|
![]() |
#1861 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Nisam kupio Bensona ali čujem ekipu koja ima oba. Vele tu su negdje iako čisto po speckama bi čak Pljeska bila u 70% stvari i bolja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1862 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Za Smokija: - Doduše malo teže izvedivo protiv 3-1-1 Ryujo, ali taj se loadout općenito smatra svetogrđem i obično to igra ekipa koja nije vješta ručnom bacanju. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1865 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Hvala ![]() ![]() Hatsuharu njihov je plovio ispred Konga kojeg sam isao torpat,i oba su popila po 1 torpedo,bilo je dovoljno za rijetki double ![]()
![]() |
#1867 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Zadnja partija sa Ryujom prije researchanja Hiryua. I to kakva partija. Ja i strike bogue protiv AS indya i Boguea. Indya sam snipeao na početku partije, a na kraju smo ostali živi ja i NY (koji je bio za*urac) protiv Boguea i furutake. Nisam imao više fightera i DBova, a u dvije grupe TBova mi je ostalo sve skupa 4 aviona. Vodili su na pointove i skrivali se po mapi. Na furutaku sam slučajno naletio u kutku mape kako vozi unazad, pa sam ga uspio pogoditi sa oba torpeda i onda sam spušio tu TB grupu od boguea. 30 sekundi prije kraja partije neđem boguea sa drugom TB grupom, taman kad su mu se fighteri vraćali i doslovce sekundu prije nego su mi dostigli TBove, uspijem dropat i skinit ga. Prve dvije partije sa Hiryuom su bili katastrofa. Prvo se nisam naviknuo da mi je na tipki "3" druga grupa fightera a ne TBovi. A obje partije su bile sa po dva carriera di su oni imali T8 AS shokakua ili Lexingtona. Uspio sam researchati i Admirala hippera. Brod ima katastrofalan rudder shift i fenomenalne topove. Uspio sam New orleanse citadelati na 14 km i bušiti amagia sa 9k AP salvama. U prvoj partiji, s obzirom da mi se kapetan retraina, odlučim ići u čoporu brodova, na kraju završim solo protiv yorcka i 2 fubukija. Yorcka i jednog fubukija sam propisno nabušio treći fubuki me je dvaput skinuo torpedima, jer jednostavno nisam mogao znat prati li me ili ne. Uspio sam solo capati B i C na Land of fire mapi za pobjedu te sam ubrao laganih 7k XPa. Hipper mi se čini odličan brod, tj. pensacola sa normalnim concealmentom ![]() Edit: Jučer me ponovno uspilo one shotat u Yorcku, ovaj put amagi sa nekih 18.5km-a na mapi trap, kod capa A. Mislio sam da sam siguran iza otoka, iako me spotao DD, očito sam se zajebao. Zadnje izmijenjeno od: Lun. 01.03.2016. u 09:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
Sremium
|
@Lun- Hipperu kad staviš rudder upgrejd je ok...s drugim hullom i retrainanim kapetanom to će bit to...večeras kupujem Amagija i trošim dublone za kapetana jer u t8 nema zajebancije...freexp odmah na hull c... Našo sam na netu kak riješit problem s ctrl (nije se pojavljivao kursor miša)...trebalo je izbrisat preferences fajl iz igre...i onda ponovo pokrenut igru..tad napravi novi i onda sve keyeve ponovo zadat..sad radi.. @Thor- manul fire je 5 red a ja na 4...dobar izbor mi se čini skill koji diže učinkivitost 16 teških AA topova na Amagiju, za 100%... Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 01.03.2016. u 09:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1869 | |
DBS
|
@ Lun: Oooo, pa to je i Kraken pao! ![]() Da, točno to je i mene zezalo sa Hiryuom. Taman se navikneš koja tipka ti je koja eskadrila i onda Hiryu 2-2-2 sve to promijeni. Pretpostavljam da si odmah otključao taj deck jer je stock isti kao Ryujo? Mene je super krenulo s Hiryuom od početka, ali to je bio stari patch tako da ne znam kako se sad ponaša u 0.5.3. Mislim da sam imao 5 pobjeda, 1 poraz i onda opet 4-5 pobjeda. Sjećaš se da sam rekao kao da ne mogu partiju s njim izgubiti? ![]() Sad ne znam koliko je nadogradnja nad Ryujom jer imaš iste TB-e a samo nove lovce i DB-e, pa nisam baš ziher da je toliki skok/napredak od Ryuja kao u 0.5.2... Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1870 | |
