|
![]() |
#1832 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Da, i ja isto
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1833 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Poceo ponovo i Doctor Who, lagana serija za nedjeljno popodne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1834 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Jučer sam pogledao pilot game of thrones i serija je odlična. Danas sam pogledao drugi nastavak isto odlično. ![]() Vidim da su podosta toga naučili od spartacusa (sise, guzice, seks itd...) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1835 |
Guest
|
Meni je Borgias puno bolji dojam ostavio za sad! |
![]() |
![]() |
#1838 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1840 |
Guest
|
Još jedna ne toliko smiješna south park epizoda! Fali im jednostavno rečeno "one linera" od kojih ćeš se odrapat. Ali na stranu to. Kaj se kvalitete same epizode tiče. Pogodili su baš u sridu! - EDIT: Justified bi mogao imati zanimljiv kraj sezone. Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 29.04.2011. u 02:28. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1842 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
nova epizoda supernaturala je opet cista komedija
![]() |
#1843 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Odličan je Supernatural, nikad nije dosadno gledati tu seriju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1844 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jucer otkrio no-brainer sitcom - made in USA: Blue Mountain State. Ne sjecam se kad sam se ovako ismijao!! ![]() Steta sto mi je vec druga sezona pri kraju pa opet nemam pojma sta gledati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1845 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ufatio vremena pa pogledao konačno cijele Premie Petey, Father Tucker i Rats on Cocaine ![]()
![]() |
#1846 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=rN7pkFNEg5c http://www.youtube.com/watch?v=YrzpoUjJ_0g ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1847 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1848 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1849 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Nakon što sam odgledao (u najmanju ruku) očajni trailer, odlučio sam dati seriji priliku i nabavio prvu sezonu. Odgledao prve 3 epizode i mogu reći da je gledljivo. Nije mi ništa posebno smiješno, ali da se odgledati, makar puno previše briju na vulgarnost nego da ekšuali ispadnu smiješni. Odgledat ću seriju u nedostatku boljega.
![]() |
![]() |
#1850 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Kazem ti, nakon House-a, Fringe-a i inih serija u kojima treba ukljuciti mozak, ova mi je dosla kao narucena za opustiti se. Sammy je kralj!! Te dvije sezone sam progutao u 2 dana, a sad sam u procesu nabavke Supernatural-a od pocetka 4. sezone. Tu sam stao prije par godina ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1851 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#1852 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
pogledao novu epizodu Game of the trones i mogu reci da mi je serija sve bolja i bolja, svakako preporuke za pocet gledat tko nije fringe gledam ja njega ali gleda on mene vise ![]()
![]() |
#1853 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Trenutno najzanimljivije što se vrti na TV-u uz Borgias. Tople preporuke za obadvoje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1854 |
Guest
|
Imaju dosta praznog hoda. 45 minuta bi mi bio bolji izbor za ovu seriju. Kaj se tiče pacinga. Ima dosta charactera i trebat će se dobrano pomučit da ih naprave dubljim! Da, možda su bile samo 3 epizode, ali 3 sata nije malo! Za sada top 3 charactera. Tyrion, Lord Snow i Arya Najgori skroz 2D characteri za sada Cersei i Jaime -- Još uvijek mi je Borgias najjači. Camelot je OK, zabavan i zanimljiv, ali ne očekujem nekaj brutalno od njega! |
![]() |
![]() |
#1855 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Spaljena je serija, luda sto gradi ![]()
![]() |
![]() |
#1856 |
Guest
|
Serija postaje samo bolja. Prva sezona mi je još najslabija bila jer je bila puno više monster of the week orijentirana. Kasnije je sve bolje i bolje do logičnog kraja u 5. sezoni! Na žalost, 6. je pizdarija! Gledam zbog charactera i zbog smiješnih situacija, ali većinom mi to nije to. Pati serija dosta od toga kaj ima preko 20 epizoda po sezoni. Jednog dana kada opet krenem gledati ispočetka ću samo probrane ostavljati za ubuduće! Mislim da bi se pametnim rezanjem moglo postići puno toga! |
![]() |
![]() |
#1857 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1858 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Arya je naj lik iz GoT-a. ![]() Nego, jel gleda tko King? Sad baš gledam drugu epizodu, dobra mi je serija. Glavna glumica je prezgodna.
![]() |
#1859 |
Guest
|
Ja pogledao danas prije posla prvu epizodu! Slažem se ![]() EDIT: Ufff, ovaj Justified... Predobro! Sad čekati novu sezonu! Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 06.05.2011. u 06:18. |
![]() |
![]() |
#1860 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ajme ljudi jel vidio tko finale 3 sezone Fringe-a?
Pa to je nesto predobro.Jedva cekam 4 sezonu kak ce se prica odvijat
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|