Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.03.2012., 20:54   #1861
antebr
Premium
Moj komp

antebr's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Ovaj link sta sam da je za update, "puna verzija" ima 247MB.
Mislim da se može rootat sa superone click, tako kazu na htcmania.
KeiOffice radi li cloud+ ??
antebr je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2012., 21:35   #1862
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor antebr Pregled postova
stavio sam novi original huwijew rom i normalno sam ga rootao sa superoneclickom.. ima lipu tipkovnicu i brz je, prostora bude dostupno 138mb kad se stavi isprobam ga pa javim kakav je
goranszd je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.03.2012., 21:52   #1863
KeiOffice
JDM
Moj komp

KeiOffice's Avatar

Citiraj:
Cloud+ radi, ja sam napravio account jos prije, ulogirao se sa njim i radi sve, jedino ne radi ona njihova messaging aplikacija, HR nije podrzana jos za tu funkciju...

Meni je SuperOneClick blokirao kada sam pokusavao rootat mob s njime, no uspio sam ga rootat sa onim zipom koji se instalira preko recovery-a, a i brze je tako nego preko SuperOneClick-a , rootao sam sa istoga laptopa mob sa stock tele2 romom sa SuperOneClickom bez problema, tako da nemam pojma zasto mi je sad blokirao, pokusao sam 2-3 puta...
KeiOffice je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2012., 22:16   #1864
srkee
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
kakva je nova sms app, ima li razlike ili je neko samo ušminkavanje sitno
srkee je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2012., 22:18   #1865
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor KeiOffice Pregled postova
Cloud+ radi, ja sam napravio account jos prije, ulogirao se sa njim i radi sve, jedino ne radi ona njihova messaging aplikacija, HR nije podrzana jos za tu funkciju...

Meni je SuperOneClick blokirao kada sam pokusavao rootat mob s njime, no uspio sam ga rootat sa onim zipom koji se instalira preko recovery-a, a i brze je tako nego preko SuperOneClick-a , rootao sam sa istoga laptopa mob sa stock tele2 romom sa SuperOneClickom bez problema, tako da nemam pojma zasto mi je sad blokirao, pokusao sam 2-3 puta...
Mogu kakve slikice?
dulesbj je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2012., 22:22   #1866
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

Citiraj:

jesi li prije upisao u daileru onu sifru ima na prvoj stranici da ti otvori meni da ukljucis log on....
ovako koliko ja vidim nova je tipkovnica( lije bijela ima čćž itd, i koda je malo veca sto je bolje), ima taj cloud koji radi, u sms pozadina ima kao neke lijepe krugiće koji se jedva vide, fluidan je, 2.3.5 je verzija, radi navigacija, market sve za sad odlicno, kad dalje istrazim javim, za sad je na njemu nekih 20 aplikacija i dalje je fluidan...kamera je 5mp

Zadnje izmijenjeno od: goranszd. 04.03.2012. u 22:40.
Staro 04.03.2012., 23:20   #1867
mrleri
Registered User

Datum registracije: Mar 2012
ja sam skinuo novi update,stavio na sd karticu vol+vol- power i stalno mi javlja
firmware update step 1/2
update failed???

di je greška??
mrleri je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2012., 23:22   #1868
antebr
Premium
Moj komp

antebr's Avatar

Citiraj:

Evo rootao sam ga sa superoneclick, i instalira CWM 5.0.2.6.

PS
Proba sam Lucky AI 0.7, i stvarno Aroma installer je nešto!
Nešto kao UEFI nakon BIOS-a (takva razlika).
Tastirat ću ga par dana pa javim dojmove.
Staro 04.03.2012., 23:32   #1869
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor mrleri Pregled postova
ja sam skinuo novi update,stavio na sd karticu vol+vol- power i stalno mi javlja
firmware update step 1/2
update failed???

di je greška??
update.app mora bit u mapi dload, a mapa je u rootu kartice.