Premium
|
Citiraj:
Shokakuu sam strafeao dva put fightere, ubio sam 2, a brodovi rasturaju avione nižeg tiera. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1871 |
DBS
|
Možda si baš naletio na lika koji ima AA build, skupa sa svim skillovima i upgradeovima. Protiv toga ide teško. Sa Shokakuom lakše jer su mu avioni osjetno brži i imaju više HP-a. Kako sam još danas na bolovanju, odigrao 4 partije. Prvu sa Hatsuharuom, drugu sa New Oreleansom. To je stvarno uklet brod. 3 partije za redom sam top scorer na timu i izgubimo svaku. U zadnjoj 4 broda skinem. Ne može se protiv kriplijade na svom timu (tipa Colorado koji pobere torpeda od Aobe koja je rushala na njega). Izgubio sam nekoliko moždanih stanica gledajuć lika kako pogiba pred menom. Barem je Aobu uspio povuć sa sobom. Od te tri izgubljene htio bih izdvojiti 2. partiju gdje sam doslovno ownao prvo Mogami, a onda Atago u bliskoj borbi i rješio ih obojicu sa 2 salve, manevrirajući između njihovih salvi torpeda na manje od 3km: New Orleans REPLAY - Replay pokazuje glavne prednosti NO: okretnost i fenomenalan AP plus skoro neprobojan oklop kad si nosom okrenut prema drugom CA. - USN CA jako ovise o tome koje granate imaš u cijevi. Ako je meta nagnuta AP teško probija i bolje je ložit sa HE. Ako je bok okrenut, želiš imat AP čim prije u cijevima. Iz tog razloga, a vidim da ekipa i drugdje preporuča - koristiti Expert Loader. Sa novim buffom moguće je za 7 sekundi prebacit na drugi tip granate. - Jedva čekam taj radar, jer ću onda moć počistit smeće od DDa koje okupira CAP. Da sam to imao dobili bi barem 2/3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1872 | |
DBS
|
Novi post radi novog najavljenog premiuma (pretpostavljam), njemački CA: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1873 |
Sremium
|
Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 01.03.2016. u 15:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Dobio mail da su nove ARP misije aktualne. Bas da probam nakon par sedmica pauze.... Ako pogodim ocean, dobro sam pogodio. Jesu oni sta mjenjali il sam ja zaboravio igrat? Osim sta igra zapinje i freeza se, skinem ja clean klijent za testiranje ( i osvjezenje) i onda iznenadjenje.... usrana igra ima 240.000 fileova. 27gb za nesto brodova i empty mapa sa vecinom vode i 240.000 fileova. Nije ni cudo da je loading krepalina, nisu rusi culi za arhive izgleda. Svasta... Edit: I Haruna je u floti. Barem kao kapetan, za brod treba 2k hitsa, radim 80-100 po rundi, nije nesto tesko, a i ovo je islo lagano. Mislio sam da ce ic puno teze, svega 16 rundi je trebalo, a neke bas nisam imao srece pa me citadelalo u roku odma, il je bilo 5 T-X BBova sa druge strane, MM je retardiran gore nego ikad. Frame rate luduje, igra rubberbanda, overall 0.5.2.4 mi je radio puno bolje. Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 01.03.2016. u 22:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Sremium
|
Kaj imam od tog ARP sranja. Em je perverzija em nemreš prodat brod koji ne voziš. Imam oba u luci. Nego, jučer kasnije navečer mi se mm osmijehnuo kao nikad...i pljunuo u lice..svaka, ali svaka partija 2 tiera veći brodovi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1876 |
DBS
|
