|
![]() |
#18661 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Gladan sam ko pes pa sam si napravil laganu Žderonjsku večericu ![]() Malo špeka, malo stare šunke i dvije vrste dimnjenog sira. Fefač, masline, pol paprike i raženi ![]()
![]() |
#18662 |
Guest
|
Danas bio u http://www.restaurantbalon.com Čopio Pureći odrezak punjen vrganjima, domaćom slaninom i mozzarellom Mnogo dobro, iako povrće uz to nije bilo neko. Tikvice i ostatak su onak debelo spekli, meni puno draže kada je tanje narezano, ali mesina je bilo super! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18663 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18665 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18668 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Već treći dan za redom pokušavam pojesti burek s mesom. 1. dan naručim burek meso, dobijemo burek sir 2. dan nema bureka 3. dan nema bureka ASAP trebam burek ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18669 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
hmmm, i ja razmisljam o nekoj piti. Burek mi se definitivno ne jede. Jucer sam u Jablanici maznuo sirnicu ispod peke. Ufff, kako je dobra bila! Samo je trecinu stepenice ispod one sto je punica napravi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18670 |
Super Moderators
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18671 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#18673 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Idem kod stare na ručak, malo i provozati novog Focusa ![]() Brijem da će biti mesa za vojsku nahraniti ![]() Nego, baš sam i ja se planirao pojaviti na Žderonjama, tih dana sam planirao do Zg-a pošto imam nekog posla tam, pa možda navratiti ![]() ![]()
![]() |
#18674 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ak radis u policiji u brodu reci pa cemo vezu povuc....ak ne....snadi se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18675 |
Super Moderators
|
Ubio se bolognesea, pužića i kiselih krastavaca ![]() Popis za Žderonje, 29.01.2010 Tor Jeltz Račina Maher Hammdija Masni vgaMADAFAKAkiller SU Buljo aka gladni Wolverine Daddy Router horza Razer McG Cugica: Mad_Dju Sisa
![]() |
#18676 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() ![]() Blizu, - u bolnici ![]() Zayebano je to kad sam na godišnjem i ima me u cijeloj Hrvatskoj pa me pozovu nazad na par dana pa opet vrate na godišnji, manjka nas je na poslu pa teško planirati :/ Vratio se od stare sa ručka, carsko meso u rerni sa lukom krumpirom i koječim, desert pita od jabuka, pravo dobro ![]() Budem pitao kolegu za zamjenu smjena, koja i nije toliki problem za srediti, jer će sigurno pristati, no problem je to odraditi ![]() Možda navratim ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 21.01.2010. u 16:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18681 |
Super Moderators
|
Sažalila se ženica nad bolesnikom pa dovlekla komadić od 2kg bifteka da razveseli starog Žderu ![]() Popis za Žderonje, 29.01.2010 Tor Jeltz Račina Maher Hammdija Masni vgaMADAFAKAkiller SU Buljo aka gladni Wolverine Daddy Router horza Razer McG Cugica: Mad_Dju Sisa
![]() |
#18682 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
matori će si malo priuštiti fine klopice ![]() old buco, probaj ovo ak imaš volje - http://www.coolinarika.com/recept/bi...sabonski-nacin izbaci pirjanje na vodi, nego normalno popeci par minuta sa svake strane (kolko voliš krvavo), zvadi van na pleh i slobodno deni žličicu maslaca na svaki da se otopi po njima, u masnoću dodaj deci belog vina dok ne ispari alkohol i dalje po receptu. mahune izbaci ako hoćeš i skuvaj njoke koje preliješ sa tim ludim umakom. znači zaboravi recept maltene skroz. pusa i javi jel ti oke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18683 |
Super Moderators
|
Koji amateri-šalatu od mahuna radim isključivo sa malo maslinovog, češnjakom i kiselim vrhnjem ![]()
![]() |
#18684 |
Pod naletima kopita zla
|
Naručio sam si iz catteringa "Kaj" kotlet na samoborski način. Cijena 27kn. Dva komada mesa, podosta krumpača i 1/4 kruha. Bili su tu u Slovenskoj di radim za 15min što je jako brzo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18688 |
Pod naletima kopita zla
|
Sisa baš mi je drago kaj bum te videl nakon pol godine. Došel je i taj dan da si ti pobegel sa lanca. ![]() Dobio sam info da tam iza one birtije "Roko" ili kak se već zove tam na savi postoji neki dobar restoran. Ima ko kakav info? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18689 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Danas sam se ubio... 500 grama New York Strip Steaka... http://imgur.com/ECT3D.jpg http://i.imgur.com/M1R7l.jpg Nevjerojatno veliko i fino. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18690 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|