Meni prošao SuperOneClick ko iz p...e . Morat ću donirat neke pare tom čovjeku. Prvi dojam - ROM ima stvarno gro mjesta slobodno. Sad ću sa Root Uninstallerom poskidat ove aplikacije.
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2012., 23:33   #1870
T0mB1ll
420
Moj komp

T0mB1ll's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor mrleri Pregled postova
firmware update step 1/2
update failed???

di je greška??
dal odzipaš? stavi samo dload folder na karticu i mora radit
T0mB1ll je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.03.2012., 23:33   #1871
KeiOffice
JDM
Moj komp

KeiOffice's Avatar

Citiraj:
Autor dulesbj Pregled postova
Mogu kakve slikice?
Nazalost preko moba sam na netu, pa ne mogu sad staviti screenove, mozda moze netko drugi tko ga je isto stavio na mob?

Sto se tice sms aplikacije, razlike su malo kozmeticke prirode, i u meniju za postavke sms poruka ima par novih opcija kojih prije nije bilo, tipkovnica je nova, tj imate na izbor dvije tipkovnice kada se rom instalira, nova verzija standardne android tipk koja je po defaultu, i neka huawei-eva tipkovnica, ova zadnja mi se nije bas svidjela, iako ima vece tipke pa ce mozda nekome bolje odgovarati...

@ goranszd, e vidis u tome je zajeb xD zaboravio sam uci u taj meni prije pokusavanja rootanja sa SuperOneClick-om... da nisam pisao tutorial na HR za taj postupak rootanja nebi covjek nista reko

@ mrleri, vjerojatno imas negdje gresku u koracima, iz tog fajla kojeg skines, kada extractiras datoteke iz zipa, folder dload stavi direktno na sd karticu, tako da ti putanja bude npr:

F:\dload\update.app

ako ti ne bude htjelo opet, probaj formatirat sd karticu pa ponovit postupak...
KeiOffice je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2012., 23:46   #1872
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

@ goranszd, e vidis u tome je zajeb xD zaboravio sam uci u taj meni prije pokusavanja rootanja sa SuperOneClick-om... da nisam pisao tutorial na HR za taj postupak rootanja nebi covjek nista reko

ma desi se, i ja sam zaboravio jednom..poludio, tek se kasnije sjetio da treba bit log on hehe
Staro 05.03.2012., 00:20   #1873
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Evo rootao sam ga sa superoneclick, i instalira CWM 5.0.2.6.

PS
Proba sam Lucky AI 0.7, i stvarno Aroma installer je nešto!
Nešto kao UEFI nakon BIOS-a (takva razlika).
Tastirat ću ga par dana pa javim dojmove.
Može malo detalja oko Luccky 0.7 vidim da čovjek radi pravi posao oko toga pa dali se isplati stavljat umjesto cyanogen. I za sve koje zanima temmat3 je izbacio cyanogen temeljen na benruovom ali ima updejtane drivere za GPU. Kao što i vidim na 748mht imaju score 1989 što je jako jako visoko
http://www.htcmania.com/showthread.php?t=343775
sipe je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2012., 01:37   #1874
T0mB1ll
420
Moj komp

T0mB1ll's Avatar

i opet nije popravio zvuk
Staro 05.03.2012., 02:23   #1875
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Nevjerojatno da se nitko ne želi uhvatiti tog zvuka, a postoji masa CM7 based ROM-ova. Da ne pričam o ovim ICS poluprevarama... Onaj jedan dečko (tilal) sa xda-dev foruma je sam portao ICS na IDEOS-a. Ne rade neke stvari tipa tethering ali stvarno impresivno za onakav mobitel od kojega je Sonic puno bolji. IDEOS čak nema ni grafički čip.

Zadnje izmijenjeno od: tutix. 05.03.2012. u 02:30.
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2012., 12:36   #1876
mrleri
Registered User

Citiraj:
@ mrleri, vjerojatno imas negdje gresku u koracima, iz tog fajla kojeg skines, kada extractiras datoteke iz zipa, folder dload stavi direktno na sd karticu, tako da ti putanja bude npr:

ok sve napravljeno i sve radi zahvaljujem,samo dali sam na root sd kartice trebao prebaciti i osim foldera dload i onaj drugi "vendor"?
Pošto ste nevjerojatno ljubazni imam jedno pitanjce pošto će mulac koristiti ovaj mob.

