Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.02.2016., 09:52   #1861
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Kužim da je Pljeska bolja od Farraguta i Mahagonije, ali da li je bolja baš i od Bensona? Benson se trenutno smatra OP brodom (predosjećam nerf čekić)...
Nisam kupio Bensona ali čujem ekipu koja ima oba. Vele tu su negdje iako čisto po speckama bi čak Pljeska bila u 70% stvari i bolja...
Tvrdi je offline   Reply With Quote
Staro 29.02.2016., 17:50   #1862
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Za Smokija:

- Doduše malo teže izvedivo protiv 3-1-1 Ryujo, ali taj se loadout općenito smatra svetogrđem i obično to igra ekipa koja nije vješta ručnom bacanju.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.02.2016., 19:43   #1863
Smoki_Gs
Premium
Moj komp

Smoki_Gs's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Hehehe,najs Ma lego mi je independence,cak toliko da vec razmisljam o Rangeru... bojim se da ce Hatsu/Kiev opet izvisit
Staro 29.02.2016., 21:52   #1864
Tvrdi
Sremium
Moj komp

WOTEXTRADAY

jedan dan premiuma...vrijedi samo danas
Staro 01.03.2016., 02:12   #1865
Smoki_Gs
Premium
Moj komp

Smoki_Gs's Avatar

Hvala Iskoristio kod,i odmah uposlio Kamikazu prije spavanja
Hatsuharu njihov je plovio ispred Konga kojeg sam isao torpat,i oba su popila po 1 torpedo,bilo je dovoljno za rijetki double
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	shot-16.03.01_02.09.25-0376.jpg‎
Views:	227
Size:	495.7 kB
ID:	16120   Click image for larger version

Name:	shot-16.03.01_02.09.32-0684.jpg‎
Views:	224
Size:	554.6 kB
ID:	16121   Click image for larger version

Name:	shot-16.03.01_02.09.42-0614.jpg‎
Views:	221
Size:	524.8 kB
ID:	16122   Click image for larger version

Name:	shot-16.03.01_02.09.46-0679.jpg‎
Views:	217
Size:	522.7 kB
ID:	16123  
Staro 01.03.2016., 07:32   #1866
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Iskoristio kod sada. Tak da jos radi

EDIT:
Dosle nove ARP misije.

Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 01.03.2016. u 08:42.
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2016., 09:27   #1867
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Zadnja partija sa Ryujom prije researchanja Hiryua. I to kakva partija. Ja i strike bogue protiv AS indya i Boguea. Indya sam snipeao na početku partije, a na kraju smo ostali živi ja i NY (koji je bio za*urac) protiv Boguea i furutake. Nisam imao više fightera i DBova, a u dvije grupe TBova mi je ostalo sve skupa 4 aviona. Vodili su na pointove i skrivali se po mapi.

Na furutaku sam slučajno naletio u kutku mape kako vozi unazad, pa sam ga uspio pogoditi sa oba torpeda i onda sam spušio tu TB grupu od boguea. 30 sekundi prije kraja partije neđem boguea sa drugom TB grupom, taman kad su mu se fighteri vraćali i doslovce sekundu prije nego su mi dostigli TBove, uspijem dropat i skinit ga.

Prve dvije partije sa Hiryuom su bili katastrofa. Prvo se nisam naviknuo da mi je na tipki "3" druga grupa fightera a ne TBovi. A obje partije su bile sa po dva carriera di su oni imali T8 AS shokakua ili Lexingtona.

Uspio sam researchati i Admirala hippera. Brod ima katastrofalan rudder shift i fenomenalne topove. Uspio sam New orleanse citadelati na 14 km i bušiti amagia sa 9k AP salvama. U prvoj partiji, s obzirom da mi se kapetan retraina, odlučim ići u čoporu brodova, na kraju završim solo protiv yorcka i 2 fubukija. Yorcka i jednog fubukija sam propisno nabušio treći fubuki me je dvaput skinuo torpedima, jer jednostavno nisam mogao znat prati li me ili ne. Uspio sam solo capati B i C na Land of fire mapi za pobjedu te sam ubrao laganih 7k XPa.

