|
|||||||||||
|
|
#18751 |
|
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
|
|
|
|
|
|
#18752 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
1997-HA... ne znam kako se zovu, ali pretpostavljam ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#18753 |
|
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Dečko dobio GT-R dok je još imao 17! (1997 = godina rođenja) Evo malo da dušebrižnici mogu pljuvat, sigurno im je dosadno: https://youtu.be/vvWQySp9Pn8
|
|
|
#18756 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Strašno mi idu na živce ovi dežurni raceri u realno slabim drek autima... Obično su oni koji rade sranja baš u tim Seatima i starim VW. A kasnije bi se hvalio da je pobjego EVOu. A sad, pitanje je dal riskirat ovako bezveze sa tim idiotima, al u to necu ulazit. Danas me je skoro pri brzini u izigravanju frajera puknuo neki idiot dok se prikljucivao sa Heinzelove na Vukovarsku desno u smjeru zapada. Gledam ga krajickom oka kako turira svoju 20 godina staru makinu Jettu/Passat stavec i kako me promasuje za par centimetara. I nastavi dalje s takvom voznjom. |
|
|
|
|
|
|
#18757 | |
|
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
pravila su na autocesti da se vozi desnom stranom a lijeva je za preticanje...problem je kaj se njih vise od pola nasere u lijevu i onda se voze 100-130 i nezna ili se nece maknut,onda frajeru vozi barem 160 ako se vec vozis u lijevoj non stop...uvijek ima brzih idiota ili normalnih normalno da netko sa dobrim autom na dobroj cesti ce se htjet vozit preko 130 a onda mu se naseru ovi sa krsinama u lijevu traku... |
|
|
|
|
|
|
#18758 | |
|
Lynnfield
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#18759 | ||
|
PC Ekspert
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
|
|
|
|
|
#18760 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
... brkaš pravila (zakonske odredbe) i vozačku kulturu ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#18761 | |
|
Lynnfield
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#18762 | |
|
Lynnfield
|
Citiraj:
![]() ja još gledam odkud mu znate ime a ima tablicu sa imenom to slovenac ili,slovenska autocesta? |
|
|
|
|
|
|
#18763 | |
|
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#18764 | |
|
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#18765 |
|
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Iskreno nisam nikad uletio ispred nekog i kočio, ali sam znao prikočit ovima što se lijepe na guzicu. To me nekako posebno nervira. ![]() |
|
|
|
|
|
#18766 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ne odobravam bilo kakve akcije i reakcije na debile u prometu. Neću se praviti dušebrižnik, no u toj situaciji se zove 112, objasni situacija i alarmira presretače koji ulove majmuna. Ovakve "čiji je veći" neću komentirati.
|
|
|
#18767 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Dok dođe policija, ovog nema više. I ja sam alergičan na takve idiote na isti način. Btw ja ne vidim kršenje zakona na videu, nema nikakvih podataka o brzini kretanja, jedino ak netko želi izračunati temeljem brzine isprekidanih crta hahahaha |
|
|
|
|
|
#18769 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
|
|
#18770 | ||
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
Na autocesti vozač smije mijenjati prometnu traku zbog bržeg kretanja samo prelaženjem vozilom u lijevu prometnu traku." Po citiranom članku je u prekršaju, odnosno za zaobilaženje sporijeg vozila je koristila desnu prometnu traku... glupa odredba do bola jer po toj logici ako stalno vozim 120 km/h po desnoj traci (ako imam mogućnosti naravno) i sustignem vozilo koje vozi 100 km/h u lijevoj i slučajno ispred sebe imam kamion koji vozi 90 km/h, po zakonu bi trebao usporiti, uključiti se iza ovoga koji vozi cijelo vrijeme 100 km/h i nakon što prođemo kamion više ga ne smijem preteći po desnoj traci svojom dotadašnjom brzimom od 120 km/h. |