Sa svim tim rotanjem i stavljanjem raznoraznih modova...što se dobiva,tj. dali će mulac moći igrati igrice u HD..(sad vrti pes 2012 bez problema ali one u HD neće) i dali je normalno da ne želi instalirati adobe flesh player 11 nego samo starije verzije......HVALA

i usput ako je netko iz Rijeke jer meni sve ovo predstavlja problem

Citiraj:
Otkljucavanje preko DC unlockera nije besplatno... kasnije dodjes do djela gdje ti trazi tvoje login podatke i moras imat njihove "kredite" koje mozes kupiti preko stranice na koju si ostavio link, ako nemas kredita ne mozes otkljucati mob... e sad iskreno nemam pojma koliko kostaju njihovi krediti, da li se moze kupiti samo 1 za jedno otkljucavanje ili moras odmah uzeti vise komada, i da li bi ta varijanta bila jeftinija od kupovine unlock code-a preko ebaya...

No ako imas volje probati, samo naprijed, i obavezno javi na forum kako i sta ako se odlucis na tu metodu
evo odlucio sam se na tu metodu i kupio kredite 1kredit-1 Euro a potrebno je 10 kredita

mobitel je otključan prema svim mrežama...potrebno je pomno pratiti uputstvo i nema nikakvih problema

Zadnje izmijenjeno od: nino. 05.03.2012. u 12:42.
mrleri je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2012., 12:43   #1877
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Ponovo upozoravam:

Nemojte postati zaredom, koristite opciju edit i multiquote!

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2012., 13:29   #1878
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Citiraj:
Nazalost preko moba sam na netu, pa ne mogu sad staviti screenove, mozda moze netko drugi tko ga je isto stavio na mob?

Sto se tice sms aplikacije, razlike su malo kozmeticke prirode, i u meniju za postavke sms poruka ima par novih opcija kojih prije nije bilo, tipkovnica je nova, tj imate na izbor dvije tipkovnice kada se rom instalira, nova verzija standardne android tipk koja je po defaultu, i neka huawei-eva tipkovnica, ova zadnja mi se nije bas svidjela, iako ima vece tipke pa ce mozda nekome bolje odgovarati...

Stavio ga,i opet nema faking notificatione,šta napraviti,da sam znao ne bi ga sigurno metao,bem ti oficijelni rom,koje sranje!!!
Staro 05.03.2012., 15:07   #1879
androidfan
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Ne sjecam se vise kako je izgledao stari launcher... meni se cini drugacija jedino ikonica za SMS... btw. s ovim romom tvornicki dolazi driver za 5mpix kameru
koji proporučaš, taj ili dobri stari kinez?

više mi je dosta otkrivanja bugova... trenutno na zadnjem a.war-u i frend me zove, a piše mi broj bez imena a u imeniku je... ja si mislim ko je sad...

ne trebaju mi tipke u notifikejšn baru... al bi htio naredit juice defender da se povremeno spaja i updejta imejlove i slično, ali nije mi još sto posto pouzdan...
androidfan je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2012., 15:07   #1880
T0mB1ll
420
Moj komp

T0mB1ll's Avatar

ja odmah dok stavim novi ROM provjerim dal ima notificatione..
odmah sam se razočaral.. al eto, dobro radi..
Staro 05.03.2012., 18:51   #1881
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Citiraj:
Autor T0mB1ll Pregled postova
Jel se mogu kako metnuti ti notificationi,rom je dobar,ali bez njih je jadan totalno.

Jel mi može tko odgovoriti na jednostavno pitanje,kako na htc maniji ima notificatione po slikama,i ovaj od onog klurosu moda,zadnjeg isto ima,a mi kad ga stavimo-NEMAMO,da li itko zna što o tome?

