|
![]() |
#19142 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19143 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Išli su ti ljeto 98. i 99. (moram pogledat za točno), al mislim da je bilo jedno ljeto simpsoni (u tv programu navedeni kao: SIMPSONOVI, a poslije njih red dwarf, a drugo ljeto je bilo Candy Candy pa brazilska teen serija Mladenačke ispovijedi, ili vice versa. Ugl. savršen razlog za rano ustajanje iz kreveta i trčanje pred televizor svaki dan. Još nisam otkrio koja je to točno bila sezona simpsona, godinama čekam to rewatchat. @Wragg Round the twist sam prije koju godinu jedva pronašao, pamtio sam samo jednu scenu iz te neloše dječje serije. Bila je i još jedna dječja serija mislim da engleska oko 95. al to sam komplet zaboravio išta oko nje, nešto u školi radnja? jedino je jedan klinac-glumac ličio na mog jednog tad šulkolegu iz razreda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19144 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Superbaka (Supergran)? https://m.imdb.com/title/tt0134264/ Nedavno je objavljeno da je umrla, pa me podsjetilo da sam to davno gledao https://www.bbc.co.uk/news/articles/cq5nnn53wldo
![]() |
#19145 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Ne, baš je bila "dječja" u smislu da su likovi klinci do cca. 10g. starosti, ko i prijenavedeni round the twist. Za tu Supergran sam čuo s jednog davnog "memorabilia" bloga koji se bavio tim serijama i crticima naseg TVa 90ih, al nikad je nisam gledao, kolko sam malo škicnuo naknadno, imala je catchy refren uvodne pjesme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19146 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
https://www.imdb.com/list/ls001838596/
![]() |
![]() |
#19147 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
Ako mislimo onda sam skinuo taj blog offline na disk.
![]() |
![]() |
#19148 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
jack ryan s1, iznenadujuce ok. zabavna, ne previse BS-a. cak se ne sjecam ni woke-a. s2, pocetak ajd ok, od polovice prema kraju, downhill, ponor, abys, wtf je ovo i ko je ovo pisao. zadnja epizoda...smjestio bi je na top5 najglupljih i naivnih akcija u nekoj seriji ikad. ono sa helicem i upadom u presidential palace, hesus marija, facepalm. ono sto me zanima jest, jel i dalje sad sa s3 downhill il su se malo opametili? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19149 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#19150 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Gledam spominjani Bear i mogu reći da je to meni OK serija. Jeste da budu prepirke baš luđačke, ali ima tu stvarno puno materijala, naročito u vidu razvoja likova. Koji, iako dobrim dijelom jesu luđaci, ipak nisu ljudi koje bih zaobilazio na ulici ![]() Odradio sam prve dvije sezone, a u trećoj očekujem nastavak ludnice.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19151 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Tko voli tu tematiku, ima nesto slicno od BBC produkcije: Boiling Point |
![]() |
![]() |
![]() |
#19152 | |
another brick in the wall
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19154 |
Premium
|
Nisam vidio da itko spominje novu "narco boss" seriju Hotel Cocaine Meni je poprilicno legla iako ne volim taj zanr i recimo od Narcosa sam odustao na pola prve sezone. Ali ovo i Griseldu sam bez problema pogledao u par dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19155 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19156 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
Davno sam gledao, mislim da je malo bolja od 2 sezone, ali koliko se sjećam i dalje ima mušica. U 4-oj sezoni su kratko u Hrvatskoj. Gledanje na bar 1.5x brzine i brže prođe jer nema puno epizoda. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19157 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
na s4 sam. zadnje 2 epke. da hr, dubrovnik lol. a onak, malo bolje od s2. ta serija je po meni trebala imat samo s1 i bit miniserija. ostala bi u prilicno dobrom sjecanju. Edit: zadnje 2 epke. Uzas. Mene bi bilo sramota snimit ovakvo gofno puno rupa i totalnih gluposti. Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 15.08.2024. u 20:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19158 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
apropo novog orvilla: sjećanje: kad su otkrili cigarete i bortus zapali na decku ---- doslovno jedna od najsmješnijih scena desetljeća. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19160 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19161 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Marcella Propustio pogledati prije, bingao prve dvije sezone i sad krenuo s trećom (zadnjom). sasvim solidno, preporuka.
![]() |
#19162 |
Guest
|
u današnje vrijeme nema baš serija poput: ili recimo: gledajući ovakav tip serije, čovjek se može istinski nasmijati ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19163 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Round the Twist - to se pratilo obavezno, odlična! Citiraj:
Mladenačke ispovijedi - to se pratilo religiozno, tko je mogao odoliti ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19164 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
The Gentlemen ide u S02 https://variety.com/2024/tv/global/g...ix-1236102867/
![]() |
#19165 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Nije na razini Narcosa ali vrlo zabavno i solidno. Osim zadnje scene koja doliči meksičkoj sapunici (i najava je s02). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19168 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#19169 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Ne znam što bi rekao, skript mi se činio tako nekako prosjećan za prvu sezonu. Odluke likova nelogićne i ne u skladu s karakterom samo da nekako unaprijedi prića. Fakat sam se nekoliko naživcirao.
"Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in one pretty and well preserved piece, but to skid across the line broadside, thoroughly used up, worn out, leaking oil, shouting GERONIMO!" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19170 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ok je za potrošiti vrijeme dok pljušti pa nemoš ić van |
|
![]() |