Hipper mi se čini odličan brod, tj. pensacola sa normalnim concealmentom

Edit: Jučer me ponovno uspilo one shotat u Yorcku, ovaj put amagi sa nekih 18.5km-a na mapi trap, kod capa A. Mislio sam da sam siguran iza otoka, iako me spotao DD, očito sam se zajebao.

Zadnje izmijenjeno od: Lun. 01.03.2016. u 09:33.
Lun je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2016., 09:39   #1868
Tvrdi
Sremium
Moj komp

@Lun- Hipperu kad staviš rudder upgrejd je ok...s drugim hullom i retrainanim kapetanom to će bit to...večeras kupujem Amagija i trošim dublone za kapetana jer u t8 nema zajebancije...freexp odmah na hull c...
Našo sam na netu kak riješit problem s ctrl (nije se pojavljivao kursor miša)...trebalo je izbrisat preferences fajl iz igre...i onda ponovo pokrenut igru..tad napravi novi i onda sve keyeve ponovo zadat..sad radi..
@Thor- manul fire je 5 red a ja na 4...dobar izbor mi se čini skill koji diže učinkivitost 16 teških AA topova na Amagiju, za 100%...

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 01.03.2016. u 09:45.
Staro 01.03.2016., 11:06   #1869
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

@ Lun: Oooo, pa to je i Kraken pao!

Da, točno to je i mene zezalo sa Hiryuom. Taman se navikneš koja tipka ti je koja eskadrila i onda Hiryu 2-2-2 sve to promijeni. Pretpostavljam da si odmah otključao taj deck jer je stock isti kao Ryujo?

Mene je super krenulo s Hiryuom od početka, ali to je bio stari patch tako da ne znam kako se sad ponaša u 0.5.3. Mislim da sam imao 5 pobjeda, 1 poraz i onda opet 4-5 pobjeda. Sjećaš se da sam rekao kao da ne mogu partiju s njim izgubiti?

Sad ne znam koliko je nadogradnja nad Ryujom jer imaš iste TB-e a samo nove lovce i DB-e, pa nisam baš ziher da je toliki skok/napredak od Ryuja kao u 0.5.2...

Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
@Thor- manul fire je 5 red a ja na 4...dobar izbor mi se čini skill koji diže učinkivitost 16 teških AA topova na Amagiju, za 100%...
Na taj sam i mislio.

Staro 01.03.2016., 12:35   #1870
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Citiraj:
@ Lun: Oooo, pa to je i Kraken pao!

Da, točno to je i mene zezalo sa Hiryuom. Taman se navikneš koja tipka ti je koja eskadrila i onda Hiryu 2-2-2 sve to promijeni. Pretpostavljam da si odmah otključao taj deck jer je stock isti kao Ryujo?

Mene je super krenulo s Hiryuom od početka, ali to je bio stari patch tako da ne znam kako se sad ponaša u 0.5.3. Mislim da sam imao 5 pobjeda, 1 poraz i onda opet 4-5 pobjeda. Sjećaš se da sam rekao kao da ne mogu partiju s njim izgubiti?

Sad ne znam koliko je nadogradnja nad Ryujom jer imaš iste TB-e a samo nove lovce i DB-e, pa nisam baš ziher da je toliki skok/napredak od Ryuja kao u 0.5.2...
Da, researchao sam 2/2/2 loadout, fightere i bombere. Nisam imao sreće sa MMom, obje partije na drugoj strani T8 carrier i T8/T9 BBovi i cruiseri. Išao sam dropat Iowu pa mi je pojela obje grupe TBova, i to nakon što sam ju malo "omekšao" DBovima.

Shokakuu sam strafeao dva put fightere, ubio sam 2, a brodovi rasturaju avione nižeg tiera.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.03.2016., 13:36   #1871
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Možda si baš naletio na lika koji ima AA build, skupa sa svim skillovima i upgradeovima. Protiv toga ide teško. Sa Shokakuom lakše jer su mu avioni osjetno brži i imaju više HP-a.

Kako sam još danas na bolovanju, odigrao 4 partije. Prvu sa Hatsuharuom, drugu sa New Oreleansom. To je stvarno uklet brod. 3 partije za redom sam top scorer na timu i izgubimo svaku. U zadnjoj 4 broda skinem. Ne može se protiv kriplijade na svom timu (tipa Colorado koji pobere torpeda od Aobe koja je rushala na njega). Izgubio sam nekoliko moždanih stanica gledajuć lika kako pogiba pred menom. Barem je Aobu uspio povuć sa sobom.

Od te tri izgubljene htio bih izdvojiti 2. partiju gdje sam doslovno ownao prvo Mogami, a onda Atago u bliskoj borbi i rješio ih obojicu sa 2 salve, manevrirajući između njihovih salvi torpeda na manje od 3km:

New Orleans REPLAY

- Replay pokazuje glavne prednosti NO: okretnost i fenomenalan AP plus skoro neprobojan oklop kad si nosom okrenut prema drugom CA.

- USN CA jako ovise o tome koje granate imaš u cijevi. Ako je meta nagnuta AP teško probija i bolje je ložit sa HE. Ako je bok okrenut, želiš imat AP čim prije u cijevima. Iz tog razloga, a vidim da ekipa i drugdje preporuča - koristiti Expert Loader. Sa novim buffom moguće je za 7 sekundi prebacit na drugi tip granate.

- Jedva čekam taj radar, jer ću onda moć počistit smeće od DDa koje okupira CAP. Da sam to imao dobili bi barem 2/3.

Staro 01.03.2016., 14:19   #1872
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Novi post radi novog najavljenog premiuma (pretpostavljam), njemački CA:

Citiraj:
Q. In a future patch, Hipper is planned to get a new hull. With that in mind, here's my question: do you plan to introduce Prince Eugen in the game (as a premium maybe?) somewhere in the future? She'd have a similar model to Admiral Hipper. Especially as German only have Tirpitz as a premium ship (Emden is rather a collector's ship).
A. We plan to introduce Prince Eugen to the game somewhere in the future.
Vjerojatno znači ništa od promjene vizualnog izgleda Hull B kod Hipstera...

Staro 01.03.2016., 14:36   #1873
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Pa da, kaj bi ja imao najljepši brod u igri hehehe

EDIT: ameri dobivaju premium CV

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 01.03.2016. u 15:31.
Staro 01.03.2016., 17:31   #1874
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Dobio mail da su nove ARP misije aktualne. Bas da probam nakon par sedmica pauze....
Ako pogodim ocean, dobro sam pogodio. Jesu oni sta mjenjali il sam ja zaboravio igrat?

Osim sta igra zapinje i freeza se, skinem ja clean klijent za testiranje ( i osvjezenje) i onda iznenadjenje.... usrana igra ima 240.000 fileova. 27gb za nesto brodova i empty mapa sa vecinom vode i 240.000 fileova. Nije ni cudo da je loading krepalina, nisu rusi culi za arhive izgleda. Svasta...

Edit:
I Haruna je u floti. Barem kao kapetan, za brod treba 2k hitsa, radim 80-100 po rundi, nije nesto tesko, a i ovo je islo lagano. Mislio sam da ce ic puno teze, svega 16 rundi je trebalo, a neke bas nisam imao srece pa me citadelalo u roku odma, il je bilo 5 T-X BBova sa druge strane, MM je retardiran gore nego ikad. Frame rate luduje, igra rubberbanda, overall 0.5.2.4 mi je radio puno bolje.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 01.03.2016. u 22:38.
BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2016., 09:11   #1875
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Kaj imam od tog ARP sranja. Em je perverzija em nemreš prodat brod koji ne voziš. Imam oba u luci.

