|
![]() |
#1862 | |
@The Banan Man
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1863 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Pa nitko ti nije odgovorio kad se još uvijek nisi naučio služit forumom. Postavi topic u 'Probleme', jer ovo očito nema veze s ovim topicom, prije će biti da je napajanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Bok ljudstvo, kopam ali ne nalazim pa me uputite molim vas...! Jel istina to da na 32 Bit-nu 7-icu neide više od 4 GB ram-a ili postoji šansa da se stavi 8 giga..?! ASRock N68PV-GS Nvidia geforce 7050/nforce630a Unaprijed hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
Pozdrav! Zadnjih par dana, racunar zamrzne. Ali ne zamrze sav, nego radi i muzika i svi prozori koji su otvoreni, dok npr kad desnim klikom pritisnem na neku ikonu na desktop-u vec ne radi, nego se samo puni (neprestano okrece ono pored kursora) ili kada udjem u My Computer ne pojavljuje se sve, a nekad ne mogu uci ni u koji folder i pojavi se poruka " System call failed " Nadam se da mi neko moze pomoci. Unaprijed, hvala! EDIT: Uraden sistem, rijesen problem. Zadnje izmijenjeno od: mef.. 16.01.2013. u 16:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Bok svima. Search nije pronasao..ugl,ne radi mi dvd-drive tj ne pokazuje ga,a ni usb nece prikazati. Probao dodijeliti novi drive letter prema uputama s neta,nije pomoglo. Problemi su nastali pri zamjeni,tj nakon zamjene hardvera. Win 7 je u pitanju. Problem je definitivno softverski,tj u windowsima. Znaci nakon sto sam mijenjao hardver,winsi vise ne rade "kako treba" i polako otkazuju dio funkcija,jasno je zasto. Sad bih htio to privremeno rijesiti do nove instalacije,a i treba mi da mogu backup napraviti. Znaci nije problem sigurno kako je sto ustekano,nije u dvd-u problem,nije napakanje, nije ni neki novi uredaj spojen koji bi ometao. Zadnje izmijenjeno od: ROMO. 23.01.2013. u 14:38. Razlog: Novi info |
![]() |
![]() |
![]() |
#1868 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Jesi probao u device manageru osvježiti? Imaš li koji nepoznati uređaj tamo? Da nisi zaboravio priključiti napajanje? Dali si probao zamijeniti kabel/port?
![]() |
![]() |
#1869 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Imam problem sa windows live mail.sve je normalno radilo pa sigurno godinu dana i evo od jucer kad zelim otvorit program samo izbaci wlm has stopped working i to je to :S probao sam repair reinstall i jos neke fore sto sam nasao na google ali nista mi nije pomoglo neznam u cemu je problem moze li tko pomoci?lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#1870 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Kopiraj onaj tekst koji se nalazi u tom erroru.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1871 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
U dual bootu na laptopu imam XP i Win 7. Svaki dan sam koristio sedmicu, i danas palim laptop i on mi prode ono ''starting windows'' i crn ekran i mis u sredini. Mis mogu micat a ostalo se nista ne prikazuje. Upalio sam onaj system repair sto me pita prije ''staring windows screena'' to sam odvrtio, nasao je neku gresku u Root-u ako se ne varam. Ali opet ekran crn i samo strelica mis na njemu. I sad sam booto u XP i idem ocistit da vidim ima li kakvih virusa. Ima jos tko kakav prijedlog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1873 |
Dino Saur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() kako dobit ovak ikonu slusalica, moram nekako ubacit svoju ikonicu custom, trebam program neki ili mogu sam nekako? edit: nasao, samo convertirat u .ico sliku i to je to ![]()
![]() |
#1875 |
Registered User
|
Ovako, prilikom instalacije windows 7 sve se uradi normalno, ali kada se prvi put treba upaliti, zablokira prilikom ucitavanja HDD-a (mislim na ono mjesto gdje se pojavi i "press any key to boot....") Prije restarta mi se pojavi poruka: "Windows could not complete the installation." Unaprijed, hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1876 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
svaki dan mi izbacuje windows update za office i gluposti, i sve hideam dokle god kad kliknem check for updates nema ništa i idući dan opet ista priča sve se pojavljuje i sve opet moram ispočetka hideat prije se to nije dešavalo neznam do čeg bi moglo bit?
![]() |
#1877 |
Omicron Alpha resident
|
Jel koristiš neki cleaner tipa CCleaner ili TuneUp? Zna se dogoditi da pobrišu neki .ini ili .cfg file koji pamti postavke i označene updateove pa njegovim brisanjem vraća se na defaultne postavke.
![]() |
#1879 | |
Registered User
|
Citiraj:
Da li neko zna u cemu je problem? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1880 |
Registered User
|
zaboravljena lozinka na win7
Stavio sam novu lozinku na korisnični račun u winows7 i zaboravio je. Postoji li neki način za otključavanjs računa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1881 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Hiren's Boot. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1882 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Ovako, u zadnje vrijeme mi se događa slijedeća...sve šta skinem sa neta mi ne valja, instalacije programa ne rade, rar-ovi su koruptirani, slike skinute isto. Uglavnom sve šta skinem ne radi. Kada pobrišem temp/cache fileove sa CC klinerom onda je ok dan-dva. Nakon toga opet isto i opet trebam brisati temp fileove. Probao reinstalirati na čisto, nemam niti jedan program osim firefoxa, officea i foobara i opet nakon par dana krene isto. Ima neko kakvu ideju zašto se to događa...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Zna netko kako ubrzati Windows Updatea nakon čiste instalacije Windows 7 SP1? Znači radim dosta tih instalacija i svaki puta moram resetirat računalo po 4-5 puta da bi na kraju on završio svoju priču, prilično zamorno jer sat i pol-dva ode na to, praktički ništa ne radim a prisiljen sam bit uz taj komp. Gledao sam u svoj SoftwareDistribution folder ali je nekako malen, samo 182 MB pa pretpostavljam da tako ne bi išlo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Napraviš instalaciju Windowsa, povučeš sve updates. Nakon toga napraviš sysprep i onda capture toga. Time dobiješ neki master image koji ima dosta toga u sebi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1885 |
Registered User
|
Da li win 7 ultimate moze na slijedecu konfu: amd x2 2,2 ghz integrisana graficka 256 mb ram 2 gb hdd 60gb interesuje me posebno zbog integrisane? Probao sam instalirati win 7 i sve normalno odradi i kada se treba prvi put upaliti dodje do onog dijela gdje pri boot-u pise "press any key..." i tu stane i nema dalje. Windows XP radi bez probelma Unaprijed, hvala! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1886 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Na staro računalo soc. 478 sam instalirao W7 i priličnu količinu pratećih programa. Računalo je nedugo nakon instalacije otkazalo poslušnost zbog problema s biosom,pa sam nabavio novo soc. 1155. Zanima me sljedeće: je li moguće napraviti win backup ili s nekim drugim alatom image cijele instalacije sa starog diska, a onda je ubaciti na novi disk u novom računalu. U stvari, glavno pitanje je hoće li se W7 uopće dignuti ako u novo računalo s već postojećim novim diskom, ugradim stari disk s OS.
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 12.03.2013. u 08:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Pokusao sam svasta ali ovaj problem ne znam rijesiti. Na tastovom laptopu (hp pavillion dv6000-win7-32bit)kaze,nicim izazvano se poceo pojavljivati famozni: Windows explorer has stopped working. Check online..... Restart the program Problem event name: APPCRASH Application name: explorer.exe Application version: 6.1.7601.17567 application timestamp: 4d6727a7 fault module name: stackhash_a27d ili u nekim slucajevima ntdll.dll fault module version: 6.1.7601.17725 fault module timestamp: 4ec49b60 exception code: c0000374 exception offset: 000c380b os version: 6.1.7601.2.1.0.256.48 locale id: 1050 Znaci taj prozor mi ne dozvoljava ama bas nista osim uci u task manager, isto tako je i u safe modu. Ne pomaze niti zadnja znana dobra konfiguracija na f8 opcijama.Ne mogu doci do system restore-a. Ako tko zna kako rijesiti taj roblem,javite se. hvala edit: uspio sam doci do restore pointa ali ne pronalazi nitijedan iako ih je bilo nekoliko kada sam gledao prije tjedan dana Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 13.03.2013. u 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1888 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1889 |
Omicron Alpha resident
|
@panoramix - trebalo bi raditi, Windowsi će samo instalirai nove drivere, bar u 99% slučajeva. Ako i bude problema procedura je dosta jednostavna - Safe Mode, prikaz hidden drivera i preko Device Managera brisati redudantne drivere. @VulcanRaven - probaj preko Task Managera pokrenuti cmd.exe i onda sfc /scannow
![]() |
#1890 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Probao sam sfc i nije nasao nikakve probleme. Sada cu srusiti windowse i napraviti svjezu instalaciju... barem ce lap biti brzi.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|