Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.02.2014., 16:26   #1891
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
http://www.zaslike.com/files/krm6k3kqtzvjhux234lp.jpg

Kod mene to sad izgleda ovako, pa te fore sa odvlaćenjem invetorija i štelovanje F1,2,3,4 neradi baš se pitam zašto
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2014., 17:32   #1892
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Ma znam uvijek nosim hranu sa sobom,one ruske vojne porcije,ali rijetko koristim stimpack,ne dovodim se u tu situaciju,vise puta promislim,pogotovo kod onih dizalica di banditi uvijek budu,lijepo iza ledja,f1 granata i samo lootam

imam problem,kao prvo,da li ubijanjem stalkera sa mnom ni owl ni beard vise nece trgovati,a ni u brodu nikome nije do razgovora ? Pocistio sam ih na Shevchenku trojicu-cetvoricu radi loota i sad nece pricati sa mnom,da vratim save prije toga da se ne ljute hehe

i drugi zasto kad saveam prije napada na badite,sve sredim,skriven i taman f5 i hard save i krenem ubijati i ako taktika ne uspije,reloadam i oni automatski pucaju na mene bez da sam prije na njih opalio metak,a nisu me ni skuzili ?
znaci saveam prije napada sa mjesta di me ne vide,krenem u napad,ne uspije,reloadam i oni automatski pucaju
blava je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.02.2014., 17:44   #1893
ECHO
Banned
Moj komp

Vrati unatrag igru jer nećeš daleko stići
Banditi u tom modu uvijek pucaju i po meni jbg. koliko sam puta zamro jer su me ubili što ih nisam na vrijeme skonto a od dalekozora slabe vajde pogotovo kad je magla uglavnom se uvijek muvaju oko gas stejšna i prema brodu Ševčenko....

Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 14.02.2014. u 17:49.
Staro 14.02.2014., 18:06   #1894
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Vrati unatrag igru jer nećeš daleko stići
Banditi u tom modu uvijek pucaju i po meni jbg. koliko sam puta zamro jer su me ubili što ih nisam na vrijeme skonto a od dalekozora slabe vajde pogotovo kad je magla uglavnom se uvijek muvaju oko gas stejšna i prema brodu Ševčenko....
ma veci problem su bili beard i owl i stalkeri sto nece pricati sa mnom niti trgovati,vratio sejv i evo sad oke sve

pisao sam prije o "Missing Stalkers" questu i ne mogu ga rijesiti opet,znaci pokupio sam PDA od drugog mrtvog stalkera kraj one anomalije sto si mi objasnio ECHO,dao Kardanu i nista nisam dobio,davno prije toga mi Beard rekao da me Grouse ceka kod dizalica ( Dock Cranes ),usao tamo ( otkljucano ) i nasao krv na stolu i nigdje doktora
Oke,dam Kardanu taj PDA od tog stalkera,odem na Dock Cranes opet i tamo nista,ja ne znam kako taj quest prijeci,jel to tako komplicirano,nesto izostavljam ili ?
Pod side quest stoji Find proof of Tremor's involvement ....
Staro 14.02.2014., 18:12   #1895
ECHO
Banned
Moj komp

Evo uspjeo sam promijeniti opcije pod F1 i ostatak sad sve radi OK

Ja sam upravo obavio tu misiju tog nestalog stalkera i sve prošlo ok, doktor bio iznad tijela koje je iskasapio
Neke misije kad dobiješ ako neodradiš sve po redu jbg. tako završe, ostanu nedorećene ili jednostavno nema tijela ili nekoga tko je trebao tu ćekati.
Jesi bio u bazi krvopija s onim tipom kojeg kasnije iskasapi Trema, ti odeš do bradonje na Skadovsk da ga izvjestiš i onda ti on kaže da ideš po onaj kontajner s plinom na most u jednom kamionu i s njim odeš u bazu krvopija i fino ih podaviš pa se javiš opet bradonji tek onda ideš tražiti doktora kod krana.
Staro 14.02.2014., 18:45   #1896
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Sve sam to obavio odavno,i sve pet usao u tu straćaru ( kolibu ) i nadjem mrtvo tijelo,a nigdje doktora,tijelo Danile vani i odem kazem Beardu i on hoce dokaz,a di da nadjem dokaz ?

Rekao mi da me Grouse ceka kod dizalica,otisao tamo,nasao tijelo Danile i sad mislim Grousea,ali nigdje doktora,otisao reci Beardu i on trazi dokaz i otuda se ne mogu pomaknuti.

Di traziti dokaz,kakav dokaz,di je doktor,izgubljen sam,a vidim misija donosi dobre pare
Taman mi treba da popravim sacmaricu ...
Staro 14.02.2014., 18:59   #1897
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
ma veci problem su bili beard i owl i stalkeri sto nece pricati sa mnom niti trgovati,vratio sejv i evo sad oke sve

pisao sam prije o "Missing Stalkers" questu i ne mogu ga rijesiti opet,znaci pokupio sam PDA od drugog mrtvog stalkera kraj one anomalije sto si mi objasnio ECHO,dao Kardanu i nista nisam dobio,davno prije toga mi Beard rekao da me Grouse ceka kod dizalica ( Dock Cranes ),usao tamo ( otkljucano ) i nasao krv na stolu i nigdje doktora
Oke,dam Kardanu taj PDA od tog stalkera,odem na Dock Cranes opet i tamo nista,ja ne znam kako taj quest prijeci,jel to tako komplicirano,nesto izostavljam ili ?
Pod side quest stoji Find proof of Tremor's involvement ....
nikako vremena . sad mi kcer donesla lap koji moram sloziti do sutra . ovako , ni u ludilu nikad ubiti stalkera . moras se odluciti za koju stranu igras . da se ne bi zacudio kad te teleporta u yanov ili pripyat pa stalkeri pocnu derati po tebi . a vidis i kako boli kad niko nece trgovati sa tobom . ni jednu zadacu nesmijes obaviti za bandite ili merce . sad ih skoro nema , ali u kasnijoj fazi igre bandita i merca ce biti po cjeloj zoni ko u prici . ako si podavio vampire , i popricao sa kolegom nakon toga na izlazu iz cijevi , onda u kucicu i tamo mora biti doktor . ako ga nema , nesto nisi napravil . kardan nema veze sa tom misijom . kardan zeli dva komada pda od "bivsih" prijatelja .
species je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2014., 21:09   #1898
ECHO
Banned
Moj komp

Mene nije tražio nikakav dokaz, ali znam kod te misije u Sigerous modu je trebalo pribaviti dokaz tj. jedan PDA koji se nalazi izvan te kućice na samom čošku i onog kamiona
Tako da iskreno neznam gdje si zglajzo, i nikada nemoj otvoriti misiju i neobaviti je odmah ukoliko ti se otvori neka druga već idi jednu po jednu barem sam tako shvatio iz ovoga tvog "Sve sam to obavio odavno" kako si mogao onda odavno to riješiti, a nisi završio misiju
Slićno sam prošao u Pripyatu u Sigerous modu otvorilo sam više misija a trebao naći ono tijelo poginule izvidnice jbg. ja došo a tijela nema jer sa u međuvremenu obavljao druge 2.
Staro 14.02.2014., 23:22   #1899
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor species Pregled postova
ni jednu zadacu nesmijes obaviti za bandite ili merce . sad ih skoro nema , ali u kasnijoj fazi igre bandita i merca ce biti po cjeloj zoni ko u prici . ako si podavio vampire , i popricao sa kolegom nakon toga na izlazu iz cijevi , onda u kucicu i tamo mora biti doktor . ako ga nema , nesto nisi napravil . kardan nema veze sa tom misijom . kardan zeli dva komada pda od "bivsih" prijatelja .
Sorry kaj uletavam kao padobranac budući sad ne igram, ali ovo što si naveo je i pravilo u vanilla igri ili complete modu.
Nema igranja za bandite. Ajd, mercovima moreš dat konzerve i kobase i krua da te puste tamo di je alat. Ali to je to.
Za bandite samo metak
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2014., 00:35   #1900
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Datum registracije: Nov 2012
Citiraj:
Sve sam to obavio odavno,i sve pet usao u tu straćaru ( kolibu ) i nadjem mrtvo tijelo,a nigdje doktora,tijelo Danile vani i odem kazem Beardu i on hoce dokaz,a di da nadjem dokaz ?

Rekao mi da me Grouse ceka kod dizalica,otisao tamo,nasao tijelo Danile i sad mislim Grousea,ali nigdje doktora,otisao reci Beardu i on trazi dokaz i otuda se ne mogu pomaknuti.

Di traziti dokaz,kakav dokaz,di je doktor,izgubljen sam,a vidim misija donosi dobre pare
Taman mi treba da popravim sacmaricu ...
Nanovo sam sninio Misery da provjerim tu misiju. Misery ima identične dijaloge i misije iz original COP-a. U opisu ću upotrebljavati nešto drugačija imena jer prije 4. g. počeo sam prevađati sa ruskog, pa mi eng. imena i nisu baš poznata. Uglavnom, čim sam došao na Skadovsk uzeo sam misiju od Tetrijeba. Našao se s njim u VZN Krugu itd. Nastavak znaš. Kad sam se vratio na brod obavjestio barmena Bradonju o pronalasku krvopija. Zatim otišao do trgovca Sove kupiti informaciju gdje je otrovni plin. Onda otišao spavati 24 sata (ovo je važno). Bradonja me obavjestio gdje mogu naći Tetrijeba. Otišao do stračare kod dizalica, našao tijelo Danila i unutra doktora i tijelo Tetrijeba. Preskačem zbog onih koji to nisu odigrali što se unutra dogodilo. Vratio sam se na Skadovsk i obavijestio barmena što se dogodilo. I to je sve. Ne samo kod te misije nego i kod nekih drugih se može dogoditi da krene naopako ako se ne držiš nekog redosljeda. Kod spremanja igre nemoj samo quick save, nego ponekad spremi pod nekim nazivom npr. zaton1, zaton2 itd. Pa ako nešto pogrešiš ne moraš se puno vraćati unazad.
Bakica47 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.02.2014., 00:43   #1901
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

@ECHO mozes li tocnij reci,ako nije problem ss,sve sam pretrazio i nema...

@Bakica 47- ne sjecam se tocno,ali je islo tim redoslijedom,samo sto ja nisam kupio informaciju od Owla jer sam znao otprije di se nalazi plin,samo sam pogledao lokacije kljuceva i zatim sam odmah otisao postaviti plin da krvopije krepaju,rekao Beardu ( barmenu ) i dobio pare i otisao odmah do straćare jer me obavijestio da me Grouse ceka tamo,nasao tijelo Danile i Grousea i to je to,rekao barmenu ( Sovi ) da sam nasao i on trazi dokaz i sad se ne mogu pomaknuti otuda

Nisam kupio informaciju ni kao drugo nisam spavao 24 sata.

Samo kako je tako igra napravljena da moras nekim redoslijedom,niti sam imao para tad niti opreme da idem na krvopije itd. zato sam malo prvo lootao i skupljao za bolju opremu.

Znaci sad ne mogu nista,gotovo propao mi quest,odose pare i Veles detector

Jel mogu kako respawnati ili neku komandu u konzolu da se napise da je izvrsen quest ili negdje da potrazim taj dokaz sta trazi

evo SS

Staro 15.02.2014., 01:06   #1902
ECHO
Banned
Moj komp

jbg. ja se baš nekontam u komande i konzole što treba upisati tako da ćeš vjerojatno morati malo u rikverc jbg. neznam kako drugaćije, eventualno da misija ostane neodrađena i neznam kakve su posljedice dalje tokom igre
Kako si krenuo u tvornicu ući nećeš sigurno pogotovo ne tako opremljen, a prićam za misiju s helikopterima u Janovu tamo te ćeka pakao u doslovnom smislu nemoj ni sanjati jedino ako nisi

Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 15.02.2014. u 01:11.
Staro 15.02.2014., 01:36   #1903
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Blava, to sa konzolom i komandama ne znam samo znam da sam tu misiju završio. Inače kod mene je barmen Bradonja (Beard), a trgovac Sova (Owl). Takvo traženje dokaza od Bradonje jedino sam imao u SGM 2.2 modu. U tom slučaju morao sam se vratiti do stračare i na tlu s desne strane klupice ispred stračare bio je PDA Tetrijeba, koji sam odnjeo Bradonji kao dokaz. Pošto sam samo nešto malo odigrao Misery, ne znam postoji li razlika u misijama ovisno o kategoriji lika. Ovo sam odigrao kao assaulter.
Staro 15.02.2014., 01:51   #1904
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Hvala stalkeri ipak na pomoci,ne mogu naci nikakav PDA ispred klupice,nema nista.
Poslao sam poruku na fejsbuku tvorcima moda pa cemo cuti odgovor.

