|
![]() |
#1891 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
http://www.zaslike.com/files/krm6k3kqtzvjhux234lp.jpg Kod mene to sad izgleda ovako, pa te fore sa odvlaćenjem invetorija i štelovanje F1,2,3,4 neradi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1892 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ma znam uvijek nosim hranu sa sobom,one ruske vojne porcije,ali rijetko koristim stimpack,ne dovodim se u tu situaciju,vise puta promislim,pogotovo kod onih dizalica di banditi uvijek budu,lijepo iza ledja,f1 granata i samo lootam ![]() imam problem,kao prvo,da li ubijanjem stalkera sa mnom ni owl ni beard vise nece trgovati,a ni u brodu nikome nije do razgovora ? Pocistio sam ih na Shevchenku trojicu-cetvoricu radi loota i sad nece pricati sa mnom,da vratim save prije toga da se ne ljute hehe i drugi zasto kad saveam prije napada na badite,sve sredim,skriven i taman f5 i hard save i krenem ubijati i ako taktika ne uspije,reloadam i oni automatski pucaju na mene bez da sam prije na njih opalio metak,a nisu me ni skuzili ? znaci saveam prije napada sa mjesta di me ne vide,krenem u napad,ne uspije,reloadam i oni automatski pucaju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1893 |
Banned
|
Vrati unatrag igru jer nećeš daleko stići ![]() Banditi u tom modu uvijek pucaju i po meni jbg. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 14.02.2014. u 17:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1894 | |
Premium
|
Citiraj:
pisao sam prije o "Missing Stalkers" questu i ne mogu ga rijesiti opet,znaci pokupio sam PDA od drugog mrtvog stalkera kraj one anomalije sto si mi objasnio ECHO,dao Kardanu i nista nisam dobio,davno prije toga mi Beard rekao da me Grouse ceka kod dizalica ( Dock Cranes ),usao tamo ( otkljucano ) i nasao krv na stolu i nigdje doktora Oke,dam Kardanu taj PDA od tog stalkera,odem na Dock Cranes opet i tamo nista,ja ne znam kako taj quest prijeci,jel to tako komplicirano,nesto izostavljam ili ? Pod side quest stoji Find proof of Tremor's involvement .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1895 |
Banned
|
Evo uspjeo sam promijeniti opcije pod F1 i ostatak sad sve radi OK ![]() Ja sam upravo obavio tu misiju tog nestalog stalkera i sve prošlo ok, doktor bio iznad tijela koje je iskasapio ![]() Neke misije kad dobiješ ako neodradiš sve po redu jbg. tako završe, ostanu nedorećene ili jednostavno nema tijela ili nekoga tko je trebao tu ćekati. Jesi bio u bazi krvopija s onim tipom kojeg kasnije iskasapi Trema, ti odeš do bradonje na Skadovsk da ga izvjestiš i onda ti on kaže da ideš po onaj kontajner s plinom na most u jednom kamionu i s njim odeš u bazu krvopija i fino ih podaviš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1896 |
Premium
|
Sve sam to obavio odavno,i sve pet usao u tu straćaru ( kolibu ) i nadjem mrtvo tijelo,a nigdje doktora,tijelo Danile vani i odem kazem Beardu i on hoce dokaz,a di da nadjem dokaz ? Rekao mi da me Grouse ceka kod dizalica,otisao tamo,nasao tijelo Danile i sad mislim Grousea,ali nigdje doktora,otisao reci Beardu i on trazi dokaz i otuda se ne mogu pomaknuti. Di traziti dokaz,kakav dokaz,di je doktor,izgubljen sam,a vidim misija donosi dobre pare ![]() Taman mi treba da popravim sacmaricu ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1897 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1898 |
Banned
|
Mene nije tražio nikakav dokaz, ali znam kod te misije u Sigerous modu je trebalo pribaviti dokaz tj. jedan PDA koji se nalazi izvan te kućice na samom čošku i onog kamiona ![]() Tako da iskreno neznam gdje si zglajzo, i nikada nemoj otvoriti misiju i neobaviti je odmah ukoliko ti se otvori neka druga već idi jednu po jednu barem sam tako shvatio iz ovoga tvog "Sve sam to obavio odavno" kako si mogao onda odavno to riješiti, a nisi završio misiju ![]() Slićno sam prošao u Pripyatu u Sigerous modu otvorilo sam više misija a trebao naći ono tijelo poginule izvidnice jbg. ja došo a tijela nema jer sa u međuvremenu obavljao druge 2. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1899 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Nema igranja za bandite. Ajd, mercovima moreš dat konzerve i kobase i krua da te puste tamo di je alat. Ali to je to. Za bandite samo metak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1900 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1901 |
Premium
|
@ECHO mozes li tocnij reci,ako nije problem ss,sve sam pretrazio i nema... @Bakica 47- ne sjecam se tocno,ali je islo tim redoslijedom,samo sto ja nisam kupio informaciju od Owla jer sam znao otprije di se nalazi plin,samo sam pogledao lokacije kljuceva i zatim sam odmah otisao postaviti plin da krvopije krepaju,rekao Beardu ( barmenu ) i dobio pare i otisao odmah do straćare jer me obavijestio da me Grouse ceka tamo,nasao tijelo Danile i Grousea i to je to,rekao barmenu ( Sovi ) da sam nasao i on trazi dokaz i sad se ne mogu pomaknuti otuda Nisam kupio informaciju ni kao drugo nisam spavao 24 sata. Samo kako je tako igra napravljena da moras nekim redoslijedom,niti sam imao para tad niti opreme da idem na krvopije itd. zato sam malo prvo lootao i skupljao za bolju opremu. Znaci sad ne mogu nista,gotovo propao mi quest,odose pare i Veles detector ![]() Jel mogu kako respawnati ili neku komandu u konzolu da se napise da je izvrsen quest ili negdje da potrazim taj dokaz sta trazi ![]() evo SS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1902 |
Banned
|
jbg. ja se baš nekontam u komande i konzole što treba upisati tako da ćeš vjerojatno morati malo u rikverc ![]() ![]() Kako si krenuo u tvornicu ući nećeš sigurno ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 15.02.2014. u 01:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1903 |
Premium
|
Blava, to sa konzolom i komandama ne znam samo znam da sam tu misiju završio. Inače kod mene je barmen Bradonja (Beard), a trgovac Sova (Owl). Takvo traženje dokaza od Bradonje jedino sam imao u SGM 2.2 modu. U tom slučaju morao sam se vratiti do stračare i na tlu s desne strane klupice ispred stračare bio je PDA Tetrijeba, koji sam odnjeo Bradonji kao dokaz. Pošto sam samo nešto malo odigrao Misery, ne znam postoji li razlika u misijama ovisno o kategoriji lika. Ovo sam odigrao kao assaulter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1904 |
Premium
|
Hvala stalkeri ipak na pomoci,ne mogu naci nikakav PDA ispred klupice,nema nista. Poslao sam poruku na fejsbuku tvorcima moda pa cemo cuti odgovor. @ECHO bio sam tamo i nisam ni usao,toliko sam poskocio kad su otkrili bloodsuckeri da sam *ebao sve po spisku od prepada ![]() I jos nesto me ubije prije toga ( burer,controler ? ) ,a sacmarice nemam,tj.imam problem,imam para,a spasovku 12 ne mogu popraviti. Nemam nigdje drugo kupiti,a repair kitovi ne pomazu,nece popraviti. Sta raditi,di naci spasovku manje-vise ocuvanu da ju mogu popraviti jer mi treba za bloodsuckere,pseudogove,pseudogiante,snorkove sa automatom ne stignem reagirati toliko brzo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1905 |
Premium
|
Blava, ja malo po malo pa u Misery. Obavio sam od svih misija samo onu koja ti stvara problem i otišao u Janov. Vidim da imaš problem u vezi sačmarice. Uzeo misiju od Vana da platim njegov dug banditima. Sjeverno od Janova je kontrolni punkt. Otišao tamo, ušao u sobičak, platio šefu bandita za Vanu, a zatim stao iza njega i metak u zatiljak. Čučnuo iza stola i dočekivao bandite. Bilo ih je 13. Dosta muke, ali sam ih sredio. Nabrao se oružja i ostalih drangulija. Ali što je najvažnije došao sam do moje najomiljenije sačmarice - Protekte (12 patrona). Ovdje u modu se zove Armsel Protecta, a na nju se može montirati i susat optika. Povratak je bio grozan. Mrkla noć, niš ne vidiš, a ja pošto sam samo to igrao nisam imao nikakav uložak za bateriju. Srećom, nakon toliko odigranih COP-a, znam put napamet. Izgleda da ovom Degtjarevu su preci iz Slavonije, jer svako malo bi nešto pogrickao. Kad sam došao do stanice prodao sve što se da prodati i zaradio 66.000. Zatim sam otišao do Azota i popravio sačmaricu. Odero me za 63.000 (dosta oštečena), ali sam došao do nje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1906 |
