|
![]() |
#1831 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2015
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1832 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Jel ga problem montirat? Pretpostavljam, opet kupaona nakon tuširanja da nema prašine i to je to ![]() Jel oštar onaj gore dio kod zvučnika? Kad spuštam notification bar, pređem palcem preko toga... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1833 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Meni lakše nego folija. I to puno. Čvrst je i držiš za 4 strane, samo spustiš i gledaš kako se lijepi sam. Nisam vidio točno kako izgleda taj na g2 ali rubovi nisu oštri već blago zaobljeni ![]() Edit: pogledao, ne bi smjelo smetati. Doduše uvijek koristim nova launcher pa vučem od kud god na ekranu, kratki prsti jbg ![]() |
![]() |
![]() |
#1834 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Ja sam mislio da je prodavanje magle ono kad na videu ga samo centriraju i upru prstom u sredinu stakla i da dalje ono samo legne, istjera zrak i zaljepi se ali tako je i u stvarnosti. Ako uzmeš Nillkin onda ćeš dobiti sve stvari za detaljno uklanjanje prašine kao i jedno stakalce za kameru a to u ovim jeftinijim i ne bude... Kod G2 je problem što su rubovi zaobljeni pa na nekim staklima ostane taj milimetar oko rubova koji se ne zaljepi a zna se dogoditi da neke bezvezne zaštitne maske onda to staklo istiskivanju. |
![]() |
![]() |
#1835 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1836 |
Premium
Datum registracije: Jan 2015
|
Ja sam svoj nilkin stavio na poslu, u uredu... najprije sam sve tretirao prema uputama s youtubea, sa svim onim paketicima iz kompleta, po redu.. I ne vidi se ni zrnce prasine. A kad sam stavljao obicne folije, cak mi niti kupaona nije pomogla. Cini mi se da su "dani kupaone" iza nas sa tempered glass rjesenjima. Ne znam zasto, ali dva put sam stavljao staklo, na stari jiayu g4s i na lg g2 i sa oba sam prezadovoljan! Never again folije! ![]() |
![]() |
![]() |
#1837 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Ili ima neko predlog za koju drugu, a da nije debela poput Nekede il armora... |
||
![]() |
![]() |
#1838 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Nije debela , mislim nije ni super slim. Ja bi rekao taman da pruzi kakvu takvu zastitu. Malo taj glossy skuplja otiske ali meni je super sjela na mob i svidja mi se perla efekt. Imam crnu i razmisljam da ubodem i crvenu. Ima na youtubu neka mini recenzija goospery za g2. Zadnje izmijenjeno od: dekky. 05.03.2015. u 00:38. |
|
![]() |
![]() |
#1839 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2013
|
Imate u Emmezeti odlican case za G2, nekih 40-50kn ako se dobro sjecam. Nije debel, donja strana je mat crna a rub je sjajan i lijepo sjeda na mob. Imam i Nekedu i jos jedan case sa ebaya ali ovaj mi je uvjerljivo najbolji, prvom prilikom cu uzeti jos jedan da imam u rezervi ![]() |
![]() |
![]() |
#1840 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Hvala vam svima na opsežnim odgovorima. Budem se pozabavio tim staklom ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1841 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
LG L90 dual - unlock
U dubokoj boli javljam da sam morao prodati voljeni G2 u korist dual sim uređaja LG L90 dual. ![]() Posao je zahtijevao dual sim, nije bilo izbora. No da se vratimo na temu, zna li netko dobar i jeftin unlock servis za LG L90 dual? |
![]() |
![]() |
#1842 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
|
![]() |
![]() |
#1843 |
Premium
|
Hvala. ![]() Kakav je taj uređaj, jesi zadovoljan s njim? Trebap bi ga dobiti za pola sata, onaj iz tele2, vjerovatno je zaključan pa pretražujem ebay da ga otključam, izgleda da nije problem. btw. Zna li netko dolazi li taj L90 dual iz Tele2 zaključan ili kao slobodan uređaj? |
![]() |
![]() |
#1844 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Meni je dosao zakljucan,otkljucavanje je kostalo cca 20-30kn Dobar je uredjaj,ali mana mu je 1gb rama i primjetio sam los multitasking Znaci problem mi je s multitaskingom sljedeci: otvorim neki dokument ili prezentaciju, dodjem do (bezveze govorim) 15.slajda, zatim otvorim drugi dokument te ga listam. Potom se vracam na prezentaciju, a on me baci na prvi slajd |
![]() |
![]() |
#1845 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Pa reći ćeš nam za pola sata ![]() Što se tiče otključavanja, ako si pratio nas nekoliko što smo pisali za G2, uglavnom problem je ako je friško proizveden onda treba proći nešto vremena (cca mjesec dana) da kodovi budu dostupni... Ja sam otključao svog sa unlockcode247 a Icematix svog duplo jeftinije ![]() |
![]() |
![]() |
#1846 |
Premium
|
Za cca pol sata ga dobijem, ali na poslu sam pa neću odmah navalit na njega punom snagom. ![]() Našao sam otključavanje na ebayu za cca $4 usd. |
![]() |
![]() |
#1847 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
E da, tak je i meni bilo ![]() Baterija je odlicna, prosjek mi je oko 5 do 5 i pol sati SOT-a Znaci mana mu je ram i multitasking, ostalo je sve ok, kamera je ok, brzina dobra i to je vise manje to Dual sim radi odlicno i mozes na obje kartice koristit 3g |
![]() |
![]() |
#1849 |
Premium
|
LG L90 dual
Evo prčkam po L90, za sada nemam primjedbe osim što mi ne prepoznaje ni VIP ni tomato sim kartice, a kao jedan sim je unlockan. Koliko vidim unutra idu normalne sim kartice (full size)? Iznenadio me softver, copy/paste kitkat sa G2. ![]() EDIT: prepoznaje drugi sim tek kad je ubačen Tele2 sim u jedan utor, ne radi bez Tele2 kartice kao primarne (za sada). EDIT 2: nakon ubacivanja kartica launcher se resetirao na početne postavke/ikone.....wtf.... ![]() EDIT3: otkrio sam u čemu je problem, ovo nisam znao da je moguće. Ubacivanje Tele2 kartice mijenja postavke launchera na zadane, postavke preglednika i ne znam što još ne. ![]() Zadnje izmijenjeno od: GoodLooker. 06.03.2015. u 14:52. |
![]() |
![]() |
#1850 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Svi Tele2 dual SIM mobiteli zahtjevaju da Tele2 SIM bude u slotu 1. Za slot 2 je nebitno koja je unutra.
#1851 |
Premium
|
LG L90 dual
Pitanje za one koji su otključavali L90 dual, koji IMEI treba otključati, A ili B? Pokušavam upiknut unlock online i ne znam koji IMEI trebam upisati jer imam dva. Ili moram otključati oba i kupiti dva puta unlock kod (za svaki IMEI)? |
![]() |
![]() |
#1852 |
Premium
|
Ok, otključan za $3,87 na ebayu, treba koristiti prvi(A) IMEI. |
![]() |
![]() |
#1854 |
Premium
|
kartica koristiš sve dok je jedna od njih Tele2 sve radi. -->
Hmm, da, ali kako zaključiti koji je lockan? Bez obzira koju kombinaciju utor<--> kartica koristiš sve dok je jedna od njih Tele2 sve radi.
|
![]() |
![]() |
#1855 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Napokon dosao 20h na g3 (vip). Lud sam bio jer mi je tipkovnica radila ko stari dizeli, svaki gumb je imao zadrsku i to je rezultiralo krivim pisanjem non stop, nakon updatea to je ok, ostatak cemo vidjet.
#1857 |
Premium
|
@Brko, da tako je, međutim u koji god utor da staviš Tele2 sim, drugi utor radi sa non-tele2 sim karticom. Ako pak izvadiš Tele2 sim non-tele2 sim ne radi ni u jednom....i sad ne znaš koji u stvari da otključaš. No nekako je logično da otključaš prvi(A) IMEI i prošlo je ok. Samo da napomenem da je uređaj vrlo solidan. |
![]() |
![]() |
#1859 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1860 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007