|
![]() |
#18631 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Namjeravam uzet još jedan set kotača za cestu , al to mi je za jarun i kod Deda kad idem. I nažalost dobivam plaču tj. penziju zato kaj mi je mama umrla , pa sad dok imam love kupujem pa da imam zalihu djelova za crne dane. I da , zaboravio sam napisat da guma jedva stane pod vilju ![]()
![]() |
#18632 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Jel ide iko sutra? Svi se smrzli ![]() Ja na žalost ne mogu ali bih mogao prekosutra kad najavljuju padaline |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18633 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#18634 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Posto su svi vrli vozaci otkazali danasnju voznju iz kojekakavih razloga, ja cu startati kao sto sam prvotno i naumio - kasnije, tunel 12h. Paaa, ako se nekome vozi, stigne se predomisliti. Ovi nasi prognosticari mijenjaju dugorocnu prognozu iz sata u sat - opet je ledeno doba, i 5 dana snijega uz jak vjetar...hocu samo reci da ce na Sljemenu za vikend biti najhladnije ikad i bez obzira na padaline ne vjerujem da ce se netko odvaziti na voznju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18636 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
daj Cuks prije nego sta ides u snijeznu mecavu i na - 20 sve kaj imas prepisi na mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18639 |
Premium
|
Decki ne kuze da ne samo sto ce biti ekstremno hladno, vec ce na tu hladnocu derati jak vjetar. Osjet hladnoce ce biti kao da je ispod -20°C najmanje, hidraulika nebu radila onak kak ste navikli, a i tijelo nece slusati, pogotovo prstici. Na takvoj hladnoci i vjetru se tak smrznete, da npr. ne mozete govoriti jer su misici lica skroz ukoceni ![]() Nego, malo sam se poigrao s montazom kamere, ide novi kut snimanja i filmiciram cijelu rutu 2 grebena s alternativnim ulaskom na Leustek. Pogled je odlican - vidi se rad vilje i sve ispred vozaca, tak da bi ova snimka trebala docarati Strmopec onako kako i treba. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18640 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18642 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Nisi našo kraću?
![]() |
![]() |
#18645 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Jbg, sve se mora probat u zivotu ![]() Nego, daj nemoj nista izrezivat iz filmica nego bas pukni na upload cijeli snimak tako da vidim gdje je ta Strmopec i kako to izgleda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18646 |
Premium
|
Kak da ne, svi jedva cekaju da odgledaju sat vremena voznje u komadu ![]() Strmopec ti je vrh tocno iznad onog izvora vode (gdje voda curi iz drveta) na donjem dijelu Bikceviceve. Imas fino markaciju za gore, ali tim putom se mi spustamo dolje, a penjemo se laksim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18647 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ne treba se riskirat nepotrebno. Zapravo to nije ni rizik, to je koeficijent 1.05 da ćeš osjetiti loše posljedice te avanture. Em što će bit prehladno za ekstremitete, em što je zemlja smrznuta, em udisanje ledenog zraka na usta, pa znoj, pa propuhivanje vjetra, pa ulazak u Lugarnicu što je šok na tijelo uć s -15 na +25, pa onda kontra. Rađe odi pješke ako već ideš. Pogotovo jer ako ideš, ideš sam, što je dodatan rizik. Budi lud, ali ne budi glup.
![]() |
#18648 | |
|
Citiraj:
Pa kuda onda ides gore, s koje strane? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18649 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() Ocu da to na nesto lici ak cu je kasnije prodavat ![]() Sith lord ima istu takvu skracenu na 300mm sta bi mi bilo idealno al kada mi se lik ne javlja. Budem ga probao jos danas zvat. Ma mislim da cu otic na jedno Sljeme sa normalnom duzinom da vidim dal se mogu kak priviknut na 6cm duzu stangu, al zadnji put mi nije bas bilo ugodno. Tu je oglas pa ga probaj zvat i vidjet dal ti ju oce prodat. ak ti ju oce prodat ti ju uzmi pa se mi onda zamijenimo ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18652 |
Registered User
|
Hmmm, na On-One sajtu ponuda za XT wheelset za 200funti s dostavom za Hrvatsku... Ovih dana sam sav u nekom transu potrage za kvalitetnim a povoljnim kotačima. Jedini zaključak je da moraš bit munjen da se ravnaš prema hrvatskim maloprodajnim cijenama. A o cijenama rabljenih kotača preko DB-a i oglasnika da ne pričam, ekipa cijeni svoja groblja ko suho zlato.
![]() |
#18654 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Svima onima koji bi išli ovaj vikend na Sljeme moram reć da nisu normalni, ako se prognoze obistine. Bio sam sad vani, puše i hladno je u pm, mogu si zamislit kak bude bilo ako bude -10 ili -20 Sile vezano za oglase Neki stvarno prenapuhuju cijenu al najbolje mi je kad ja nekaj prodajem, stavim realnu cijenu i ekipa me traži popust uz objašnjenje - recesija je Helouuuu pa ne živim ja u Švicarskoj i meni je recesija |
![]() |
![]() |
![]() |
#18655 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
@Sile evo UST kotaca, i jos dobijes i konventere za nabe a cijena sa dostavom 180 funti. inace ti kotaci dolaze na nekim Specialized bajkovima Review kotaca na MTBRu. Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 01.02.2012. u 12:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18656 |
Registered User
|
240€ je taj link. A ionako tražim samo prednji kotač. I nisu UST nego su TL ready. Roval je za Specialized što i Bontrager za Trek. Ne želim ponovo te neke specifične patterne obruča i žbica pa da ovisim o dobavljivosti rez. dijelova ko s Fulcrumom, to me odbija i od ovih XT kotača, CL nije bed jer em imaju adapteri em mogu čak i povoljno dobit diskove. Ali sjeli bi inače fino ti kotači. Razmišljam o slaganju od 0, moram samo napravit računicu za neke best-buy komponente.
![]() |
#18657 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Pa ak bi isao od 0, ja bi na tvom mjestu onda skupljao pare za Hope nabe ![]() Cak i ne mozda ZTR flow obruce, nego ekipa po MTBRu preporucuje WTB frequency i23 obruce za koje kazu da su laksi i od ZTR Flowa, a cvrsci i jeftiniji ![]() Sam kaj ih kod nas nema sigurno za nabavit, MSRP im je 75$ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18658 |
Registered User
|
E vidiš, u tome je caka. Hope prednja naba je 550kn. Taj obruč šta si ti rekao je sigurno dobar, ali je 450kn, ko i neki Mavic u rangu. Znači to je 1000kn bez žbica, nipli i slaganja. 32 kvalitetne žbice nek su 150kn, slaganje 100kn, ideš. Nemrem se logirati na Superstar Components da vidim što se tamo nudi. Konvertibilna naba bi bila fenomenalna opcija. - Puko sam ko kokica. Treba mi reality check. Tu sebe i druge uvjeravam kako je kotač od 1000kn isplativa investicija.
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 01.02.2012. u 13:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18660 |
|
Hohohoho. Prodao Toru. Od vecih stvari ostaje jos samo rama ![]() |
![]() |
![]() |
|