|
![]() |
#1861 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#1862 |
Mirko, a ne Harry
|
21-godišnji igrač Cruzeira Lucas Silva (CM) novi je igrač Reala. Nisam ništa čuo o njemu, jeli defanzivno orijentiran ili ofenzivno, jeli brz, ima li dribling.. uglavnom ne sviđa mi se, bio sam uvjeren da će Pogbu dovest. Ovako su doveli još jednog mačka u vreći iliti još jednog Illaramendija.. Priča se da je transfer vrijedan 14M €. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1863 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Silva novi Illarramendi i mačak u vreć Huge LOL
![]() |
#1865 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
FA Cup Cambridge Utd 0-0 Manchester Utd HAHAHAHAHA ![]() Danas je ostatak klubova igra FA Cup. ![]() CFC-Bradford M.City-Middlesbrough Southampton-Crystal Palace Tottenham-Leicester Liverpool-Bolton To su neki zanimljiviji susreti. ![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#1868 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Taj neobjasnjiv fanatizam, gotovo identican ko ovi vjerski fanatici. A cuj ti njega decima hahahaha ![]() Dobro da nisi rekao da nam je krivo kaj kristina igra u realu, onda bi morao trenutno na wc. ![]()
#1869 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#1870 |
Mirko, a ne Harry
|
Ti si dežurni koji obavještava ekipu ovdje za svaki gol koji Real primi a za kiks ovdje svršavaš. Šta uradi 4-0 u Ligi prvaka.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1871 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Danas Cordoba -Real u 4 sata.Mislim da su sljedeća dva tjedna ključna za primeru.Cordoba,Sociedad doma ,zaostala sa Sevillom doma,pa Madrid gosti. Sa 12 bodova iz te četiri tekme,Atletico bi imao 10 bodova zaostatka i bio eliminiran,ostaje samo Barca. A ide nam na ruku što na kraju u predzadnjem kolu ide Barca Atleticu na Calderon! A ja isto sanjam unaprijed ,idemo po redu,prvo cordoba!
![]() |
#1873 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
#1874 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Ono što sam ja komentirao, što mi je i smiješno bilo je tvoja procjena maloga Silve makar ga vjerojatno nikad nisi ni gledao. Čak mu ni poziciju ne znaš, ali glavno da je on mačak u vreći ![]() Nije meni 4-0 u Ligi prvaka uradilo ništa ![]() Poraz k'o poraz, ni prvi ni zadnji. Da se toliko sikiram oko svakog poraza već bi bil' 2 metra pod zemljom zbog pretjeranog stresa.
![]() |
![]() |
#1875 |
Mirko, a ne Harry
|
Svaki mladi igrač u Realu je mačak u vreći. Nuri Sahin je došao kao novi Xabi Alonso, propao. Illara je došao kao novi Xabi Alonso, propao. Šta bi sad odjednom ovaj trebao odmah u startu biti neka sila? Ne kužim, pogledao si par videa kako dečko igra u Brazilu protiv igrača na razini 3 županijske i sad bi on trebao harat europom. Glavno da moje mišljenje komentiraš a nisi ni a napisao o njemu. Da poraz ko poraz ali glavno da si prvi tu koji javlja kad Real primi gol. |
![]() |
![]() |
#1876 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Poanta je da sam ja komentirao jer sam ja čak i pogledao koju tekmicu Cruzeira, dok si ti komentirao a jedva da znaš kak se dečko zove. Ali zapravo neam blage zašto uopće i nastavljam pisati. Sad je mačak u vreći, a za dva mjeseca kad proigra onda bude najbolji na svetu, najjakšeši, mrcina, kakav mačak u vreći. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1877 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Pandu više boli što je Martin Odegaard otišao u Real umjesto u Bayern ![]() ![]() Šalu na stranu, Modrićeva ozljeda ima učinak na Real ko Schweinsteigerova na Bayern prošle sezone.. Jel se uopće oporavio Thiago?
#1879 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Pa ako dovode igrača od 21 god vjerojatno ne očekuju odma od njega da im nosi igru i da bude glavna zvijezda. Naravno ima izuzetaka ,ali on je doveden da proširi klupu i donese neku dodatnu taktičku širinu jer Real trenutno nema nekog zadnjeg veznog (ako se sjećam iz managera to je njegova pozicija ). Illaramendi nije los igrač (da je ne bi ga toliko platili) ,ali jednostavno ne dobiva potrebnu minutažu i stalnu poziciju u prvoj momčadi . A trenutno je Realu najmanje potreban Pogba, imaju na toj poziciji iovako previše igrača koji mogu igrat u prvoj ekipi. A da ne govorimo da bez nekih 60ak mil € Juventus nebi ni razmislio o prodaji. |
![]() |
![]() |
#1880 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Thiago je još uvijek vani ![]() Mislim da bi početkom ožujka trebao bit spreman ![]()
![]() |
![]() |
#1881 |
Premium
|
Je,Ancelotti isto pili naopako.Nedostaje nam Modrić ,ali dečki su ga odlično nadomjestili.Sada su kupili Silvu,toliko u povjerenju u klupu,i istinitosti njegove izjave. Uostalom ,koliko je Modrić cijenjen na otoku pišu oni sami,da ne bi mi drobili onako subjektivno. Odličan opis zašto Real igra loše bez njega,i zašto se njegova uloga na prvu ruku slabije uoći! http://bleacherreport.com/articles/2...er-luka-modric I slažem se Realu Silva ne treba,treba im top napadač jer je Benzema u zadnje vrijeme katastrofa.Propustili su sad uzeti atomskog mrava,i riješiti se ovog panja.
#1882 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1883 | |
Premium
|
Citiraj:
Giovinco,odličan napadač ,brz,i dobili bi ga za siću, a po meni bi bio puno bolji od Benzeme,samo moje mišljenje.Ili dopeljati na godinu Pelea iz Southamptona.
![]() |
#1884 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Benzema je odlican igrac. Neznam jel pratite utakmice ,ali on mislim ima najvise asistencija od svih igraca reala. Je da nekad ima utakmica di fula 3 ciste prilike ali tko nema. Spominjes Giovinca koji nemre u Juventusu igrat 5min i Pellea koji je brz ko moja baba i u potpunosti ne odgovara stilu igre Reala. Benzema ne dolazi do izrazaja kao Ronaldo i ne spominje se kao Bale ,ali on odradjuje odlicno ulogu koju mu je dao Carlito. |
![]() |
![]() |
#1885 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Đovinko je tak i tak otišel igrat u Ameriđiju ![]() Bilo je i po twitteru dal' su mu budući suigrači skužili da oni godišnje ne zarade kol'ko će on u jednom tjednu ![]() Zanimljivo je pratit kak se ta Ameriđijska liga razvija ![]()
![]() |
#1886 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Koje nebuloze Đovinko ovaj onaj.. Odjebat Jamesa, Isca na prednjeg veznog i Modrić na zadnji s Kroosom. Benzema ne zabija ali brate asistira i igra dobro. Mogu tako dovest i Kramarića brat bratu, jbt koja imena se tu spominju kao centarfori Reala. Van Persie je dobar, Falcao ajde da nije ozljede, Ibrahimović ajde de, to bi moglo. Samo James out kad se Luka vrati i vozi. Dobar je Benzema. |
![]() |
![]() |
#1887 | |
Premium
|
Citiraj:
Giovinco je za Benzemu doktor nogometa,a Pele zabio lani preko 20 golova u Southamptonu,a koliko bi u Realu? mali edit: Ajd zabio,valjda je cuo moje pokude!
Phil of the future! Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 24.01.2015. u 16:30. |
|
![]() |
![]() |
#1889 | |
Premium
|
Citiraj:
Jeb,Benzema nije bio viđen u te dvije tekme. Sve je to relativno,mora ti se sve posložiti.Gle Suareza,u Liverpoolu bog,u Barci samo sjena!
![]() |
#1890 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Gol je za mončad a ne za igrača. |
|
![]() |
|
|
Oglas