|
![]() |
#1861 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Kakvi su THL-ovi, jel to čemu.Gledam onaj 4400 (http://www.wowshop.hr/thl-4400-black.html) , a možda T11 (http://www.wowshop.hr/thl-t11-black.html). Pa me zanima kakva su iskustva s THL( da nisu odron što bi Brka rekao) |
![]() |
![]() |
#1862 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Za prosječnog korisnika su oba dobra, 4400 im veliku bateriju ali softver im mušica koje treba ispraviti (recenzija na gizchina), t11 je već neko vrijeme na tržištu, pokazal se dosta dobar (recenzija mob hr).. Općenito su thl-ovi skuplji od 120$ kvalitetni i za koplje bolji od kineskog prosjeka pa ih većinu nemremo zvati odronima..
|
Oglas
|
|
![]() |
#1864 |
Premium
|
Pogledaj potpis od kolege Dakoka, imaš poveći izbor.. ![]()
#1865 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1866 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meizu MX4 dual SIM http://gizchina.it/2014/09/meizu-mx4...ione-dual-sim/
#1867 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Uzeo sam THL T6S na Pandawillu da isprobam mobitel a i novu mogućnost "osiguranja od PDV-a i carine". Prijavim kad stigne i mobitel i iskustvo. "For additional 5% of the total cost of the order value, Pandawill will cover any inccurred Import tax and VAT on this order." |
![]() |
![]() |
#1869 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Lewa je objavila da prestaje s razvojem Lewa OS v5 Posljednja developer verzija je izašla 26.09. i uskoro će izaći i posljednja službena stabilna verzija. Staru Lewu zamjenjuje nova verzija androida o kojoj se, za razliku od Miui-ja, vrlo malo zna. Nisu izbacili nikakve slike ni reklamne spotove. Nova generacija Lewe nosi naziv Lewa OS6 i uskoro će biti vani a podržani su službeno sljedeći modeli: Prva serija
Druga serija
Ova poruka služi i kao smjernica za odabir solidnog kineskog mobitela ![]() ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#1870 |
Registrirao User
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1871 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
AJ pojasnite, gledam ovi THL 4400 i 5000 imaju neodvojivu bateriju.Šta se događa kada ta baterija rikne, jel je potpuno nezamjenjiva ili se samo ne da vaditi ko na ostalim mobitelima. Zadnje izmijenjeno od: Prki. 29.09.2014. u 18:45. |
![]() |
![]() |
#1872 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Mene iznenadio Lewa na hongmiu. Isprobao sam par romova u zadnje vrijeme (baidu, funtouch, yun os, color os ...) i lewa mi nekako najdorađenije izgleda. Nije s najviše featurea, ali solidno je radio, nije pretrpan. Nažalost, zbog nedostatka vremena nisam stigao potpuno prebaciti na lewu. Kako su ovi neki bili portovi sumnjivog porijekla možda je do toga da nisu bili najbolje složeni jer riža nije baš podržana od developera ovih romova ![]() |
![]() |
![]() |
#1873 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#1874 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1875 |
Registrirao User
|
E, ovo je flagship ![]()
![]() |
![]() |
#1878 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Evo nešto zanimljivo i prilično jeftino. Iocen x1. Biti će super ako ostane cijena u granicama. Konkurencija THL t6 pro.... po cijeni!! |
![]() |
![]() |
#1882 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
jel itko narucio ili vec ima lenovo a806? |
![]() |
![]() |
#1883 |
Premium
|
1+2 izlazi u ovo doba slijedeće godine. Nagađa se da će biti manji. http://www.androidcentral.com/oneplu...-q2-or-q3-2015
#1884 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() a za iOcean x1 čisto sumnjam da imam tak veliku bateriju, prije bude ovih 1600mah, jer ak je 8.2mm tanak i 4.5" ekran ne znam di su zgurali tolku bateriju.. Zadnje izmijenjeno od: darmarH. 30.09.2014. u 07:29. |
|
![]() |
![]() |
#1886 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Gizchina je naknadno updateala na 1600 mah pa mislim da je ipak taj kapacitet. U prilog tezi ide i i 8.6mm debljine te samo 130g. 3000mah što je tu negdje reda veličine je ipak davalo osjetno teži uređaj. Brkati drug može potvrditi. |
|
![]() |
![]() |
#1887 |
Premium
|
Nema šanse da X1 ima 2650 mAh. Famozni iNew je imao 1.800mAh, a veće gabarite (ekran 5").
#1888 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Opet sam nes sprcko ![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Imam pitanje za vas koji posjedujete Xiaomije. Kako ste generalno zadovoljni MIUI operativnim sustavom ? Koje su mu prednosti, a koji nedostatci ? Mislite li da bi meni, kao analfabetu što se tiče smartphonova, bila pogreška za kupnju odabrati primjerice Xiaomi Redmi 1s ? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|