|
![]() |
#1891 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Probao sad clear sky instalirati, neće ni bootati, nikakva rješenja s neta ne djeluju, ma stalno neka sranja sa tom igrom, to sam malo probao dok je još aktualno bilo, sjećam se da sam ga i onda jedva uspio instalirati (znači nisam ništa evoluirao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1892 |
Terror Absolut!
Datum registracije: May 2014
|
A S.T.A.L.K.E.R. mi nije ni radio na prastarom kompu, i F.E.A.R. je radio očajno ali se igralo. Prešao sam ga bar 5 puta ![]() Clear Sky je sjeban masu, igrao sam ga jako malo baš zbog toga jer je cijeli zbagan do bola. Rokat Call Of Pripyat i ove sjajne modove za njega i original (Lost Alpha, Complete modovi, Misery, etc). EDIT: Što se tiče atmosfere - da, S.T.A.L.K.E.R. je čudo po tom pitanju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1893 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Dok su u pitanju mutanti - ja sam se definitivno najviše usro controllera ![]() I to kod prvog gameplaya. Kad sam upo u onaj podzemi tunel, a na kraju controller čeka i počinje napadati. Usro se k'o budaletina ![]() Poslije me ništ više nije tol'ko plašilo ![]()
![]() |
![]() |
#1895 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
E da, sjetio se još dvije stvari ![]() Drugi controller (onaj u Lab X16) kao i pseudogiant / pyrogeist u Lab X18. Mhm, sad mi se opet igra ![]() Odo instalirat ![]()
![]() |
![]() |
#1897 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
O kakvim ti to forama pričaš ? ![]()
![]() |
![]() |
#1898 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ja sam uspijo instalirati čisto nebo, započeo igrati (1.5.10), isto sam instalirao i fallout new vegas (na fallout 3 sam 80h ostavio), đizuz predozirat ću se postapokalipsom. Mislim da ću igrati samo jednu, ali mislim da je neću završiti u ovoj turi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1900 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1902 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Druže to ti je u krvi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1905 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
S obzirom da ponovno igram, imam ponovno potrebu da izrazim koliko mi užasno na živac ide onaj prvi controller ![]()
![]() |
![]() |
#1906 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Brko - komentari ? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1907 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Mogu ja dok se Brko ne javi? Ok. Od 8. mj. dave s ispravcima u patchu 1.3004 i ništa. Nešto sitno da srede pa eto ga. Sad najednom ispravci u patchu 1.3010 i opet ''samo još nešto sitno da srede''. Sva sreća da sam u 3 mj. sam sredio sve te probleme u igri (usput napravio gamedatu od 24 GB) inače se ne bi baš naigrao. Da jedan tim ne može srediti ono što sredi, takoreći, informatički laik. U čemu je štos? Navodno, neprovjereno, raspodjela love svako malo ih uspori u razmišljanju o problemima. A lova može i ovcu pretvoriti u vuka. Nažalost sve češća pojava. Sad sam se sjetio da postoji zasebna tema vezana uz LA, ali je odavno zamrla vjerojatno što su zbog problema mnogi izgubili i volju da igraju. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 04.11.2015. u 22:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1908 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1909 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1911 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Svaki put kad se digne neka STALKER tema, zatitra mi srce i ponadam se da se ipak radi na novom nastavku. Međutim, šipak ![]() No opet, kad sam se već podsjetio, mogao bi natrag u Zonu ![]()
![]() |
#1912 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1914 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() baš... vidim netko digne temu reko ide nešto novo a ono samo provokacije i spam. mogu samo reći hvala svim moderima šta nas drže žive za kompovima. (ili ti zombie mod stanje) master moder bakica pogotovo! jel bude skoro taj stalker 2 od neke nove gamer kuce? jel igra tko survarium? vidim da je još u debeloj alpha fazi nakon tolko vremena. bit će da se developeri zaj. sa tuđim parama koje su uplaćene u firmu za razvoj... tko želi pravi stalker jednosmjerna karta za ukrajinu https://www.youtube.com/watch?v=rP2OTbGBppo |
![]() |
![]() |
![]() |
#1915 |
Premium
|
Survarium je p2w smeće. Barem bilo, sumnjam da se promijenilo što. Pričaju o nekom free roamu, a ni traga tome. Sav fokus im je na napucavanju u tdm-u i osmišljavanju idiotizma na koje će igrači trošiti novce (skinovi, premium oružja i packovi). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1918 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Odličan blog o svemu Stalker/Metro... http://www.giantbomb.com/profile/hal...ker-2-/112663/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1919 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1920 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Anyway, preporučite STALKER njubu šta instalirati za prvi playthrough. Mysery, Complete, totalno sam zbunjola. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|