|
![]() |
#1861 |
Slučajni prolaznik
Datum registracije: Mar 2010
|
Super je ![]() Jel bi te mogao žicat da to i na orginalnoj slici napravis? ako nije problem? ![]() http://img821.imageshack.us/img821/4923/dsc07023r.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#1862 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 26.08.2010. u 21:45. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1863 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() http://www.pohrani.com/?1R/Fa/3oVrb8MS/dsc07023r.jpg
![]() |
![]() |
#1864 | |
Slučajni prolaznik
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#1866 |
Premium
|
Evo još igre s HDRom: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Naime, nekako se meni to ne čini kao da to meni ide, pa budem Vam uploada HDR materijal pa ako netko može se isto poigrati. Naime, zanima me: - Dali ja griješim u Photoshopu - Dali ja griješim kod fotkanja - Dali jednostavno biram loše motive - Ili nešto deseto.... Kad se uploada, ostavim ispod ovog teksta link: http://rapidshare.com/files/41584401...erial.rar.html I zatim mala igra u vrtu: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I za kraj upravo slikano "Maksimir pod oblacima" (Panorama): http://img823.imageshack.us/img823/2695/oblacinadmaximirompanor.jpg
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 29.08.2010. u 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 30.08.2010. u 09:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#1869 |
Premium
|
No, hoće mi tko pomoć s HDRom?
![]() |
#1870 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() My Marsh ![]()
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1871 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Test izdrzljivosti za vlasnike Nikona D70 i Canona 400D. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1872 |
Suit up!
|
![]() |
#1873 |
Vjeverica
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1877 |
Premium
|
![]() |
#1879 |
Premium
|
![]() |
#1880 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
daleko sam ja od profića al eto my 2 cents na prvoj slici bi pomaknuo kadar tako da mama i klinac dođu skroz na lijevi rub, da cijela njihova sjena stane, malo bi onda dinamičnija fotka bila ove slike a zgradama.... za ovu udaljenost nemaš dovoljno širokokutan objektiv, pa se koncentriraj na neke detalje, umjesto na pol zgrade slika s bakicama....stavi ih na trećinu slike, ja osobno bi na donju desnu trećinu fotke....onda bude bolje ormarići ti nisu ravno, poravnaj ih i to je to....i osobno bi ih nebi slikao pejzažno, nego portretno..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1881 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Pa da odkomentiram: - Prva slika, nisam nikako mogao pomaknuti, još sam ju morao rezati jer su sa strane bili drugi ljudi, a htio sam samo mamu i dijete uhvatiti... Ipak je okinuto s balkona na tramvajsku stanicu. - Zgrade, OK. - Bakice, ajd odreži da vidim šta misliš točno, ne mogu si zamisliti na što točno misliš, pa pokaži. - Ormarići, htio sam da nije ravno. To mi je dosta ljudi reklo da sam trebao ravno uslikati..., pa se sad pitam, zašto ljudi pate da vide ravne kuteve itd... Na ormarićima, odnosno sandučićima sam pokušao okrenuti fotić, ali onda nisam mogao dobro uhvatiti reljef sandučića i nisam mogao uhvatiti vrata koja su mi trebala za svjetlo. Nakon minutu okretanja fotića, svidio mi se ovakak kut, detalji na koje sam se fokusirao i okinuo... Na kraju krajeva: Jako mi fali da se družim s nekim tko tako uzme fotić, stativ i šeće gradom, parkom i malo po malo hvata kadrove, ja trenutno to radim tak da, uzmem fotić dok šećem psa i okinem par fotki i to je to. Od 20-30 fotki, 5-6 mi je super, ostale zbrišem i onda ih ovak postavim... Pa eto, ovim putem, ukoliko je netko za takvu vrstu druženja, slobodno neka se javi, dapače...
![]() |
![]() |
#1883 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
![]() evo bakice...meni ovak zgleda bolje vezano za ormariće...samo minutu si tražio ![]() bolje bi izgledalo da su ravni s rubom fotke.... wolv - zavisi koja je kvaliteta fotke odabrana u fotiću, i meni ovo izgleda onak.....bljak malo ![]() fuji hs10 treba imat i raw mode pa bi trebalo u njemu slikat.... Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 22.09.2010. u 12:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Premium
|
Izgleda ko da je mobitelom, jer sam dodavao sharpness koji je u PSu izgledao super, i na mom monitoru slika izgleda super, a kad ju uploadam online, onda je zrnato.... ? Niš, sljedeći put bez sharpnessa ![]()
![]() |
#1886 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Jako zanimljiva tehnologija: Citiraj:
http://blog.laptopmag.com/never-take...oto-technology
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1888 |
Premium
|
Ako sam dobro shvatio, moguće je naknadno mijenjati "F" unutar Photoshopa?
![]() |
#1889 |
Suit up!
|
To je već sada moguće koristeći lens/gaussian blur (ako mislimo na to da je moguće zamutiti dio fotke), ali problem je u tome što to baš i ne funkcionira najbolje jer blur mora biti progresivan (udaljena stvar u kadru je mutnija od neke stvari na pola kadra ako je fokus u prvom planu). Možda to naprave da bude sl. kao Content aware, fora, ali ne baš pretjerano korisno.
![]() |
#1890 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|