|
![]() |
#1862 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Ovaj pomagač na s7 je glup ko stup ![]() ja kažem - call xy , on to uredno prepozna i otvor google i traži "call xy" ![]() ![]() Da li je u pitanju neka opcija da se upali ili je to to , glup i bok ?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1863 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ali postoje poboljsanja po pitanju estetike i izgleda kamera appa ![]() jednostavnije za rukovati iako mislim i dalje da je glupo sto nisu vise opcija stavili na ekran dok slikas/snimas (kao sto LG ima). Cini mi se da je fokus cak nesto brzi nego prije, iako svi znaju da je s7 u toj kategoriji br.1. Mozda se i radi o placebu, jer ipak promatram odokativnom metodom ali svodi se na to da su generalno sve na mobitelu poboljsali i/ili ubrzali. Nesto bas primjetno, nesto malo manje ali definitivno se "osjeti" napredak kako u radu softwarea tako i hardwarea... Baj d wej, double-tap na recent apps je *ebena stvar. Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 12.11.2016. u 21:26. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Bilo bi fora smanjiti na 1280x720, tako bi 4 pixela tvorila jedan pa bi izledalo čak i ok. S3 FTW! ![]()
![]() |
#1868 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
GG samsung. Ako se sa 1440 može smanjiti na 1080P i time ušparati na bateriji, super stvar. Ionako se razlika i ne vidi. Danas sam imao doma cijelo popodne na krekanju jedan Galaxy A5 2016. Gledam u njega i u svoj S7...razlike u slici skoro pa nikakve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1870 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Jel bi mozda netko imao iole logicno objasnjenje za sljedecu situaciju? Imam Note 2 sa DN4 romom. Uglavnom pod My local profile je upisan curin mail i kraj njega password od Facebooka. Nekad su tu pisali moji podaci i to samo ime, prezime i mail, al eto odjednom stoji ovo i nejde mi u glavu na koju foru je to moguce s obzirom da niti ona niti ja to nismo unjeli. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1871 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Krenilo ih je dobro... Samsung Galaxy S7 explodes in its owner's hands causing second and third degree burns |
![]() |
![]() |
![]() |
#1872 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Jedan od direktora je imao S7 zlatni, veli da mu se "raspao", vratio ga u SD i dobio novce natrag, sada je prešao u drugi tabor. Mislio sam da sere frajer, a kad gle čuda...
![]() |
#1875 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Ne branim Samsung, no nekad je i do korisnika. S7 je velik telefon, bio je u džepu i moguće da je baterija bila pod silom savijanja i eto desilo se. Ne pazim ja nešto ekstra telefone ali izgledaju mi dobro no kod nekih kao da je u ratu bio. Tako da istina nikad nije crno-bijela. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1876 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Gil, u Hrvackoj je polularno "nisam ja, netko drugi je". Tako i to. Gulsovom direktoru se S7 raspao sam od sebe. Čovjek ga je držao na jastučiću, koristio u mekanim rukavicama, a smeće mu se raspalo samo od sebe. Ok, sad obziljno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Note 7 je ispao smece. Cinjenica. Zapalio se jedan S7 - big faking dijl. Blago liku kojem se zapalio. Da ja barem zivim u Kanadi/SAD i da se meni jedan u dzepu/rukama zapali. Samsung bih na sud odveo, dobio love pa kupio sebi S8/Note8/iPhone8 i uzivao ![]() Vidio sam osobno (ne druga/treca ruka) svakakvih slucajeva. Od toga da se iPhone 6 starom 2 mjeseca odlijepi ekran sam od sebe, bez da je stroj koristen za ista drugo nego development. Pa do g4 koji je prestao raditi nakon 2-3 dana koristenja (ekran crkao, nije maticna). Uredjaji koji ulaze u masovnu proizvodnju i kojih se prodaje na desetke milijuna moraju imati par takvih primjera. Da je S7 = Note7, vjerujem da bih citao svaki dan par ovakvih slucajeva po netu. Posebice nakon Note7 fijaska. Jer sad svi gledaju bas na Samsung radi Note 7 slucaja. Samsungov build quality do s6 je bio cisto smece. Nakon s6 to je totalno druga prica. Lijepi uredjaji sa tim 'premium osjecajem'. Vjerojatno ih ima jos par da su se zapalili (mislim na S7), ali od (nagadjam brojku) 50 milijuna prodanih uredjaja, tih par ne znace nista. ![]()
![]() |
#1887 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1888 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Glasine kazu da ce izaci u 4. mjesecu 2017. Navodno im treba vremena da sve posloze kako treba, da se nebi ponovio slucaj Note 7. ![]() EDIT: Upravo mi stigao update na S7.
Pošten trgovac: 1, 2, 3 ,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ,17, 18, 19 Zadnje izmijenjeno od: QuidZz. 17.11.2016. u 13:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Imam 2x S7 i veselo su hladni, nadam se da ce tako i ostati ![]() |
![]() |
![]() |
|
|