@ECHO bio sam tamo i nisam ni usao,toliko sam poskocio kad su otkrili bloodsuckeri da sam *ebao sve po spisku od prepada

I jos nesto me ubije prije toga ( burer,controler ? ) ,a sacmarice nemam,tj.imam problem,imam para,a spasovku 12 ne mogu popraviti.
Nemam nigdje drugo kupiti,a repair kitovi ne pomazu,nece popraviti.

Sta raditi,di naci spasovku manje-vise ocuvanu da ju mogu popraviti jer mi treba za bloodsuckere,pseudogove,pseudogiante,snorkove sa automatom ne stignem reagirati toliko brzo...
Staro 15.02.2014., 03:33   #1905
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Blava, ja malo po malo pa u Misery. Obavio sam od svih misija samo onu koja ti stvara problem i otišao u Janov. Vidim da imaš problem u vezi sačmarice. Uzeo misiju od Vana da platim njegov dug banditima. Sjeverno od Janova je kontrolni punkt. Otišao tamo, ušao u sobičak, platio šefu bandita za Vanu, a zatim stao iza njega i metak u zatiljak. Čučnuo iza stola i dočekivao bandite. Bilo ih je 13. Dosta muke, ali sam ih sredio. Nabrao se oružja i ostalih drangulija. Ali što je najvažnije došao sam do moje najomiljenije sačmarice - Protekte (12 patrona). Ovdje u modu se zove Armsel Protecta, a na nju se može montirati i susat optika. Povratak je bio grozan. Mrkla noć, niš ne vidiš, a ja pošto sam samo to igrao nisam imao nikakav uložak za bateriju. Srećom, nakon toliko odigranih COP-a, znam put napamet. Izgleda da ovom Degtjarevu su preci iz Slavonije, jer svako malo bi nešto pogrickao. Kad sam došao do stanice prodao sve što se da prodati i zaradio 66.000. Zatim sam otišao do Azota i popravio sačmaricu. Odero me za 63.000 (dosta oštečena), ali sam došao do nje.
Staro 15.02.2014., 10:33   #1906
ECHO
Banned
Moj komp

Sigurno je Slavonac jer bez rakije,slanine i čvaraka te dobre kobase se neide nikuda, a i kulen je uvijek dobrodošo

Ja sam se natovario bombama,sačmom i naravno svime što treba za ulazak utuko 2 burera koji su me napatili ali još uvijek neki racku me hebe skroz se javlja zujanje i neki svjetlosni efekt kad uđem, a tamo se nalaze i alati jbg. pa nikako do njih, a kad sam probo uletiti unutra i pobjeći u onaj tunel ispod reko da se domognem stepenica sletilo se par krvopija i napili mi se krvi nisam stigo ni opalit metak a tolio se trudio ući unutra oćito da neke beštije još ima vani a pošto je puno žbunja ništa se nevidi jbg. imam i snajper ali nepomaže paklen zadatak uglavnom jbg.
Staro 15.02.2014., 15:03   #1907
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Citiraj:
Autor Bakica47 Pregled postova
Blava, ja malo po malo pa u Misery. Obavio sam od svih misija samo onu koja ti stvara problem i otišao u Janov. Vidim da imaš problem u vezi sačmarice. Uzeo misiju od Vana da platim njegov dug banditima. Sjeverno od Janova je kontrolni punkt. Otišao tamo, ušao u sobičak, platio šefu bandita za Vanu, a zatim stao iza njega i metak u zatiljak. Čučnuo iza stola i dočekivao bandite. Bilo ih je 13. Dosta muke, ali sam ih sredio. Nabrao se oružja i ostalih drangulija. Ali što je najvažnije došao sam do moje najomiljenije sačmarice - Protekte (12 patrona). Ovdje u modu se zove Armsel Protecta, a na nju se može montirati i susat optika. Povratak je bio grozan. Mrkla noć, niš ne vidiš, a ja pošto sam samo to igrao nisam imao nikakav uložak za bateriju. Srećom, nakon toliko odigranih COP-a, znam put napamet. Izgleda da ovom Degtjarevu su preci iz Slavonije, jer svako malo bi nešto pogrickao. Kad sam došao do stanice prodao sve što se da prodati i zaradio 66.000. Zatim sam otišao do Azota i popravio sačmaricu. Odero me za 63.000 (dosta oštečena), ali sam došao do nje.
e tako se to radi bakica47 . tako i ja to odradim . ako si sniper klasa , ni nejdes unutra nego ih elegantno poderes iz grmlja nocu ;-) . prakticki nikakvu stetu ne pretrpis . jedino mi nije jasno zasto se toliko patite sa teglenjem itema kad ih pokupite sa mrtvih !? kaj nema kokaina , herculesa itd ? ja sam svaki put otrcao do baze . brko lave dobro velis . za bandite samo metak . tu su malo zakomplicirali stvari u modu . prije su stalkeri pocrvenili i to je to . tu prode grupa onak lezerno pokraj tebe i onda ti u leda svi sprase sve iz svog arsenala . blava , znas di je greska ? ti si rekao da unaprijed znas di je otrov za vampire . to ti je trebao reci beard i dati zadatak da nades . a prije toga si ga trebao izvjestiti da si nasao leglo vampira . nest si preskocio i ostao bez para . idem instal misery , samo sam u dilemi jel bi steam ili retail . nisam pametan . bakica47 , ti imas steam verziju ?
Staro 15.02.2014., 16:16   #1908
ECHO
Banned
Moj komp

Bolje na non-steam opciju mislim da je tako bolje premda mi za sada radi relativno OK, kažem nekad se sruši ali ništa strašno ali to iz meni poznatih razloga
Ja sam išao gledati na you-tube kako su riješili misiju u tvornici neznam zašto je takva razlika možda radi te nadogradnje 2.1 jer je tip relativno lagano riješi misiju imao 2 himere,2 kontrolera i u samoj tvornivi one hijene dok sam se ja susreo s puno gorim stvarima, osim burera i kontrolera kojeg nisam uspjeo eliminirati a unutra me napale barem 4 krvopije toliko se uskomešalo ko da sam skoćio u vodu s piranama
Morat ću se pozabaviti nekim riješenjem ali mi još ništa nepada napamet jer sam samo instalirao čisti Misery mod 2.1betu bez tog dodatka cca 400 pa neznam gdje je kvaka..... i kako tolike razlike glede živine.
Probat ću na drugu igru non-steam instalirati i taj dodatak da vidim hoće li biti razlike jbg. jedino tako.

Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 15.02.2014. u 16:21.
Staro 15.02.2014., 16:51   #1909
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Citiraj:
Autor species Pregled postova
e tako se to radi bakica47 . tako i ja to odradim . ako si sniper klasa , ni nejdes unutra nego ih elegantno poderes iz grmlja nocu ;-) . prakticki nikakvu stetu ne pretrpis . jedino mi nije jasno zasto se toliko patite sa teglenjem itema kad ih pokupite sa mrtvih !? kaj nema kokaina , herculesa itd ? ja sam svaki put otrcao do baze . brko lave dobro velis . za bandite samo metak . tu su malo zakomplicirali stvari u modu . prije su stalkeri pocrvenili i to je to . tu prode grupa onak lezerno pokraj tebe i onda ti u leda svi sprase sve iz svog arsenala . blava , znas di je greska ? ti si rekao da unaprijed znas di je otrov za vampire . to ti je trebao reci beard i dati zadatak da nades . a prije toga si ga trebao izvjestiti da si nasao leglo vampira . nest si preskocio i ostao bez para . idem instal misery , samo sam u dilemi jel bi steam ili retail . nisam pametan . bakica47 , ti imas steam verziju ?
Nemam. Čuo za steam, ali iskreno nemam ni pojma ni što je. A i ne zanima me, jer sve ove godine brdo modova odigrao bez problema. A što se tiče Misery tu sam prvo snimio mod, zatim MISERY_patch_2.0.1, MISERY_patch_2.0.2 i MISERY_patch_2.0.2_QF i na sve to sam presnimio MISERY_v2.1_BETA_UPDATE. Samo nisam nikad išao na instaler nego presnimio gamedatu iz foldera data. I sve šljaka.
Staro 15.02.2014., 17:22   #1910
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Ako nekoga zanima kako bi trebala svijetliti ona povelika baterijska lampa neka si pogleda sliku na linku http://www.zaslike.com/viewer.php?fi...ojrnz6iyx6.jpg Neka vas ne zbuni drugačiji HUD. Ja bi umro da nešto ne napravim po svom. Uglavnom sad pošteno osvijetli, a ne kao da sam upalio upaljač.
Staro 15.02.2014., 17:47   #1911
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Citiraj:
Nemam. Čuo za steam, ali iskreno nemam ni pojma ni što je. A i ne zanima me, jer sve ove godine brdo modova odigrao bez problema. A što se tiče Misery tu sam prvo snimio mod, zatim MISERY_patch_2.0.1, MISERY_patch_2.0.2 i MISERY_patch_2.0.2_QF i na sve to sam presnimio MISERY_v2.1_BETA_UPDATE. Samo nisam nikad išao na instaler nego presnimio gamedatu iz foldera data. I sve šljaka.
i meni smrdi steam i stalker serijal . idem ja instalirati staru dobru klasiku . e to je lampa . ako ju nemas , puno stasheva se ni nemoze naci .
Staro 15.02.2014., 23:54   #1912
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Maloprije švrljao po internetu tražeći ima li nešto novo o Misery i ustanovio da sam kod sebe sve te patcheve i zadnji beta update snimio na Misery 2.0, a vidim da postoji i MISERY_v2.1_BETA koji je u zipu 2,732.62mb . Pošto mnogi imaju nekakve probleme, a ja nemam, da nije i u tome fora, pitanje je sad.
Staro 16.02.2014., 00:28   #1913
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Kontaktirao sam preko fejsbuka Misery ekipu i rekli mi decki da je to poznat bug,da je quest vanilla i da si moram naci neke spawnere da spawnam Tremor's PDA.

Takodjer ih pitao zasto tipa kad se suljam banditima,sejvam i onda krenem u napad,nisu me vidjeli,i ubiju me i reloadam i oni mene automatski napadaju....

That's actually how loading saves in Stalker works. Basically, all AI in the area is loaded anew when you load a save, which means that it doesn't remember what it did before the load. Hence the sudden change in attitude - and sometimes it entails NPCs shooting at you on sight even though they didn't see you before the load (simply: it doesn't remember not seeing you).

Mali update,platio Pilotu da me odvede u Yanov,dosao i ne mogu naci postenog trgovca,onaj Hawaii ne prodaje municiju za moju AKS,drugog trgovca nema ,bio u bunkeru sa profesorom Hermanom ne mogu trgovati,jel to to ili ima jos negdje trgovac ?

Btw.kako je bilo zabavno,pricaju kako nisu bili zadovoljni placenicima,kako su ih iz nuzde morali unajmiti i ja kao da sam znao,lijepo van,prebacim na armor piercing runde i lijepo ih sve poskidam,odem do njih i zale se kako su im placenici ubijeni blabla i velikodusno se ponudim i unajmim Freedom-ovce.
Rezime,3310 RU od znanstvenika i jos dosta medicinskih nagrada i kojih 10000 RU od loota i jos si dosta toga ostavio od placenika,uff kako je lijepo biti gad u Zoni...