HVALA

Zadnje izmijenjeno od: dulesbj. 05.03.2012. u 22:21.
Staro 05.03.2012., 19:17   #1882
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

evo meni se iz čista mira pojavila opcija u postavke-aplikacije Željena lokacija instalacije, bila je samo jednom kad sam kupio mob, i onda je nestala i sad se sama od sebe pojavila.... ????.. inače novi original rom 2.3.5 i dalje radi savršeno
Staro 05.03.2012., 21:12   #1883
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Pojavili su se na htcmaniji pravi miui i cm9 romovi za u8650. Trenutno su u početnom razvoju (pol tog ne radi tj. niš ne radi ), ali pohvala za trud.
http://www.htcmania.com/showthread.php?t=344803
sipe je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2012., 22:42   #1884
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor goranszd Pregled postova
evo meni se iz čista mira pojavila opcija u postavke-aplikacije Željena lokacija instalacije, bila je samo jednom kad sam kupio mob, i onda je nestala i sad se sama od sebe pojavila.... ????.. inače novi original rom 2.3.5 i dalje radi savršeno

ovo sam i ja imao kad sam tek instalirao ROM, nakon par instalacija aplikacija nestalo i vise ga nema

Inace sam primjetio da sa svim custom romovima mi MAC adresa pocinje sa 00:0E:xx:xx:xx dok je na original romu 1C:1D:xx:xx:xx:xx. To mi predstavlja problem jer na routeru (sx763) imam i MAC filtering pa mi prilikom unosa adrese 1C:1D:xx:xx:xx javlja da je to rezervirana adresa bla bla bla i ne zeli mi dodati U8650 na popis dozvoljenih uređaja. Sa custom romom i drugom MAC adresom to radi bez frke...
alengrosevic je online   Reply With Quote
Staro 05.03.2012., 22:45   #1885
antebr
Premium
Moj komp

antebr's Avatar

Citiraj:
Autor sipe Pregled postova
Pojavili su se na htcmaniji pravi miui i cm9 romovi za u8650. Trenutno su u početnom razvoju (pol tog ne radi tj. niš ne radi ), ali pohvala za trud.
http://www.htcmania.com/showthread.php?t=344803
MIUI se čeka, ako on proradi to če bit ROM!!
Staro 05.03.2012., 22:52   #1886
srkee
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
MIUI ne boota, CM9 boota ali ne radi touchscreen najbolje...uglavnom, bit će ljepo ako se MIUI sredi...

ne očekujte čuda samo, mora bit malo i bugova
srkee je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2012., 23:47   #1887
dudum48
Registered User
Moj komp

dudum48's Avatar

Citiraj:
hmm... tamo na stranici pise da se radi o 2.3.3 verziji... skinuo sam je upravo pa cu probati bas da vidim sta ce pisati kada se instalira...

EDIT:

2.3.5 je, neznam zasto im na stranici pise da je 2.3.3 verzija... idem ga probat rootat sa superoneclickom da vidim da li ce ici...
Jel ti instalacija prošla ok? Meni neide. Zad i benru najnormalnije prođu..
dudum48 je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2012., 00:06   #1888
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Citiraj:
Autor T0mB1ll Pregled postova
Ima notificatione,igra je u onom vendoru-he,he
Staro 06.03.2012., 00:51   #1889
androidfan
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Autor dudum48 Pregled postova
Jel ti instalacija prošla ok? Meni neide. Zad i benru najnormalnije prođu..
samo iz zipa izbaciš dload folder u root kartice... baterija van-unutra i stisneš sve tri tipke... za par sekundi počinje update...
androidfan je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2012., 01:29   #1890
Fundowsky
Registered User

Fundowsky's Avatar

Pozdrav svima. Kao prvo, pohvale Andriji na njegovom ROM-u, mislim da sam dosad sve moguće isprobao od Kine do Cyanogena, trenutno na supersonicGenoV4.

Andrija, hoće li u budućnosti tvoj ROM prepoznavati ext i swap particije?

I imam mali problem ako netko zna odgovor. Radi se o bluetoothu; kad spojim na Jabrinu slušalicu, sve super radi, kad spojim na bluetooth koji imam u autu (tvornički - Mercedes) ne radi da se na glavu postavim, tj. zvuk čujem samo na mobitelu bez obzira koji ROM imam. Ima li tko kakvu ideju?
Fundowsky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno