|
![]() |
#1861 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1862 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ne mislim na to, nego na: http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=380102 ne kužim kaj ja sad tu točno trebam prvo napraviti, pa da kaj ne zajebem, pa ak je tko to radil, da mi pomogne ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1865 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Evo samo jedna informacija, frend skinuo najnoviji crack i igra radi kao original(naravno ne online), sada mi Rockstar sve vise pada u ocima i ta njihova zastita, bolje da su tih 200000$ ulozili jos u optimizaciju i orginalku stavili za 100kn i svi sretni i zadovoljni ajooooooj prestrasno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
ma meni je multiplayer baš zanimljiv i ako mi ovi driveri poprave performanse neće mi bit žao ni kune koju sam dao za igru jer ovo malo što sam igro je prejebeno,samo mi se neda igrat sad dok ne izađu driveri |
![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Premium
|
H&h...koristim tinyxp rev 09 sp3, taj view distance mi je isti i na 40 kao i na 100, pa sam stavio na 40...promet sam stavio na 100, i bolje se osjeti ta realnost prometa u gradu...igrica inače ide dosta glatko, proc mi je na 3.6 Ghz-nisam probavao na 4 ghz jer nema potrebe...jedini problem su na nekim mjestim pokvarene texture-al to će nadam se ispraviti patch i 8.12 driveri...sada koristim 1600x1200 rezu i nisam primjetio nikakav pad performansi u odnosu na 1280x1024...ma inače ovaj proc u kombinaciji s hd4850 toxic je prava zvijer...nema mu amd-a ravnog, uključujući i višejezgrene.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
Premium
|
slavonac90 ne bih se previše nadao u porast performansi za hd3800 seriju s novim driverima, koliko vidim naglasak je na hd4800 seriju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Premium
|
ma najbolje nsita ne ocekivat jer dam se kladit da ce bit razocaranje, budimo realni da je DX10 napravljen tako dobro (a rekli su da ce gta mozda na dx10 radit savrseno) kako su rekli da ce bit i danas nebi bilo problema sa igrama ali neeee nego je smece, lijepo bi si kupili jaku gafu i neke ostale srednje komponente i igrali se ali neee moraju igre ubijat cpu do kraja, ma najbolje nis ne komentirat samo cekat i vidjet kaj bude |
![]() |
![]() |
![]() |
#1870 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
a ako ne onda jbg...iako mi nije jasno zasto su stavili onda grafu kao moja u recommened spec...mogli su stavit i Mx-440 tako kao preporucenu pa nek ljudi samo kupuju...ako tako bude to je onda jedan veliki kiks Rockstara što će bit mnogima povod da ne kupuju igru |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1871 |
Guest
|
Ja se bas nadam da nece biti nekakvog porasta sa novim driverima. Neka ovi u rockstaru zasuku rukave i izdaju gigabajtni ocito potreban patch za igru. A ne da ih "proizvodjaci" grafickih kartica moraju pomagati izvlaciti iz govana. Nekad kad bi takva igra izasla bila bi popljuvana sa svih strane, a ne dobivala tu neke fenomenalne ocjene. |
![]() |
![]() |
#1872 |
Premium
|
Ma meni je igrica predobra, nisam dugo vidio ovakav dobar gameplay, ponašanje auta i samu fiziku u nekoj igrici...ta neograničenost i sloboda kretanja su stvarno na najvišoj razini, naravno mogli su je bolje optimizirati jel ipak grafika nije ništa revolucionarno, trebali bi je moći pokrenuti i ljudi koji nemaju neka high end računala...al jbga nekako me nije briga dok mi se ovak dobro vrti na high detaljima... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1873 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Patch Is On The Way We are working on making a patch available in the next few days. Since Grand Theft Auto IV is a Games For Windows – Live game the patch must be certified by Microsoft before release. The patch is already at Microsoft and we expect a speedy approval. The patch contains a variety of fixes including: • A fix to the crash after legal screen that some German customers were reporting. • Numerous improvements to the video editor: Smarter naming of videos, improved rendering quality, better fx during replays • Fix to bowling while using certain sensitive mice • Fix for ATI 1900 shadows • Overall savings to memory • Graphic improvements to particle systems and mirrors • Multiplayer character settings are preserved • Support for DirectInput controllers. Note: The current hack way of supporting these controllers may not work with the improved functionality. So we recommend you remove the hack before upgrading to the patch. Issues with power management software have also been fixed (slow speed, double speed issues). Even after the patch comes out setting power management software to maximum performance is recommended. We’ve seen cases where power management software does not detect the game is running and puts the CPU in green mode. Besides the patch we’ve also improved the way the Social Club handles data this should have greatly reduced or eliminated the Mma10 error. If you are still receiving this error after logging in and out of Social Club we would like to know as much info as you can about it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo intslirao i ja kod sebe. Ipak mi treba jaca graficka od ove 7900GS. Igra steka i trza nenormalno (imam instalirane XTremeG 180.84 drivere). Iza nove godine mozda sjedne neka polovna nova grafička, pa možda i ja zaigram ovu igru.
![]() |
#1876 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Potvrđeno driver s sapphire-a su rc3 vista32-64_8-561rc3-081201a-072643E_CAT-8-12 Piše da će biti pušteno u 9:30 po eastern time US |
![]() |
![]() |
![]() |
#1877 | |
Premium
|
Citiraj:
Procesor ti igra jako vaznu ulogu u ovoj igri, a ne graficka... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
OT: 1 Citiraj:
![]() Da ju razvaljuje - NE, ali da je jača - definitivno 2 ![]() Vrlo pristrana i nadasve stranica kojoj se full može vjerovat ![]()
![]() |
![]() |
#1879 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
xinput1_1.dll xinput1_2.dll xinput1_3.dll xinput9_1_0.dll kopirati u C:\windows\system32\ !!!!napraviti backup postojecih datoteka!!!! xbox360cemu.ini kopirati u C:\windows\ U njemu se mogu promijeniti funkcije pojedinih tipki. xbox360cemu_moj_radi.ini je primjer kako su meni namjestene tipke (sony ps1 gamepad) Sa XInputTest.exe provjeriti kako (i da li uopce) radi gamepad. Ako ti to iz nekog razloga ne radi, mozes skinuti xpadder i u njemu namjestiti gamepad da oponasa misa i tastaturu. To i nije bas najbolje rjesenje jer ako stavis da ti desna gljiva oponasa misa neces moci mijenjati mete s njom... http://www.softpedia.com/get/System/.../Xpadder.shtml |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1880 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1881 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
@DrSammy cuvaj se patcha..... edit: dali je netko uspio krekat samo securom, dakle imam original, ali bi htio da radi bez ubacenog dvd-a, i naravno da i dalje radi multiplayer? cini mi se da je netko vec nesto spominjao, ali ova tema prebrzo raste da bih mogao naci.... pa ako je netko probao i uspio neka kaze koji/ciji kreker je koristio... @mod: nije valjda tako jako protiv pravila ak imam original? ak je brisem.... Zadnje izmijenjeno od: rodney. 10.12.2008. u 09:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1882 | |
Premium
|
Citiraj:
Da, sa quad-om bi to bila duga priča, barem kaj se tice ove igre... Frend ima q9300 i 8800GT i igra mu na 1680*1050 max postavkama ide bez pol beda, preko 50fps-a Meni varira 20-40fps-a, nekad se spusti i na 15...neovisno o postavkama...znaci i na 1024*768 low detaljima je ista priča...tak da ak patch nikaj posebno ne popravi oko rada igre s procesorima, radije se nebum vise zivciral oko toga, nego čekal da dođe Mafia 2 za koji mjesec... ta igra bude sigurno i daleko bolje optimizirana i realnija nego gta 4 U ovoj igri ko da su zamjenili uloge procesoru i grafickoj... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
TheBEaST pa koristi vise proc nego druge igre ali da samo po procesoru dere, tesko, kada igram na max grafa mi se lakocom popne na 78c sto je vise nego sto je recimo kada igram COD5 (sve max bez AA)... Tako da nije bas da igra stedi niti na grafi, pogotovo sad kada sam dosao u drugi dio grada (onaj centar) sve kada dignem na max, grafa doslovno vristi ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1885 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#1886 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Što se tiće igre, ja ju bolje neču ni pokušavat pokrenut.
![]() |
![]() |
#1888 |
The_God_Of_The_Gods
Datum registracije: Mar 2008
|
igra mi radi na low detaljima i rezi 1024x768 i nemam nikakve probleme ko sto vi imate sa nvidiom.jedino mi se neda igrat sa tkvim detaljima...nije mi zanimljivo.narucena nova grafa pa onda....
![]() |
#1889 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ja imam q6600 i hd 3870 ja mislim kad sutra instaliram da ce ici ko grom |
![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
doso 10 a drivera nemaaaa aaa di suuuu!!! ocu vise od 30FPS.ova ovo me kolje polakooo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|