|
![]() |
#1861 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
za te pare/namjenu i predobro... ali nećemo ponovo u to. daleko sam ja od toga da znam što je dobar zvuk, ali imaš onaj neki profil zvuka koji ti paše + generalno spada u razumne granice vjerne reprodukcije i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1862 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa to sam ja i mislio, u okviru ovog foruma da znas sta je dobar zvuk, znaci da tebi odgovara i da je u nekim razumnim granicama vjerne reprodukcije.. A kod ove dvojice je problem sto njima odgovara, ali je to jako daleko od krajnjih granica vjerne reprodukcije ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1864 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
**************************** Zadnje izmijenjeno od: tor. 12.12.2008. u 09:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ajmo ovako. Ako ne znate raspravljati bez uvreda i spuštanja, zaključam odmah ovo, pobanam pola foruma i mir. Meni najjednostavnije riješenje. Ili se skockajte i izljubite, ili ću morati primjeniti represivni aparat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Bowers & Wilkins 685...cini mi se kao jako dobar izbor, pogotovo sad kad je pala cjena na 3400 kn par.. na to bi spoio neko NAD pojacalo sto kazete..kakvi su zvucnici..jeli itko slusao elektroniku na njima? idem danas u zagrem ali sumjam da cu stic do Sonus Arta da ih poslusam |
![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Po meni ti NAD i B&W nisu neki match... Poslušaj pa vidi
![]() |
#1868 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1869 | |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Gušt mi ih je slušat kad o nečem raspravljaju(onda ja učim ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1870 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
ja ti imam te zvucnike i u kombinaciji sa marantzom pm7200 i audioqest kabelima daju dosta topal zvuk sa dosta istancanim visokim tonovima..svakako prepuroka za ljubitelje klasike.. EDIT:e da..logitech nemozete usporedivat sa nekim boljim HI-Fi sustavom...u sobi imam z 5400 spojen na audigy 4 i zvuk NIJE ni blizu HI-FIu..ne vjerujem da je z5500 puno bolji od z5400..mozda imaju vise basa i to je to... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Početnik. 22.12.2008. u 21:02. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1871 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Trebam preporuku kabela kojim bih spojio zvučnu karticu sa pojačalom, trenutno je spojeno nekim najjeftinijim kabelom za 10 kn. Zvučnici su JM Lab Focal Chorus 710, pojačalo Harman Kardon KH 610, spojeno Laurin kabelima.
![]() |
#1873 |
s ponistre se vidi Šolta
Datum registracije: Nov 2008
|
Znaci ovako molija bi preporuku za micro liniju od oko 1000 kn.... ja sam gleda ovako nesto *Micro linija Philips MCD177,radio 2x20W,DVD-Video , Picture CD , Video CD/SVCD , DivX , DVD+R/+RW u vemila 999 kn. i ovu : *Micro linija Philips MCD297,radio/CD/DVD/cass, MP3, WMA, 2x15W, budilica, sleep timer, trable/bass za nekih 1029 kn. preporucite mi nesto drugo u ovom rangu cijene i bilo bi lipo da reproducira sa [COLOR=#018D25 ! important]DVD[/COLOR]-a i USB-a....
![]() |
![]() |
#1874 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Veki-os i -POP- - zašto moram sam sebe citirati? Ono, ako ne želite normalno raspravljati - ima i tome lijeka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
s ponistre se vidi Šolta
Datum registracije: Nov 2008
|
ljudi moji evo san kupija *Micro linija Philips MCD177,radio 2x20W,DVD-Video , Picture CD , Video CD/SVCD , DivX , DVD+R/+RW platija san je 1149 kn u technomax-a u splitu. s obziron da je za poklon moci cu Vam tek kroz par dana napisat dojmove!
![]() |
![]() |
#1876 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
link: http://www.komteh.hr/audio.php?op=prod&pid=257&l=1
![]() |
![]() |
#1877 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
možeš si investirat jedino u neke stalke za zvučnike, sigurno će ti popraviti zvuk. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 | |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
to što mu preporučaš je zvučnički kabel, a on treba nešto tipa interconect samo ne 2x rca -> 2x rca nego 3,5mm jack -> 2x rca nego, kada smo već kod interconecata, jer znate možda gdje bi mogao nabaviti jedan ali 2x mono 6,3 -> 2x rca... jer bi mi izvor zvuka najvjerojatnije bio neka zvučna iz e-mu serije...
![]() |
![]() |
#1879 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() here it is : http://www.komteh.hr/audio.php?op=prod&pid=476&l=1 ako nemas bas para onda bandridge uzmi
![]() |
![]() |
#1881 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Pare nisu problem, ako su u razumnim granicama i u skladu s ostatkom sistema. Ovaj za 150 kn si mogu priuštiti, a može i skuplji ako ima potrebe. Zanima me nešto - utjeće li taj kabel kojeg trebam jednako na zvuk kao i zvučnički kablovi?
![]() |
#1885 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Frend si je upravo završio preuređenje stana pa treba savjet za hi-fi sustav. Čovjek radi doma (lektor je) i stalno mu je linija (tehnics mini linija) upaljena. Ima impresivnu kolekciju cd-ova (mjesečno ih kupuje desetak) i htio bi malo poboljšat sound. Ne kuži se u tehniku nimalo. Al htio bi dva floorstandera do cca 3000kn, te savjet za neki dvokanalni receiver i cd ili dvd player. Čovjek malo nimalo gleda filmove pa mu ne treba 5.1 sustav, bitno mu je da ima integriran tuner. Za receiver i cd ili dvd player je spreman izdvojit 3000, maximalno 4000. On sam je malo gledo vemilovu stranicu pa je zamijetio ove zvučnike i pita jel to čemu. MISSION MV-8 MISSION M34i Wharfedale Diamond 9.4 Tnx
![]() |
#1886 | |
Guest
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
za 2ipo iljade kuna..... teško da će nać bolje nove florstendere....... mišine sam isto sluša samo m33i...... i nisu mi baš legli....dosta generički zvuče...umjetno..... po meni mu je bolje kupit odvojeno pojačalo+tuner nego resiver...... sad ovisi i kakav zvuk voli......... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Pozdrav. Trebao bih preporuku nekakvih entry bookshelfa. do nekih 700kn max. Ovo mi je zapelo za ako, no svakako ako imate nesto bolje, slobodno se izjasnite. http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=4100165 http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=4100021 http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=4100063 Za pocetak ce biti spojeni na Technics SU-810 pojačalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1888 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
6000kn ako sam dobro shvatio ? 3 za zvucnike i isto tolko za amp ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1889 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Yep. 6000 al nategnuo bi do 7000 ak bi ga se baš uvjeri. On je audiofil al ne u tehnološkom smislu. Ja vjerujem da će mu bilo koji od gore navedenih floorstandera zvučat drastično bolje od trenutnog technicsa, al ajd, da mu preporučimo najbolje za te novce. Skloniji je cd nego dvd playeru. Svi cd-i doma su originali, nema empetrice. Isto tako bi radije stereo receiver nego posebno pojačalo i posebno tuner. Da se ne zajebava s više daljinskih upravljača. Al opet, ne nužno.
![]() |
#1890 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Ako je limit od 700Kn max max koji bi dao uopće ikada onda Mission MV uzmi. |
|
![]() |
![]() |
|
|