Banned
|
Sigurno je Slavonac jer bez rakije,slanine i čvaraka te dobre kobase se neide nikuda, a i kulen je uvijek dobrodošo ![]() Ja sam se natovario bombama,sačmom i naravno svime što treba za ulazak utuko 2 burera koji su me napatili ali još uvijek neki racku me hebe ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1907 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1908 |
Banned
|
Bolje na non-steam opciju mislim da je tako bolje premda mi za sada radi relativno OK, kažem nekad se sruši ali ništa strašno ali to iz meni poznatih razloga ![]() Ja sam išao gledati na you-tube kako su riješili misiju u tvornici neznam zašto je takva razlika možda radi te nadogradnje 2.1 jer je tip relativno lagano riješi misiju imao 2 himere,2 kontrolera i u samoj tvornivi one hijene ![]() ![]() ![]() ![]() Morat ću se pozabaviti nekim riješenjem ali mi još ništa nepada napamet jer sam samo instalirao čisti Misery mod 2.1betu bez tog dodatka cca 400 pa neznam gdje je kvaka..... ![]() ![]() Probat ću na drugu igru non-steam instalirati i taj dodatak da vidim hoće li biti razlike jbg. jedino tako. Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 15.02.2014. u 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1909 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1910 |
Premium
|
Ako nekoga zanima kako bi trebala svijetliti ona povelika baterijska lampa neka si pogleda sliku na linku http://www.zaslike.com/viewer.php?fi...ojrnz6iyx6.jpg Neka vas ne zbuni drugačiji HUD. Ja bi umro da nešto ne napravim po svom. Uglavnom sad pošteno osvijetli, a ne kao da sam upalio upaljač. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1911 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1912 |
Premium
|
Maloprije švrljao po internetu tražeći ima li nešto novo o Misery i ustanovio da sam kod sebe sve te patcheve i zadnji beta update snimio na Misery 2.0, a vidim da postoji i MISERY_v2.1_BETA koji je u zipu 2,732.62mb . Pošto mnogi imaju nekakve probleme, a ja nemam, da nije i u tome fora, pitanje je sad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1913 |
Premium
|
Kontaktirao sam preko fejsbuka Misery ekipu i rekli mi decki da je to poznat bug,da je quest vanilla i da si moram naci neke spawnere da spawnam Tremor's PDA. Takodjer ih pitao zasto tipa kad se suljam banditima,sejvam i onda krenem u napad,nisu me vidjeli,i ubiju me i reloadam i oni mene automatski napadaju.... That's actually how loading saves in Stalker works. Basically, all AI in the area is loaded anew when you load a save, which means that it doesn't remember what it did before the load. Hence the sudden change in attitude - and sometimes it entails NPCs shooting at you on sight even though they didn't see you before the load (simply: it doesn't remember not seeing you). Mali update,platio Pilotu da me odvede u Yanov,dosao i ne mogu naci postenog trgovca,onaj Hawaii ne prodaje municiju za moju AKS,drugog trgovca nema ![]() Btw.kako je bilo zabavno,pricaju kako nisu bili zadovoljni placenicima,kako su ih iz nuzde morali unajmiti i ja kao da sam znao,lijepo van,prebacim na armor piercing runde i lijepo ih sve poskidam,odem do njih i zale se kako su im placenici ubijeni blabla ![]() Rezime,3310 RU od znanstvenika i jos dosta medicinskih nagrada i kojih 10000 RU od loota i jos si dosta toga ostavio od placenika,uff kako je lijepo biti gad u Zoni... ![]() I mogu li se sam vratiti u Zaton ili moram platiti ? Nisam obisao Stingray 2 crash shite di vidim mogu proci tj.kod Iron Forest anomalije,a mogu li se kod onog kompleksa za recikliranje otpada ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1914 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1915 |
Premium
|
Već sam si par puta rekao ne igraj to, a onda me neki vrag opet navuče. Napravio sam si par prepravki kao npr. jačinu svjetla baterije, a sad idem promijeniti parametre kondicije, jer mi je već muka. Ušao u Black road i od Pilane gegam se (a nisam se nakrcao sa stvarima od zombija) prema Skadovskom. Imam 67 g. ali bome više kondicije od Degtjareva. Možda čovjek dobio astmu. Da ne znam prepravljati modove već bi odustao od igre. Ali ako budem ćesto nailazio na neke nebuloze, vraćam se bome ja svom modu, pa makar sam ga odigrao barem 20 puta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1916 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1917 |
Banned
|
Ja sam instalirao sad i taj update na misery 2.1 betu ali na steam verziju igre i zna se ponekad srušiti jbg. ali igram dalje uporan sam glede rušenja ali me muće stvari glede max. kompliciranja igre i to nelinearno s obzirom da hodaš/trćiš zonom a ponegdje se samo spawnaju i banditi/oni sa plavim odijelima uglavnom dosta gnjave ![]() ![]() spomenuo sam lagani prelazak te misije bez dog dodatka od cca 400MB pa ću sada vidjeti kako će biti i možda je razlika jer jednu igru igram kao Reacon, a drugu kao Asaulter glede težine i vrste gamadi na istim pozicijama ![]() ima dosta propusta, s obzirom da sam probao i 2.0 Misery kojem nisam dao ni pola sata jer se rušio poprilićno naravno nisam dalje pratio glede updateova pa nisam ni skidao reko ajd evo 2.1 pa će to biti OK ali i nije baš kako treba jbg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1918 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
inače ne igram jer mi je komp preslab a najbolje fora mi je da možeš postavljat mine ![]() to fali u drugim modovima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1919 |
Banned
|
Kako napreduje igra i ima li šta novo, ja se spremam po drugi puta u tvornicu kao Asaulter naravno nakrco se ko mali tenkić ![]() ![]() ![]() Pa ćemo vidjeti kako će to završiti, imam još one misije od znanstvenika pa u pohode..... Kao reacon nije dobro završilo barem za sada ali jbg. ako prođe asaulter onda idem u samoubilaćku misiju dok nezavršim, i baš me zanima s ćim ću sad imati posla pošto su na you-tube druge nemani u tvornici u odnosu na mene jbg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1920 |
Premium
|
Uff puno toga od 2-3 susreta sa coporom chimera pa do ciscenja baze bandita na Checkpointu. Jednog dana idem lijepo istraziti Quarry radi Strelokove biljeske,cujem pucnjeve u podnozju,reako copor pasa i stalkeri se kolju kad ono nesta skace,leti na sve strane,stalkeri padaju samo tako ja ni pet ni sest skaci na onaj ogromni iskapac i skoro svu municiju istrosio dok sam gada pobio,uz to copor pseudogova,obicnih dogova i onih svinja Kako te taj stalker iznenadi tj.Misery... Zatim gledam na yt di se nalaze alati,jedan u AA kompleksu,tamo bio vec i pocistio controllera i zombije,nista nakupujem AP rundi i idem,vidim stalkeri se bore sa jednim pseudogiantom,nis rekao sjesti i gledati dok ga oslabe i dok ih poubija radi loota,i vidim jos jedan kod one zgrade skroz iza,cekam da odu iza da se mogu prosuljati do hangara i dalje po alate,kad ono tri pseudogianta u hangaru,uzalud bombi,pumpe u par sekundi Lost to the Zone.... od toga sam odusta do daljnjega... vratim se u Zaton malo kad sam kupio malo bolju opremu da istrazim Stingray u swampu,doguram do tamo i kao loot dobijem pokvarenu svjetiljku,dotrajalu municiju i neko *ranje jos,*ebo me svatko ako je to loot,i hop odjednom doskoci nesto ogromno,pogodite sta chimera ![]() reloadam i odem u lov,dosuljamo se,bacim F1 granatu i krepa chimera,ni metka ispaljenog hehe takodjer rijesio,spasio stalkera zarobljenog u skladistu kontejnera,pomogao Ujku Yaru i pocistio bloodsuckere kod cementare,prvo sam samouvjereno jurisao,kad sam uvidio lijepo gore na drvo ono i skidaj,neka pjevaju borbene... takodjer dosla druga grupa STALKERA i lootali mi sve pse i chimere u kamenolomu,ma strasno... usput nabavio Sphere 12 kacigu i sad samo toolse naci,sad se pripremam di i ti ici ECHO,plan mi je doci do tamo,negdje naci visu poziciju i nakupovati F1 granata i pocistiti bloodsuckere pa cemo onda ono drugo rjesavati... para nikad dosta,hoce li me Duty zamrziti ili Freedom ako ubijam clanove na nekim udaljenijim lokacijama,lijepi loot nose,nema logike da me nitko ne vidi i oni 5 km dalje znaju da sam ja pobio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|