Na poslu (Kajzerica Zg) u zgradi na trećem katu uz prozor signal 33%, kod cure na Savskoj isto. Doma u Ogulinu imam 50%. Sad sam stavio stock tele2 tom, i situacija je ista, samo mi je nešto bolja kvaliteta dok razgovaram, iako tu i tamo na sekundu ne čujem sugovornika. Signal mjerim aplikacijom network signal info, i najbolje kaj sam dobio je -85 dbm, iako jako rijetko. Cesto je -95 pa i preko 100. Ponavljam, na hrpi modema imam istu situaciju. Kako vi stojite sa signalom?
![]() |
#1940 |
Premium
|
Jel ti steka punjenje i komunikacija s pc-jem kad ga spojis? Ako da, odlazi ti plocica na kojoj je antena i utor za punjenje moba. Najcesca greska kod sgs2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1941 |
Premium
|
Ne, to je ok. Ne znam, ovo sa signalom me najviše smeta kad u razgovoru ne čujem riječ -dvije s druge strane. To se dogodi u svakom trećem pozivu otprilike. Također, ovih 33% jačine signala me nervira, iako to možda nebi ni skužio da ne gledam na gore spomenutoj aplikaciji. Možda malo pretjerujem s tim i previše očekujem neko savršenstvo, zato me zanima iskustva ostalih. Mobitel još ima hrpu garancije pa sam mislio možda nositi na servis, samo mi treba potvrda da drugi nemaju takvih problema.
![]() |
#1943 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
da, ako je otključan probaj neku drugu karticu ako si u prilici. Meni na t-mobileu normalno fercera, nisam se zamarao s nivoom signala, no ne prekida u razgovoru ili slično, sve ok. A možda ti je do sima, na jednom našem službenom bilo nešto slično, rješeno zamjenom sima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1945 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 11.03.2013. u 08:58. Razlog: pravopis :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#1946 |
Guest
|
poceo sam se zezati sa instalacijom custom romova kernela i sl... ali jos sam veliki noob pa me zanima jel postoji jos neki nacin za flashati omega rom osim preko CWM recoverya za koji kaze da nije preporucljiovo flashati jer nema sudden death bug fix: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1901196 |
![]() |
![]() |
#1949 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
AutoFlashera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1950 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2012
|
Dal netko zna dobar custom rom za samsung i9001? Da je prije svega funkcionalan (brz i izdržljivost baterije) (to mi je najvažnije ![]() trenutno imam 2.3.6 zadnji oficijalni |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|