Za one kojima se ne da skinuti i pogledati replay, izrezao sam kratki dio borbe sa New Orleansom iz ranijeg posta (#1871): Da ne ispadnem iritantan kao Flamu sa svojim busanjem u prsa (pristojan izraz za glagol koji počinje sa slovom "k" i završava sa zamjenicom "se"), priznajem da sam imao dosta sreće u potapanju i Mogami i Ataga. Ali isto tako i dobar plan koji je upalio:
U obje situacije sam izbjegao torpeda za dlaku. Samo još jedan dokaz zašto uvijek izbjegavat torpeda skretanjem prema njima, nikako od! Video isto tako demonstrira puno bolji oklop koji NO ima naprema Pepsi kada se postavi "na nož" prema meti. Mogamijeve 155mm granate se samo odbijaju od mene (dvije salve kada sam bio pravilno pozicioniran). Treba napomenuti da kod Kagerovih (upgrade od Fubukijevih), i Shimakazinih torpeda nikakvo izbjegavanje ne pomaže. Niti sa Vigilanceom. Borbu ranije sam pobrao tri iako sam iste sekunde krenuo skretati prema njima... Protiv Shime pomaže jedino radar. ![]() Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 02.03.2016. u 10:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
DBS
|
U pravu si. NO je trenutno prema statistikama najlošiji performer T-8 CA. Zovu ga "one trick pony" jer nema torpeda i strašno ovisi o tipu granata koji u datom trenutku koristiš. Vidjet ćemo dal će radar to promijeniti. Prebacio sam kapetana s Pepsi koji je oko 20 soma kratak do 15. boda na NO da odmah uzmem CE s njime. To je must have kad uletiš u T-9/T-10 borbe. A i želim bit spreman za radar čim dođe. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1880 |
DBS
|
Odličan. ![]()
EDIT: Lagani buff njemačkom sonaru u 0.5.4: https://www.reddit.com/r/WorldOfWars...fed_patch_054/ Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 02.03.2016. u 15:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1881 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1882 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Premium
|
Za Thora i Smokija probajte ove savjete ako vam se igra prečesto ruši. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1886 | ||
DBS
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
U međuvremenu sam stavio zadnje drivere. Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 03.03.2016. u 08:36. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
Sremium
|
Kolko god volim Pepsi u svakoj partiji sam prvi spotan i svi rokaju po meni....mislim da ću ju prodat kad pređem na NO jer osim gore navedene činjenice ja ne stignem igrati sve te brodove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1888 |
DBS
|
Joj nemoj sad ko Lun, molim te. ![]() Moja preporuka: nemoj ić dalje dok ne stigne 0.5.4. New Orleans je jaaako spori grind i preporuka igrat ga samo u diviziji. Više ćeš uživat s Pepsi, to ti garantiram. Ako stigne ovaj radar i buff na hydro, i tek ako imaš kapetana s 15 bodova NO može postat super DD hunter. Ispod 10 km podere svakog DDa (jučer Shole sa 100% u jednoj salvi završio na 300HPa od New Orleansa u svom Fubukiju). 10 cijevi u 4 kupole sa njenom okretnosti je "D kombinacija" koja čini Pepsi onim što je. Kad i ovisno kakav bude 0.5.4 onda prijeđi na NO. Ne prije. Igraš kasno, a T-8 CA MM je i u primeu time mušićav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1889 |
Premium
|
Mislim da nije samo do mene, salve smijeha sinoć na TSu kad smo vidili da je u protivničkom timu Pensacola, sve govore o tom brodu. Pensacola, NO i baltimore su najgori cruiseri u igri atm, ne zato šta su super loši, nego zato što njemački i japanski cruiseri to rade bolje. A Thor je u tim linija zapeo na T5 pa nije okusio normalan armor i concealment ![]() Američke cruisere se isplati grindat zbog Des moinesa koji ima fenomenalan DPM, sve prije DMa treba zaboravit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1890 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |