|
![]() |
#1891 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Dobra opcija je i staviti ga u bridge mode, a onda na njega nakačiti recimo WRT54GL da služi kao router/switch/access point sa nekim naprednijim mogućnostima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1892 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Uzeo bi si OptiCARnet pa me zanimaju iskustva sa time i kako to uopće funkcionira? Najbitnije mi je da veza ne puca ili da ima problema pošto se 99% posto vremena online igram ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1893 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
New One - zar je stvarno toliko tesko koristiti trazilicu ili procitati ovaj thread? OptiCarnet thread.
![]() |
#1895 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Koliko znam,toga nema,paketi se mjenjaju tokom mjeseca(na flat ili osnovni),a 1-ga prebacuju.
![]() |
#1896 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
davno sam ja o tome citao, recimo dobar primjer je tcom, uzmi start paket i skini recimo 100gb prometa, oni ce ti naplatiti svaki paket potrosen do tih 100gb.. dok ako se ne varam kod optime ti naplate 2-3 paketa potrosena, nakon toga ti racunaju kao da imas flet... al eto trebam potvrdu da se ne zaletim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1897 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Pitanje u vezi telefonske tarife. Sad imamo OptiFIX i imamo dosta veliki racun jer jako puno telefoniramo (10-15h/mj.). Kolko vidim najisplativije bi nam bilo uzet sad FER tarifu jer je prvih pola sata prema fiksnim mrezama besplatno. Sad me zanima da nebi bila mozda caka, tj. da vrijedi samo za fixnu od optime (mada ne vjerujem) ili na sve (tkom, iskon...). Vidim da mjesecna nadoknada za tu tarifu je 50kn sto IMO nije puno. Zamolio bih one koji se vise kuze u to ili imaju tu tarifu da mi malo bolje objasne ![]() Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1898 | |
Premium
|
Citiraj:
Mj. nakanda je 50.43,a poziv 27lp za 30min.
![]() |
![]() |
#1900 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
znaci placam 50kn naknade + 0,22lp uspostava poziva (uz vjet da razgovor traje 30min). I opet mi se isplati.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1902 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
evo optima crkla, već par sati ne radi net. zvao szk i kaže cura "imamo tehničkih poteškoća na razini cijele države". a ja 5 puta resetirao modem i routere jer sam mislio da se nešto zablesiralo. i majko sveta usred grada lovim samo gprs signal od tele2, a inače imam skoro full na hsdpa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1904 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1905 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
ja cijelu večer pokušavao otvoriti google i ništa. zovem szk, ovi me hoce da resetiram modem i te gluposti, nakon 8 minuta razgovora zenska kaze da imaju problema s nekim DNS postavkama. Nije to mogla odma reć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1906 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Hahah jel to onaj problem što je zadesio Švedsku xD pa nisu imali net na sat vremena...
![]() |
#1907 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Zvala me teta iz SZK OT... Danas je točno 2 godine kako sam njihov korisnik i nakon par upita da li sam zadovoljan (itekako jesam) itd, itd veli da mi za dvogodišnjicu uspješne "veze" poklanjaju 3 mjeseca besplatnog internet prometa i 3 mjeseca dodatnih 50 minuta besplatnog razgovora. Optima ![]() Vrlo ugodno iznenađenje, barem meni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1908 | |
Premium
|
Citiraj:
lijek je smijeh,a puna šaka lijeka je urnebesni smijeh Zadnje izmijenjeno od: fle_ki. 22.10.2009. u 11:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1909 |
Premium
|
Ne, nije rekla ništa za modem. Vjerovatno ako se odlučim za TV onda će zamjenit. Ovako deri po starom Huawieu. Vezano za to, pajdaš mi je kupio prijenosnik pa je htio drugi, bežični modem. Pošto on ima telseya koji se grije kao nespašen (crkla lampica od oznake "power" i plastično kućište se doslovno s te strane otopilo - izvitoperilo od vrućine) probao sam reklamirat da mu zamjene novi. Veli lik istekla garancija (prošlo godinu dana) i jedini način za dobit novi modem po povoljnoj cijeni je potpisivanje ugovora na 2 godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1910 |
Premium
|
A gle sad ovo: HT blokira račun Optimi zbog 30 milijuna kuna duga: "Ukupan dug Optima Telekoma HT-u dosegnuo je 80 milijuna kuna, a HT se odlučio aktiviranjem instrumenata osiguranja naplatiti dio tog duga u iznosu od 30 milijuna, doznajemo iz dobroupućenih izvora." Više na: http://business.hr/hr/Kompanije/Vije...juna-kuna-duga Sad bi samo falilo da se desi ključ u bravu pa da se pokisli i pognute glave vratimo u naručje roza gamadi (za one koji, kao i ja, nema drugog izbora osim Optime i HT-a) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1913 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Zasto ic na iskon i time podupirat monopolisticku politiku T-Coma..logoicnije bi bilo otici na Amis inace ce jednog dana opet ostat samo T-Com |
![]() |
![]() |
![]() |
#1914 |
Premium
|
Čemu strah,pa ako i ode optima u šturc netko će je sigurno kupiti t-com sigurno ne,ali sigurno postoje zainteresirani za to.Optima ima oko 250 000 korisnika što nije malo, dosta su raširili mrežu,imaju kompletnu uslugu tel.,adsl,tv itd.,ako netko i dođe vjerujem da će nastaviti njihovim tempom. Bilo bi dobro da u tom slućaju optimu kupi tele2. ![]()
![]() |
#1920 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
zvao sluzbu za korisnike oko 16 sati, uopce se nije moglo na net... rekli da ce biti popravljeno tokom vecernjih sati.. evo sad radi, al carnet bi mogao malo bolje radit |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|