|
![]() |
#1922 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1924 | |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Malo dugo nisam uredio profil ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1925 |
uglymadafaka
Datum registracije: Dec 2008
|
ma ja bi odma uzeo grafu da sam na tvom mjestu, tek toliko da osjetis skok na bolje, i onda jos kad legne novi proc, ploca ....tak imas 2x više guššta :P
![]() |
#1926 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#1927 |
Banned
|
Sve ovisi za koje namjene. Ako su ti bitne single thread performanse, onda Intel procesor. AMD ima bolju grafičku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1929 |
Playmaker
|
Samo pitanje jednu u vezi ovog mog od par postova prije. Jel se isplati možda uzimat Phenoma 945 i neka Mbo koja ide uz njega za 1000kn? Prodaje neki prijatelj pa gledam sad kako to stoji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1930 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
ASROCK P67 PRO3 380kn takva ploča za tu lovu...to nema ni u taiwanu! opet dobavljači nes kakaju i salju krive informacije...prije ce biti RMA sa 3mj garancije...ali i to je jeftino ;=) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1931 |
Banned
|
@brodjo Pitaj ti njega koju to ploču ima, a pitaj ga i za garanciju. Ovako, od oka, po meni se ne isplati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1932 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#1933 |
Playmaker
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1938 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1940 |
Banned
|
Koji bi bio način plaćanja? Ploča: ASRock F2A75 PRO4-M Procesor: Athlon X4 750K (na upit) Memorija: Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600 Grafička: Sapphire HD7750 1GB DDR5 Kućište: SPIRE Sonex 6010 Napajanje: Xilence RedWing 420 Disk: Hitachi 500GB DVD: LG GH24NS90 =3253,86 kn - keš |
![]() |
![]() |
![]() |
#1941 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1942 |
MiningMod
|
mos mislit kako je slično toj preporuci.... stvarno svakakvih glupi ljudi ima...dodju tu trazit preporuke i onda kupe sa police jer mu se nije dalo čekati par sati da oni sastave! A čekanjem dobije barem 20x bolji i sigurniji komp...+ dobio je sigurno samo 12mj garancije poznavajuci hgšrot...a da ne pričam kako ce to ljepo raditi taman tih 12mj i onda muku mučit sa popravcima i servisima....i sve to zbog par sati jer mu se nije dalo čekati, ma faking neprocijenjivo! Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 06.01.2013. u 08:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1943 |
uglymadafaka
Datum registracije: Dec 2008
|
previse ljudi sa premalo znanja trazi savjete, koje uopce ne cijene niti razumiju .... ne trude se ni procitati par postova iznad, a kamoli procitati pravila foruma i sve ono sto je korisno za njih znaci da se previse sekiramo, treba dat savjet, kad počnu trolat, jednostavno sajlent kil ![]()
![]() |
#1944 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Pozdrav. Trebao bih "sekundarnu" konfiguraciju u rangu 1000-2000 kn. Zivim trenutno u varazdinu, no vikendom sam na drugoj lokaciji, tako da bi mi za ta dva dana dobro dosla jeftinija konfiguracija. Nisam vec jaku dugo pratio sto tko nudi, tako da nemam pojma uopce gdje bih poceo. Imam par "kriterija": 1. Za sad bih mozda uzeo plocu s integriranom grafickom, pa bih diskretnu graficku dokupio kasnije, kad i ako mi bude trebala (ili ima bolja opcija?). 2. Ne volim da mi fali RAM-a, tako da bih barem uzeo 4, ako ne i 8. 3. Imam rezervni stariji LCD. Nije bas nesto, ali za pocetak ce biti ok, barem mislim, tako da to ne treba biti uracunato ucijenu. 4. Disk mi je zasad dovoljno 500 GB, cak i manje ako je potrebno. 5. Ovo mi je mozda najvaznije - da bude komp nadogradiv. Ne znam koji socket da uzimam, jer nemam pojma sto je trenutno aktualno i za sto se ocekuje da ce se jos dugo koristiti. 6. Koliko je links skuplji u odnosu na alternative? Imaju tu u Varazdinu poslovnicu i vidim da daju opciju obrocnog placanja, tako da bih uzeo kod njih ili u nekom drugom ducanu koji to omogucuje. Inace imam maestro u PBZ-u i to je to. 7. Velim do 2000, ali ono, cim jeftinije, to bolje. Znam da zvuci naivno, al evo, nadam se da mogu uzet nesto osnovno, ali prosirivo, za cim manju cijenu. Imate kakvih savjeta? EDIT: Dosjetio se jos nesto. Stvarno mi ne treba przilica, nikakva. Windowse instaliram sa sticka, a DVD/CD nisam zavrtio godinama. Eventualno neki citac kartica umjesto toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1945 |
MiningMod
|
namjena bi bila? Jedino ovako je izvedivo Kućište LC POWER 649B, MIDI, crno, 420W ATX Tvrdi disk 500.0 GB WESTERN DIGITAL Caviar Blue, WD5000AAKX, SATA3, 16MB c., 7200 okr/min, za desktop Memorija PC-10666, 4GB MUSHKIN Silverline Stiletto, 991770, DDR3 1333MHz Matična ploča ECS B75H2-M3, Intel B75, DDR3, zvuk, S-ATA,G-LAN, PCI-E, DVI, D-SUB, mATX, s. 1155 Procesor INTEL Dual Core G530 BOX, s. 1155, 2.4GHz, 2.5MB cache, GPU, DualCore ukupno: 1.845,00 KN Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 06.01.2013. u 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1946 | |
Registered User
|
Citiraj:
Velim, jos mi je tu najbitnije da uzmem nesto sto kasnije mogu nadogradit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1947 |
MiningMod
|
a to je to onda...kasnije lako ako bude potrebno piknes jos memorije i neku grafu tipa 7750 jer sve više je previše za ovo napajanje...a metnuo sam ti ok ploču da kasnije lako pikneš i3,i5 pa cak i neki non K i7 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1948 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Uglavnom, trebam nesto relativno hitno, a za ta dva dana tjedno ne mislim biti pretjerano zahtjevan. Nista, odsetat cu sutra u links s ovim, pa se raspitati, jer vidim da neke od tih stvari nemaju u varazdinu trenutno. Ono, htio bih osobno doci tamo, nije mi daleko. Naravno, ako netko ima jos koji prijedlog, i dalje slusam, al ovo mi se zasad cini ok. Za koji mjesec piknem graficku nutra, a onda jos rama i disk, pa ce pregazit ovo sto trenutno vrtim ![]() Nego, kakvu integriranu vrti ova ploca? Googlam malo i jasno mi je da je intel i da je ovaj B75 chipset, al nije mi jasno kako se precizno graficka zove. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1950 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|