|
![]() |
#1862 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1867 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Utrka dosadna, ali bodovi pred Italiju u džepu ![]() Osjetno bolje od prošle sezone. Ali kao što sam već rekao, svaka greška se skupo plaća do kraja sezone, bilo tehnička ili vozačka s obje strane. Stari moj, ako za tjedan dana Vettel pobjedi, ovo će biti prva pobjeda na domaćem terenu nakon dugih 8 godina kad je Alonso slavio.
![]() |
#1869 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Bit će zanimljivo. Razlike u bolidima su minimalne. Između vozaca isto tako. Prošle godine je Mercedes pomeo Ferrari u Italiji. Budemo vidjeli. Hamilton opet svinja poslije utrke.. Ferrari vara, Ferrari ovo, Ferrari ono.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1870 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Magnussen imao odlican start, gasly u bodovim, FI super i drago mi je, bottas super voznja nakon greske na startu, Kimia mi bas zao. Monza iduca, mogao bi biti show program tam
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1871 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Sent from Usreo Mobara |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1872 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1873 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Ufff, ako izuzmemo sudar na pocetku ovo je bila najdosadnja SPA u dugo, dugo godina ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1874 | |
DD9512
|
Citiraj:
Pogledaj mu zadnje intervjue.. Kada pobijedi sve je super. Veći je od Boga. A kada je drugi, treći ili Šta ja znam odmah ne daje nikakve izjave i svi su lopovi i svi varaju. Nema smisla takvo ponašanje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Premium
|
![]() |
#1876 |
Antimićanin
|
Butthurtan je, zato i kmeči. Kao i svi kad izgube ![]() ![]() Btw Deane , na kraju ništa od toga kako si ti prenio. ![]() "I'm not saying they are doing anything illegal. It's just something that brings that extra bit of performance." "They just outperformed us today. There are things they might have on the car that we don't have and vice versa and we've got to find out what and improve on that." Eto. Sent from Usreo Mobara Zadnje izmijenjeno od: Brko. 26.08.2018. u 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1877 |
Premium
|
Vidio Leclercov intervju nakon utrke. Pitali ga treba li Hulkenberga kaznit. Dok bi vecina rekla, “naravno, on je idiot”, Leclerc kaze sa ne moze on suditi, mozda je bio kvar, sigurno nije namjerno udario. Vrlo prizemljen decko, ili jako dobro istreniran od strane PR-a za odgovore na takva pitanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
Antimićanin
|
Jednostavno su ih stigli u razvoju. Mečka je 4 godine bila bolja. Ferkan je evoluirao i grabio prema napred. I sad su ih prestigli. Nije to nikakav otrov nego normalno stanje stvari gdje se tim A snašao bolje od tima B. Sve regularno i sve normalno. Sent from Usreo Mobara |
![]() |
![]() |
![]() |
#1880 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1881 |
DD9512
|
Hamilton je svjetski vrh ali je jako loš gubitnik. Pokazao je to više puta ove godine kada ne ide baš glatko kao prošlih godina. Odmah nakon utrke je napao ferrari, a onda poslije malo pametnije izjave. Jeste skužili da mu govore iz boksa gdje gubi vrijeme iza Vettela, gdje da koči kasnije, kako da prođe 4. I 8. zavoj, balans kočnica.. Ne znam kome je veći pritisak ove godine za osvojiti titulu, Hamu ili Vettelu.. Navodno da je Mercedes značajnije "pojačao" novi motor i da su u čudu što je i Ferrari našao još snage. Ne bi rekao da je sve čista posla u Ferrariju i da je ovo normalni razvoj. Nešto su pronašli. A Renault i Honda ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
Premium
|
Honda ubila renault powerd momcadi danas, na kvalama i u utrci su bili brzi od saubera koji je do sada na power stazama dobro radio, RB ne racunam. Ako renault ne napravi neki znacajniji pomak u razvoju masine za iducu sezone nece RB nista losiji biti nego je sad s francuzima
![]() |
#1885 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ma nisam siguran da je bas sve u snazi motora. Jucer su vozili sa manje zadnjeg krila od Mercedesa i svejedno imali bolju trakciju i dovoljno downforcea u srednjem sektoru da budu ukupno brzi od Mercedesa. Izgleda da od kad su uveli tu novu podnicu, Ferrari je pronasao downforce i bez zadnjeg krilca. U svakom slucaju vrlo neugodna situacija za Merc jer na sporim stazama poput Madjarske je Ferrari bio brzi a sad i na power stazama je brzi sto znaci da Mercedes ce tesko obraniti se do kraja godine. Puno je jos utrka. Ako ih nesto moze spasiti onda je to kisa i reliability koji jos nije dotaknuo Vetelov auto a za ocekivati je da ce i njega nesto zakacit do kraja sezone. U svakom slucaju zanimljiva ce biti borba za navijace HAM i VET. Mene zaboli debeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1887 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1888 |
Antimićanin
|
Podnica, jedina stvar koja se teško kopira ![]() Sjećam se sezone 2010 kad Ferrari nikako nije mogao uhvatiti zraka od RedBulla početkom Euro turneje. Tajna je bila u blown difuzoru ali i i podnici Red Bulla. I onda u Valenciji Mark Webber pogodi Kovalainena u onom zelenom govnu od Lotusa i napravi salto. I voila, kompletan pod, kanali, izgled odjednom ko na pladnju. Nakon toga, Alonso kreće ubijat Red Bull ![]() ![]() Dakle, ako Vettel do kraja prvenstva ne okrene bolid na krov, zlatan je ![]() Sent from Usreo Mobara Zadnje izmijenjeno od: Brko. 27.08.2018. u 15:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1889 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
A nebi trebao osim ako Merc ne naruči od koga za izvjesnu količinu zelenih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|