Nego, jučer kasnije navečer mi se mm osmijehnuo kao nikad...i pljunuo u lice..svaka, ali svaka partija 2 tiera veći brodovi....
Staro 02.03.2016., 09:25   #1876
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Za one kojima se ne da skinuti i pogledati replay, izrezao sam kratki dio borbe sa New Orleansom iz ranijeg posta (#1871):

Da ne ispadnem iritantan kao Flamu sa svojim busanjem u prsa (pristojan izraz za glagol koji počinje sa slovom "k" i završava sa zamjenicom "se"), priznajem da sam imao dosta sreće u potapanju i Mogami i Ataga. Ali isto tako i dobar plan koji je upalio:
  • Mogami je išao "na T" i nisam imao drugog izbora nego vozit nosom prema njemu jer nema kaj drugo nego lansirat torpeda prema meni. Ovdje se lijepo vidi s kojom lakoćom NO vozi slalom i češlja Mogamijeva torpeda ako se pazi i reagira na vrijeme (skupa sa Vigilance skillom). Ostalo je bio posao AP granata.
  • Atago koji je izronio iza ugla išao je ravno na mene, samim time to je nepovoljan položaj jer nemam dovoljno mjesta za manevar izbjegavanja kod mimoilaženja. Tu mi je jedina šansa bila zeznut mu lansiranje torpeda prvo naglim usporavanjem i u trenutku kad vidim ili procjenim da bi lansirao torpeda opalit po gasu i krenut s češljanjem.

U obje situacije sam izbjegao torpeda za dlaku. Samo još jedan dokaz zašto uvijek izbjegavat torpeda skretanjem prema njima, nikako od!

Video isto tako demonstrira puno bolji oklop koji NO ima naprema Pepsi kada se postavi "na nož" prema meti. Mogamijeve 155mm granate se samo odbijaju od mene (dvije salve kada sam bio pravilno pozicioniran).

Treba napomenuti da kod Kagerovih (upgrade od Fubukijevih), i Shimakazinih torpeda nikakvo izbjegavanje ne pomaže. Niti sa Vigilanceom. Borbu ranije sam pobrao tri iako sam iste sekunde krenuo skretati prema njima... Protiv Shime pomaže jedino radar.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 02.03.2016. u 10:03.
Staro 02.03.2016., 11:52   #1877
Tvrdi
Sremium
Moj komp

NO sad bez radara po meni nije bolji izbor od Hipstera kao t8 CA....

s druge strane obe CA kad dođu sa t9 i t10 brodovima se pate...

tako je to...
Staro 02.03.2016., 12:20   #1878
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

U pravu si. NO je trenutno prema statistikama najlošiji performer T-8 CA. Zovu ga "one trick pony" jer nema torpeda i strašno ovisi o tipu granata koji u datom trenutku koristiš. Vidjet ćemo dal će radar to promijeniti.

Prebacio sam kapetana s Pepsi koji je oko 20 soma kratak do 15. boda na NO da odmah uzmem CE s njime. To je must have kad uletiš u T-9/T-10 borbe. A i želim bit spreman za radar čim dođe.

Staro 02.03.2016., 14:32   #1879
Smoki_Gs
Premium
Moj komp

Smoki_Gs's Avatar

Dobar Boot Camp.. Zadnji dio daje 25k XP za commandera
Staro 02.03.2016., 15:05   #1880
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor Smoki_Gs Pregled postova
Dobar Boot Camp.. Zadnji dio daje 25k XP za commandera
Odličan.
  1. dio najbolje CV sa strike postavom.
  2. dio Kamikaza & Koni za seal clubbing plus CV u pauzama.
  3. dio brod na kojemu je kapetan koji će najviše profitirati od 25 soma XP-a.