I mogu li se sam vratiti u Zaton ili moram platiti ? Nisam obisao Stingray 2 crash shite di vidim mogu proci tj.kod Iron Forest anomalije,a mogu li se kod onog kompleksa za recikliranje otpada ?
Staro 16.02.2014., 01:13   #1914
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Citiraj:
Maloprije švrljao po internetu tražeći ima li nešto novo o Misery i ustanovio da sam kod sebe sve te patcheve i zadnji beta update snimio na Misery 2.0, a vidim da postoji i MISERY_v2.1_BETA koji je u zipu 2,732.62mb . Pošto mnogi imaju nekakve probleme, a ja nemam, da nije i u tome fora, pitanje je sad.
upravo u tome je fora bakica 47 ... upravo u tome . upravo to sam i ja prije radio i sve je sljakalo . sad to nisam napravio , i ima bugova . a najgori je baterija . pazi foru . iz inventorija je nemogu izvaditi . ne svijetli nikako . samo na jednu foru ide u ruku da svijetli . odem u invent , izbacim detektor za arteve , ubacim bateriju i baterija mi aumotaski sama skoci u ruku i svijetli . to jedino pali . najveca promjena je u lovi . daleko vise su digli cijene kad kupujes , a smanjili kod prodaje . kad se igra black road , neznam kako ce to ici . onda je bilo taman na knap . a druga negativna stvar je kod trosenja opreme . potegne te neko sa dva rafala i unisti ti pola armora . strasno . ovo sa upisivanjem zdravlja je katastrofa . u mraku si kaj da ides na spavanje . stari bug kad das ranjenom stalkeru medipak igra se rusi . ma . sjebali su sve . trebali su izdati verziju 2.2 final kako su najavljivali , ali iznova izmisljaju toplu vodu . i kako mogu biti takvi diletanti da imaju bugove koji su bili rak rana u verziji 2.0 !? nevjerojatno . pise da je u beti 2.1 objedinjeno sve iz prijasnjih verzija i pokrpani svi bugovi . smijurija . sad cu izvaditi erore i poslati im . pa pitati gospodina trojanucha kaj misli o tome i koga jebu u zdrav mozak . echo valjda ima samo malih problema jer nije instaliral 2.1 update beta , nego samo 2.1 betu . a ti pisu da beta update 2.1 ispravlja bugove i slicne bjele miseve . ti si bakica47 najpametnije od svih nas napravil . ja idem uninstal .
Staro 16.02.2014., 02:30   #1915
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Već sam si par puta rekao ne igraj to, a onda me neki vrag opet navuče. Napravio sam si par prepravki kao npr. jačinu svjetla baterije, a sad idem promijeniti parametre kondicije, jer mi je već muka. Ušao u Black road i od Pilane gegam se (a nisam se nakrcao sa stvarima od zombija) prema Skadovskom. Imam 67 g. ali bome više kondicije od Degtjareva. Možda čovjek dobio astmu. Da ne znam prepravljati modove već bi odustao od igre. Ali ako budem ćesto nailazio na neke nebuloze, vraćam se bome ja svom modu, pa makar sam ga odigrao barem 20 puta.
Staro 16.02.2014., 03:04   #1916
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Citiraj:
Već sam si par puta rekao ne igraj to, a onda me neki vrag opet navuče. Napravio sam si par prepravki kao npr. jačinu svjetla baterije, a sad idem promijeniti parametre kondicije, jer mi je već muka. Ušao u Black road i od Pilane gegam se (a nisam se nakrcao sa stvarima od zombija) prema Skadovskom. Imam 67 g. ali bome više kondicije od Degtjareva. Možda čovjek dobio astmu. Da ne znam prepravljati modove već bi odustao od igre. Ali ako budem ćesto nailazio na neke nebuloze, vraćam se bome ja svom modu, pa makar sam ga odigrao barem 20 puta.
jao ... jos igras black road . uh . tamo je sa lovom bilo naknap i jos je falilo a sve sam znao unaprijed . nakrcaj mjesta u prsluku sa kamelbekovima i dici ces pokretljivost 25 - 40 % . zavisi koji imas prsluk . i budi uvijek sit , jer sa gladi pada i pokretljivost . herkules pod obavezno , a epinefrifski shot za extremne situacije ( kad pocistis pa imas po 150 kg i vise ) . ma kako su unistili dobar mod to je strava . prosao sam ga sigurno 5 .- 6 puta . trebali su rijesiti samo enormno spawnanje i sicu od bugova koja je ostala . ovi tuljani totalno promijenili koncept i sve karakteristike moda . uz to vratili i bugove iz prve verzije koja je izasla ... ma . svaka cast njima na trudu , ali oni sami neznaju sto hoce . odigrao sam jednom iz zajebancije Way to Pripyat . reko , to bu katastrofa . taj mod nije mi se srusil nijednom . nijednom . nisam mogao vjerovati . jest da je na zavrsetku totalno neispoliran po pitanju grafike ( nuklearka ) , al to je totalno nezamarivo . vise im se valjda nije dalo . a ovima iz bjede mod godine , pompa na sve strane , exkluziva , reklamiranje na sve strane ... i onda sve to zajebu . ja nemogu vjerovati . ovi se sa gotove stvari opet vrate na pocetak . pa sto bi bilo da su dodali nova podrucja , i recimo jos dodatnih 30 - 40 zadaca ? ma . tlak mi je na 300 .
Staro 16.02.2014., 10:30   #1917
ECHO
Banned
Moj komp

Ja sam instalirao sad i taj update na misery 2.1 betu ali na steam verziju igre i zna se ponekad srušiti jbg. ali igram dalje uporan sam glede rušenja ali me muće stvari glede max. kompliciranja igre i to nelinearno s obzirom da hodaš/trćiš zonom a ponegdje se samo spawnaju i banditi/oni sa plavim odijelima uglavnom dosta gnjave pa i živine ima relativno malo ali zato sve nabili u tvornicu jbg.
spomenuo sam lagani prelazak te misije bez dog dodatka od cca 400MB pa ću sada vidjeti kako će biti i možda je razlika jer jednu igru igram kao Reacon, a drugu kao Asaulter glede težine i vrste gamadi na istim pozicijama
ima dosta propusta, s obzirom da sam probao i 2.0 Misery kojem nisam dao ni pola sata jer se rušio poprilićno naravno nisam dalje pratio glede updateova pa nisam ni skidao reko ajd evo 2.1 pa će to biti OK ali i nije baš kako treba jbg.
Staro 16.02.2014., 10:31   #1918
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:

Mali update,platio Pilotu da me odvede u Yanov,dosao i ne mogu naci postenog trgovca,onaj Hawaii ne prodaje municiju za moju AKS,drugog trgovca nema ,bio u bunkeru sa profesorom Hermanom ne mogu trgovati,jel to to ili ima jos negdje trgovac ?
idi kod doktora

inače ne igram jer mi je komp preslab
a najbolje fora mi je da možeš postavljat mine
to fali u drugim modovima
JoZ@ je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2014., 11:04   #1919
ECHO
Banned
Moj komp

Kako napreduje igra i ima li šta novo, ja se spremam po drugi puta u tvornicu kao Asaulter naravno nakrco se ko mali tenkić ali nije Gruberov iz alo-alo
Pa ćemo vidjeti kako će to završiti, imam još one misije od znanstvenika pa u pohode.....
Kao reacon nije dobro završilo barem za sada ali jbg. ako prođe asaulter onda idem u samoubilaćku misiju dok nezavršim, i baš me zanima s ćim ću sad imati posla pošto su na you-tube druge nemani u tvornici u odnosu na mene jbg.
Staro 18.02.2014., 12:14   #1920
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Uff puno toga od 2-3 susreta sa coporom chimera pa do ciscenja baze bandita na Checkpointu.

Jednog dana idem lijepo istraziti Quarry radi Strelokove biljeske,cujem pucnjeve u podnozju,reako copor pasa i stalkeri se kolju kad ono nesta skace,leti na sve strane,stalkeri padaju samo tako ja ni pet ni sest skaci na onaj ogromni iskapac i skoro svu municiju istrosio dok sam gada pobio,uz to copor pseudogova,obicnih dogova i onih svinja
Kako te taj stalker iznenadi tj.Misery...

Zatim gledam na yt di se nalaze alati,jedan u AA kompleksu,tamo bio vec i pocistio controllera i zombije,nista nakupujem AP rundi i idem,vidim stalkeri se bore sa jednim pseudogiantom,nis rekao sjesti i gledati dok ga oslabe i dok ih poubija radi loota,i vidim jos jedan kod one zgrade skroz iza,cekam da odu iza da se mogu prosuljati do hangara i dalje po alate,kad ono tri pseudogianta u hangaru,uzalud bombi,pumpe u par sekundi Lost to the Zone....

od toga sam odusta do daljnjega...

vratim se u Zaton malo kad sam kupio malo bolju opremu da istrazim Stingray u swampu,doguram do tamo i kao loot dobijem pokvarenu svjetiljku,dotrajalu municiju i neko *ranje jos,*ebo me svatko ako je to loot,i hop odjednom doskoci nesto ogromno,pogodite sta chimera
reloadam i odem u lov,dosuljamo se,bacim F1 granatu i krepa chimera,ni metka ispaljenog hehe

takodjer rijesio,spasio stalkera zarobljenog u skladistu kontejnera,pomogao Ujku Yaru i pocistio bloodsuckere kod cementare,prvo sam samouvjereno jurisao,kad sam uvidio lijepo gore na drvo ono i skidaj,neka pjevaju borbene...

takodjer dosla druga grupa STALKERA i lootali mi sve pse i chimere u kamenolomu,ma strasno...
usput nabavio Sphere 12 kacigu i sad samo toolse naci,sad se pripremam di i ti ici ECHO,plan mi je doci do tamo,negdje naci visu poziciju i nakupovati F1 granata i pocistiti bloodsuckere pa cemo onda ono drugo rjesavati...

para nikad dosta,hoce li me Duty zamrziti ili Freedom ako ubijam clanove na nekim udaljenijim lokacijama,lijepi loot nose,nema logike da me nitko ne vidi i oni 5 km dalje znaju da sam ja pobio
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno