|
![]() |
#1861 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
koji su to novi HD kanali koji sad nisu u ponudi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1862 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Meni na hd kanalima stoji "nedovoljna propusnost internetske veze" ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1863 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2017
|
Jesi li ih imao do sad na starom prijemniku? Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Premium
|
Ima ih "jesam" al ih nisam moga gledat. Blokirala je slika. Stara je kuca, zato ne mogu ni net brzi dobit. Kad ga je povecalo sve je blokiralo i morali su smanjit brzinu neta. A imam i dva maxtv-a. I sa tim je bila neka caka |
![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Za HD programe ti moraju aktivirati HD profil, imam 20mbps i na 28000 mi nisu radili HD programi, tek kada je ovo aktivirano ![]() Koliko vi dnevno imate internet spajanja na moj. telekom? Mene čudi, oko 3-4 spajanja dnevno bude. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
Registered User
|
Ja sad imam pusteno 24mbit i radi net 10mbit i hd iptv. Ovih dana dolazi novi prijemnik, nadam se da ce i dalje sve raditi kao i sad Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Premium
|
Jel to to? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
U idealnim uvjetima, svaka 24h ti se resetira IP, tj. jednom dnevno,kako ti kažeš, imaš internet spajanje. Sve preko toga je ili do loše infrastrukure, ili tekomavci prčkaju po tvojem ruteru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Na ovom Albisu, ujutro ne mogu upaliti maxtv. Znači gledam ga po noći, ugasim, stoji tako par sati i kada pritisnem na daljinskom ili njemu da se upali, ne želi, svijetli crveno iako "vidi signal" od daljinskog. Moram odiza prebaciti s 1 na 0 pa opet na 1, učitava se i upali normalno, radi, nikakvih problema. I opet mi je u 10.56 novi ip/novo spajanje ali niti je pala margina, niti 1 greška CRC niti išta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1870 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
stigla i meni 2 nova STB-a, bome su brzi, jučer nazoveš danas stigne
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1871 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1873 |
Premium
|
ja jucer dobio odgovor da cu dobit stb u roku 5 radnih dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Eo dobio i ja novi STB al neće se prijaviti, kaže neispravno korisničko ime ili PIN. Zvao SZK, proveli me kroz postupak vraćanja STB-a na tvorničke postavke, međutim i nadalje prilikom prijave kaže neispravno korisničko ime ili PIN. Provjerio sam sa njima jel mi dobro kor.ime. i PIN, kažu ok. Probao još par puta ga vratiti na tv. postavke, uzalud. Ima netko neku ideju? BTW, preko chata juče popodne naručio novi STB, danas ujutro došao...bome brzi su. EDIT: Rješeno! Kod mene je iz nepoznatog razloga trebalo razdvojiti Login PIN od glavnog PIN-a. Tak da sad sa novim Login PIN-om sve radi. (sad imam 3 PIN-a: Login, glavni i kupnja). PS: Po meni slika je iste kvalitete kao i na starom albisu, ali su meniji sada bolje rješeni, prikazuje pojačanje zvuka na ekranu, vraćanje programa je jednostavnije, ima brzine pretraživanja do 256x, responzivni je općenito Zadnje izmijenjeno od: Pecarosh. 24.05.2017. u 14:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1876 |
Premium
|
Ja sam korisnicko "ime" prepisa sa aplikacije mojtelekom, a pin je bio isti kao i na albisu (koji sam ja izmjenija). Meni je odmah prihvatilo sve |
![]() |
![]() |
![]() |
#1877 |
Premium
|
Dobio sam novi STB, pa imam dva pitanja što nisam skužio.... - Gdje je vrijeme? Kad si na starom kliknuo lijevo-desno, prikazalo ti se vrijeme....gdje je to ovdje? Negdje je u temi sad prije par dana bilo nešto napisano ali ne mogu naći..... - Koji pin se upisuje kod "MojTV"? Probao sam glavni (kao kad upališ postavke - koji sam dobio na papiru), pa ne prihvaća....uglavnom i taj glavni sam isključio u postavkama jer mi ne treba ali svejedno traži u "MojTV".... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Premium
|
Stisnes tipku ispod "desno" i na liniji skroz gore pise trenutno vrijeme Meni je pin isti za kupovinu i glavni i prihvaca mi ga |
![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Evo stigao i meni novi prijamnik ![]() Nego..zovem SZK i pitam ženu da što sa starim prijamnikom i onda se čudila da kako ga nisu pokupili te da će netko doci ga pokupiti. Ja sad stvarno više ne znam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1880 |
Premium
|
Hvala za vrijeme :-) Bio sam tu ali nisam skužio da se tu vidi...A za pin, izgleda da ću morat pitat t-com jer me na starom stb-u nije niš pitalo (na početku sam isto isključio glavni pin)..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1881 |
Premium
|
Skini aplikaciju https://play.google.com/store/apps/d...telekom.m.mojT Logiraj se. Ajde na "moje usluge". Odaberi "maxtv". Pa "virtualni tehnicar". Pa na "pogledajte svoje maxtv podatke". Tu su ti svi pinovi, sve |
![]() |
![]() |
![]() |
#1882 |
Premium
|
bome dosta vas je vec dobilo nove STB-ove ![]() kakvi su opceniti dojmovi, bolje il lošije od starih? Kvaliteta HD i SD signala? ostale mogućnosti? ja imam onaj stari siemens i nikad problemi sa njim, osim kaj je sustav spor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Na koji si ti to nacin zamisljas da bi STB mogao utjecat na kvalitetu HD/SD signala? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ma vid sad ovoga sa cijepanjem dlake ![]() ![]() Pa slika koju gledaš i zvuk šta slušaš je isto odr. signal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1885 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1886 |
Registered User
|
Ja ne vidim nikakvu razliku u slici na novom i starom boxu. cak mi se učinilo da je hd lošiji. Očito hevc još nije uključen Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1888 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Citiraj:
btw, kad se zamjeni STB, treba ukucat pin i to sve? ne povuče sam?
![]() |
![]() |
#1890 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Dosao i meni danas novi STB nakon sto sam ga jucer naručio preko chata na faceu a dosao mi i neki ugovor na mail, kako inace nisam pod ugovrnom obvezom dali su mi nesto uvalili u tom ugovoru? (naravno da sam ga procitao ali nista ne pise o tome jel...)
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|