Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 22.01.2015., 21:04   #1861
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
na kojoj poziciji igra?
Treba ga odmah u vatru umjesto ovih nekoliko letvi (Khedira,Illara,Arbeloa),da zaigra netko tko zna s loptom,a po ovom što vidim ,mali zna bolje od većine!
Ofenzivni vezni.
Mirkopoter je offline  
Staro 24.01.2015., 00:19   #1862
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

21-godišnji igrač Cruzeira Lucas Silva (CM) novi je igrač Reala. Nisam ništa čuo o njemu, jeli defanzivno orijentiran ili ofenzivno, jeli brz, ima li dribling.. uglavnom ne sviđa mi se, bio sam uvjeren da će Pogbu dovest. Ovako su doveli još jednog mačka u vreći iliti još jednog Illaramendija..

Priča se da je transfer vrijedan 14M €.
Mirkopoter je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.01.2015., 00:28   #1863
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Silva novi Illarramendi i mačak u vreć Huge LOL

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 24.01.2015., 01:18   #1864
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Ma ne, to je novi Xabi Alonso i jedan od najboljih veznih igrača svijeta, reci nam ti panda sveznajući
Mirkopoter je offline  
Staro 24.01.2015., 09:25   #1865
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
FA Cup

Cambridge Utd 0-0 Manchester Utd

HAHAHAHAHA

Danas je ostatak klubova igra FA Cup.

CFC-Bradford
M.City-Middlesbrough
Southampton-Crystal Palace
Tottenham-Leicester
Liverpool-Bolton

To su neki zanimljiviji susreti.
Hamm je offline  
Staro 24.01.2015., 09:56   #1866
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Panda pa znas o kakvim se ljudima radi kad izjave ovo:

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Nisam ništa čuo o njemu...uglavnom ne sviđa mi se

Nema potrebe za icim objasnjavat nego ih kasnije samo quotat kakve proljeve pisu
Ovaj je jedan od boljih moram priznat

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 24.01.2015., 10:23   #1867
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Bas se javila dvojica koji vise komentiraju Real nego klubove za koje sami navijaju, sta vas to toliko boli, La Decima ili?
Mirkopoter je offline  
Staro 24.01.2015., 10:36   #1868
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Taj neobjasnjiv fanatizam, gotovo identican ko ovi vjerski fanatici.

A cuj ti njega decima hahahaha
Dobro da nisi rekao da nam je krivo kaj kristina igra u realu, onda bi morao trenutno na wc.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 24.01.2015., 10:36   #1869
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Bas se javila dvojica koji vise komentiraju Real nego klubove za koje sami navijaju, sta vas to toliko boli, La Decima ili?

Tko je ovdje komentirao Real?
Ovdje se komentiralo isključivo tvoje ne znanje o jednom igraču.

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 24.01.2015., 11:11   #1870
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Ti si dežurni koji obavještava ekipu ovdje za svaki gol koji Real primi a za kiks ovdje svršavaš.

Šta uradi 4-0 u Ligi prvaka..
Mirkopoter je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.01.2015., 13:16   #1871
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Ti si dežurni koji obavještava ekipu ovdje za svaki gol koji Real primi a za kiks ovdje svršavaš.

Pusti ih!
Danas Cordoba -Real u 4 sata.Mislim da su sljedeća dva tjedna ključna za primeru.Cordoba,Sociedad doma ,zaostala sa Sevillom doma,pa Madrid gosti.
Sa 12 bodova iz te četiri tekme,Atletico bi imao 10 bodova zaostatka i bio eliminiran,ostaje samo Barca.
A ide nam na ruku što na kraju u predzadnjem kolu ide Barca Atleticu na Calderon!
A ja isto sanjam unaprijed ,idemo po redu,prvo cordoba!
Staro 24.01.2015., 13:48   #1872
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Nek se nama Modrinho vrati pa cemo moci vec lakse pratit tekme.
Mirkopoter je offline  
Staro 24.01.2015., 13:56   #1873
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
na kojoj poziciji igra?
Treba ga odmah u vatru umjesto ovih nekoliko letvi (Khedira,Illara,Arbeloa),da zaigra netko tko zna s loptom,a po ovom što vidim ,mali zna bolje od većine!
Taj mali je veci macak u vreci nego Sammir.
Staro 24.01.2015., 14:00   #1874
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:

I opet, ti si taj koji je počeo o Realu ovdje pričati, ja nisam ništa rekao.
Ono što sam ja komentirao, što mi je i smiješno bilo je tvoja procjena maloga Silve makar ga vjerojatno nikad nisi ni gledao. Čak mu ni poziciju ne znaš, ali glavno da je on mačak u vreći

Nije meni 4-0 u Ligi prvaka uradilo ništa
Poraz k'o poraz, ni prvi ni zadnji. Da se toliko sikiram oko svakog poraza već bi bil' 2 metra pod zemljom zbog pretjeranog stresa.

panda505 je offline  
Staro 24.01.2015., 14:11   #1875
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Svaki mladi igrač u Realu je mačak u vreći. Nuri Sahin je došao kao novi Xabi Alonso, propao. Illara je došao kao novi Xabi Alonso, propao. Šta bi sad odjednom ovaj trebao odmah u startu biti neka sila? Ne kužim, pogledao si par videa kako dečko igra u Brazilu protiv igrača na razini 3 županijske i sad bi on trebao harat europom. Glavno da moje mišljenje komentiraš a nisi ni a napisao o njemu.

Da poraz ko poraz ali glavno da si prvi tu koji javlja kad Real primi gol.
Mirkopoter je offline  
Staro 24.01.2015., 14:20   #1876
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Svaki mladi igrač u Realu je mačak u vreći. Nuri Sahin je došao kao novi Xabi Alonso, propao. Illara je došao kao novi Xabi Alonso, propao. Šta bi sad odjednom ovaj trebao odmah u startu biti neka sila? Ne kužim, pogledao si par videa kako dečko igra u Brazilu protiv igrača na razini 3 županijske i sad bi on trebao harat europom. Glavno da moje mišljenje komentiraš a nisi ni a napisao o njemu.
Bogami, Sahin i Illarramendi baš i nisu poput Silve
Poanta je da sam ja komentirao jer sam ja čak i pogledao koju tekmicu Cruzeira, dok si ti komentirao a jedva da znaš kak se dečko zove. Ali zapravo neam blage zašto uopće i nastavljam pisati.

Sad je mačak u vreći, a za dva mjeseca kad proigra onda bude najbolji na svetu, najjakšeši, mrcina, kakav mačak u vreći.

Citiraj:
Da poraz ko poraz ali glavno da si prvi tu koji javlja kad Real primi gol.
Komentiram i svaki poraz Junajteda, Čelzija, Tittya i još jedno 10 drugih klubova, nije da je sad Real tu neka iznimka

panda505 je offline  
Staro 24.01.2015., 14:21   #1877
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Pandu više boli što je Martin Odegaard otišao u Real umjesto u Bayern
Šalu na stranu, Modrićeva ozljeda ima učinak na Real ko Schweinsteigerova na Bayern prošle sezone.. Jel se uopće oporavio Thiago?
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline  
Staro 24.01.2015., 14:23   #1878
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Ili kad propane za dva mjeseca i zacementira se na klupi. Ne možeš znat, može bit najbolji a može bit i da ništa od njega ne bude.
Mirkopoter je offline  
Staro 24.01.2015., 14:28   #1879
draksa
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Pa ako dovode igrača od 21 god vjerojatno ne očekuju odma od njega da im nosi igru i da bude glavna zvijezda. Naravno ima izuzetaka ,ali on je doveden da proširi klupu i donese neku dodatnu taktičku širinu jer Real trenutno nema nekog zadnjeg veznog (ako se sjećam iz managera to je njegova pozicija ). Illaramendi nije los igrač (da je ne bi ga toliko platili) ,ali jednostavno ne dobiva potrebnu minutažu i stalnu poziciju u prvoj momčadi . A trenutno je Realu najmanje potreban Pogba, imaju na toj poziciji iovako previše igrača koji mogu igrat u prvoj ekipi. A da ne govorimo da bez nekih 60ak mil € Juventus nebi ni razmislio o prodaji.
draksa je offline  
Staro 24.01.2015., 14:32   #1880
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Autor Lihto Pregled postova
Pandu više boli što je Martin Odegaard otišao u Real umjesto u Bayern
Šalu na stranu, Modrićeva ozljeda ima učinak na Real ko Schweinsteigerova na Bayern prošle sezone.. Jel se uopće oporavio Thiago?
Je, Schweinijeve ozljede (skup sa Riberijevima) su prošle sezone bile kastastrofa.

Thiago je još uvijek vani
Mislim da bi početkom ožujka trebao bit spreman

panda505 je offline  
Staro 24.01.2015., 14:48   #1881
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Je,Ancelotti isto pili naopako.Nedostaje nam Modrić ,ali dečki su ga odlično nadomjestili.Sada su kupili Silvu,toliko u povjerenju u klupu,i istinitosti njegove izjave.
Uostalom ,koliko je Modrić cijenjen na otoku pišu oni sami,da ne bi mi drobili onako subjektivno.
Odličan opis zašto Real igra loše bez njega,i zašto se njegova uloga na prvu ruku slabije uoći!

http://bleacherreport.com/articles/2...er-luka-modric

I slažem se Realu Silva ne treba,treba im top napadač jer je Benzema u zadnje vrijeme katastrofa.Propustili su sad uzeti atomskog mrava,i riješiti se ovog panja.
Staro 24.01.2015., 14:50   #1882
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Citiraj:
Autor draksa Pregled postova
Pa ako dovode igrača od 21 god vjerojatno ne očekuju odma od njega da im nosi igru i da bude glavna zvijezda. Naravno ima izuzetaka ,ali on je doveden da proširi klupu i donese neku dodatnu taktičku širinu jer Real trenutno nema nekog zadnjeg veznog (ako se sjećam iz managera to je njegova pozicija ). Illaramendi nije los igrač (da je ne bi ga toliko platili) ,ali jednostavno ne dobiva potrebnu minutažu i stalnu poziciju u prvoj momčadi . A trenutno je Realu najmanje potreban Pogba, imaju na toj poziciji iovako previše igrača koji mogu igrat u prvoj ekipi. A da ne govorimo da bez nekih 60ak mil € Juventus nebi ni razmislio o prodaji.
Ma ja sam nabrijan na Pogbu odavno i htio bi ga u Realu bez obzira na sve, jedini igrač za kojeg nebi pitao za cijenu niti bi me zanimala konkurencija u ekipi.
Mirkopoter je offline  
Staro 24.01.2015., 14:57   #1883
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Ma ja sam nabrijan na Pogbu odavno i htio bi ga u Realu bez obzira na sve, jedini igrač za kojeg nebi pitao za cijenu niti bi me zanimala konkurencija u ekipi.
A imali su Di Mariu i Alonsa koji su savršeno funkcionirali u Realu,njih prodali i uzeli slabije zamjene.Ajde Kroos je ok,ali Hames i Di Maria,ma katastrofa,i još ga platili 20 milja više.
Giovinco,odličan napadač ,brz,i dobili bi ga za siću, a po meni bi bio puno bolji od Benzeme,samo moje mišljenje.Ili dopeljati na godinu Pelea iz Southamptona.
Staro 24.01.2015., 15:10   #1884
draksa
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Benzema je odlican igrac. Neznam jel pratite utakmice ,ali on mislim ima najvise asistencija od svih igraca reala. Je da nekad ima utakmica di fula 3 ciste prilike ali tko nema. Spominjes Giovinca koji nemre u Juventusu igrat 5min i Pellea koji je brz ko moja baba i u potpunosti ne odgovara stilu igre Reala.

Benzema ne dolazi do izrazaja kao Ronaldo i ne spominje se kao Bale ,ali on odradjuje odlicno ulogu koju mu je dao Carlito.
draksa je offline  
Staro 24.01.2015., 15:26   #1885
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Đovinko je tak i tak otišel igrat u Ameriđiju

Bilo je i po twitteru dal' su mu budući suigrači skužili da oni godišnje ne zarade kol'ko će on u jednom tjednu

Zanimljivo je pratit kak se ta Ameriđijska liga razvija

panda505 je offline  
Staro 24.01.2015., 15:48   #1886
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Koje nebuloze Đovinko ovaj onaj.. Odjebat Jamesa, Isca na prednjeg veznog i Modrić na zadnji s Kroosom. Benzema ne zabija ali brate asistira i igra dobro.
Mogu tako dovest i Kramarića brat bratu, jbt koja imena se tu spominju kao centarfori Reala.
Van Persie je dobar, Falcao ajde da nije ozljede, Ibrahimović ajde de, to bi moglo.
Samo James out kad se Luka vrati i vozi. Dobar je Benzema.
burmuz je offline  
Staro 24.01.2015., 16:17   #1887
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Autor draksa Pregled postova
Benzema je odlican igrac. Neznam jel pratite utakmice ,ali on mislim ima najvise asistencija od svih igraca reala. Je da nekad ima utakmica di fula 3 ciste prilike ali tko nema. Spominjes Giovinca koji nemre u Juventusu igrat 5min i Pellea koji je brz ko moja baba i u potpunosti ne odgovara stilu igre Reala.

Benzema ne dolazi do izrazaja kao Ronaldo i ne spominje se kao Bale ,ali on odradjuje odlicno ulogu koju mu je dao Carlito.
Sad ja ne vjerujem da ti gledas utakmice Reala,jer ako je odlican igrac covjek koji zabije svaku petu tekmu u Realu,onda koji su to panjevi?
Giovinco je za Benzemu doktor nogometa,a Pele zabio lani preko 20 golova u Southamptonu,a koliko bi u Realu?
mali edit:
Ajd zabio,valjda je cuo moje pokude!

Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 24.01.2015. u 16:30.
emilblomsky je offline  
Staro 24.01.2015., 16:37   #1888
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Giovinco je brat bratu loš i ni blizu ovakvog Benzeme, pa necemo sad pretjerivat decko ni u Juve-u nije mogao i prvoj igrat :P

Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 24.01.2015. u 16:43.
Mirkopoter je offline  
Staro 24.01.2015., 16:50   #1889
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Giovinco je brat bratu loš i ni blizu ovakvog Benzeme, pa necemo sad pretjerivat decko ni u Juve-u nije mogao i prvoj igrat :P
Meni je Giovinco igračina,samo što nije dobio pravu priliku,sitan je pa ga svi lome,ali je odličan igrač.Vjeruj mi,Mirko,rekli su mi i da je Toress panj,pa je izbacio Real!
Jeb,Benzema nije bio viđen u te dvije tekme.
Sve je to relativno,mora ti se sve posložiti.Gle Suareza,u Liverpoolu bog,u Barci samo sjena!
Staro 24.01.2015., 16:51   #1890
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Sad ja ne vjerujem da ti gledas utakmice Reala,jer ako je odlican igrac covjek koji zabije svaku petu tekmu u Realu,onda koji su to panjevi?
Giovinco je za Benzemu doktor nogometa,a Pele zabio lani preko 20 golova u Southamptonu,a koliko bi u Realu?
mali edit:
Ajd zabio,valjda je cuo moje pokude!
Gledam. No kužim nogomet i znam da samo golovi nisu mjerilo NIČEGA. Benzema asistira i razigrava a bome i igra obranu.
Gol je za mončad a ne za igrača.
burmuz je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno