|
![]() |
#1832 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
I tak, Gasly u RB, očekivano. Bit će zanimljivo iduće godine u RB s dva youngstera ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1834 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Prati netko preko službenog F1 streama? Je li se popravilo šta? Kakav je framerate, rezolucija? Inače, ima izuzetno kvalitetnih HD streamova u 60fps-a pa me interesira kako ovo sad radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1837 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Stream radi na foru netflixa. Sam određuje kvalitetu što puno puta rezultira time da gledam zrnatu sliku, a mogu bez beda stream-at 4k. Slika je trzava i nikakva na 24 fps-a. Danas je bila katastrofa kvaliteta zvuka komentatora. Doslovno kao da ide radio vezom. Puno puta ugasim stream (iako sam ga masno preplatio) i pokrenem neki ilegalni puno bolje kvalitete. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1838 |
Premium
|
Hvala na odgovoru! Znači ništa onda od toga još. Kao fanu mi stvarno nije problem to platit, ali ipak ocekujem besprijekornu sliku zauzvrat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1840 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam prosli put naisao na 4k stream na redditu, ali mi je trzao. Ali kvaliteta slike je 😎 Kad poprave kvalitetu, uzimam. Kakve su vase prognoze za danas? Cim je kisa pala, Lewis ih poderao... Bude li danas kise, ne sumnjam u njegovu pobjedu. Ako ce biti suho, svasta je moguce. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1841 |
Premium
|
Suho Vettel, kiša Ham. Btw, vjerojatno ste svi vidili rošade koje idu već od Monze: Stroll > Force India Ocon > McLaren Vandoorne > Sauber Kubica > Williams Ericsson > OUT |
![]() |
![]() |
![]() |
#1842 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ocon je navodno previsok za McLarenov bolid Nigdje nisam vidio ovo za Vandoornea i Sauber , Ericsson im plaća sjedalo ne vjerujem da će ga samo tako odjebat za podjednakog vozača EDIT : Našao članak https://www.racefans.net/2018/08/25/...-and-ericsson/ Zanimljivo, nisam znao za ove veze između Vandoornea i vodstva Saubera Zadnje izmijenjeno od: draksa. 26.08.2018. u 11:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1843 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Kakva odlicna utrka u GP2. do zadnjeg kruga borba za 2,3,4,5 mjesto Sent from my SM-G935F using Tapatalk
![]() |
#1848 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Još ne vjerujem da su traljavi Talijani onako Kimija sjebali jučer. Pa to više nema veze sa zdravim razumom kolko su puta tom covjeku utrke sjebali Danas je u gužvi i bojim se da ga ne pobere Grosjean na startu. Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1857 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Pa ovisi o stazi uglavnom. Isto Mercedes ima više downforcea i zato su brži u 2. sektoru i kad je kiša. Kimi opet nikakve sreće |
![]() |
![]() |
![]() |
#1859 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Ali da ferkan od kad su zadnje upgrejde dofurali izgleda jako dobro, no rec da je otpocetka najbrzi jednostavno ne stoji
![]() |
![]() |
#1860 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Jok nije, pogotovo u prve 4 utkre ![]() Sent from Usreo Mobara |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas