|
![]() |
#18541 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18542 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
da se našikamo i pravimo haos ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18543 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Pogledao Revenanta i Deadpoola u kinu. Nakon Revenanta mi je došlo da potrgam sve plakate koji su me u stopu pratili sve do izlaska iz kina. Baš me razočarao film. Očito sam očekivao puno više. Suprotno tome, Deadpool me ugodno iznenadio i nasmijao kao nijedan film dosad.
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 15.02.2016. u 12:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18544 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18545 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Nisu me bas odusevili ti filmovi... Hvala na infi. Moram pogledat dolazi li kakav dobar sf ili mystery film ove god
![]() |
#18546 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Deadpool , pa koji show od filma, humor na nivou cak i na uvodnoj spici pa do samog kraja, svaka im cast, nisam skoro pogledao tako dobar film u kinu ![]()
![]() |
#18547 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Deca, znam da vam je zanimljivo kad nam je žensko na forumu, no od ispraznih uleta na filmskoj temi ne bude ništa. Postoji PM, pa lagano se ohrabrite i pozovite curu van ili gdje već - temu ostavite prohodnom za ono čemu je namijenjena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18548 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Odgledao Creed....nah. DAleko od smeća al daleko od nekog superfilma kakvim ga opisuju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18549 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#18550 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18551 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Deadpool odličan stvarno, da bar bude više R-rated filmova, a ne PG-13 superhero odroni... Uloga stvorena za Ryana Reynoldsa.
![]() |
#18553 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#18554 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Također, Badpool :< Očekivao sam nešto dobro na osnovu tolikog hajpanja. Prvu trećinu filma sam mogao komotno prespavat - sve je predvidivo. Na trenutke djeluje isforsirano, a cringeworthy reakcije pojedinaca u kinu također ne pomažu. Film ostavlja dojam kao da su se trudili zadovoljiti sve i u konačnici je ispalo nešto osrednje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18555 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Pretpostavio sam da je Deadpool u biti ironičan i sarkastičan film, prepun jeftinog humora. Otišao u kino i dobio baš to. Totalni braindead, bez kvalitetnog scenarija, s forama na razini srednje škole. I to mi je baš u tom trenutku trebalo. Ironično je to što sam se na Deadpoola nasmijao više nego na bilo koji film unazad godinu dve... Sada čekamo ovo pa da se još malo smijemo jefinom humoru.
![]() |
#18556 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Majko mila, ovo bude smeh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18557 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Deadpool dobiva nastavak (nije ni čudo obzirom da je već sada dobit utrostručena u odnosu na budžet filma) http://net.hr/hot/film/odlicne-vijes...i-novi-glumac/
![]() |
#18558 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18559 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Odlična vijest ![]()
![]() |
![]() |
#18560 |
Antimićanin
|
Danas i jučer odgledalo:
Sicario - 7/10 - OK za ubit popodne. Del Toro odličan ko i uvijek, Brolin isto dobar. Emily Blunt tragedija od glume... kao i njezin tamnoputi frend. Sve loše u filmu su njih 2. Film malo predvidiv, ali OK. Spotlight - 8,5/10 - odličan film. nije za svakoga, pogotovo ne za one koji okreću glave i kažu "to su sve masoni izmislili". Čudi me kako još nije prašinu tu kod nas podigao, vjerojatno ga nije večina gledala. Jedina zamjerka je što 95% vremena filma je "idemo, bude, bude, biće, evo samo što nije..." i onda se odvali zadnjih 5 minuta filma... i film gotov sa onim tekstom kao u svakom filmu po istinitom događaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18561 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
#18562 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Probal sam jučer gledat Lobster http://www.imdb.com/title/tt3464902/?ref_=nv_sr_1 ali nije išlo, zgasil nakon dvajs minuta. Možda se nekom od vas svidi.
![]() |
#18563 |
Guest
|
Revenant, pa sto ja znam. Valjanje s medvjedom,valjanje u snijegu, plivanje u hladnoj rijeci, predugo mi je I dosadno |
![]() |
![]() |
#18565 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18566 |
Antimićanin
|
Nastavio sa dobrim filmovima: Legend - 9/10 - odličan film. Iako mi je Hardy pred 2-3 godine išao na živce jer je iskako iz paštete kao i onaj Sam Worthington, no Hardy je postao novi Christopher Walken. Fenomenalno odlumljene obje uloge... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|