|
![]() |
#1861 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Prva greška je što je igra besplatna pa svi igraju, da se trebalo dati 30€ jednokratno, puno manje djece bi bilo. Ja sam imao sad 10 luzova zaredom, neće pa neće ![]() ![]()
![]() |
#1862 |
kripl. ing.
Datum registracije: Oct 2005
|
Nije to ništa, ja sam sa 3.5-3.8k MMR solo pao na 2.2k i sad se vratio na 2.8... uglavnom, dobro da još nisam u Jankomiru ili negdje ![]() To je sve ovaj shit ranking, 50-50 su šanse za dobit partiju kako god igrao i kakav god tim imao. Tek iznad 4.5k mi se čini počnu prave partije, a do tamo doći iz ovih 'rovova' nema teoretske šanse. A sigurno neću koristiti smurf accounte i čuda. S druge strane kada se igra non-ranked, tu kako god da je meni bude totalna zafrkancija - znači rješenje ne igrati ranked, ali jbg kad ego proradi haha ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1863 |
kripl. ing.
|
![]() |
#1865 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Gledam malo ovu "kategorizaciju" partija. Uvijek sam u Very High Skill (imaju 2-3 izuzetka, High Skill zbog jednog malca koji povremeno igra sa nama). Uglavnom, protivnici sve neke napacene duse. Kontam da ljudi sanjaju dotu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
S obzirom da sam 12. lvl a igram cca 2 tjedna po par partija dnevno http://www.pohrani.com/?46/hJ/3UtQB21t/dota-2.jpg
![]() |
#1868 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ni taj rank nista ne znaci... Nekidan smo dobili medju protivnicima likove sa po 5500 -6000 poena pa smo ih sabili u zemlju. Jeste bilo napeto ali smo ih na kraju silovali. Opet, dodje ekipa sa po 3000-3500 protiv nas i sabiju nas da ne znamo sta nam se desilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1870 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Neznam od kojeg patcha, al recimo Slark nas redovito sabije kakav god lineup imali, il mi sabijemo ak neko naš picka.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1871 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Moj build za ez stomp sa Bristleom je treads->vang(ne nužno, može i hood nekad a može se i skroz preskočit)->s&y(core ako se igra kao DPSer)->BKB(ako ima previše stunova i silencea)->assault cuirass->HoT->Abyssal. Obično je gotovo već nakon S&Y. Obavezno stackat anciente i pofarmat ih negdje na 6.-7. levelu već. Ako želiš još lakšu pobjedu a igrate timski CM pošaljite da junglea od početka i maxa auru. Bristle onda s infinite manom stvarno nije lijep prizor ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1872 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1873 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#1878 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Imaš botove, trening pa igraš. Malo mi je to bzvz, treba misliti i na druge malo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ja u zadnje vrijeme susrecem " RTZ SF-ove " u gameovima, svi rade euls i blink, sve to 5 ako znas to iskoristiti za killove i opcenito kontrolu fightova ili escape, ali ljudi su tako losi da nemam komentara, vecinom se radi o RMM ( 4000-4500 bracket )
![]() |
#1880 |
kripl. ing.
|
![]() |
#1881 | |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Odustao sam od dotae. Dosadilo. Poprilicno. A igrati public je ravno samoubojstvu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Slazem se, jednostavno su ubili igru :/
![]() |
#1887 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma nije to do LoL-a, i dalje tvrdim da je Dota u tom segmentu daleko najbolja i tehnicki najzahtjevnija igra, vec jednostavno mi vise nije gust igrati otkad se ganjaju mmrovi, fale mi dobri inhouseovi, privatni lobbyi kvalitetni itd, a sad od nas 10-20 kaj smo ganjali lobbye 5ih ganja mmr, 10ak ih rade za boosting service itd, uglavnom raspala se ekipa, nije to cak ni do igre toliko. A solo ne igram ni Hearthstone, a kamoli neku teambased igru, vecinom je to sve radi ekipe ![]()
![]() |
#1888 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
LoL nisam nikad ni probao. Jednostavno nemam vremena da bih ucio novu igru tipa dotae. Nije u mene slucaj LoL-a, vec kao i kod roberta, ekipa se raspala. A cak i sa ekipom igranje je izgubilo gust osim ako nas nema 10 da igramo izmedju sebe. Nisam dugo igrao, nedavno skinuo igru, instalirao, odigrao 3-4 matcha i izbrisao. I sumnjam da cu ju ikad vise instalirati. Nikakvog gusta vise nemam u dota2. Dapace, da se vratim na jedinicu mislim da bi se i gust vratio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ali od tog nema zarade. Bilo pristojni igrači ili gamad, svi im oni rade zaradu, a na kraju krajeva to je jedino što im je bitno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|