EDIT: Lagani buff njemačkom sonaru u 0.5.4:

https://www.reddit.com/r/WorldOfWars...fed_patch_054/

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 02.03.2016. u 15:51.
Staro 02.03.2016., 18:01   #1881
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Staro 02.03.2016., 18:39   #1882
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Svejedno ce CA voziti kastrirani kripli pa ce biti isto.
Staro 02.03.2016., 21:44   #1883
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor Ati freak Pregled postova
Svejedno ce CA voziti kastrirani kripli pa ce biti isto.
Dosta će iskusnjara grindat ruske CA a onda nebude DDovima više bajka u t8+...ali opet će biti navala DDova...
Staro 02.03.2016., 22:59   #1884
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Za Thora i Smokija probajte ove savjete ako vam se igra prečesto ruši.
Staro 02.03.2016., 23:00   #1885
Smoki_Gs
Premium
Moj komp

Smoki_Gs's Avatar

Probat cu... Ali,odkad igram,ovo je bilo prvi put,pa 3 put zaredom
Staro 03.03.2016., 07:54   #1886
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Dosta će iskusnjara grindat ruske CA a onda nebude DDovima više bajka u t8+...ali opet će biti navala DDova...
I bolje. Jer NO samo što nije spreman za lov. Ostat skriven kraj BB-a sa concealmentom ispod 10 km i ne pucat dok nisam otkriven.

Citiraj:
Za Thora i Smokija probajte ove savjete ako vam se igra prečesto ruši.
Hvala. Nema pravila kad se ruši - meni samo na kraju partije kad se pokaže ekran s rezultatima. To je trajalo onaj jedan dan onda prestalo. Do jučer kad se srušila nakon timske (zadnji put samo nakon random borbi).

U međuvremenu sam stavio zadnje drivere.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 03.03.2016. u 08:36.
Staro 03.03.2016., 09:24   #1887
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Kolko god volim Pepsi u svakoj partiji sam prvi spotan i svi rokaju po meni....mislim da ću ju prodat kad pređem na NO jer osim gore navedene činjenice ja ne stignem igrati sve te brodove...
Staro 03.03.2016., 09:45   #1888
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Joj nemoj sad ko Lun, molim te.

Moja preporuka: nemoj ić dalje dok ne stigne 0.5.4. New Orleans je jaaako spori grind i preporuka igrat ga samo u diviziji. Više ćeš uživat s Pepsi, to ti garantiram.

Ako stigne ovaj radar i buff na hydro, i tek ako imaš kapetana s 15 bodova NO može postat super DD hunter. Ispod 10 km podere svakog DDa (jučer Shole sa 100% u jednoj salvi završio na 300HPa od New Orleansa u svom Fubukiju).

10 cijevi u 4 kupole sa njenom okretnosti je "D kombinacija" koja čini Pepsi onim što je.

Kad i ovisno kakav bude 0.5.4 onda prijeđi na NO. Ne prije. Igraš kasno, a T-8 CA MM je i u primeu time mušićav.

Staro 03.03.2016., 12:00   #1889
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Citiraj:
Joj nemoj sad ko Lun, molim te.
Mislim da nije samo do mene, salve smijeha sinoć na TSu kad smo vidili da je u protivničkom timu Pensacola, sve govore o tom brodu.

Pensacola, NO i baltimore su najgori cruiseri u igri atm, ne zato šta su super loši, nego zato što njemački i japanski cruiseri to rade bolje. A Thor je u tim linija zapeo na T5 pa nije okusio normalan armor i concealment

Američke cruisere se isplati grindat zbog Des moinesa koji ima fenomenalan DPM, sve prije DMa treba zaboravit.
Staro 03.03.2016., 12:03   #1890
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Mislim da nije samo do mene, salve smijeha sinoć na TSu kad smo vidili da je u protivničkom timu Pensacola, sve govore o tom brodu.

Pensacola, NO i baltimore su najgori cruiseri u igri atm, ne zato šta su super loši, nego zato što njemački i japanski cruiseri to rade bolje. A Thor je u tim linija zapeo na T5 pa nije okusio normalan armor i concealment

Američke cruisere se isplati grindat zbog Des moinesa koji ima fenomenalan DPM, sve prije DMa treba zaboravit.
Pc je dobar brod kad se na njega naviknes, a radi veliki dmg.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno