|
![]() |
#1891 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Re: HTC mobiteli
|
![]() |
![]() |
#1892 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Poznavajući HTC prije će biti 4.2 i manje od polufunkcionalan Sense 5 kakav je na HTC One-u, štuju taj svoj Sense više od svega i do sad im je uvijek bila rezervirana najnovija verzija isključivo za zadnju seriju dok su verziju Androida češće dizali, evo recimo koliko je njihovih mobitela dobilo ICS, a ostalo na Sense 3.6. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1893 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
stavio viperX vidjet ćemo, sviđa mi se što ima kameru pravu iz Sense-a, no prenatrpan je bloatwareom. ne radi mu sweep2wake kako treba, moraš baš povuć preko sve tri tipke, dok je na ICJ radilo i ako svajpaš preko back i home i tako natrag za lock i wake na volume tipke radi svaki 10put. i to samo na volume up. još ću na kraju sam morat pravit rom ![]() |
![]() |
![]() |
#1894 |
Fresh Juice
|
Normalno da ima sense kameru ako je sense based rom, tj stock s dosta preinaka Radi tako i na viperu, bar na XM kernelu |
![]() |
![]() |
#1895 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Mozes na njuskalu naci HTC Desire V. Dobar mob za nezahtjevne, dolazi sa ICSom ali single core proc. |
![]() |
![]() |
#1897 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1898 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Ima li tko na HOX-u problema sa auto brightnessom? Kad je ukljuceno onda cijelo vrijeme svjetlina bude na 100%. EDIT: Zapravo nije problem u auto b postavkama nego opcenito u svjetlini, stavim na najmanje moguce rucno. Zakljucam, otkljucam, frajer opet pici na 100%, wtf?? |
![]() |
![]() |
#1899 |
Fresh Juice
|
Na kojem si romu? |
![]() |
![]() |
#1900 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
http://www.gsmarena.com/htc_one-review-902.php novi review.. nije full, al je drugi po redu. xd totalno mi seksi izgleda. konacno android mob koji ekšli parira dizajnu iphonea. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1901 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Frend mi je skršio digitizer na One X-u. Pa bi htio naručit novi s njuškala al nije siguran jeli original. Pa ako je netko mjenjao osobno i jel teško promijenit? Mislio je naručit ovaj digitizer http://m.njuskalo.hr/htc-dijelovi/lc...-oglas-5637861 |
![]() |
![]() |
#1904 |
Premium
|
Velika vjerojatnost da nije original, naravno.. Kupljeno sa Baje.. Radije i ti kupi sa baje, proći ćeš sigurno puno jeftinije, potraži malo.. |
![]() |
![]() |
#1906 |
Premium
|
700kn ruke? ![]() Recimo ja sam za svoj Desire HD našao na Youtube-u kompletno rastavljanje uz pomoću alata koji btw. košta par dolara sa Baje, tako da i ti malo potraži za njegov mob.. Uopće nije neka nauka.. Razmisli malo, ili ako ima love onda druga stvar, neka dadne u servis.. EDIT: Evo ga za 14 dolara.. Bio original ili ne, hu d fak, ionako je to sve kina.. |
![]() |
![]() |
#1908 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
Kome se ne dopada? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1909 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1913 |
Premium
|
@ Shad0w - Kako ne kužiš, pa shemale.. Neka, jeftinije će frend proći, to je sigurno.. Servis i njuška su zadnja solucija.. |
![]() |
![]() |
#1914 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Došao je update za HOX 3.18.401.1, nisam instalirao niti planiram još. Čekam da se drugi opeku pa da naučim iz njihovih grešaka. ![]() Uglavnom, samo ispravke grešaka. Neki na XDA kažu da ubrzava mobitel, da sve radi bolje, neki se žale da gasi kanale 12 i 13 na wifi-u i da im je sada gori wi-fi. |
![]() |
![]() |
#1915 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Ja sam instalirao zadnji update, wifi radi ko podmazan. Što se tiče ubrzanja/usporavanja os-a, to je meni sve li-la. Ima li tko kakvu dobru kombinaciju rom/kernel, s kojom je zadovoljniji nego na stock ? Zadnje izmijenjeno od: zig. 07.03.2013. u 16:52. |
![]() |
![]() |
#1916 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#1919 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#1920 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
što ti je to viper-xm ? ja imam viperX gore, baterija je odlična, ali osim toga ništa posebno. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|