||
|
|
|
|
|
#18772 |
|
Lynnfield
|
a dobro ovo je isto i klasično nadjebavanje i prekršaja koliko hoćeš,najprije se baja fino uvali ispred eveka(prekršaj) valjda da se može hvalit ili neznam šta,tko zna...možda nije bilo odmah ni namjerno,onda evek želi vratit,pa konstanto ubrzavanje,usporavanje,premali razmaci,na kraju pretjecanje preko desne strane,prekršaja koliko hoćeš...ovaj onda namjerno još skreće i vraća... a zna se da je maksimalna brzina na autocesti 130km/h...neznam jel di ima više označeno znakom ali ne vjerujem... |
|
|
|
|
|
#18773 |
|
PC Ekspert
|
Sretno onome koji se pouzda u 112... Da ne kažem kad sam jednom zvao zbog vozača koji je bio mrtav pijan a dragi operater na 112 (ustvari korak dalje, već su me spojili na policiju) mi kaže "da li vas je udario? a nije? pa onda mi tu ne možemo ništa. vi bi što? (tražio puno ime i prezime osobe koja se javila od strane policije) i tututututu kao pukla linija... A da ne kažem kada sam vidio presretača koji uopće nije reagirao na frajera koji se zbog tipkanja skoro zabio u autobus, na A3, a bio od presretača udaljen dve dužine auta... Pa kad se sjetim kretena koji je išao pretjecat na pješačkom i skoro pogazio dječaka, a policijski auto koji je bio ravno iza njega nije ni trepnuo... Vidim javili se i lokalni dušebriznici. Sve bezgrešnik do bezgrešnika, siguran sam. |
|
|
|
|
|
#18774 | |
|
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
Šta ima veze ako ti se neki idiot ubacio ispred tebe ili šta već? Ignoriraj ga, uspori i nek se on udalji od tebe i svatko svojim putem. Nisi ti taj koji će ga učiti pameti i to još na cesti prepunoj prometa, a vidim da ti to nije palo na pamet, da su na cesti i drugi ljudi koje ne zanimaju vaši street rejsevi. Za takve stvari postoji grobnik. Da, eto, dušebrižnik sam, a ti divljaš u prometu i nadam se da će tom tipu, a i tebi policija stati na kraj. |
|
|
|
|
|
|
#18775 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#18776 | |
|
PC Ekspert
|
Citiraj:
Ovo za street rejs neću ni komentirat, to je na razini onih baba kaj zovu radio Sljeme...
|
|
|
|
#18777 |
|
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Gle, jednostavno je, svoje probleme s nekim na cesti ne možeš rješavati među ostalim sudionicima u prometu jer će netko nastradat radi vaših gluposti. Ako ti je ego toliko povrijeđen da ne možeš prijeći preko nekih stvari onda fino prati tog tipa do izlaza sa ceste, blicaj mu pa stanite negdje sa strane i to riješite. Ovo nadmudrivanje na videu je na razini 15-godišnjaka. |
|
|
|
|
|
#18778 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Panasonic, pokrij se ušima. Ovo sa Seatom nije milo za drago, nego kultura. Vjerojatno idiot više neće to raditi. Prošle godine nam se nakenjao neki talijan u lijevoj traci na Ipsilonu, a sa desne strane isto neki turist. I voze 110 i jedan i drugi, talijan ga ne može prestići, i tako ide. Na kraju (bili smo u autu 2.0 i 250 ks) mu je došao na par metara i trubio 10sec prije nego se maknuo. Ako nešto mrzim, to je kada te na autocesti ide netko zaobilaziti sa brzinom 5 km/h većom od tvoje, i onda se ubaci 10m ispred tebe i misli tako voziti. |
|
|
|
|
|
#18780 |
|
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
sretao sam ja tog evača često na cesti i uvijek se začudim kako se vozač(i) može kontrolirati. Često u jutarnjim terminima na ksaverskoj i koji puta oko zapadnog kolodvora... Predivan auto a sranja radimo svi i svuda, glupo je suditi a ne biti suđen. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|